- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Önceki günlere göre baya iyi yarın 10 bin görürsün senEki Görüntüle 2740176
Bu günün adımları az yürüyüşle bu kadarcık
ya evde bi yanımda taşıyabilsem 15000 i de görcem de bi olmuyo yahuÖnceki günlere baya iyi yarın 10 bin görürsün sen
canım kızın kaç yaşındaydı pediyatri ne diyorGrowing wein benimki- yanlarda kırışıklık büzüşme var kuzum akıntı yok hafif renk farklılığı var.
Aile de ikinci derece de lenfoma var göğüs yok. Benim ki hareketli değil sanırım iki gittiğimde de saat 10 hizasındaymis. Ben de troid de var gerçek nodüller bir de göğüs de lenf nodu eklendi insan korkuyo işte kızım da 6 ay da bir takipli kasıkta bikac lenf nodu var 1 cm en büyüğü acaba genetik mi bizde
haklısın canım anlatacak kimsem yok zaten gene bilinçaltına atmayım diye yazdım. inşallah canım sağolBence hiç düşünme kötü rüyaları anlatmayın bile derler değil mi? Anlattıkça zihninde o kişiyi hatırlamış olursun
Hayatından çıkarmışsın rüyandan niye çıkartamayasın dua et içini ferahlat inşallah
tebrikler kapticimmm ama 907 adım daha gerekiyormuş
Kızımı çocuk doktoru çocuk hemotoloji ye sevketti 6 ay da bir gidicezcanım kızın kaç yaşındaydı pediyatri ne diyor
hımm şekil bozukluğu da varsa bir görün cerrahiye derim canım içimiz rahat eder
sağol canımmGeçmiş olsun seyrekyagmur
Evet canım o da olmasaydı günü güzel kapatacaktımsebze meyve güzel miktarda ama çikolatayı da 4 gibi yeseydin daha iyi olurmuş sanki kuzum
canım çok yorgunluktan da olabilir reflün var mıydı o da olabilir ya da yatmadan çay kahve içtiysen,asitli bi yiyecek ama geç yemiyosun senhaklısın canım anlatacak kimsem yok zaten gene bilinçaltına atmayım diye yazdım. inşallah canım sağol
yok canım sık sık rüya görmem geç saatte bişey de yemedim hatırlatacak bişey de olmadıcanım çok yorgunluktan da olabilir reflün var mıydı o da olabilir ya da yatmadan çay kahve içtiysen,asitli bi yiyecek ama geç yemiyosun sen
yatağın yönünden bile olabilir sık sık görüyosan cnm
anlatabilirsin de rahatlatıcaksa tanımıyoruz zaten
evet canım halının altına süpürdüklerimizi gün geliyor karşımıza çıkarıyor bilinçaltı gün bitti zaten çok sağol kuzuNamaria hepimize oluyor emin ol kuzum belki sana bişeyi malum oluyor. Hepimizin halledemeden uzaklaşmak zorunda kaldığımız düğümler var ve bilinçaltında kalıyor ve arada sunuyor kendisi.. Ben yeni evli olduğum dönemde 1 hafta da 4 kez felan aynıı kişiyi gördüm hayır aklımın ucunda değil ama elinde mi değil. Rüyaların mesaj içerdiğine inanırım. Bence mesajı bilirsin 'kabul et' ve gününe devam et.
canım eşinin yanında mı atıştırıyorsun akşamları cips dışında çok güzel ama. Sabaha da 1 yumurta eklesen güzel olurmuş :)Sabah
1 bardak süt
1,5 acili ekmek
Ara
2 bardak yesilcay
1 avuc badem
Cips
1 elma
Su : 2 lt
canım afiyet olsun yine çok güzel sağlıklı bir menü olmuş sabah süt ya da yoğurt da ekledin mi? bir de tarçın zerdeçal öneririm karışımına cnm14 Aralik
09.30
Yogurt yulaf uzum badem karisimi
13.00
2 dilim suzme peynir
2 wasa yesillik 5 zeytin
1 dilim ananas
15.30
1 elma 1 bardak ayran
17.40
1 dilim somon
Roka salatasi 4-5 bruksel lahanasi
2 dilim eksimayali etimek
Su 2.5 lt
Spor 20 dk chloe karin alt karin 80p.
20 dk leslie 30 p.
Topl. 110 p.
canım afiyet olsun sabahı daha güçlendir bence 1 dilim ekmek,sebzeler yeşillik, limonlu bir çay :)Merhabalar
Bu hafta esnek çalışmada eşim o yuzden güne çok geç başlıyorum maleseff
Saat 13 de 4 dilim sucuk 1 yumurta
14.30 da Türk kahvesin
19.00 da çok az pirinç pilavı ve 5 kaşık ciğer
20.00 da meyveli soda
15dk leslie
2585 adım
hahaha alemsiniz yaaEl_Em telefonun şarja koyup bilekliği takıp yürüdüm birazda. Eşime kızgınlı bakış yaptım bişey diyemedi
Eki Görüntüle 2740204