- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
O ara bildiren herkesi hiç etmişim ekledim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O ara bildiren herkesi hiç etmişim ekledim :))
Günaydın☺Günaydınn
Umarım hastalanmaz, bizimki de 2 gecedir 2-3 gibi uyanıyor ve tekrar uyumuyor, huysuzluk yapıyor gecenin bir yarısıTünaydın şuraya uykusuz sinirli bir anne bırakayım bizimki hasta oluyor galiba gece uyumak bilmedi sonrada sabaha karşı 5.30 da kalktı uyumadı koltukta orda burda yarı uyumuşum bende
Canım adım sayısını yazmışım ama resim paylaşmamışım hemen paylaşıyorum.Kızlar dün adım bildirmeye çok kişi vardı doğru mudur kaçırdım mı
@kirmizigitar
@AKREPcg
Pain Killer
@bahayk
dün adım var mıydı kızlar
Çok iyi canım tebriklerrrEkledim canım El_Em
Günaydın canımGünaydın☺
Evin içinde ne kadar yapabilirsem yaparım gün sonunda da bildiririm teşekkür ederim canım.☺Günaydın canım
Sanada ileteyim belki katılmak istersin
Diğer takımlarla bu hafta adım yarışına girdik en çok adım sayısını yapan takım kazanacak gün sonunda kızlar adım ekran görüntüsü atıyorlar bana katılmak istersen sende telefondan adım sayar veya akıllı bileklik varsa onla dahil olabilirsin :) 1000 adım yapanda var 10.000 üstü yapanda var çorbada tuzun olsun
Benim de suan evde bekleyen bi kurabiye var gecen hafta ufak ufak kacirdim cumaya sa pisman oldum bu hafta agzima surmedim esimle oglum bitirseler diye gozlerinin icine bakiyorumEvet hemen yakalamissin off bitmez o cook var cocuklara yaptim güya artik yemiyecegim ama biri gelse de yeter artik dese diye bekliyordum
Benim anneme de 5-6 yil once vermislerdiNikinik senin adım sayarın aynısı zaten
Bak merak ettim şimdi de veriyorlar mı acaba
10 gün sonra benim miniği açıya götürmem lazım
Bir sorayım o zaman hala veriyorlar mı adım sayar
Insallah hasta olmaz ya kuzular hasta olmasinTünaydın şuraya uykusuz sinirli bir anne bırakayım bizimki hasta oluyor galiba gece uyumak bilmedi sonrada sabaha karşı 5.30 da kalktı uyumadı koltukta orda burda yarı uyumuşum bende
Ayyyyy ne kadan düşünceliKızlar dün geçe eşim moralim bozuk diye mısır patlatmış
Menüme eklemiş olayım
Doktoru söylemişti aslında anestezi sonrası yatkınlık oluyor çoğu hasta oluyor demişti 2 gündür uyumayınca ona yordum ama bakalım devamı gelecek mi gelmez umarımInsallah hasta olmaz ya kuzular hasta olmasin
Bence benimki de moralsizliğimi fırsat bilip mısır keyfi soktu arayaAyyyyy ne kadan düşünceli
Bizimkine de o kadar dedim bak sen sevmezsin elmalı tart, çocuklar zaten nefret eder. Alma dedim aldı. Akşam ben yemek sonrası canım tatlı birşeyler isterken çayın yanında getiriyor benim önümden kaçırmaya çalışıyor her saniye, sanki yiyecekmişim gibi daha bir sinir oluyorum.
Hayır getirse yese yemiyecem zaten ama sürekli bakış atıp kaçırınca benim de şarteller atıyor
Oy kuzu ya. Bol su içir canım. Seviyorsa limonlu su hatta. Vucudun ilacı atmasına yardımcı olurDoktoru söylemişti aslında anestezi sonrası yatkınlık oluyor çoğu hasta oluyor demişti 2 gündür uyumayınca ona yordum ama bakalım devamı gelecek mi gelmez umarım
Burdada dün anaokulları açıldıEl_Em kaptanım buralarda da okulları kapattılar ocak ortasına kadar. O zorunlu yürümeler bisikletler filan olmayacak artık
Tabi çocukları alıp dışarda yürüyebilirim ama hava çok soğuk.
Bir cozum bulmaliyim elbet ama kaygimi paylasmak istedim
19 kisilikmis kaptanim bu bizim takima yetmezDENEME :)
ÜYE Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma TOPLAM Üye1 Üye2
Kaç kişisiniz yahu19 kisilikmis kaptanim bu bizim takima yetmez
Sagol kaptanım elimde 30 kisilik var şimdilik yeterli oluyorYapayım mı bi 50kişilik Zipzip- ? Kolay PC den nasılsa