Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tünaydın şuraya uykusuz sinirli bir anne bırakayım 😴 😴😴😴 bizimki hasta oluyor galiba gece uyumak bilmedi sonrada sabaha karşı 5.30 da kalktı uyumadı koltukta orda burda yarı uyumuşum bende
Umarım hastalanmaz, bizimki de 2 gecedir 2-3 gibi uyanıyor ve tekrar uyumuyor, huysuzluk yapıyor gecenin bir yarısı 😭😭😭
Kızlar dün adım bildirmeye çok kişi vardı doğru mudur kaçırdım mı

@kirmizigitar
@AKREPcg
Pain Killer Pain Killer
@bahayk
dün adım var mıydı kızlar
Canım adım sayısını yazmışım ama resim paylaşmamışım hemen paylaşıyorum.

Eklentiler

• AEF1DB33-FDA8-46F8-801A-5C1128E27A3B.jpeg
    AEF1DB33-FDA8-46F8-801A-5C1128E27A3B.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 17
Günaydın canım
Sanada ileteyim belki katılmak istersin ☺️
Diğer takımlarla bu hafta adım yarışına girdik en çok adım sayısını yapan takım kazanacak gün sonunda kızlar adım ekran görüntüsü atıyorlar bana katılmak istersen sende telefondan adım sayar veya akıllı bileklik varsa onla dahil olabilirsin :) 1000 adım yapanda var 10.000 üstü yapanda var çorbada tuzun olsun ✌️

Günaydın canım
Sanada ileteyim belki katılmak istersin ☺️
Diğer takımlarla bu hafta adım yarışına girdik en çok adım sayısını yapan takım kazanacak gün sonunda kızlar adım ekran görüntüsü atıyorlar bana katılmak istersen sende telefondan adım sayar veya akıllı bileklik varsa onla dahil olabilirsin :) 1000 adım yapanda var 10.000 üstü yapanda var çorbada tuzun olsun
Evin içinde ne kadar yapabilirsem yaparım gün sonunda da bildiririm teşekkür ederim canım.☺💗

@amatordiyetci ortim şuan zararlı birşey yiyorum da sana şimdiden hesap verme ihtiyacı duydum☺️
kahvaltı yaptım aklımda hep dolaptaki tart vardı. Sonra dedim bugün illa yiyecem bari saat henüz erkenken yiyeyim.
Şimdi 1 saat bekleyip deli gibi spor yapmam lazım:silah:

Evet hemen yakalamissin 😂😂🙈 off bitmez o cook var 🙄 cocuklara yaptim güya 🤪 artik yemiyecegim ama 😊 biri gelse de yeter artik dese diye bekliyordum 😂
Benim de suan evde bekleyen bi kurabiye var gecen hafta ufak ufak kacirdim cumaya sa pisman oldum 🤦‍♀️ bu hafta agzima surmedim esimle oglum bitirseler diye gozlerinin icine bakiyorum 😂
Nikinik Nikinik senin adım sayarın aynısı zaten
Bak merak ettim şimdi de veriyorlar mı acaba

10 gün sonra benim miniği açıya götürmem lazım
Bir sorayım o zaman hala veriyorlar mı adım sayar
Benim anneme de 5-6 yil once vermislerdi
Tünaydın şuraya uykusuz sinirli bir anne bırakayım 😴 😴😴😴 bizimki hasta oluyor galiba gece uyumak bilmedi sonrada sabaha karşı 5.30 da kalktı uyumadı koltukta orda burda yarı uyumuşum bende
Insallah hasta olmaz ya kuzular hasta olmasin 🙄

El_Em El_Em kaptanım buralarda da okulları kapattılar ocak ortasına kadar. O zorunlu yürümeler bisikletler filan olmayacak artık:KK43:
Tabi çocukları alıp dışarda yürüyebilirim ama hava çok soğuk. 🥶
Bir cozum bulmaliyim elbet ama kaygimi paylasmak istedim:KK51:

Kızlar dün geçe eşim moralim bozuk diye mısır patlatmış 🙈🙈
Menüme eklemiş olayım 🥴
Ayyyyy ne kadan düşünceli :nazar:
Bizimkine de o kadar dedim bak sen sevmezsin elmalı tart, çocuklar zaten nefret eder. Alma dedim aldı. Akşam ben yemek sonrası canım tatlı birşeyler isterken çayın yanında getiriyor benim önümden kaçırmaya çalışıyor her saniye, sanki yiyecekmişim gibi daha bir sinir oluyorum.
Hayır getirse yese yemiyecem zaten ama sürekli bakış atıp kaçırınca benim de şarteller atıyor:cool:

Ayyyyy ne kadan düşünceli :nazar:
Bizimkine de o kadar dedim bak sen sevmezsin elmalı tart, çocuklar zaten nefret eder. Alma dedim aldı. Akşam ben yemek sonrası canım tatlı birşeyler isterken çayın yanında getiriyor benim önümden kaçırmaya çalışıyor her saniye, sanki yiyecekmişim gibi daha bir sinir oluyorum.
Hayır getirse yese yemiyecem zaten ama sürekli bakış atıp kaçırınca benim de şarteller atıyor:cool:
Bence benimki de moralsizliğimi fırsat bilip mısır keyfi soktu araya 😂😂
Patlamış mısır zayıf noktam maalesef. Ordan vurdu 😂

El_Em El_Em kaptanım buralarda da okulları kapattılar ocak ortasına kadar. O zorunlu yürümeler bisikletler filan olmayacak artık:KK43:
Tabi çocukları alıp dışarda yürüyebilirim ama hava çok soğuk. 🥶
Bir cozum bulmaliyim elbet ama kaygimi paylasmak istedim:KK51:
Burdada dün anaokulları açıldı 🙄
Ülkelerde ne yapacağını şaşırdı neyse çok kaygılanma bakarsın haftaya geri açarlar 🤣
Sende artık eliptiğe sarılacaksın 🙈🤣

X