Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5-6 yıl önce sağlık ocağından bir adımsayar almıştım kullandım o zaman
Dün buldum baktım pil bitmiş. eşime aldırdım.
Netten kullanım kılavuzunu bulup ayarladım kullanırım artık

benim arkadaş var yemekten hiç kısmadan her gün 10.000 adım yaparak bayağı kilo verdi

bende kendime 5 bin adımın altına düşmeme hedefi koydum bakalım becerebilecek miyim

ama bu gün dizim ağrıdı
Evde sert zeminde spor yapmanın sonucu bu

El_Em El_Em bence bu 6.takim robot supuruculere telefon koyuyorlar 20 binlerde olamazlar hepisi birden :KK53:
Haahaha nasıl dahice bir fikir :KK53: ama sende kaybedince çamura yatanlardan olma 🤣🤣🤣yapılır 20 bin yapan çok yoktu sanki 1 kişi gördüm gibi geneli 10binlerde ...yapılıyor ki ben cocukla yaptıysam çocuğu olmayan yada büyütmüş olanlar çok rahat yapar

benim arkadaş var yemekten hiç kısmadan her gün 10.000 adım yaparak bayağı kilo verdi

bende kendime 5 bin adımın altına düşmeme hedefi koydum bakalım becerebilecek miyim

ama bu gün dizim ağrıdı
Spor ayakkabı giy canım ben bugün giydim bütün gün olmasada giy çıkar yaptım ağrıyor cidden
Günlük 10bin atan istediiini yesin kilo almaz diyorlar zaten biz biraz dikkat edip 10 bin atsak direk eksi

ama bu gün dizim ağrıdı
Benim suan kullandigim da saglik ocaginin adim sayari zamaninda anneme vermisler ailecek kilo problemimiz var o degil annem baya baya zayifladi ben kilo aldim annemle aramda az bisi kaldi asagi inemem lazim 😂 neyse konuya doneyim baya is goruyor aslinda bu adim sayar

Ben de 10bin hedefledim kendime baska spor yapmak sıkıcı geliyor en azindan bi sekilde adim atiliyor bi de kalori hesabi yapiyorum kendimce
Insallah hedef kilolarimiza ulaşacağız🤗

Kahvalti 8 de yumurta, yarim lavas, 5 siyah zeytin, kahve
Ara bir hurma, bir kuru incir, latte
öglen 2:30 da iki parca et, yesil salata
Aksam 6 da bir zencefilli kurabiye, cay

Adim ana sayfada

@emmis
@reyyank
Masallah cok erken yemissin yemegini kurabiye bile goze batmiyor ama Zencefilli kurabiyen ne zaman bitiyor 🤭 bi kac gundur sanki pespese hergun yedin gibi 🙈

Canimcim senin icin demedim gene etiket falan donus yapiyodun hic bakmayanlar var 🤣
Hepimizin enerjisiz zamanlari var canim genel olarak bi ara cok yorumladim bana donus yapan su da olmamis ya da sunu ye diyen olmadi diye oyle yazdim kuzum
yok cidden ortiligin hakkini veremedim hic affet:KK43: ben genelde menu yorumlari yapmiyorum aslinda, birine su olmamis desem sen kendine bak dicek gibi geliyo🤣🤣🤣

Haahaha nasıl dahice bir fikir :KK53: ama sende kaybedince çamura yatanlardan olma 🤣🤣🤣yapılır 20 bin yapan çok yoktu sanki 1 kişi gördüm gibi geneli 10binlerde ...yapılıyor ki ben cocukla yaptıysam çocuğu olmayan yada büyütmüş olanlar çok rahat yapar
Ben 3 tane gördüm sonra çıktım yetti bana kesin çoğu öyledir 🤭 bende yapicam da bı düzeni kuramadım yoksa 15000 lerden inmem aklıma pacman geldii 😅

Arkadaslar bdv konusu gibi olcak ama gece ruyamda uzun zamandir gormedigim gorusmedigim birini gördüm etkisinden cikamadim gunum berbat geciyor 🥺
Zaten iletisimde degiliz istesem de olamam ama görünce üzüldüm unutmustum gene aklima geldi..
gün yüzü gormicem sanirim bu bilincaltiyla 😔
ay benin basima cok gelir bu🤣🤣🤣 daha bir kac gun once hic tanimasigim birinden evlenme teklifi aldim 🤣🤣🤣 genelde de eski sevgililerimi gorurum ruyamda gercek gibidir hep bir keresibde bir uyandim adamin parfumu burnumda resmen. 3 gune gecer bu grce guzel seyler dusunup uyu baska bisi gorursjun hooop bitti bile
Bilinçaltımız bize oyunlar oynuyor böyle canım. Bende çok etkisinde kalırım rüyalarımın. Ruhumuz gezermiş uyku esnasında. Nerelere giderse bizde onu rüya olarak görürmüşüz. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
astral seyahat dedikleri sey mi bu acaba?
Adımı da paylaşayım
El_Em El_Em
hakikaten evde mi yaptin bunu?
El_Em El_Em bence bu 6.takim robot supuruculere telefon koyuyorlar 20 binlerde olamazlar hepisi birden :KK53:
aaayyyy olurmu ki acaba:) deneyeyim🤣🤣🤣

benim ev vok buyuk ama cok kucuk yani soyle diyim 10 adimda alt kattaki her odaya ulasabilirim bende o yuzden genelde merdiven in cik filan yapiyorum ama oglum telefonu elimde gorurse almak istiyo o yuzden telefon genelde bi kosede durur adim madim saydigim yok yani.. ama ev icinde cok adim olayim olmuyo boyum cok kisa oldugu icin ben genellikle tirmaniyorum🤣🤣🤣 (evdeki hicbir dolaba boyum ermiyo ben hep tabure in cik merdiven in cik yapiyorum🤣)

bu arada yeni gelen arkadaslar varmis hosgelmisler srfa getirmisler

Sabah ılık su 5 kuru erik
10 30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin yeşillik tam buğday 1yaprak galeta 3 kuru erik 1 közlenmiş kapya biber
14 00 1 orta boy haşlanmış patates 2 kaşık yoğurt
17 00 1 Türk kahvesi 1 minik kare çikolata
19 00 1 orta boy haşlanmış patates 3 kaşık yoğurtla salatalık nane dereotu 3 kaşık salata
3 litre su
Yürüyüşte geliyo birazdan
nnurc nnurc
haslanmis patates bir detox cesidi filan mi?
11.00
1 haşlanmış yumurta,32 gr süzme beyaz peynir,3 zeytin,salatalık
15.00
1 elma ve 1 dilim ayva
17.00
1 kepçe mercimek çorbası
8 yk z.yağlı taze fasulye
Salata
19.30
Şekersiz türk kahvesi ve maden suyu

Su: 2.5 lt (daha da içilecek)
Spor: Spor programım var bugün dinlenme günüydü sporsuz geçecek.
afiyet olsun aramiza hosgeldin 🥰
Sabah
1 haslanmis yumurta ve yeşillik
3 zeytin
Öğlen
Yarım kepçe çorba
1 porsiyon arnavutciğeri
150 gr yogurt
Akşam
Saat 15te 2 dilim ekmek biraz peynir yarim salatalik ve 1 yeşil biber
Saat 19da 1 kase çorba 2 içli köfte
2.5 lt su
yarim kepce corba nasil oluyor🤭

14 Aralık Pazartesi

13.00: 1 haşlanmış yumurta, 2 küp beyaz peynir, 10 çiğ fındık, yarım ceviz, beyaz lahana, mor lahana, maydanoz

Ara: 1 avuç elma kurusu, 4 fındık, 1 ceviz

17.30: 2 kepçe kıymalı tarhana, 2 adet fırında Girit kabağı(içinde beyaz peynir), 2 kaşık bulgur pilavı, 1 avuç elma kurusu

Su: 2 lt (daha içerim)
Spor: 12.204 adım(belki biraz daha artar. Fotoyu o zaman paylaşırım)

El_Em El_Em Mehfam Mehfam hawar hawar
girit kabagini firinda nasil yapiyorsun kuzu? afiyet olsun
Bugün menüm:
kahvaltı 2 dilim kepekli ekmek,lorlu ve zeytinyağlı menemen , salatalık havuç maydanoz ,limonlu siyah çay
ara türk kahvesi, 20 badem ve 2 kuru trabzon hurması
akşam hindi göğüs haşlama,yeşil salata zeytinyağlı
3.5 lt su, 15 dk leslie, 8429 adım
Mehfam Mehfam Pain Killer Pain Killer
menu de spor da su da😍
İyi akşamlar
Kahvaltı
1 tane ince lavaş
Bol maydanoz
3kk süzme peynir
Ara
Sade Türk kahvesi

Saat 4 gibi
1 tane yeşil elma

Akşam
5 6 yk kadar pırasa
Saat 19 gibi
2 tane ceviz
Yarım çikolata

Su: 1.5 lt
Spor maalesef yok
pirasa ile doymayip cikolatayla desteklemissin sanirim canim. sade sebze yemegi yedigim aksamlar benim de basima geliyor. aksam yemegini bi tik daha doyurucu yapmani tavsiye ederim. hafif yiyeyim derken daha zararli cikabiliyoruz cunku.
Bugün oruçtum
Sahur yaprak sarmasi,yogurt
Akşam 17.35 iftar
Çorba, 2 dilim ekmek
Nohutlu salata,yogurt
1.50 litre su
El_Em El_Em @reyyanK
afiyet olsun canim allah kabul etsin. oruca ragmen cok hafif bir menu olmus zorlamadi mi?
Kizlar iyi aksamlar

13:00 2 yumurtayla patatesli omlet

15:00 10 tane antep fistigi, yesil cay

18:30 hamsi bugulama, salata, minnacik tahin helvasi😄

su 2.5 litre

S Smr3535
afiyet olsun iyi menu
Ayrıca
30 mekik
30 sn plank
15 squat
2 set bird doğ
1er set 20 tekrar sağ ve sol bacak kaldırma
Ve 3dk kol inceltme hareketi
El_Em El_Em kirmizigitar kirmizigitar @reyyanK
ortim masallah
9.50
2küçük yumurta haşlama
Yarım kk peynir
1.5 dilim esmer ekmek
Nane-maydonoz-salatalık-domates

18.45
1 kase sütlü yulaf müsli ( içeriğinde kurumeyve, bitter damla ve sanırım fındık filan vardı)

Su 1.5 litre
Spor: 70 dk eliptik
2km bisiklet
7803 adım

@amatordiyetci
afiyet olsun canim, kahvaltiyla aksam yemeginin yerini degistirirdim ben senin yerinde olsaydim. aksam tatli bisiler yedigimde bana agirlik coker normalde. ama seni etkilememis muhtemelen. sporlar da gguzel
Sabah
1 bardak süt
1,5 acili ekmek

Ara
2 bardak yesilcay
1 avuc badem
Cips :KK43:
1 elma

Su : 2 lt
cips? hankisinden🤪
14 Aralik

09.30
Yogurt yulaf uzum badem karisimi

13.00
2 dilim suzme peynir
2 wasa yesillik 5 zeytin
1 dilim ananas

15.30
1 elma 1 bardak ayran

17.40
1 dilim somon
Roka salatasi 4-5 bruksel lahanasi
2 dilim eksimayali etimek

Su 2.5 lt
Spor 20 dk chloe karin alt karin 80p.
20 dk leslie 30 p.
Topl. 110 p.
yine menu ve spor uyumun sahane:)
Merhabalar
Bu hafta esnek çalışmada eşim o yuzden güne çok geç başlıyorum maleseff
Saat 13 de 4 dilim sucuk 1 yumurta
14.30 da Türk kahvesin
19.00 da çok az pirinç pilavı ve 5 kaşık ciğer
20.00 da meyveli soda 🙊

15dk leslie
2585 adım
ekmek yemedigin gunler az pilav ya da makarna zararli degildir, ama tavsiyem pirinclerini jasmine ya da basmati kullan, makarnalarini da tam bugday ya da kepekli. vicdanen daha huzurlu oluyor insan suclu hissetmiyor:)
soda sade olsa guzel olurmus
:KK55:
Bu günkü menücük;

Sabah: yarım haşlanmış yumurta, az peynir, 1 tk çilek reçeli, yeşil siyah zeytin,çeri, salatalık,maydonoz 1,5 dl tb ekmeği-dokuzlu ve yeşilçay

Öğle: yarım simit, az peynir, çeri,mantar sote, 3 çatal patatesli omlet, mor lahana salatası

Akşam : 3-4 çatal küçük tavuk, 2 yk mantar sote

*3 dl mandalina,1 dl portakal

su: 1 lt
Spor: 12 dk zumba - 6121 adım

*Bugün yeşillencektim annem babam doğumgünüm yüzünden dayanamayıp ellerinde simitlerle geldiler iyi mii :-)

El_Em El_Em Mehfam Mehfam
senin menulerin gayet dolu dolu ama kilo vermeni olumsuz etkilemiyor ne guzel. yarim simit gunluk karbonhidrat ihtiyaci olmus bisi olmaz 🤭
Sabah 09.00
1,5 dilim uno denge
1 yumurta domates
Peynir zeytin
Dereotu maydanoz
2 ceviz
2 banım pekmez

ara
Çiğ fıstık
Kuru üzüm
Ayva

akşam 17:00
1 kase kıymalı tarhana
1 tabak pırasa yemeği
2 yemek kaşığı menemen
1 dilim uno denge

ara
5-6 petibör bisküvi
yarım havuç

2,5 lt su
Bolca şekersiz çay

3 + 2 mil leslie
Toplam 11300 adım

El_Em El_Em Mehfam Mehfam
belmayne belmayne
o petibor caya batirmak icin mi🤪
12.00
Kurutulmus fasulye kavurmasi
4 kasik yogurt

18.30
1 kepce ezogelin çorbası
4 kasik sebzeli makarna
2 kasik yogurt
Zeytinyagli brokoli salatasi

Spor
30dk leslie

El_Em El_Em
Mehfam Mehfam
seyrekyagmur seyrekyagmur
afiyet olsun
Kahvalti 8 de yumurta, yarim lavas, 5 siyah zeytin, kahve
Ara bir hurma, bir kuru incir, latte
öglen 2:30 da iki parca et, yesil salata
Aksam 6 da bir zencefilli kurabiye, cay

Adim ana sayfada

@emmis
@reyyank
afiyet olsun "tatli" bir gun olmus:)

menu de spor da su da😍

pirasa ile doymayip cikolatayla desteklemissin sanirim canim. sade sebze yemegi yedigim aksamlar benim de basima geliyor. aksam yemegini bi tik daha doyurucu yapmani tavsiye ederim. hafif yiyeyim derken daha zararli cikabiliyoruz cunku.

afiyet olsun canim allah kabul etsin. oruca ragmen cok hafif bir menu olmus zorlamadi mi?

afiyet olsun iyi menu

ortim masallah

afiyet olsun canim, kahvaltiyla aksam yemeginin yerini degistirirdim ben senin yerinde olsaydim. aksam tatli bisiler yedigimde bana agirlik coker normalde. ama seni etkilememis muhtemelen. sporlar da gguzel

cips? hankisinden🤪

ekmek yemedigin gunler az pilav ya da makarna zararli degildir, ama tavsiyem pirinclerini jasmine ya da basmati kullan, makarnalarini da tam bugday ya da kepekli. vicdanen daha huzurlu oluyor insan suclu hissetmiyor:)

senin menulerin gayet dolu dolu ama kilo vermeni olumsuz etkilemiyor ne guzel. yarim simit gunluk karbonhidrat ihtiyaci olmus bisi olmaz 🤭

afiyet olsun

Teşekkür ederim hoş buldum☺

menu de spor da su da😍

afiyet olsun iyi menu

ortim masallah

cips? hankisinden🤪

afiyet olsun

kepçenin yarısı kadar :) en fazla 4 yk kadaroluyor ortim kirmizigitar kirmizigitar :KK200: :confused:

İyi akşamlar herkese
Sabah
1 dilim beyaz ekmek
Patatesli omlet birazda
1 çatal süzme peynir
Kahvaltı sonrası yeşil çay

Öğle
1 tane yeşil elma
Ara
Hindistancevizyağlı türk kahvesi

Akşam
Küçük bir porsiyon ıspanak yemeği
Çok az yoğurt

Su: 1lt
Spor : 2 mil leslie
200 tane ip atlama
El_Em El_Em Mehfam Mehfam mavimli mavimli
Canim menün harika. 🤩 Saatleri de yazabilir misin menüye bundan sonra saat araliklarini görmek iyi oluyor. 😉

ay benin basima cok gelir bu🤣🤣🤣 daha bir kac gun once hic tanimasigim birinden evlenme teklifi aldim 🤣🤣🤣 genelde de eski sevgililerimi gorurum ruyamda gercek gibidir hep bir keresibde bir uyandim adamin parfumu burnumda resmen. 3 gune gecer bu grce guzel seyler dusunup uyu baska bisi gorursjun hooop bitti bile
Ahaha evlebme teklifi süpermiş tanimadigun birinden 🤣🤣 aynen unuttum bile bugun de farkli konseptteydim bu sefer görüştüğüm eski bi arkadasimi gördüm memleketten falan 🙃

X