Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o kim gı hangi animeden
Canım kuroshitsuji animesi . Dinden ayrı tutuyorum bu animeleri ama çünkü % 100 etik ve bize uygun olan yok zaten hani çok ciddiye almamak lazım o yüzden. Bu yaşa geldiğimize göre etkilemez diye düşünüyorum yani nasıl diyeyim ikisini de sağlıklı şekilde yürütebiliyorum hem dinimi hem de tv ,anime vs medyayı

Gerçekten öyle keşke görmesem ama gözümün içine sokuyorlar. Neyse artık biz bunlara da alışırız ama yemeyiz sıkıntı yok
Yazık yaa cnm bnm çok sever en yakın arkadaşlar aile özellikle sabote etmeyi dayan kuzum zafer senindir bak naneli sakız çiğneyebilirsin sonra yemek istesen bile yutamazsın

ben de anime severim canım Mehfam da hastası az önce konuştuk anime grubu kursak diye zaten izlediğimiz hiçbirşey %100 etik değil maalesef o yüzden dini yaşamak başka bir şey anime izlemek başka bir şey diye düşünüyorum ben de

Zaten bu dengeyi izlerken ayarlayacak biziz canım eğer ayrım yapmaya kalksak çoğu kitabı bile okumamak lazım

Zaten bu dengeyi izlerken ayarlayacak biziz canım eğer ayrım yapmaya kalksak çoğu kitabı bile okumamak lazım
Değil mi yaa
Ah canlarım benim çok mutluyum şu an iyi ki bu gruptayım gerçekten ayy
Neyse efem o zaman gelelim animenin konusuna
Şeytanla anlaşma yapan ve ruhunu satan bir delikanlı var ve İngilterede yaşıyor, evini yakıp ailesini öldürenlerden intikam almak için ve Sebastian da o şeytan oluyor ve herşeyi yapabiliyor ,çok hızlı hamarat eli lezzetli beni en çok etkileyen hahahahaha

Hımm konusu değişik. İzlerim bi ara inşallah

sana şef bulacaz el lezzeti olanlara özel ilgin var

Canim menun cok guzel.
3 öğün olmasi da acikmamani saglar ne guzel.
Afiyet olsun

belmayne canim harikasin
Cok tebrik ediyorum seni, super bir analiz tablosu olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…