Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bu gazla iki hafta odul falan da yapmam ortim

Ay bosver kendini 67 kilo yapmissin canisi ne gerek var

Ay alemsin ya
Ama niye böyle yapıyor ki çok saçma. Ben de görmek istedim orda bilgileri. Gerçi kilomu da arttıramam yani
Ay o günleri görelim de

ADINIZ:
YAŞINIZ:35
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:85
HEDEF KİLONUZ:65
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ ögretmen
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2tane 10ve 6
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: doğumlardan sonra 9.takima dahil oldum uzun zamandır kk ye girmiyorum
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hep kiloluydum ama bir yıldır çok yeme ve hareketsizlik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:Astım KOAH diz ağrısı(romatizma)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlık sorunlarım yaşla birlikte artıyor,artık kendimi güzel hissetmek kadın gibi hissetmek istiyorum,doya doya kıyafet almak istiyorum

hoşgeldiniz sağlıcakla kilolarımızı vereceğiz inşallah

Benim de eniştem afyonlı onun annesi yapıyor arada bir de bulgurla yapıyor çok güzel oluyor gerçekten o dediğim yağsız bulgur katmerini de o yapmıitı ben çok seviyorum afyonun yemeklerini bir trabzonlu olarak
Yaa sen trabzonlu muydun bende sizin kuymak ve ekmeğinize bayılıyorum. Kısacık bir gezi yapmış 2 gün kalmıştık Trabzon da.

Yaa sen trabzonlu muydun bende sizin kuymak ve ekmeğinize bayılıyorum. Kısacık bir gezi yapmış 2 gün kalmıştık Trabzon da.
Beyaz ekmeğimizden bahsediyorsun dimi ya da mısır ekmeğinden mihiç farketmez ama trabzonun beyaz ekmeği hiçbir yerde yok cidden diğer yerlerde hep içi boş pasta gibi yemeye değmiyor yaniben de afyonun haşhaşlı katmerleri bükmeleri aşığıyım

Ay bosver kendini 67 kilo yapmissin canisi ne gerek var

Geçici olarak yaptım canım , alttaki yazımdan vazgeçemedim. Birkaç gün böyle böyle kalsın
o alt sınır- üst sınır sayı aralıklarını görmek beni motitive ediyor.

Ay alemsin ya
Ama niye böyle yapıyor ki çok saçma. Ben de görmek istedim orda bilgileri. Gerçi kilomu da arttıramam yani
Ay o günleri görelim de

O günleri görmen çok yakın canım, sen çok güzel gidiyorsun, nazarım değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…