Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kilo bildirimi
Geçen hafta: 71,5
Bu hafta: 70,7
Fark : -800
Yüzde: 1,26
Hedef: 69,9

El_Em El_Em
Yüzdeyi doğru hesapladım mı bir bakarmışım canım geçen hafta hata yapmıştım

Eklentiler

• 98FED6D7-1216-4FEE-AF95-5E32EAC3946E.jpeg
    98FED6D7-1216-4FEE-AF95-5E32EAC3946E.jpeg
    94,3 KB · Görüntüleme: 22
Kilo bildirimi
Geçen hafta: 71,5
Bu hafta: 70,7
Fark : -800
Yüzde: 1,26
Hedef: 69,9

El_Em El_Em
Yüzdeyi doğru hesapladım mı bir bakarmışım canım geçen hafta hata yapmıştım
Tebrikler canım çok iyi eksi 😘🤩
Yüzde yanlış olmuş
(71.5-70.7) /71,5*100 = 1.11888... 1.119 a yuvarlanıyor 🤗

IMG_20201218_103041.jpg

Gunaydiiinn arkadaşlar, yok illa bu artiyi görcem ben carsamba artisiz sabittim dün yediklerimde belli,üst midem çok şiş. Yürüyüş de yaptigim halde 🙄Pazartesi itibari ile akşam menüleri çorba ile geçeyim diyorum iyi geliyordu bana hazır eşim akşam calisiyo oluyo hem.

Cuma:67.5
Bugün:67.6 (+100)

Hedef: 67 😡
El_Em El_Em Nikinik Nikinik

Ben trendyol hepsiburada donanimhaber hepsini hatmettim. Iyisi var ama cok pahali ben orta halli ama beni de uzun sure gotursun bi de kullanirken birden isi degisim olmasin istedim. Akdeniz bolgesi ya da iliman bir yerde yasiyorsan iyi derim . Onceden ihlas kullaniyorduk hic memnun degildim sonra babam yaylaya da almis ihlas aqua o tarz bisey o da birden soguk geliyordu sonra isiniyordu. Arzumda olmadi. Ben Eylulde aldim 400 civari simdi 700 u gecmis arzum laguna012 yuh yani bu kadar zam olur mu o kadar kisa surede. Hatta kardesimde bakiyordu kasim basi gibi 500 lü biseydi ona cok artmis demistim

Pogaca hamurunu hazirladim sonra tepsi mayasi olaxak yarin sabaha pisirecegim. Kendim icin degil annemlere gidecek hepsi :) cok severim hamurisi ama onlari yersem diyet maceramin basina donerim :KK70:
ay evet yaa cok artmis fiyati :KK43: ben ic anadolu bolgesindeyim biraz da merkeze uzak köyluk bi bolge :KK43: bu yuzdende karar veremedim bi turlu cesme suyumuz bile buz gibi akiyor daglardan geldigi icin

Eki Görüntüle 2742649
Gunaydiiinn arkadaşlar, yok illa bu artiyi görcem ben carsamba artisiz sabittim dün yediklerimde belli,üst midem çok şiş. Yürüyüş de yaptigim halde 🙄Pazartesi itibari ile akşam menüleri çorba ile geçeyim diyorum iyi geliyordu bana hazır eşim akşam calisiyo oluyo hem.

Cuma:67.5
Bugün:67.6 (+100)

Hedef: 67 😡
El_Em El_Em Nikinik Nikinik
Canım kahvaltı yapmadıysan biraz oyalan sabah ödemi olabilir

Teşekkür ederim kaptanım evet biraz moralsizdim sebebini de anlamadım ama bende kendimden eksi beklemiyordum dün bile artı gelmiştim.
Ya bu arada bu foto yükleme işi ne zormuş Bee basıyorum kabul etmiyor birde bakıyorum kii 4 kere paylaşmış 😂😂 silmeyi denedim olmuştur sanırım

X