Kuzummm cok tesekkur ediyorum valla ben de hâlâ şoktayımOyyy canım beniiim nasıll sevindiiimmmmaşallah yaaa 80leri de gördün artık kız benden önce 50lere ulaşıcan
belmayne cim de dua etmiş bak Allah ondan da razı olsun senden de razı olsun kuzum beniim oy oy oy aşk pıtırcığım bitanem
Kaç ayda gitmiş olduu 31
6 ayda 31 kilo ya masallah masallahKuzummm cok tesekkur ediyorum valla ben de hâlâ şoktayım
Temmuz 2020 de basladim canim 6 ay oldu
Ben en az 1 yıl daha buradayım sanırımAy kırıldı galiba canımcım. Böyle devam etsin inşallah
Çok güzel canım. Tebrik ederim
İnşallah canım.Şu altıları bir göreyim artık
Bu hafta uçtuk resmen yaaa
Süpersin canım. Ama sen verdikçe ben mezun olup bizi bırakacaksın diye üzülüyorum
Canım son hedefin kaç? bence onun birkaç kilo altına inene kadar diyeti bırakma sonra da kendini gözlemleyerek belli bir aralıkta tutmaya çalış çünkü bayağı kilolu bi geçmişimiz olduğu için vücut kolay alabilirYok be kuzum ben gene burada sık sık olurum bende tartinirim cuma sizinlebu arada son 1.7 felan kaldı onu da 2.5 hafta da verirsem artık
Ah canım beniiim bu hafta en güzel haberler senden vallahicanlar konuyla alakasız ama sizden bir ricam olacak kuruma sözleşmeli mimar alındı bugun başladı.
Allahın izniyle Adanaya tayinimin olması için büyük bir adımdı dualarınızda bana hayırlısıyla tayinimin olması için yer verirseniz çok sevinirim
El_Em @_Reyyan Pain Killer belmayne @thequeensgambit @ummhnisa Hedef60kgolmak Nikinik nnurc yarimuhendis @gamzem23 @Amor-a ve yeni arkadaşlar
REsimlerini atmıştııın çok güzeldii keyifli vakit geçirirsiniz inşallah kaptancım
İstanbul dışı sayılır aslında canım
Ağvadayız :)
çok güzel cnm9:30
1portakal
10:30
Sutlu kahve
1 fistik ezmeli wasa
16:15
1 tavuk but
Salata-yogurt
Aksama kahve olabilir.
su : 2 litre
Spor : 80 dk Eliptik
Yuruyus yok.
Hedef60kgolmak
Off 6 ayda 31 kilo gerçekten harikaKuzummm cok tesekkur ediyorum valla ben de hâlâ şoktayım
Tesekkur ederim canim darisi birincilige ve tum takima olsun insallahBen en az 1 yıl daha buradayım sanırımama hedefime ulaşsam da ayrılmak istemem burası ve sizler , bana çok iyi geldiniz ve eğlenerek öğreniyorum hala bu a çok mutlu ediyor
Canım son hedefin kaç? bence onun birkaç kilo altına inene kadar diyeti bırakma sonra da kendini gözlemleyerek belli bir aralıkta tutmaya çalış çünkü bayağı kilolu bi geçmişimiz olduğu için vücut kolay alabilir
Ah canım beniiim bu hafta en güzel haberler senden vallahitamam ben de dua edeceğim canım benim inşallah gönlünce tayin olur çok çok mutlu olursun orada da Adana ya annemle gitmeyi seviyoruz yılda bir filan seneye de gelirsek görüşürüz inşallah
REsimlerini atmıştııın çok güzeldii keyifli vakit geçirirsiniz inşallah kaptancım
çok güzel cnmben dün biraz kaçırdım yazmadım ondan
Kızlar tüm takımı tebrik ediyorum 2.lik de gelmiş bu haftaNikinik canım bireysel dereceni çok tebrik ediyorum
OrticimPain Killer seni de ayrıca tebrik ederim canım
Ay insallah canim ya ne guzel olurAh canım beniiim bu hafta en güzel haberler senden vallahitamam ben de dua edeceğim canım benim inşallah gönlünce tayin olur çok çok mutlu olursun orada da Adana ya annemle gitmeyi seviyoruz yılda bir filan seneye de gelirsek görüşürüz inşallah
Severim Orhan veli yi orticimCanım ortim beni bu kaçamaklar mahvetti
Diyor ya Orhan Veli
Oyyy maşallah sana kuzumKuzummm cok tesekkur ediyorum valla ben de hâlâ şoktayım
Ay Canımcım valla aile gibi oldu burasıBen en az 1 yıl daha buradayım sanırımama hedefime ulaşsam da ayrılmak istemem burası ve sizler , bana çok iyi geldiniz ve eğlenerek öğreniyorum hala bu a çok mutlu ediyor
Canım son hedefin kaç? bence onun birkaç kilo altına inene kadar diyeti bırakma sonra da kendini gözlemleyerek belli bir aralıkta tutmaya çalış çünkü bayağı kilolu bi geçmişimiz olduğu için vücut kolay alabilir
Ah canım beniiim bu hafta en güzel haberler senden vallahitamam ben de dua edeceğim canım benim inşallah gönlünce tayin olur çok çok mutlu olursun orada da Adana ya annemle gitmeyi seviyoruz yılda bir filan seneye de gelirsek görüşürüz inşallah
çok güzel cnmben dün biraz kaçırdım yazmadım ondan
Kızlar tüm takımı tebrik ediyorum 2.lik de gelmiş bu haftaNikinik canım bireysel dereceni çok tebrik ediyorum
OrticimPain Killer seni de ayrıca tebrik ederim canım
Sağol canım6 ayda 31 kilo ya masallah masallah
Allahim duy sesimi 6 ayda 21 kiloyada raziyim
Cok azimlisin ama masallah cok guzel spor da yapiyorsun ben bi gun yapsambi gun aksatiyorum
Allah razi olsun canim kilolari verelim takimda kalip koruma yapariz insallahOyyy maşallah sana kuzum
Azmin ayaklı halisin valla
Kalanlar da hemencecik gitsin, bir daha da gelmesinler inşallah
Canım anniş hala sende mi neler yapıyorsunuz ana kız bakalımAllah razi olsun canim kilolari verelim takimda kalip koruma yapariz insallah
Ay Canımcım valla aile gibi oldu burası
Ben de hedefimi 60 a çekmeyi düşünüyorum. Dükkan kapanana kadar buradayız
Ortim yalnız kafiye süperSeverim Orhan veli yi orticim
Orhan Veli ye selam, hiç kaçamak yapmamış gibi yola devam
Oyyy maşallah sana kuzum
Azmin ayaklı halisin valla
Kalanlar da hemencecik gitsin, bir daha da gelmesinler inşallah
Ay Canımcım valla aile gibi oldu burası
Ben de hedefimi 60 a çekmeyi düşünüyorum. Dükkan kapanana kadar buradayız
Evet canim bir iki haftaya gidicek valla masterchef bakioz tlc bakioz spor yaparken katliyo bazen sohbet ediyoruz guzel geciyo gunler canisiCanım anniş hala sende mi neler yapıyorsunuz ana kız bakalımnasıl geçiyor günler kaynatıyor musunuz kazanlarıı
Ankara'da kar vardı buraya geldik yaz havası ama sanırım oralarda ısınmışREsimlerini atmıştııın çok güzeldii keyifli vakit geçirirsiniz inşallah kaptancım
Hünkar beğendi çıkmış kesin elenirGünaydın kızlar cumadan itibaren okuyacağım mesajları şimdilaptop u açmadan okumak istemedim telefon ekranı küçük kaçırdığım şeyler oluyor
Namaria cıım barbom son 3teeee emir napıcak bugün bakalım
Herkesin iradesi bir olamaz tatlım evet sen belki böyle yolunu +1 ay 2 ay uzatabilirsin ama zayıflayamazsın diye bir şey yok namaria haftada 1 kg verir sen 500 600 ortalama verirsin ama sende elbet hedefine ulaşırsın6 ayda 31 kilo ya masallah masallah
Allahim duy sesimi 6 ayda 21 kiloyada raziyim
Cok azimlisin ama masallah cok guzel spor da yapiyorsun ben bi gun yapsambi gun aksatiyorum
Elenen kimseyi izlemedim zaten ben o yarisma psikolojisini seviyorumbaklava bile açtı yaahaketti tabiii ama kim giderse geleceği parlak sonuçta üzülmeye gerek yok canım çok da izleniyor çünkü yarışma.Bi youtube kanalı açıp tarif paylaşsalar bile yeter.Elenenler bile izleniyor düşün