Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ilk zamanlar geldi aklıma. Çocukla evden çıkana kadar yorulurdum. Gezme hevesim kaçardı iki çocukla hep ilk tazeliğini koruyordur zorluklar

Senin koca da benimki gibiymiş canım. Stres oldu mu sağdan sağdan gelirler ona. Ben bir tarafım kopsa içmem ilaç ama ona hemen veriyorum. Çok nazlı. çekemiyorum nazını

Kahvalti 8 de bir yumurtali ekmek, 4 siyah zeytin, bir parca mozzarella peyniri, kahve
Ara kuruyemis, bir hurma, cay
Öglen 3 de salamli kasarli sandvic, cay
Aksam 6 da bir porsiyon bamya yemegi, salata

El_Em
@reyyank

harikasınız kızlar

El_Em geçmiş olsun canım. Nasıl durumu kuzucuğun? İnşallah hemen iyileşir. Allah şifa versin
Emre kötü canım 24 saat oldu devamlı ateşleniyor 4 5 saatte bir ilaç veriyoruz
Sabah birde ishal eklenmişti ama bol nişastalı puding yaptım onunla devamı gelmedi şükür
Halsiz ve iştahsız bende uykusuzum o yüzden giremiyorum canlar

Canım Allah kolaylık versin kuzuya da sana da. Geçsin gitsin inşallah Hemencecik.

Çok üzüldüm canım. Dua edelim de hemen iyi olsun

Valla ortim benimki az degil her ögün güzelce karnimi doyuruyorum hatta bu hafta fazlaca oldu sanki tartilmayi korkuyorum
Normalde iki ögün bir ara ögün yiyorum bu hafta 3 ögün bir ara ögün yaptim.
Bana göre az diyim o zaman canım ben biraz daha iştahlı olduğum için sanırm
genelde ishal yapar ama bazen kabizlik ta olabilir

soda icmemden belli degil mi acikmadigim ben gunde tek ogun yiyorum genellikle, aksamdan aksama. 3 hele hele ara ogunle 6 ogun filan yaparsam kan sekerim mahvoluyo
Ben soda yı keyfi de içiyorum daaa
Canım geçmiş olsun. Doktorla görüştün mü hiç benim çocuklarımın da ateşlenince hemen düşmez 4 saat arayla deselerde ben ateşin durumuna göre veriyorum birde dönüşümlü ilaç kullanmak gerekir böyle durumlarda 2 farklı ilacı denemediysen birde böyle dene canım

Bugün derse 20 dk geç kaldım uyanamadığım için. Öğrenci yoktu sorun olmadı ama o acele telaş fenaydı. İki gündür istediğim saatte kalkamıyorum alarmı da kurmama rağmen. Sonra işte diğer derslere hazırlan vs derken ancak öğlen kahvaltı yapabildim. İki tane poğaça yedim peynirli Dolayısıyla günlük karbonhidrat hakkımı tüketmiş oldum. Sonrasında da açlık hissetmeyince yemedim.

Çok geçmiş olsun

El_Em canim emre nasil oldu atesi dustu mu kuzunun?

aaaa emre ateslendi mk kacirmisim ben, gecmis olsun kaptancim nasil ufaklik?

Canım Allah kolaylık versin kuzuya da sana da. Geçsin gitsin inşallah Hemencecik.

Çok üzüldüm canım. Dua edelim de hemen iyi olsun

Çok geçmiş olsun
Sağolun kızlar
Ateş devam maalesef ilaçla düşüyor etkisi geçince artıyor ..
ummhnisa süresi dolmadan vermek istemiyorum ya 4 saat bile erken geliyor 5 saati bekliyorm çok zorlamazsa birazda ateşle baş etsin diyorum böyle ilaç verdikçe hastalık uzayacak gibi geliyor
İshal olması kötü oldu doktoru aradık dedik getiremiyoruz çocuğu travma oldu daha yeni aşı onun üstüne diş ameliyatı onun üstüne bu... Hastane doktor yaklaşmıyor .. ilaçlara devam etcez böyle birde ishal için 2 ilaç verdi ama onunda birini tam içmedi

Allah şifasını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…