Canim olsun bende unutmuşumsağ meme de 1 cm e yakın lenf nodu var neredeyse 1 yıla yakındır 2.kez meme ultrasonu da gene çıktı radyoloji yılda 1 takip dedi daha cerraha göstermedim sonucu da tehlikeli biseye işaret midir nodun kuculmemesi ?
Hayır olsun canım sıkma canınıKızlar selam.
Bugün hiç takatim yok. Battaniyenin altında yatasım var sadece. Hem moralsizim hem halsizim. Neden bilmiyorum. Biraz koşu yapmak istiyordum ama yapamayacağım sanırım. Bu geceyi bir şeyler atıştırmadan atlatabilirsem kar sayacağım.
Bence hiç düşünme kötü rüyaları anlatmayın bile derler değil mi? Anlattıkça zihninde o kişiyi hatırlamış olursunArkadaslar bdv konusu gibi olcak ama gece ruyamda uzun zamandir gormedigim gorusmedigim birini gördüm etkisinden cikamadim gunum berbat geciyor
Zaten iletisimde degiliz istesem de olamam ama görünce üzüldüm unutmustum gene aklima geldi..
gün yüzü gormicem sanirim bu bilincaltiyla
Herşey çok güzeldi rajattımda açta kalmadım ama 9 gibi küçük fincan salep içtim şimdi form kayısı içecemnasıl geçti cnm patates diyeti di mi bu bayağı hafif olmuş güzel
aralıklı oruç mu yapıyosun cnm ben deçok hafif olmuş ama hergün dayanamzsın gibi geldi yine sen bilirsin kuzum hoşgeldin bu arada
canım afiyet olsun içerik güzel ama içli köfteyi öğlen yeseydin daha iyi olurdu sanki
lahanalar normal geliyor artıkafiyet olsun cnm spor da müthiş aa hurma yoğurt diyeti denicektin sen
sebze meyve güzel miktarda ama çikolatayı da 4 gibi yeseydin daha iyi olurmuş sanki kuzum
Allah kabul etsin tatlımcanın tatlı bişey istemedi mi
gayet güzel hafif cnm afiyet olsun su da süper
canım sabah çok iyi.Müsliyi de miktarı azaltıp ara öğün yapıp akşam da tavuk salata şeklinde mi yapsaydın acaba kuzumacıkabilirsin diye düşünüyorum
Selam canım keşke 1 mil yapıp bıraksaydın uzun zamandır leslie yapmıyorsan bir anda yormuş olabilir normal insanları bile ilk yapıştı çarpıyorEl_Em dün 2 mile yurudum ama gece agridan uyuyamadim. Benim nöropatik agrilarim oluyor agir ilac kullaniyorum azaltmasi icin. Sanirim dün cok yogun olmamasina ragmen etkiledi. Sabah kilom 42. 6 ydi +300gr var gibi gorunuyor insallah Cuma'ya kadar su 41 leri gorurum. Duzenli beslenemiyorum canim pek bir sey istemiyorum. Pazardsn sebze alayim diyorum onlarida yiyemiyorum. Annem yogurt yapip yolluyor onla corba vs yapiyorum bi o biraz tutuyor beni. Aklima pek yemekte gelmiyor.
afiyet olsun :)Herşey çok güzeldi rajattımda açta kalmadım ama 9 gibi küçük fincan salep içtim şimdi form kayısı içecem
Tşk canm güzeldiafiyet olsun :)
canım hepimizde olabiliyor nodüller,çoğu da hormonal ve iyi huylu oluyor yağ dokumuzla alakalı . Canım ailende anne tarafında var mı kötü bir öykü?
aynı kalması iyiye işaret aslında,
sert, sabit olması riskli mesela,yumuşak ve hareketli olması da daha iyiye işaret ama portakal görünümü,çekilmeler akıntı vs varsa cerraha görün derim canım ya da risk faktörü varsa
Growing wein benimki- yanlarda kırışıklık büzüşme var kuzum akıntı yok hafif renk farklılığı var.
Yok yaparken yorulmadim sonrasinda da yorgun degildim. Bendeki bu agrilar farkli bisey. Her gun yatmadan once ilac aliyorum yoksa mumkun degil uyumam agridan. Dun ilac almama ragmen gecmedi hatta su an bile agriyor biraz.Selam canım keşke 1 mil yapıp bıraksaydın uzun zamandır leslie yapmıyorsan bir anda yormuş olabilir normal insanları bile ilk yapıştı çarpıyor
Kilonu yanlış mı yazdın 52.6 değil mi
Çok geçmiş olsun canım zorlama o haldeYok yaparken yorulmadim sonrasinda da yorgun degildim. Bendeki bu agrilar farkli bisey. Her gun yatmadan once ilac aliyorum yoksa mumkun degil uyumam agridan. Dun ilac almama ragmen gecmedi hatta su an bile agriyor biraz.
Ben yine 10.000 e kasıyorum bugün gelecek inşallah şuan 4 dönüyorm
Geçmiş olsun tatlım umarım ilerlemez ve büyümez öylece kalırGrowing wein benimki- yanlarda kırışıklık büzüşme var kuzum akıntı yok hafif renk farklılığı var.
Aile de ikinci derece de lenfoma var göğüs yok. Benim ki hareketli değil sanırım iki gittiğimde de saat 10 hizasındaymis. Ben de troid de var gerçek nodüller bir de göğüs de lenf nodu eklendi insan korkuyo işte kızım da 6 ay da bir takipli kasıkta bikac lenf nodu var 1 cm en büyüğü acaba genetik mi bizde
Ya bizim ev sobalı olunca tek odada yapmaya çalışıyorum. Bide oda küçük, eşimin bakışları değişti bıraktımBen yine 10.000 e kasıyorum bugün gelecek inşallah şuan 4 dönüyorm
Ben yerimde adım sayıyorum çoğu kez ama evet benim eşimde sıkılıyor dikkati dağılıyormuş TV izlerkenYa bizim ev sobalı olunca tek odada yapmaya çalışıyorum. Bide oda küçük, eşimin bakışları değişti bıraktım
İnşaallah kaptanım muhtemelen bişey olmaz da sinek küçük misali işteeGeçmiş olsun tatlım umarım ilerlemez ve büyümez öylece kalır
Tabi tabi takip etmekte çok haklısın ama evham yapmaİnşaallah kaptanım muhtemelen bişey olmaz da sinek küçük misali iştee