- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
100 Grmla olsun eksi 800 gayet iyi haftaya 8 li kilolar inşallahSagol canim hedef tutmadi ama hayirlisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 Grmla olsun eksi 800 gayet iyi haftaya 8 li kilolar inşallahSagol canim hedef tutmadi ama hayirlisi
Günaydın canım
Hayirdir canim gecmis olsun Aman cok dikkat et kuzu cift maskeyle falan cik
Tebrikler canım çok iyi eksiKilo bildirimi
Geçen hafta: 71,5
Bu hafta: 70,7
Fark : -800
Yüzde: 1,26
Hedef: 69,9
El_Em
Yüzdeyi doğru hesapladım mı bir bakarmışım canım geçen hafta hata yapmıştım
Tmm canım ne yapalım bekliyoruz kaldığın yerden
Teşekkürler nasıl oluyorda beceremiyorum anlamadımTebrikler canım çok iyi eksi
Yüzde yanlış olmuş
(71.5-70.7) /71,5*100 = 1.11888... 1.119 a yuvarlanıyor
Olur bazen böyle sıkma canını
ay evet yaa cok artmis fiyati ben ic anadolu bolgesindeyim biraz da merkeze uzak köyluk bi bolge bu yuzdende karar veremedim bi turlu cesme suyumuz bile buz gibi akiyor daglardan geldigi icinBen trendyol hepsiburada donanimhaber hepsini hatmettim. Iyisi var ama cok pahali ben orta halli ama beni de uzun sure gotursun bi de kullanirken birden isi degisim olmasin istedim. Akdeniz bolgesi ya da iliman bir yerde yasiyorsan iyi derim . Onceden ihlas kullaniyorduk hic memnun degildim sonra babam yaylaya da almis ihlas aqua o tarz bisey o da birden soguk geliyordu sonra isiniyordu. Arzumda olmadi. Ben Eylulde aldim 400 civari simdi 700 u gecmis arzum laguna012 yuh yani bu kadar zam olur mu o kadar kisa surede. Hatta kardesimde bakiyordu kasim basi gibi 500 lü biseydi ona cok artmis demistim
Pogaca hamurunu hazirladim sonra tepsi mayasi olaxak yarin sabaha pisirecegim. Kendim icin degil annemlere gidecek hepsi :) cok severim hamurisi ama onlari yersem diyet maceramin basina donerim
Canım kahvaltı yapmadıysan biraz oyalan sabah ödemi olabilirEki Görüntüle 2742649
Gunaydiiinn arkadaşlar, yok illa bu artiyi görcem ben carsamba artisiz sabittim dün yediklerimde belli,üst midem çok şiş. Yürüyüş de yaptigim halde Pazartesi itibari ile akşam menüleri çorba ile geçeyim diyorum iyi geliyordu bana hazır eşim akşam calisiyo oluyo hem.
Cuma:67.5
Bugün:67.6 (+100)
Hedef: 67
El_Em Nikinik
Vaktim varsa yapayım kaptan midem ve kasıklarımda bı ağrı varCanım kahvaltı yapmadıysan biraz oyalan sabah ödemi olabilir
4 kere 81Günaydın kızlaaar
Geçen hafta: 81.5
Bu hafta; 81
Fark: 500 gr
Yüzde: 0.613
Haftaya hedefim : 80. 4 olsun Eki Görüntüle 2742678 Eki Görüntüle 2742678 Eki Görüntüle 2742678 Eki Görüntüle 2742678