- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
Özellikle evde yemek yapan diye ekle kriterlerineAnladım çalışıyor hala o zaman bu dönemde de. İnşallah yardım eder canım bu aşçılar şefler evde yapmıyor gerçekten sanırım
Namaria cım bizim plan yatar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özellikle evde yemek yapan diye ekle kriterlerineAnladım çalışıyor hala o zaman bu dönemde de. İnşallah yardım eder canım bu aşçılar şefler evde yapmıyor gerçekten sanırım
Namaria cım bizim plan yatar
Dövüyüm ben bikıyamam canım ya begenmiyosa kendi yapsın sen ye
Private şefim olabilir hıııÖzellikle evde yemek yapan diye ekle kriterlerine
yok canım en başta dedi 85e inince sana 5bin diyeYaa kıyamam sonra 75te mi
oyyyy maşallah canım of neler alırsın valla ayakkabı da al belki saat filan dayok canım en başta dedi 85e inince sana 5bin diye
sonrası yok kuzu o bile iyi ya babamdan beklenmicek bi incelik
kuzu mi band var ya saat zaten hayatta kullanmam sporda vs mi bandi kullanıoryum ayakkabı da yeni aldım kendimeoyyyy maşallah canım of neler alırsın valla ayakkabı da al belki saat filan da
Bissürü kitap alırsın yinekuzu mi band var ya saat zaten hayatta kullanmam sporda vs mi bandi kullanıoryum ayakkabı da yeni aldım kendime
kıyafet alcam bi de tayin olursam kitaplıkla kıyafet dolabı alcam inşallah ikisi de küçük geliyo artık ::)
Aynen canim alacagim seriler var witcher falan onlari alirim insallaaahBissürü kitap alırsın yine
Spor ve menün yine şahane canım. Bu chloe ye bende mi başlasam acaba. Yeni başlayanlar için ne önerirsin canım deneyeyim bende
Canim sorma nasi heyecanlandim tanitimda hadi bakalimmmmÖzgül elendiiii Namaria ay çok heyecanlı bundan sonrasııı
Sagol canim chloenin 10-15 dklik videolari var onlarla baslayabilirsin canim bikac ornek atayim burdanSpor ve menün yine şahane canım. Bu chloe ye bende mi başlasam acaba. Yeni başlayanlar için ne önerirsin canım deneyeyim bende
Rica ederim canim yapinca nasildi zorlandin mi terledin mi yaz bize deTeşekkürler canım
Canim bu full body 15 dk yavas versiyonu da var low impact diye onla baslarsin
Bu da 10 dk ayakta karin icin canim hafif baslangic icin iyi olur
ummhnisa