canım sabah yogurtla yiyorum zaten yulaf karışımını :)canım afiyet olsun yine çok güzel sağlıklı bir menü olmuşsabah süt ya da yoğurt da ekledin mi? bir de tarçın zerdeçal öneririm karışımına cnm
birşey önereyim mi? akşamları ekmek yemeden denese 1 hafta :) böyle dönüşümlü yapmak isteyebilirsin cnm çünkü her öğünde karbonhidrat yavaşlatıyo olabilir seni
sadece akşam kessen de mi saldırıyorsun cnmcanım sabah yogurtla yiyorum zaten yulaf karışımını :)
canım ekmek hiç yememeyi denediğim zamanlarda sonra saldırıyorum tatlı grissine ekmek Allah ne verdiyse
zaten wasa ve etimek minicik onları kesmem mumkun değil canım maalesef :/
Zafere giden yolda, çekilen çile kutsalmışhahahaalemsiniz yaa
Ben bugun full utu yaptim utu yaparken de surekli adimladimBen yerimde adım sayıyorum çoğu kez ama evet benim eşimde sıkılıyor dikkati dağılıyormuş TV izlerken
Menünde süper14 Aralık Pazartesi
13.00: 1 haşlanmış yumurta, 2 küp beyaz peynir, 10 çiğ fındık, yarım ceviz, beyaz lahana, mor lahana, maydanoz
Ara: 1 avuç elma kurusu, 4 fındık, 1 ceviz
17.30: 2 kepçe kıymalı tarhana, 2 adet fırında Girit kabağı(içinde beyaz peynir), 2 kaşık bulgur pilavı, 1 avuç elma kurusu
Su: 2 lt (daha içerim)
Spor: 12.204 adım(belki biraz daha artar. Fotoyu o zaman paylaşırım)
El_Em Mehfam hawar
Bazen hepimizin modu düşüyor canımKızlar selam.
Bugün hiç takatim yok. Battaniyenin altında yatasım var sadece. Hem moralsizim hem halsizim. Neden bilmiyorum. Biraz koşu yapmak istiyordum ama yapamayacağım sanırım. Bu geceyi bir şeyler atıştırmadan atlatabilirsem kar sayacağım.
Adımlar süper canım
Acikmadin mi tabi cipsin ne kadar oldugu da onemliSabah
1 bardak süt
1,5 acili ekmek
Ara
2 bardak yesilcay
1 avuc badem
Cips
1 elma
Su : 2 lt
Ortim bence gayet guzel menun
Bu günkü menücük;
Sabah: yarım haşlanmış yumurta, az peynir, 1 tk çilek reçeli, yeşil siyah zeytin,çeri, salatalık,maydonoz 1,5 dl tb ekmeği-dokuzlu ve yeşilçay
Öğle: yarım simit, az peynir, çeri,mantar sote, 3 çatal patatesli omlet, mor lahana salatası
Akşam : 3-4 çatal küçük tavuk, 2 yk mantar sote
*3 dl mandalina,1 dl portakal
su: 1 lt
Spor: 12 dk zumba - 6121 adım
*Bugün yeşillencektim annem babam doğumgünüm yüzünden dayanamayıp ellerinde simitlerle geldiler iyi mii
El_Em Mehfam
Masallah ex ortimSabah 09.00
1,5 dilim uno denge
1 yumurta domates
Peynir zeytin
Dereotu maydanoz
2 ceviz
2 banım pekmez
ara
Çiğ fıstık
Kuru üzüm
Ayva
akşam 17:00
1 kase kıymalı tarhana
1 tabak pırasa yemeği
2 yemek kaşığı menemen
1 dilim uno denge
ara
5-6 petibör bisküvi
yarım havuç
2,5 lt su
Bolca şekersiz çay
3 + 2 mil leslie
Toplam 11300 adım
El_Em Mehfam
@belmayne
Kaç oldu attın mı adımları kaçırdım mıBen bugun full utu yaptim utu yaparken de surekli adimladim
Geliyor kaptanimKaç oldu attın mı adımları kaçırdım mı
Ayyy kuzum 6.takım adımları fenaZafere giden yolda, çekilen çile kutsalmış
Gayet iyi canım tebriklerrrCok zorladim ancak bu kadar oldu
Kac yapiyorlar ya da o kadar vakti nasil buluyorlar valla ben bugun utu yaparken adimlamasam 4 bin anca cikardi bendenAyyy kuzum 6.takım adımları fena
Listede 15 küsür kişi hepsinden 10 15 bin öyle söyleyeyimKac yapiyorlar ya da o kadar vakti nasil buluyorlar valla ben bugun utu yaparken adimlamasam 4 bin anca cikardi benden
Listede 15 küsür kişi hepsinden 10 15 bin öyle söyleyeyimarada çok nadir 4binler var ama sadece cumartesiyi gördüm sonrasına bakmadım
afiyet olsun canım sebze çok iyi yine simidi de ekmek yerine tüketip dengelemişsin zaten
Bu günkü menücük;
Sabah: yarım haşlanmış yumurta, az peynir, 1 tk çilek reçeli, yeşil siyah zeytin,çeri, salatalık,maydonoz 1,5 dl tb ekmeği-dokuzlu ve yeşilçay
Öğle: yarım simit, az peynir, çeri,mantar sote, 3 çatal patatesli omlet, mor lahana salatası
Akşam : 3-4 çatal küçük tavuk, 2 yk mantar sote
*3 dl mandalina,1 dl portakal
su: 1 lt
Spor: 12 dk zumba - 6121 adım
*Bugün yeşillencektim annem babam doğumgünüm yüzünden dayanamayıp ellerinde simitlerle geldiler iyi mii
El_Em Mehfam
afiyet olsun canım spor mükemmelSabah 09.00
1,5 dilim uno denge
1 yumurta domates
Peynir zeytin
Dereotu maydanoz
2 ceviz
2 banım pekmez
ara
Çiğ fıstık
Kuru üzüm
Ayva
akşam 17:00
1 kase kıymalı tarhana
1 tabak pırasa yemeği
2 yemek kaşığı menemen
1 dilim uno denge
ara
5-6 petibör bisküvi
yarım havuç
2,5 lt su
Bolca şekersiz çay
3 + 2 mil leslie
Toplam 11300 adım
El_Em Mehfam
@belmayne
canım sebze günü olmuş maşallah12.00
Kurutulmus fasulye kavurmasi
4 kasik yogurt
18.30
1 kepce ezogelin çorbası
4 kasik sebzeli makarna
2 kasik yogurt
Zeytinyagli brokoli salatasi
Spor
30dk leslie
El_Em
Mehfam
@seyrekyagmur
zaten aksam sıkıntı yasıyorum canım aksam yemezsem gece yemelerim oluyosadece akşam kessen de mi saldırıyorsun cnm