Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirdir insallah canim, bazi ruyalarin etkisi gun icinde devam ediyor, güzel bir
Komik bisey acma havamda degilim kuzu da gecer insallah insan etkisinde kaliyor
Rüyalar beni çok etkiler canım sende benim gibisin sanırım
Aynen canim durup dururken cok etkileniyorz demek ki
Aynen canim bilincaltinin oyunlari bence de ben de duymustum ruhun gezdigini de gidecek baska yer bulamamis demek ki benim ruh
Rüyalar beni de çok etkisi altında bırakıyor ya vallahi çok düşünmemek lazım bence
Gecer canim insallah bikac güne

Evet balim luna mavi artemis beyaz kedi
Ama insan formunda öldürüldükleri icin kedi formunda gelmislerdi
Seker kiz candynin de rakunu vardi antoni vardi ne yakisikliydi
Death note cok oveuler canim benim favorim Saiki K cook guldum bunu izlerken
Aynen ortak nokta artiyorduuuuu

Canım gir battaniyenin altına, bi komedi aç bak güzel hissedersin. ( Namaria ’ya da teklif etmiştim ama kabul etmedi )
Yarın da ilk fırsatta koşunu yaparsın hem enerjik hem iyi hissedersin.

Evet biliyorum kizini
Baktım biraz ama kıyamadım pp’ me. Senelerdir alışmışım yorganın altındaki şapşiğe.
ben de bayılıyorum yaa hasta yatağında serum takılcakmış gibi uzatmış kolunu
papatya çayı da iyi gelir rahatlatır cnm evde varsa iç ya da ıhlamur
oğlun uyudu mu sohbet de edebilirsiniz derslerini sorabilirsin filan
seyrekyagmur cum kistinle ilgili birşey sormuştun cevap vermeyi unuttum bulamadım şimdi neydi kuzum

Canim olsun bende unutmuşum sağ meme de 1 cm e yakın lenf nodu var neredeyse 1 yıla yakındır 2.kez meme ultrasonu da gene çıktı radyoloji yılda 1 takip dedi daha cerraha göstermedim sonucu da tehlikeli biseye işaret midir nodun kuculmemesi ?

nasıl geçti cnm patates diyeti di mi bu bayağı hafif olmuş güzel
aralıklı oruç mu yapıyosun cnm ben de çok hafif olmuş ama hergün dayanamzsın gibi geldi yine sen bilirsin kuzum hoşgeldin bu arada
canım afiyet olsun içerik güzel ama içli köfteyi öğlen yeseydin daha iyi olurdu sanki
lahanalar normal geliyor artık afiyet olsun cnm spor da müthiş aa hurma yoğurt diyeti denicektin sen
sebze meyve güzel miktarda ama çikolatayı da 4 gibi yeseydin daha iyi olurmuş sanki kuzum
Bugün oruçtum
Sahur yaprak sarmasi,yogurt
Akşam 17.35 iftar
Çorba, 2 dilim ekmek
Nohutlu salata,yogurt
1.50 litre su
El_Em @reyyanK
Allah kabul etsin tatlım canın tatlı bişey istemedi mi
Kizlar iyi aksamlar

13:00 2 yumurtayla patatesli omlet

15:00 10 tane antep fistigi, yesil cay

18:30 hamsi bugulama, salata, minnacik tahin helvasi

su 2.5 litre

S Smr3535
gayet güzel hafif cnm afiyet olsun su da süper
canım sabah çok iyi.Müsliyi de miktarı azaltıp ara öğün yapıp akşam da tavuk salata şeklinde mi yapsaydın acaba kuzum acıkabilirsin diye düşünüyorum

Evet aralıklı oruç yapıyorum canım☺hergün böyle beslenmiyorum zaten gün içinde gelişiyor yoksa evet haklısın sürekli böyle az beslenince yeme atakları oluşabiliyor ama ekmeğimi de pilavımı da her şeyi porsiyon kontrolü yaparak tüketiyorum

canım hepimizde olabiliyor nodüller,çoğu da hormonal ve iyi huylu oluyor yağ dokumuzla alakalı . Canım ailende anne tarafında var mı kötü bir öykü?
aynı kalması iyiye işaret aslında,
sert, sabit olması riskli mesela,yumuşak ve hareketli olması da daha iyiye işaret ama portakal görünümü,çekilmeler akıntı vs varsa cerraha görün derim canım ya da risk faktörü varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…