Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eki Görüntüle 2742649
Gunaydiiinn arkadaşlar, yok illa bu artiyi görcem ben carsamba artisiz sabittim dün yediklerimde belli,üst midem çok şiş. Yürüyüş de yaptigim halde 🙄Pazartesi itibari ile akşam menüleri çorba ile geçeyim diyorum iyi geliyordu bana hazır eşim akşam calisiyo oluyo hem.

Cuma:67.5
Bugün:67.6 (+100)

Hedef: 67 😡
El_Em El_Em Nikinik Nikinik
Kuzu menulerin iyiydi aslinda bi de elinde telefonla cekme bence telefonun agirligi da ekleniyo sabitleyince in telefonu eline al gercek sonucu görürsün 💞🤗

Pazartesi:58.5
Cuma:57.8
Yüzde: yaklaşok 1.20
Haftaya hedef:57.4

Eklentiler

• 20201218_110232.jpg
    20201218_110232.jpg
    214,5 KB · Görüntüleme: 19
Teşekkür ederim kaptanım evet biraz moralsizdim sebebini de anlamadım ama bende kendimden eksi beklemiyordum dün bile artı gelmiştim.
Ya bu arada bu foto yükleme işi ne zormuş Bee basıyorum kabul etmiyor birde bakıyorum kii 4 kere paylaşmış 😂😂 silmeyi denedim olmuştur sanırım
Olmuş canım olmuş 🤗

gunaydin kizlar ne guzel eksilmeler var, ben aglamak uzereyim, bir haftadir yediklerimde ne kilo ne odem yapacak hicbisey olmamasina ragmen fena arti geldim. henuz tartiyi bile paylasamadim arti gitmez de acaba artinin miktarini dusurebilir miyim diye dusunuyorum..
Canim acaba ara ogun elma badem yogurt gibi biseyler mi eklesen uzun sureli tek öğün beslenmede vücut kendini korumaya alip gelen butun gidalari depolama egilimindedir muhtemelen bi de oyle denesen?

gunaydin kizlar ne guzel eksilmeler var, ben aglamak uzereyim, bir haftadir yediklerimde ne kilo ne odem yapacak hicbisey olmamasina ragmen fena arti geldim. henuz tartiyi bile paylasamadim arti gitmez de acaba artinin miktarini dusurebilir miyim diye dusunuyorum..
Yapma ya 😔

Kızlar selam
Dün gece çok hasta oldum. Midem bozuldu. Gece hiç uyuyamadım 😔
Çok halsizim ve başım ağrıyor.
Dün 700 gr eksiydim ama bugün sabit geldim. Ona da canım sıkıldı. Herhalde ödem oldu. Elim ayağım da çok fena şiş.
Biraz bekleyeyim belki bir kaç gr gider. Kaça kadar vaktimiz vardı El_Em El_Em

Kızlar selam
Dün 700 gr eksiydim ama bugün sabit geldim. Ona da canım sıkıldı. Herhalde ödem oldu. Elim ayağım da çok fena şiş.
Cok gecmis olsun canim 😔 limonlu yesil cay icsen odem icin

Canim acaba ara ogun elma badem yogurt gibi biseyler mi eklesen uzun sureli tek öğün beslenmede vücut kendini korumaya alip gelen butun gidalari depolama egilimindedir muhtemelen bi de oyle denesen?
zerre kadar aclik hissetmiyorum ki acikmadan yemek te sacma geliyor yani... tamam sonlara dogru yavasliyor biliyorum da iyice yapisti uzerime sanki.

El_Em El_Em kaptan ya napsak? mezuniyet almadan gitmek istemiyorum ama bu sekilde de gitmiyor takima kulliyen zararim yasadigim stres ayri. ne yapsak?

Kızlar selam
Ah canım çok çok geçmiş olsun
Bugün benim acelem yok boşum beklerim istediğiniz kadar sorun değil ama moralini bozma o eksi elbet senin tartıyada varsın öbür cuma etki etsin ❤️

Ah canım çok çok geçmiş olsun
Bugün benim acelem yok boşum beklerim istediğiniz kadar sorun değil ama moralini bozma o eksi elbet senin tartıyada varsın öbür cuma etki etsin ❤️
Teşekkür ederim canım 💞 iki haftadır gıdım gıdım gittiği için bu haftaya odaklanmıştım. Onun hayal kırıklığını yaşadım sanırım ☹️
Şimdi - 200 ü gördüm. Onu paylaşayım bari. 🤷‍♀️

zerre kadar aclik hissetmiyorum ki acikmadan yemek te sacma geliyor yani... tamam sonlara dogru yavasliyor biliyorum da iyice yapisti uzerime sanki.

El_Em El_Em kaptan ya napsak? mezuniyet almadan gitmek istemiyorum ama bu sekilde de gitmiyor takima kulliyen zararim yasadigim stres ayri. ne yapsak?
Ben onları da geçtim sen ekibide bıraktın ki canım bir şekilde o motivasyondan bile tartı etkileniyor mu ne 😔
Durumun üstüne gitmeden sadece stres yapıyorsun buda kitlenmene sebep oluyor bence
Hayatına spor katmadan gitmeyecek o son kilolar ama sen bunu sanırım kabul etmiyor yada mevcut düzeninde bir türlü oturtamıyorsun birazda haklısın ama inan hiç birşey kolay değil bende gece 1 lerde spor yaptım yüklerimi attım.
Karar senin o yüzden hiç bana sorma kararlıyım o son kiloları vereceğim diyorsan tabiki kal isterim başladık bitirelim ama yine ekibe uğramayacak kendini strese sokacaksan düşünmeyelim herşey 2 3 kg değil

X