Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hünkar beğendi çıkmış kesin elenir
Ay evet ya emir de kendini gelistirmis olmasi su zamana kadar aslinda türk mutfaginda ama annemin demesine gore sosyal medyada ozgulun enistesi ile somer sef cok yakin arkadasmis ondan dolayi o cikacakmis falan yazmislar dogru mu yalan mi bilinmez ama

Oh oh cnm harika 1 ay kalmış olacak değil mi şahane bi de tayin çıkarsa oooh değmeyin almilamın keyfine
İnsallah canim valla ben de bunaldim 6 senedir burda insallah çıkar şu tayin de annemle yakin oluruz
Sen napiyosun kuzusu nasi gidiyo calismalar keyifler yerinde masallaaah

Ankara'da kar vardı buraya geldik yaz havası ama sanırım oralarda ısınmış
Hafta sonuna denk geldik tabi henüz yürüyüş yapamadım ama yinede mekan değişikliği bile iyi geldi canım sağol
Buraya çok yağmadı cnm 1 cm filan maksimum o da eridi çabucak ama çok sevindim gördüğüme yılbaşına da yağar inşallah çocuklar sevinsin ben de evet daha iyi şu an ama yine soğuk

Ayy kaptancım ne kusuru emeğine sağlık.
Ama Bi duygulandım ben yaaa
Bu ekip gerçekten süper canım. Burada olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Sana, Mehfam a, tüm arkadaşlara emekleriniz için çok teşekkür ediyorum.
Bir de ben 60 a çekmek istiyorum ya hedefi. Onu en son ne zaman bildirmem gerekiyor.

S Smr3535
@nnurc
yarimuhendis kızlar bu cuma listeye gireceksiniz inşallah ona göre güzel gidelim
Oh oh taze kan

Hedefi indirmek için kural yok canım onu her zaman yapabiliriz istersen önce ilk hedefine ulaşalım sonra indiririrz

belmayne canim analizin harika masallah sana hedefe ne kalmis azminden dolayi tebrik ediyorum canim tez oglusun ev hali vs muhtesemsin masallah
Canım çok teşekkür ediyorum. Kilo verme süreci zorlu ama motive olunca zorluğun büyük bir kısmı aşılıyor. Motivasyonum düştüğünde verdiğiniz destekler paha biçilemez
Sanaldan böyle keyifli dostluklar oluşabileceği hiç aklıma gelmezdi

aynen canım geçen arkadaşımla aynı şeyi konustuk sanırım sana en yararlı platform kk oldu diyor
gerçekten diğer sosyal medya kanallarına komik şeyler için falan bakıyorum ya da işte gündem için twitter falan ama burda hem kendimize bişeyler katıyoruz hem de keyif alıyoruz

Selamm
Rica ederim canım

Kuzum ben burayla 2 kiloya yakın kilo verip mezuniyet isteyeceğim yani 64.7 li gibi rakamlarda, asil hedefim yaza kadar 62 ye yavaş yavaş gelebilmek diyetisyenimin benim için en mümkün olarak dediği rakam buydu bakalım oraya gelince aşağı daha iner mi

Tamam canım zaten biz de buradayız baktın yolunda gitmedi katılırsın yine aşkısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…