Ben bu gazla iki hafta odul falan da yapmam ortimAfiyet olsun iyi gayet kuzum
+1 sebebi olur yani çiğköfte tuzu sonra cuma buradaa
ketendi o yahuu
Ooo çok sevindim kuzumo zaman ortiler 1. Biziz ikinci kimm
Cumayı düşün orti cumartesi odulleniriz
cumartesi odulleniriz
Ay bosver kendini 67 kilo yapmissin canisi ne gerek varEn kısa zamanda görünmez olman dileğiyle canım
Ya bana havalı gelmedi, zaten ibre yeşili gösteriyo normal dedikleri aralığa düşünce.
ben o bilgilerimi görmek istiyorum hep aşağıda, buyüzden tekrar değiştirdim zaten verilerimi
Ay alemsin yaEn kısa zamanda görünmez olman dileğiyle canım
Ya bana havalı gelmedi, zaten ibre yeşili gösteriyo normal dedikleri aralığa düşünce.
ben o bilgilerimi görmek istiyorum hep aşağıda, buyüzden tekrar değiştirdim zaten verilerimi
hoşgeldiniz sağlıcakla kilolarımızı vereceğiz inşallahADINIZ:
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ ögretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2tane 10ve 6
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: doğumlardan sonra 9.takima dahil oldum uzun zamandır kk ye girmiyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hep kiloluydum ama bir yıldır çok yeme ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Astım KOAH diz ağrısı(romatizma)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık sorunlarım yaşla birlikte artıyor,artık kendimi güzel hissetmek kadın gibi hissetmek istiyorum,doya doya kıyafet almak istiyorum
Kaşıkla beraber popoyu da sallarsan neden olmasınŞu anda ocak başında muhallebi karıştırmak da spora dahil mi
Salladım valla müzikle beraberKaşıkla beraber popoyu da sallarsan neden olmasın
İnşallah canımhoşgeldiniz sağlıcakla kilolarımızı vereceğiz inşallah
Yaa sen trabzonlu muydun bende sizin kuymak ve ekmeğinize bayılıyorum. Kısacık bir gezi yapmış 2 gün kalmıştık Trabzon da.Benim de eniştem afyonlı onun annesi yapıyor arada bir de bulgurla yapıyor çok güzel oluyor gerçekten o dediğim yağsız bulgur katmerini de o yapmıitı ben çok seviyorum afyonun yemeklerini bir trabzonlu olarak
Beyaz ekmeğimizden bahsediyorsun dimi ya da mısır ekmeğinden miYaa sen trabzonlu muydun bende sizin kuymak ve ekmeğinize bayılıyorum. Kısacık bir gezi yapmış 2 gün kalmıştık Trabzon da.
Bir yerden baslamak o farkindalik bile guzel canim yoksa 80de de dur diyebiliridn iyi yönünden bakalimAllahımmm sonunda ben de kilomu güncelledim hesap detaylarından ancak bu bu kadar ağır olmamalıydı!!!
Ne güzel yeşildeydim kırmızı oldum. Kendim ettim kendim buldum!
Valla ben yarını bı çıkarsam diyorum mutfaktan cikmicaaamBen bu gazla iki hafta odul falan da yapmam ortim
Ay bosver kendini 67 kilo yapmissin canisi ne gerek var
Ay alemsin ya
Ama niye böyle yapıyor ki çok saçma. Ben de görmek istedim orda bilgileri. Gerçi kilomu da arttıramam yani
Ay o günleri görelim de
Tamam canim aman orda 67 yi gorup bilincaltina yanlis mesaj vermeyelim deGeçici olarak yaptım canım, alttaki yazımdan vazgeçemedim. Birkaç gün böyle böyle kalsın
o alt sınır- üst sınır sayı aralıklarını görmek beni motitive ediyor.