Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayır olsun canım sıkma canını
Yorgunluktur, yetişememektendir çok normal dinlen yarın yeni bir gün inşallah

Bence hiç düşünme kötü rüyaları anlatmayın bile derler değil mi? Anlattıkça zihninde o kişiyi hatırlamış olursun
Hayatından çıkarmışsın rüyandan niye çıkartamayasın dua et içini ferahlat inşallah

Herşey çok güzeldi rajattımda açta kalmadım ama 9 gibi küçük fincan salep içtim şimdi form kayısı içecem

Selam canım keşke 1 mil yapıp bıraksaydın uzun zamandır leslie yapmıyorsan bir anda yormuş olabilir normal insanları bile ilk yapıştı çarpıyor
Kilonu yanlış mı yazdın 52.6 değil mi

Growing wein benimki- yanlarda kırışıklık büzüşme var kuzum akıntı yok hafif renk farklılığı var.
Aile de ikinci derece de lenfoma var göğüs yok. Benim ki hareketli değil sanırım iki gittiğimde de saat 10 hizasındaymis. Ben de troid de var gerçek nodüller bir de göğüs de lenf nodu eklendi insan korkuyo işte kızım da 6 ay da bir takipli kasıkta bikac lenf nodu var 1 cm en büyüğü acaba genetik mi bizde

Selam canım keşke 1 mil yapıp bıraksaydın uzun zamandır leslie yapmıyorsan bir anda yormuş olabilir normal insanları bile ilk yapıştı çarpıyor
Kilonu yanlış mı yazdın 52.6 değil mi
Yok yaparken yorulmadim sonrasinda da yorgun degildim. Bendeki bu agrilar farkli bisey. Her gun yatmadan once ilac aliyorum yoksa mumkun degil uyumam agridan. Dun ilac almama ragmen gecmedi hatta su an bile agriyor biraz.

Yok yaparken yorulmadim sonrasinda da yorgun degildim. Bendeki bu agrilar farkli bisey. Her gun yatmadan once ilac aliyorum yoksa mumkun degil uyumam agridan. Dun ilac almama ragmen gecmedi hatta su an bile agriyor biraz.
Çok geçmiş olsun canım zorlama o halde

Geçmiş olsun tatlım umarım ilerlemez ve büyümez öylece kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…