Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hünkar beğendi çıkmış kesin elenir 🙈🙈
Ay evet ya emir de kendini gelistirmis olmasi su zamana kadar aslinda türk mutfaginda ama annemin demesine gore sosyal medyada ozgulun enistesi ile somer sef cok yakin arkadasmis ondan dolayi o cikacakmis falan yazmislar 🤭 dogru mu yalan mi bilinmez ama 😂

Oh oh cnm harika 1 ay kalmış olacak değil mi şahane :KK71: bi de tayin çıkarsa oooh değmeyin almilamın keyfine :KK76::KK19:
İnsallah canim valla ben de bunaldim 6 senedir burda insallah çıkar şu tayin de annemle yakin oluruz 🤩🤲🏻
Sen napiyosun kuzusu nasi gidiyo calismalar keyifler yerinde masallaaah 😍💞

Ankara'da kar vardı buraya geldik yaz havası ama sanırım oralarda ısınmış 🤗
Hafta sonuna denk geldik tabi henüz yürüyüş yapamadım ama yinede mekan değişikliği bile iyi geldi canım sağol ♥️
Buraya çok yağmadı cnm 1 cm filan maksimum o da eridi çabucak ama çok sevindim gördüğüme :KK70: yılbaşına da yağar inşallah çocuklar sevinsin ben de :KK200: :KK68: evet daha iyi şu an ama yine soğuk :deli:

Emoticons

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI BİREYSEL ANALİZ
belmayne belmayne

Yarışma başlangıç: 05.10.20
Başlangıç kg:78.8 hedef kg 65

⬆️⬇️⬆️ETAP SONUÇLARI ⬆️⬇️⬆️

697.etap (77,2/76.8/0,4/%0,52)
698.etap (76.8/76,2/0,6/%0,78)
699.etap (76,2/74,5/1,7/%2,231)
700.etap (74,5/74,1/0,4/%0,537)
701.etap (74,1/73,6/0,5/%0,675)
702.etap (73,6/72,1/1,5/%2,038)
703.etap (72,1/71,7/0,4/%0,554)
704.etap (71,7/71,6/0,1/%0,139)
705.etap (71,6/71,4/0,2/%0,279)
706.etap (71,4/70,4/1/%1,401)

==> Toplam verilen kg 8,4 <==

👩‍🍳 MENÜ UYUMLULUK 👩‍🍳
4- 11 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
11-18 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış
18 -25 Aralık tüm hafta eksiksiz menü paylaşımı yapılmış

🤸🏼‍♀️SPOR TABLOSU 🤸🏼‍♀️
11 -17 Aralık haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puan 95
18 -24 Aralık haftanın 6 günü spor yapılmış ortalama puan 108

ÖZET: Sevgili belmayne belmayne dostum 🤗 öncelikle bu gecikme için özür dilerim 🙈
Analizine gelecek olursak tablo harika ekimden bu yana takıma hiç artı getirmemiş aksine genelde çok güzel eksilerle hep katkı sağlamışsın. Toplam giden kilomuz 8.4 hedefimize 5 kilo kadar kalmış 🤩 ama şimdiden vücudun çok çok iyi duruyor bunda yukarıda görüldüğü üzere haftanın 6 günü spor yapmanın etkisi büyük ♥️
Herşey için teşekkür ederiz,iyiki 5.takımdasın iyiki seni tanıdık 🤗 hedefine kısa sürede ulaşacağına inancım tam iraden ve azmin hep seninle olsun canım doğru yoldasın 😘
Ayy kaptancım ne kusuru emeğine sağlık.
Ama Bi duygulandım ben yaaa😍
Bu ekip gerçekten süper canım. Burada olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Sana, Mehfam Mehfam a, tüm arkadaşlara emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. 🙏😍😍
Bir de ben 60 a çekmek istiyorum ya hedefi. Onu en son ne zaman bildirmem gerekiyor.

S Smr3535
@nnurc
yarimuhendis yarimuhendis kızlar bu cuma listeye gireceksiniz inşallah ona göre güzel gidelim :KK73:
Oh oh taze kan 😂😂

Bu ekip gerçekten süper canım. Burada olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Sana, Mehfam Mehfam Mehfam Mehfam a, tüm arkadaşlara emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. 🙏😍😍
Bir de ben 60 a çekmek istiyorum ya hedefi. Onu en son ne zaman bildirmem gerekiyor.
:KK74:

Hedefi indirmek için kural yok canım onu her zaman yapabiliriz istersen önce ilk hedefine ulaşalım sonra indiririrz ♥️😘

belmayne belmayne canim analizin harika masallah sana 😍 hedefe ne kalmis azminden dolayi tebrik ediyorum canim tez oglusun ev hali vs muhtesemsin masallah 💞🤸🤗
Canım çok teşekkür ediyorum. 💞Kilo verme süreci zorlu ama motive olunca zorluğun büyük bir kısmı aşılıyor. Motivasyonum düştüğünde verdiğiniz destekler paha biçilemez 😍😍😍
Sanaldan böyle keyifli dostluklar oluşabileceği hiç aklıma gelmezdi 🤗

Canım çok teşekkür ediyorum. 💞Kilo verme süreci zorlu ama motive olunca zorluğun büyük bir kısmı aşılıyor. Motivasyonum düştüğünde verdiğiniz destekler paha biçilemez 😍😍😍
Sanaldan böyle keyifli dostluklar oluşabileceği hiç aklıma gelmezdi 🤗
aynen canım geçen arkadaşımla aynı şeyi konustuk sanırım sana en yararlı platform kk oldu diyor :KK70:
gerçekten diğer sosyal medya kanallarına komik şeyler için falan bakıyorum ya da işte gündem için twitter falan ama burda hem kendimize bişeyler katıyoruz hem de keyif alıyoruz :KK19:

Selamm👀
Bu ekip gerçekten süper canım. Burada olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Sana, Mehfam Mehfam a, tüm arkadaşlara emekleriniz için çok teşekkür ediyorum. 🙏😍😍

Oh oh taze kan 😂😂
Rica ederim canım🥰

Ben en az 1 yıl daha buradayım sanırım :KK70: ama hedefime ulaşsam da ayrılmak istemem burası ve sizler , bana çok iyi geldiniz ve eğlenerek öğreniyorum hala bu a çok mutlu ediyor :KK200:

Canım son hedefin kaç? bence onun birkaç kilo altına inene kadar diyeti bırakma sonra da kendini gözlemleyerek belli bir aralıkta tutmaya çalış çünkü bayağı kilolu bi geçmişimiz olduğu için vücut kolay alabilir

Ah canım beniiim bu hafta en güzel haberler senden vallahi :KK71::KK75: tamam ben de dua edeceğim canım benim inşallah gönlünce tayin olur çok çok mutlu olursun orada da :dua::KK76::KK200: Adana ya annemle gitmeyi seviyoruz yılda bir filan seneye de gelirsek görüşürüz inşallah :rolleyes:

REsimlerini atmıştııın çok güzeldii keyifli vakit geçirirsiniz inşallah kaptancım :KK68:

çok güzel cnm :KK200: ben dün biraz kaçırdım yazmadım ondan

Kızlar tüm takımı tebrik ediyorum 2.lik de gelmiş bu hafta :rolleyes: @Nikinik canım bireysel dereceni çok tebrik ediyorum :KK200:
Orticim @Pain Killer seni de ayrıca tebrik ederim canım :KK200:
Kuzum ben burayla 2 kiloya yakın kilo verip mezuniyet isteyeceğim yani 64.7 li gibi rakamlarda, asil hedefim yaza kadar 62 ye yavaş yavaş gelebilmek diyetisyenimin benim için en mümkün olarak dediği rakam buydu bakalım oraya gelince aşağı daha iner mi 🙃

Kuzum ben burayla 2 kiloya yakın kilo verip mezuniyet isteyeceğim yani 64.7 li gibi rakamlarda, asil hedefim yaza kadar 62 ye yavaş yavaş gelebilmek diyetisyenimin benim için en mümkün olarak dediği rakam buydu bakalım oraya gelince aşağı daha iner mi 🙃
Tamam canım zaten biz de buradayız baktın yolunda gitmedi katılırsın yine aşkısı :KK200:

X