- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
15 gunde bir icmek icin ampul verdi 15 gun tutmuyom aklimda arada bi iciyorum iste son ampulumu de iceyim bariAynen canim ic tabi aksatmamak lazim duzenli 4 ay kullandim 13 ten 26 ya cikti anca ideali de 50-100 arası düşün
Gorev dedigin de aslinda kendim icin yaptigim seyler canisi spor kurs yemek falaniste sen hayati da kacirmiyosun gorevlerini de ihmal etmiyosunbiz birini yapinca digeri kaliyo genellikle
İdeali canim damlalardan hergun kullanmak daha etkili oldugunun kanitlandigini soyledi Osman hocam D3K2 damlalar var onlardan alsan aslinda15 gunde bir icmek icin ampul verdi 15 gun tutmuyom aklimda arada bi iciyorum iste son ampulumu de iceyim bari
ya biliyorum aslinda oype oldugunu da doktor boype verince kurcalamadim bunu simsi ictin uzerinden 15 gun gecsin de gunluklerden alirim bakalimİdeali canim damlalardan hergun kullanmak daha etkili oldugunun kanitlandigini soyledi Osman hocam D3K2 damlalar var onlardan alsan aslinda
Ay ilk zamanlar geldi aklıma. Çocukla evden çıkana kadar yorulurdum. Gezme hevesim kaçardıOyyy kuzum, ben genel de çocukla ya da çocuklarla çıkıyorum hep kavga dövüş, bir yerlere sığışamama filan valla saç baş Einstein gibi oluyorum, bir bıyığım eksik hatta bazen o bile mevcut
Marketten çıkışta kasiyer tezgahında aldıklarımın bir kaçını unutmadıysam, cüzdanımı ve çocukları da eksiksiz eve getirebildiysem büyük başarı benim için
Canım migren ya da sinüzit değil ama stres beyin yorgunluğu ya da başka şeyler hemen baş ağrısı yapar onda.
Bu kötü bir özellikmiş yaw.
Ay canım çok geçmiş olsun, nasıl şimdi Emre?
Canım sarı turuncu gibi bişey oldu ama sevmedim, yeşil yaptım. Teşekkür ederim bilgilendirmelerin için
Canım aşağıdaHedef60kgolmak nin de dediği gibi sabah kahvaltıda elmalı turta yemiştim, yazmayı unutmuşum buraya , o yüzden diğer öğünleri hafif tutmak zorunda kaldım.
Yaaaaasorma,
onu yerken sana yazınca günah çıkarmış gibi şöyle bir temizlenmiş hissettim kendimi.
gecenin bir yarısı menü yazarken de günahsızlığın dayanılmaz hafifliğiyle unutmuşum yazmayı
canım süpersin düzeninden taviz vermemek, randevuları tıkır tıkır halletmek , beni nüfusuna geçirir misin lütfen.
Kahvalti 8 de bir yumurtali ekmek, 4 siyah zeytin, bir parca mozzarella peyniri, kahve
Ara kuruyemis, bir hurma, cay
Öglen 3 de salamli kasarli sandvic, cay
Aksam 6 da bir porsiyon bamya yemegi, salata
El_Em
@reyyank
harikasınız kızlar
Kahvaltı saat 10 da
1buçuk dilim çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
Maydanoz
1 tane tavuk burger
Öğleden sonra saat 3buçukta
1 tane yeşil elma
Akşam 5 de
3 küçük köfte
Yarım porsiyon makarna
Salata
Saat 8 de
1avuçkadar antep fıstığı
Su 1lt
süper9.00
Yarim yumurta
Yarim kk peynir
1 kasik biber sogan sogus
birkac dilim domates-salatalik
1dilim ekmek
ara:1 avuc karisik kuruyemis
16.45
Salata-yogurt
Ara:
Cay ve 2 hurma
su 2ye yakin
Spor: 40dk eliptik
Hedef60kgolmak canim cok gec yazabildim kusura bakma.
Emre kötü canım 24 saat oldu devamlı ateşleniyor 4 5 saatte bir ilaç veriyoruzEl_Em geçmiş olsun canım. Nasıl durumu kuzucuğun? İnşallah hemen iyileşir. Allah şifa versin
Canım Allah kolaylık versin kuzuya da sana da. Geçsin gitsin inşallah Hemencecik.Emre kötü canım 24 saat oldu devamlı ateşleniyor 4 5 saatte bir ilaç veriyoruz
Sabah birde ishal eklenmişti ama bol nişastalı puding yaptım onunla devamı gelmedi şükür
Halsiz ve iştahsız bende uykusuzum o yüzden giremiyorum canlar
Çok üzüldüm canım. Dua edelim de hemen iyi olsunEmre kötü canım 24 saat oldu devamlı ateşleniyor 4 5 saatte bir ilaç veriyoruz
Sabah birde ishal eklenmişti ama bol nişastalı puding yaptım onunla devamı gelmedi şükür
Bana göre az diyim o zaman canım ben biraz daha iştahlı olduğum için sanırmValla ortim benimki az degil her ögün güzelce karnimi doyuruyorum hatta bu hafta fazlaca oldu sanki tartilmayi korkuyorum
Normalde iki ögün bir ara ögün yiyorum bu hafta 3 ögün bir ara ögün yaptim.
Ben soda yı keyfi de içiyorum daaagenelde ishal yapar ama bazen kabizlik ta olabilir
soda icmemden belli degil mi acikmadigimben gunde tek ogun yiyorum genellikle, aksamdan aksama. 3 hele hele ara ogunle 6 ogun filan yaparsam kan sekerim mahvoluyo
Canım geçmiş olsun. Doktorla görüştün mü hiç benim çocuklarımın da ateşlenince hemen düşmez 4 saat arayla deselerde ben ateşin durumuna göre veriyorum birde dönüşümlü ilaç kullanmak gerekir böyle durumlarda 2 farklı ilacı denemediysen birde böyle dene canımEmre kötü canım 24 saat oldu devamlı ateşleniyor 4 5 saatte bir ilaç veriyoruz
Çok geçmiş olsunEmre kötü canım 24 saat oldu devamlı ateşleniyor 4 5 saatte bir ilaç veriyoruz
cuma gelicek kuzum kusura bakma söylemeyi unuttum kaptan paylaşmıştı sonra aklımda kalmış benim debizim bim e goz attim ama bulamadimgelirse tekrar alicam
El_Em canim emre nasil oldu atesi dustu mu kuzunun?
aaaa emre ateslendi mk kacirmisim ben, gecmis olsun kaptancim nasil ufaklik?
Canım Allah kolaylık versin kuzuya da sana da. Geçsin gitsin inşallah Hemencecik.
Çok üzüldüm canım. Dua edelim de hemen iyi olsun
Canım geçmiş olsun. Doktorla görüştün mü hiç benim çocuklarımın da ateşlenince hemen düşmez 4 saat arayla deselerde ben ateşin durumuna göre veriyorum birde dönüşümlü ilaç kullanmak gerekir böyle durumlarda 2 farklı ilacı denemediysen birde böyle dene canım
Sağolun kızlarÇok geçmiş olsun
Sağolun kızlar
Ateş devam maalesef ilaçla düşüyor etkisi geçince artıyor ..
ummhnisa süresi dolmadan vermek istemiyorum ya 4 saat bile erken geliyor 5 saati bekliyorm çok zorlamazsa birazda ateşle baş etsin diyorum böyle ilaç verdikçe hastalık uzayacak gibi geliyor
İshal olması kötü oldu doktoru aradık dedik getiremiyoruz çocuğu travma oldu daha yeni aşı onun üstüne diş ameliyatı onun üstüne bu... Hastane doktor yaklaşmıyor .. ilaçlara devam etcez böyle birde ishal için 2 ilaç verdi ama onunda birini tam içmedi