Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hanımlar inşallah aranızda bende motive olurum 171 boyunda 78.5 kiloyum. 70 kilo ile hamile kalıp tam 93 ile doğuma girdim dogumda sadece 6 kilo gitti hedefim tekrardan önce 70 e inmek.

Günaydın ben yeni katıldım aranıza çok teşekkür ederim kabul ettiğiniz için ins çok güzel kilolar veririz birlikte şimdi dersim var bitince döner tanitirim uzun uzun kendimi
Merhabalar kızlar.
Hoş geldiniz aramıza
canım yeşil çizginin altına inince artık normal kiloda oldugun için o detaylar çizelgede görünmüyor
Vayy çok havalı yaaa
Pain Killer Ay bizimki de görünmez olsun en kısa zamanda

Ben 11 de normal bi kahvalti yaptim.
saat 4-5 gibi dogum gunune gidecegiz orada cigkofte borek sarma pasta profiterol elmali tart belki baska seyler de olacak
Soyleyin ben ne yapayim
" yaa ben bunların tadını Bir ay sonra hatırlamayacağım bile " deyip yarım dl pasta 3 sarma yi ağzında çoğalta çoğalta yicen kuzu Çarşamba Perşembe kaçamak olmaz canım çekti bir şey olursa cumartesi kendine yapabilirsin

Canımcım ben dünden kalanlara devam
Fırında tavuk kıymalı karnıyarık
Ben 11 de normal bi kahvalti yaptim.
saat 4-5 gibi dogum gunune gidecegiz orada cigkofte borek sarma pasta profiterol elmali tart belki baska seyler de olacak
Soyleyin ben ne yapayim
Ayy çok tehlikeli durumlar
Yemekler güzel ama ben daha güzel olacağım de canım

Ne demek canim cok sevindim

Simdi gitmeden kafamda ayarlamaya calisiyorum. Tatlilardan hic yemiycem. Cigkofteden marulla beraber 5 sıkım yesem 2-3 sarma o kadarla bitirmeye calisicam

Merhabalar kızlar.
Hoş geldiniz aramıza

Vayy çok havalı yaaa
Merhaba tekrardan bugun başladım bende sabah bir bardak limolu suile açılıs yaptım. şekersiz çay çeyrek yarım kaşarlı tost yedim dersim vardı sagliksız oldu biraz. 3 dilim elma ile bitirdim kahvaltıyı. Öğlen iki ceviz yedim akşama ne yiyecegim hiç bilmiyorum. Çocugu uyuttuktan sonra lessli 2 mil ile başlamayı düşünuyorum. Gelişmeleri yazarim.

aman kefen ne Aysunum

Kızlar bir yol yordam gösterin bana grubu tam anlamadim
Yediklerimizi 5. Grup spor ve diyet listeleri kısmına mı yazıyoruz? Yoksa herşeyi bu kısma mı ekliyoruz.?
Ana sayfadaki kendini tanıtma kısmı olmuyor form gibi mi dolduracagız dolduracaksak nereden?
Birde fotograf gönderme nasıl oluyor kime gönderiyoruz cuma günü.? Kafamda deli sorular.

canım bu 5. takımın ilk sayfasında tanıtım formu var onu kopyalayıp doldurup gene burda paylaşırsan seni tanırız
menülerimizi ve sporlarımızı 5. takım menu ve spor listesine yazıyoruz diğer arkadaşların menulerini alıntılayıp burda yorum yapabiliyoruz
her cuma sabah nick ve tarihin olduğu bir kagıtla tartı resmimizi buraya atıyoruz
pazartesi-çarşamba cuma yürüyüş challenge ımız var en cok adım atan 100 spor puanı alıyor
ayrıca kaptanımız eşleştirme yapıyor herkesin haftalık bi ortisi oluyor birbirimize yorum yapıyoruz

teşekkür ederim

Vayy çok havalı yaaa
En kısa zamanda görünmez olman dileğiyle canım
Ya bana havalı gelmedi, zaten ibre yeşili gösteriyo normal dedikleri aralığa düşünce.
ben o bilgilerimi görmek istiyorum hep aşağıda, buyüzden tekrar değiştirdim zaten verilerimi

Geçenlerde öyle kaldıkça kaldım ben de gerçekten kötü emek verdiğin halde regl bayağı indirir cuma oncesi gelmesi iyi olmuş bence en net rakam pazartesi
İnşallah bakalım süpriz olmazsa. Bugün az yemeye çalışacağım. Yoğurt süt beni çok şişirir tüketmeyeceğim bi de yeşilçay form çaya abanırsam umarım sonuç alırım ama hala şişkinlik devam ediyor da olabilir. Dediğin gibi en net Pazartesi.

Kayisili form cayini tavsiye ederim

Ben dunkune devam mercimek corbasi karnabahar belki biraz da kozlenmis patlican salatasi yerim evde cikolatali kek ve cevizli eriste var yaklasmamayi dusunuyorum hele bugunki tartidan sonra iyice gaza geldim

Evet o güzel. Mor renkli olan vardı acaili olan mı ne onu da çok seviyordum. Şu an doğadan var evde lipton var mı bilmiyorum stoklarıma bakmam lazım
ben de diyete baslarken baya stoklamışım favorim kayisili form oldu

Canımcım ben dünden kalanlara devam
Fırında tavuk kıymalı karnıyarık

Ayy çok tehlikeli durumlar
Yemekler güzel ama ben daha güzel olacağım de canım
Afiyet olsun iyi gayet kuzum
Eyvah o zaman daha az yemem lazim
+1 sebebi olur yani çiğköfte tuzu sonra cuma buradaa
aman kefen ne Aysunum
ketendi o yahuu
Bugun ustumle kahvaltidan sonra soyle bi tartiya cikayim ne alemdeyim dedim gordugume inanamadim cuma gunu buyuk bi suprizle geliyorum sanirim ben
Ooo çok sevindim kuzum o zaman ortiler 1. Biziz ikinci kimm
Ben dunkune devam mercimek corbasi karnabahar belki biraz da kozlenmis patlican salatasi yerim evde cikolatali kek ve cevizli eriste var yaklasmamayi dusunuyorum hele bugunki tartidan sonra iyice gaza geldim
Cumayı düşün orti cumartesi odulleniriz

cumartesi odulleniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…