Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

o kim gı :KK70: hangi animeden :rolleyes:
Canım kuroshitsuji animesi . Dinden ayrı tutuyorum bu animeleri ama çünkü % 100 etik ve bize uygun olan yok zaten hani çok ciddiye almamak lazım o yüzden. Bu yaşa geldiğimize göre etkilemez diye düşünüyorum yani nasıl diyeyim ikisini de sağlıklı şekilde yürütebiliyorum hem dinimi hem de tv ,anime vs medyayı:KK19: :KK200:

Gerçekten öyle keşke görmesem ama gözümün içine sokuyorlar. Neyse artık biz bunlara da alışırız ama yemeyiz sıkıntı yok😂😂😂
Yazık yaa cnm bnm çok sever en yakın arkadaşlar aile özellikle sabote etmeyi :KK70: dayan kuzum zafer senindir :KK59:bak naneli sakız çiğneyebilirsin sonra yemek istesen bile yutamazsın :KK70:

Canım kuroshitsuji animesi . Dinden ayrı tutuyorum bu animeleri ama çünkü % 100 etik ve bize uygun olan yok zaten hani çok ciddiye almamak lazım o yüzden. Bu yaşa geldiğimize göre etkilemez diye düşünüyorum yani nasıl diyeyim ikisini de sağlıklı şekilde yürütebiliyorum hem dinimi hem de tv ,anime vs medyayı:KK19: :KK200:
ben de anime severim canım Mehfam Mehfam da hastası az önce konuştuk anime grubu kursak diye :KK36: zaten izlediğimiz hiçbirşey %100 etik değil maalesef o yüzden dini yaşamak başka bir şey anime izlemek başka bir şey diye düşünüyorum ben de :KK28:

Zaten bu dengeyi izlerken ayarlayacak biziz canım💙 eğer ayrım yapmaya kalksak çoğu kitabı bile okumamak lazım🙈

ben de anime severim canım Mehfam Mehfam da hastası az önce konuştuk anime grubu kursak diye :KK36: zaten izlediğimiz hiçbirşey %100 etik değil maalesef o yüzden dini yaşamak başka bir şey anime izlemek başka bir şey diye düşünüyorum ben de :KK28:

Zaten bu dengeyi izlerken ayarlayacak biziz canım💙 eğer ayrım yapmaya kalksak çoğu kitabı bile okumamak lazım🙈
Değil mi yaa
Ah canlarım benim çok mutluyum şu an iyi ki bu gruptayım gerçekten ayy :halay:
Neyse efem o zaman gelelim animenin konusuna :KK70:
Şeytanla anlaşma yapan ve ruhunu satan bir delikanlı var ve İngilterede yaşıyor, evini yakıp ailesini öldürenlerden intikam almak için ve Sebastian da o şeytan oluyor ve herşeyi yapabiliyor ,çok hızlı hamarat eli lezzetli :dondurma::KK68:beni en çok etkileyen hahahahaha :KK70: :KK70:

Değil mi yaa
Şeytanla anlaşma yapan ve ruhunu satan bir delikanlı var ve İngilterede yaşıyor, evini yakıp ailesini öldürenlerden intikam almak için ve Sebastian da o şeytan oluyor ve herşeyi yapabiliyor ,çok hızlı hamarat eli lezzetli :dondurma::KK68:beni en çok etkileyen hahahahaha :KK70: :KK70:
Hımm konusu değişik. İzlerim bi ara inşallah👀

Değil mi yaa
sana şef bulacaz el lezzeti olanlara özel ilgin var :rolleyes:

Bugün menüm
Sabah 1 dilim kepekli ekmek,2 dilim beyaz peynir,yeşil zeytin,domaes salatalık maydanoz, türk kahvesi
Öğlen balık buğulama,yeşil salata, limonlu yeşil çay
Ara türk kahvesi, 1 armut,10 badem
Akşam haşlanmış brokoli,yoğurt, acı biber,karabiber, zerdeçal kimyon
Ara çay yanında 3 eti burçak yiyeceğim

2 lt su ,4000 adım,15 dk leslie
Pain Killer Pain Killer Mehfam Mehfam
Canim menun cok guzel.
3 öğün olmasi da acikmamani saglar ne guzel.👍
Afiyet olsun❤️

Emoticons

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI BİREYSEL ANALİZ
belmayne belmayne

Yarışma başlangıç: 05.10.20
Başlangıç kg:78.8 hedef kg 65

⬆️⬇️⬆️ETAP SONUÇLARI ⬆️⬇️⬆️

697.etap (77,2/76.8/0,4/%0,52)
698.etap (76.8/76,2/0,6/%0,78)
699.etap (76,2/74,5/1,7/%2,231)
700.etap (74,5/74,1/0,4/%0,537)
701.etap (74,1/73,6/0,5/%0,675)
702.etap (73,6/72,1/1,5/%2,038)
703.etap (72,1/71,7/0,4/%0,554)
704.etap (71,7/71,6/0,1/%0,139)
705.etap (71,6/71,4/0,2/%0,279)
706.etap (71,4/70,4/1/%1,401)

==> Toplam verilen kg 8,4 <==

👩‍🍳 MENÜ UYUMLULUK 👩‍🍳
4- 11 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
11-18 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
18 -25 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış

🤸🏼‍♀️SPOR TABLOSU 🤸🏼‍♀️
11 -17 Aralık haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puan 95
18 -24 Aralık haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puan 108

ÖZET: Sevgili belmayne belmayne dostum 🤗 öncelikle bu gecikme için özür dilerim 🙈
Analizine gelecek olursak tablo harika ekimden bu yana takıma hiç artı getirmemiş aksine genelde çok güzel eksilerle hep katkı sağlamışsın. Toplam giden kilomuz 8.4 hedefimize 5 kilo kadar kalmış 🤩 ama şimdiden vücudun çok çok iyi duruyor bunda yukarıda görüldüğü üzere haftanın 6 günü spor yapmanın etkisi büyük ♥️
Herşey için teşekkür ederiz,iyiki 5.takımdasın iyiki seni tanıdık 🤗 hedefine kısa sürede ulaşacağına inancım tam iraden ve azmin hep seninle olsun canım doğru yoldasın 😘
belmayne belmayne canim harikasin😍
Cok tebrik ediyorum seni, super bir analiz tablosu olmus❤️❤️🧿🧿

X