Aynı canım işte. Senden ne haberselam cnm nbr
benden de iyi cnm bu akşamı brokoli yoğurtla geçireyim diyorumAynı canım işte. Senden ne haber
biraz da kendileri hazırlasın ay atıştırmalıkları en azındankızlaar gelin benii kurtarın mutfaktan niye çıkamıyorum ben herkes evdeyken
Süper bir fikir.benden de iyi cnm bu akşamı brokoli yoğurtla geçireyim diyorum
evde de durumlar iyi mi :)
Ahahahah Allah iyiliğini versin kız
Bir animecimiz daha varAhahahah Allah iyiliğini versin kızevet yakışıklı ama sebastian ım o
o kim gıAhahahah Allah iyiliğini versin kızevet yakışıklı ama sebastian ım o
aynen canım yaaa sayımız her geçen gün artıyor
Animeciler kulübü kurarız artıkaynen canım yaaa sayımız her geçen gün artıyor
aynen ya kapak fotomuz da komşum totorodaki tavşan ayı karışımı tatlışı koyarızAnimeciler kulübü kurarız artık
Pek tatlı olur benceeeaynen ya kapak fotomuz da komşum totorodaki tavşan ayı karışımı tatlışı koyarız
netflixi açınca tekrar danışıcam sana canım zatenPek tatlı olur benceee
Çok acı bir durum ama buOrdan burdan sağdan soldan sufle fotoları patlamış mısır fotoları kek fotoları atıyorlar deliriciğim ama
Birbirimize danışıp beraber izleriz çok güzel olurnetflixi açınca tekrar danışıcam sana canım zaten
Gerçekten öyle keşke görmesem ama gözümün içine sokuyorlar. Neyse artık biz bunlara da alışırız ama yemeyiz sıkıntı yokÇok acı bir durum ama bu
ayy inşallah canim ya benim televizyon eski biraz netflix özelliği falan yok öyle bişey almayı düşünüyorum inşallah şu an değil zaten ama olursa kararlaştırır izleriz ne güzel olurBirbirimize danışıp beraber izleriz çok güzel olur
ay kim bunu yapıyor ya yazık sana da :/Ordan burdan sağdan soldan sufle fotoları patlamış mısır fotoları kek fotoları atıyorlar deliriciğim ama