- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
Aile grubumuz var arkadaş grubumuz var(ve içlerinde tek zayıflamak isteyen de ben değilim yani ama onlar da hiç tık yok)ay kim bunu yapıyor ya yazık sana da :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile grubumuz var arkadaş grubumuz var(ve içlerinde tek zayıflamak isteyen de ben değilim yani ama onlar da hiç tık yok)ay kim bunu yapıyor ya yazık sana da :/
o zaman sen de onlara sebze yoğurt fotosu gönder ne zaman bunları yiceniz diyeAile grubumuz var arkadaş grubumuz var(ve içlerinde tek zayıflamak isteyen de ben değilim yani ama onlar da hiç tık yok)
Canım kuroshitsuji animesi . Dinden ayrı tutuyorum bu animeleri ama çünkü % 100 etik ve bize uygun olan yok zaten hani çok ciddiye almamak lazım o yüzden. Bu yaşa geldiğimize göre etkilemez diye düşünüyorum yani nasıl diyeyim ikisini de sağlıklı şekilde yürütebiliyorum hem dinimi hem de tv ,anime vs medyayıo kim gı hangi animeden
Ablamla ben işte birbirimize destekçiyiz sözde annemle babam da dikkat edeceklerdi ama şu anda çayın yanında bisküvi yiyorlarben de yeşil çayımı yudumluyorumo zaman sen de onlara sebze yoğurt fotosu gönder ne zaman bunları yiceniz diye
Yazık yaa cnm bnm çok sever en yakın arkadaşlar aile özellikle sabote etmeyi dayan kuzum zafer senindir bak naneli sakız çiğneyebilirsin sonra yemek istesen bile yutamazsınGerçekten öyle keşke görmesem ama gözümün içine sokuyorlar. Neyse artık biz bunlara da alışırız ama yemeyiz sıkıntı yok
Güzel taktikmiş ben genelde dişlerimi fırçalıyorum her şeyin tadı değişiyor öyle oluncaYazık yaa cnm bnm çok sever en yakın arkadaşlar aile özellikle sabote etmeyi dayan kuzum zafer senindir bak naneli sakız çiğneyebilirsin sonra yemek istesen bile yutamazsın
ama yoğun mentollü sakız daha iğrenç tada getiriyor değil miGüzel taktikmiş ben genelde dişlerimi fırçalıyorum her şeyin tadı değişiyor öyle olunca
ben de anime severim canım Mehfam da hastası az önce konuştuk anime grubu kursak diye zaten izlediğimiz hiçbirşey %100 etik değil maalesef o yüzden dini yaşamak başka bir şey anime izlemek başka bir şey diye düşünüyorum ben deCanım kuroshitsuji animesi . Dinden ayrı tutuyorum bu animeleri ama çünkü % 100 etik ve bize uygun olan yok zaten hani çok ciddiye almamak lazım o yüzden. Bu yaşa geldiğimize göre etkilemez diye düşünüyorum yani nasıl diyeyim ikisini de sağlıklı şekilde yürütebiliyorum hem dinimi hem de tv ,anime vs medyayı
Zaten bu dengeyi izlerken ayarlayacak biziz canım eğer ayrım yapmaya kalksak çoğu kitabı bile okumamak lazımCanım kuroshitsuji animesi . Dinden ayrı tutuyorum bu animeleri ama çünkü % 100 etik ve bize uygun olan yok zaten hani çok ciddiye almamak lazım o yüzden. Bu yaşa geldiğimize göre etkilemez diye düşünüyorum yani nasıl diyeyim ikisini de sağlıklı şekilde yürütebiliyorum hem dinimi hem de tv ,anime vs medyayı
Evet öyle olunca su bile içmek gelmiyor içimdenama yoğun mentollü sakız daha iğrenç tada getiriyor değil mi
ben de anime severim canım Mehfam da hastası az önce konuştuk anime grubu kursak diye zaten izlediğimiz hiçbirşey %100 etik değil maalesef o yüzden dini yaşamak başka bir şey anime izlemek başka bir şey diye düşünüyorum ben de
Değil mi yaaZaten bu dengeyi izlerken ayarlayacak biziz canım eğer ayrım yapmaya kalksak çoğu kitabı bile okumamak lazım
Hımm konusu değişik. İzlerim bi ara inşallahDeğil mi yaa
Ah canlarım benim çok mutluyum şu an iyi ki bu gruptayım gerçekten ayy
Neyse efem o zaman gelelim animenin konusuna
Şeytanla anlaşma yapan ve ruhunu satan bir delikanlı var ve İngilterede yaşıyor, evini yakıp ailesini öldürenlerden intikam almak için ve Sebastian da o şeytan oluyor ve herşeyi yapabiliyor ,çok hızlı hamarat eli lezzetli beni en çok etkileyen hahahahaha
sana şef bulacaz el lezzeti olanlara özel ilgin varDeğil mi yaa
Ah canlarım benim çok mutluyum şu an iyi ki bu gruptayım gerçekten ayy
Neyse efem o zaman gelelim animenin konusuna
Şeytanla anlaşma yapan ve ruhunu satan bir delikanlı var ve İngilterede yaşıyor, evini yakıp ailesini öldürenlerden intikam almak için ve Sebastian da o şeytan oluyor ve herşeyi yapabiliyor ,çok hızlı hamarat eli lezzetli beni en çok etkileyen hahahahaha
Hemen eşime müracaat edeyim de ayarlasın arkadaşlarındansana şef bulacaz el lezzeti olanlara özel ilgin var
Canim menun cok guzel.Bugün menüm
Sabah 1 dilim kepekli ekmek,2 dilim beyaz peynir,yeşil zeytin,domaes salatalık maydanoz, türk kahvesi
Öğlen balık buğulama,yeşil salata, limonlu yeşil çay
Ara türk kahvesi, 1 armut,10 badem
Akşam haşlanmış brokoli,yoğurt, acı biber,karabiber, zerdeçal kimyon
Ara çay yanında 3 eti burçak yiyeceğim
2 lt su ,4000 adım,15 dk leslie
Pain Killer Mehfam
belmayne canim harikasin
Yarışma başlangıç: 05.10.20
Başlangıç kg:78.8 hedef kg 65
ETAP SONUÇLARI
697.etap (77,2/76.8/0,4/%0,52)
698.etap (76.8/76,2/0,6/%0,78)
699.etap (76,2/74,5/1,7/%2,231)
700.etap (74,5/74,1/0,4/%0,537)
701.etap (74,1/73,6/0,5/%0,675)
702.etap (73,6/72,1/1,5/%2,038)
703.etap (72,1/71,7/0,4/%0,554)
704.etap (71,7/71,6/0,1/%0,139)
705.etap (71,6/71,4/0,2/%0,279)
706.etap (71,4/70,4/1/%1,401)
==> Toplam verilen kg 8,4 <==
MENÜ UYUMLULUK
4- 11 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
11-18 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
18 -25 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
SPOR TABLOSU
11 -17 Aralık haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puan 95
18 -24 Aralık haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puan 108
ÖZET: Sevgili belmayne dostum öncelikle bu gecikme için özür dilerim
Analizine gelecek olursak tablo harika ekimden bu yana takıma hiç artı getirmemiş aksine genelde çok güzel eksilerle hep katkı sağlamışsın. Toplam giden kilomuz 8.4 hedefimize 5 kilo kadar kalmış ama şimdiden vücudun çok çok iyi duruyor bunda yukarıda görüldüğü üzere haftanın 6 günü spor yapmanın etkisi büyük
Herşey için teşekkür ederiz,iyiki 5.takımdasın iyiki seni tanıdık hedefine kısa sürede ulaşacağına inancım tam iraden ve azmin hep seninle olsun canım doğru yoldasın
Hııım valla güzel olur ama diyet yemekleri de yapsın evlenenler kilo alıyo zatensana şef bulacaz el lezzeti olanlara özel ilgin var
Ayyy heyecanlandimSıradaki Pain Killer yarın yapacağım inşallah canım
Aynen canım dolu dolu geneli sağlıklı bir gün oldu 2 ana öğünde zorlandım ama yine yapıcam arada o şekilde, 2 ana 2 ara gibiCanim menun cok guzel.
3 öğün olmasi da acikmamani saglar ne guzel.
Afiyet olsun