Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba hanımlar inşallah aranızda bende motive olurum 171 boyunda 78.5 kiloyum. 70 kilo ile hamile kalıp tam 93 ile doğuma girdim 😱dogumda sadece 6 kilo gitti 😔hedefim tekrardan önce 70 e inmek.

Günaydın ben yeni katıldım aranıza çok teşekkür ederim kabul ettiğiniz için ins çok güzel kilolar veririz birlikte şimdi dersim var bitince döner tanitirim uzun uzun kendimi
Merhabalar kızlar.
Hoş geldiniz aramıza 💞
canım yeşil çizginin altına inince artık normal kiloda oldugun için o detaylar çizelgede görünmüyor :KK19:
Vayy çok havalı yaaa 😂
Pain Killer Pain Killer Ay bizimki de görünmez olsun en kısa zamanda 😂😂

Ben 11 de normal bi kahvalti yaptim.
saat 4-5 gibi dogum gunune gidecegiz orada cigkofte borek sarma pasta profiterol elmali tart belki baska seyler de olacak 😩
Soyleyin ben ne yapayim😂
" yaa ben bunların tadını Bir ay sonra hatırlamayacağım bile " deyip yarım dl pasta 3 sarma yi ağzında çoğalta çoğalta yicen kuzu Çarşamba Perşembe kaçamak olmaz canım çekti bir şey olursa cumartesi kendine yapabilirsin 😅🤭

Kizlaaaar nee yiicüük bugün 👀 hepimiz planlayalim bu iki gün yemeden müdahale ederiz hem bu cuma uzun zamandır bıraktığımız zirveye biz cikalim 👍
Öğle: et kuşbaşı ve bol maydonozlu salata 1 dl tb ekmeği
Akşam: terbiyeli tavuk çorbası, kefenli yulaflı hurmalı yogurt şeklinde planladım 💃
Canımcım ben dünden kalanlara devam 😂
Fırında tavuk kıymalı karnıyarık
Ben 11 de normal bi kahvalti yaptim.
saat 4-5 gibi dogum gunune gidecegiz orada cigkofte borek sarma pasta profiterol elmali tart belki baska seyler de olacak 😩
Soyleyin ben ne yapayim😂
Ayy çok tehlikeli durumlar🙈
Yemekler güzel ama ben daha güzel olacağım de canım 😂😂

canim cok tesekkur ederim, bana oyle bir iyilik yaptin ki anlatamam.:KK74:
haftalardir kk´ya her girdigimde hesap ayarlari kisminda bilgi degistir, guncelle, sorunu cozmeye calis derken o kadar cok zaman kaybediyordum ki. :hasta:
iyiki sana sormusum sadece bugun bile yarim saat ugrasmistim duzeltmeye.:silah:
Ne demek canim 🤭💞 cok sevindim

" yaa ben bunların tadını Bir ay sonra hatırlamayacağım bile " deyip yarım dl pasta 3 sarma yi ağzında çoğalta çoğalta yicen kuzu Çarşamba Perşembe kaçamak olmaz canım çekti bir şey olursa cumartesi kendine yapabilirsin 😅🤭
Simdi gitmeden kafamda ayarlamaya calisiyorum. Tatlilardan hic yemiycem. Cigkofteden marulla beraber 5 sıkım yesem 2-3 sarma o kadarla bitirmeye calisicam😊

Merhabalar kızlar.
Hoş geldiniz aramıza 💞

Vayy çok havalı yaaa 😂
Merhaba tekrardan😊 bugun başladım bende sabah bir bardak limolu suile açılıs yaptım. şekersiz çay çeyrek yarım kaşarlı tost yedim dersim vardı sagliksız oldu biraz. 3 dilim elma ile bitirdim kahvaltıyı. Öğlen iki ceviz yedim akşama ne yiyecegim hiç bilmiyorum. Çocugu uyuttuktan sonra lessli 2 mil ile başlamayı düşünuyorum. Gelişmeleri yazarim. 🤗🤗

Kizlaaaar nee yiicüük bugün 👀 hepimiz planlayalim bu iki gün yemeden müdahale ederiz hem bu cuma uzun zamandır bıraktığımız zirveye biz cikalim 👍
Akşam: terbiyeli tavuk çorbası, kefenli yulaflı hurmalı yogurt şeklinde planladım 💃
aman kefen ne Aysunum :KK70:

Kızlar bir yol yordam gösterin bana grubu tam anlamadim
Yediklerimizi 5. Grup spor ve diyet listeleri kısmına mı yazıyoruz? Yoksa herşeyi bu kısma mı ekliyoruz.?
Ana sayfadaki kendini tanıtma kısmı olmuyor form gibi mi dolduracagız dolduracaksak nereden?
Birde fotograf gönderme nasıl oluyor kime gönderiyoruz cuma günü.? Kafamda deli sorular. 🤔

Kızlar bir yol yordam gösterin bana grubu tam anlamadim
Yediklerimizi 5. Grup spor ve diyet listeleri kısmına mı yazıyoruz? Yoksa herşeyi bu kısma mı ekliyoruz.?
Ana sayfadaki kendini tanıtma kısmı olmuyor form gibi mi dolduracagız dolduracaksak nereden?
Birde fotograf gönderme nasıl oluyor kime gönderiyoruz cuma günü.? Kafamda deli sorular. 🤔
canım bu 5. takımın ilk sayfasında tanıtım formu var onu kopyalayıp doldurup gene burda paylaşırsan seni tanırız :KK19:
menülerimizi ve sporlarımızı 5. takım menu ve spor listesine yazıyoruz diğer arkadaşların menulerini alıntılayıp burda yorum yapabiliyoruz
her cuma sabah nick ve tarihin olduğu bir kagıtla tartı resmimizi buraya atıyoruz
pazartesi-çarşamba cuma yürüyüş challenge ımız var en cok adım atan 100 spor puanı alıyor
ayrıca kaptanımız eşleştirme yapıyor herkesin haftalık bi ortisi oluyor birbirimize yorum yapıyoruz :KK200:

canım bu 5. takımın ilk sayfasında tanıtım formu var onu kopyalayıp doldurup gene burda paylaşırsan seni tanırız :KK19:
menülerimizi ve sporlarımızı 5. takım menu ve spor listesine yazıyoruz diğer arkadaşların menulerini alıntılayıp burda yorum yapabiliyoruz
her cuma sabah nick ve tarihin olduğu bir kagıtla tartı resmimizi buraya atıyoruz
pazartesi-çarşamba cuma yürüyüş challenge ımız var en cok adım atan 100 spor puanı alıyor
ayrıca kaptanımız eşleştirme yapıyor herkesin haftalık bi ortisi oluyor birbirimize yorum yapıyoruz :KK200:
teşekkür ederim🧡

Vayy çok havalı yaaa 😂
En kısa zamanda görünmez olman dileğiyle canım😂😂😍😍😍
Ya bana havalı gelmedi, zaten ibre yeşili gösteriyo normal dedikleri aralığa düşünce.
ben o bilgilerimi görmek istiyorum hep aşağıda, buyüzden tekrar değiştirdim zaten verilerimi😂😂

Geçenlerde öyle kaldıkça kaldım ben de gerçekten kötü emek verdiğin halde 🙄 regl bayağı indirir cuma oncesi gelmesi iyi olmuş bence en net rakam pazartesi 👍
İnşallah bakalım süpriz olmazsa. Bugün az yemeye çalışacağım. Yoğurt süt beni çok şişirir tüketmeyeceğim bi de yeşilçay form çaya abanırsam umarım sonuç alırım ama hala şişkinlik devam ediyor da olabilir. Dediğin gibi en net Pazartesi.

İnşallah bakalım süpriz olmazsa. Bugün az yemeye çalışacağım. Yoğurt süt beni çok şişirir tüketmeyeceğim bi de yeşilçay form çaya abanırsam umarım sonuç alırım ama hala şişkinlik devam ediyor da olabilir. Dediğin gibi en net Pazartesi.
Kayisili form cayini tavsiye ederim 👍

Ben dunkune devam mercimek corbasi karnabahar belki biraz da kozlenmis patlican salatasi yerim evde cikolatali kek ve cevizli eriste var yaklasmamayi dusunuyorum hele bugunki tartidan sonra iyice gaza geldim 😂

Evet o güzel. Mor renkli olan vardı acaili olan mı ne onu da çok seviyordum. Şu an doğadan var evde lipton var mı bilmiyorum stoklarıma bakmam lazım :KK70:
😂😂 ben de diyete baslarken baya stoklamışım favorim kayisili form oldu

Canımcım ben dünden kalanlara devam 😂
Fırında tavuk kıymalı karnıyarık

Ayy çok tehlikeli durumlar🙈
Yemekler güzel ama ben daha güzel olacağım de canım 😂😂
Afiyet olsun iyi gayet kuzum 👍
Eyvah o zaman daha az yemem lazim
+1 sebebi olur yani çiğköfte tuzu sonra cuma buradaa😅
aman kefen ne Aysunum :KK70:
🙈 ketendi o yahuu :KK70:
Bugun ustumle kahvaltidan sonra soyle bi tartiya cikayim ne alemdeyim dedim gordugume inanamadim cuma gunu buyuk bi suprizle geliyorum sanirim ben 🤩🤩
Ooo çok sevindim kuzum 😍o zaman ortiler 1. Biziz ikinci kimm:KK53:
Ben dunkune devam mercimek corbasi karnabahar belki biraz da kozlenmis patlican salatasi yerim evde cikolatali kek ve cevizli eriste var yaklasmamayi dusunuyorum hele bugunki tartidan sonra iyice gaza geldim 😂
Cumayı düşün orti cumartesi odulleniriz 🤣

cumartesi odulleniriz 🤣

X