- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
anladim canim, yesil deneyeyim baripro üyeler kırmızı oluyo cnm bi de doğa sever bi insansan evcil hayvanın varsa yeşil yapabiliyorsun hesap ayarlarından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladim canim, yesil deneyeyim baripro üyeler kırmızı oluyo cnm bi de doğa sever bi insansan evcil hayvanın varsa yeşil yapabiliyorsun hesap ayarlarından
Komik bisey acma havamda degilim kuzu da gecer insallah insan etkisinde kaliyorHayirdir insallah canim, bazi ruyalarin etkisi gun icinde devam ediyor, güzel bir
Aynen canim durup dururken cok etkileniyorz demek kiRüyalar beni çok etkiler canım sende benim gibisin sanırım
Aynen canim bilincaltinin oyunlari bence de ben de duymustum ruhun gezdigini de gidecek baska yer bulamamis demek ki benim ruhBilinçaltımız bize oyunlar oynuyor böyle canım. Bende çok etkisinde kalırım rüyalarımın. Ruhumuz gezermiş uyku esnasında. Nerelere giderse bizde onu rüya olarak görürmüşüz. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.
Gecer canim insallah bikac güneRüyalar beni de çok etkisi altında bırakıyor ya vallahi çok düşünmemek lazım bence
Oyy ben de kedilere bayilirim evde var zaten kedi kizimYa ben de değiştirmek istiyorum ama kıyamıyorum kediciğe.
Bir de yenisi ne olsun diye çooook zaman harcarım ben
Evet balim luna mavi artemis beyaz kedionlar kediydi değil mi
ay ben de ne izlerdim şeker kız candy yi de çok severdim antonio muydu o da iyiydi hani
canım death note başta iyi de sonra bayıyor hep aynı tema bi de bir ölüm oluyor ve izlemek istemiyorsun ben önermem cnm
istediğin kategoriye bakıp en çok yıldız alanlardan izleyebilirsin
ortak noktalarımız çoğalıyorduuu
Ortim hosgeldinCanım aslında sen çok dirayetli gidiyorsun bu artılar anlık şeyler senin için. Canını sıkma cumaya daha var ve ben inanıyorum sen bu hafta da süper Bi eksiyle geleceksin.
Süper menü ortağım. Az ve öz olmuş
hayırdır canımKızlar selam.
Bugün hiç takatim yok. Battaniyenin altında yatasım var sadece. Hem moralsizim hem halsizim. Neden bilmiyorum. Biraz koşu yapmak istiyordum ama yapamayacağım sanırım. Bu geceyi bir şeyler atıştırmadan atlatabilirsem kar sayacağım.
Teşekkürler canımOrtim hosgeldin
Evet biliyorum kiziniOyy ben de kedilere bayilirim evde var zaten kedi kizim
Bilmiyorum ki canım. Bugün çok başım ağrıdı. Onun etkisi de olabilir.hayırdır canım
Senin pp coook tatli benim gibi sıkılgan değilsen kalsin zaten kuzu ben normalde de cok uzun tutamam resimleriEvet biliyorum kizini
Baktım biraz ama kıyamadım pp’ me. Senelerdir alışmışım yorganın altındaki şapşiğe.
Canım gir battaniyenin altına, bi komedi aç bak güzel hissedersin. ( Namaria ’ya da teklif etmiştim ama kabul etmedi )Kızlar selam.
Bugün hiç takatim yok. Battaniyenin altında yatasım var sadece. Hem moralsizim hem halsizim. Neden bilmiyorum. Biraz koşu yapmak istiyordum ama yapamayacağım sanırım. Bu geceyi bir şeyler atıştırmadan atlatabilirsem kar sayacağım.
ben de bayılıyorum yaa hasta yatağında serum takılcakmış gibi uzatmış kolunuEvet biliyorum kizini
Baktım biraz ama kıyamadım pp’ me. Senelerdir alışmışım yorganın altındaki şapşiğe.
papatya çayı da iyi gelir rahatlatır cnm evde varsa iç ya da ıhlamurBilmiyorum ki canım. Bugün çok başım ağrıdı. Onun etkisi de olabilir.
Sanırım biraz da bunaldım. Karantina tez derken. Oğlumla Çalışmaya yeterince vaktim olmuyor o da içime sıkıntı oluyor. Biraz dinleneyim de geçer inşallah.
Canim olsun bende unutmuşum sağ meme de 1 cm e yakın lenf nodu var neredeyse 1 yıla yakındır 2.kez meme ultrasonu da gene çıktı radyoloji yılda 1 takip dedi daha cerraha göstermedim sonucu da tehlikeli biseye işaret midir nodun kuculmemesi ?ben de bayılıyorum yaa hasta yatağında serum takılcakmış gibi uzatmış kolunu
papatya çayı da iyi gelir rahatlatır cnm evde varsa iç ya da ıhlamur
oğlun uyudu mu sohbet de edebilirsiniz derslerini sorabilirsin filan
seyrekyagmur cum kistinle ilgili birşey sormuştun cevap vermeyi unuttum bulamadım şimdi neydi kuzum
nasıl geçti cnm patates diyeti di mi bu bayağı hafif olmuş güzelSabah ılık su 5 kuru erik
10 30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 2 zeytin yeşillik tam buğday 1yaprak galeta 3 kuru erik 1 közlenmiş kapya biber
14 00 1 orta boy haşlanmış patates 2 kaşık yoğurt
17 00 1 Türk kahvesi 1 minik kare çikolata
19 00 1 orta boy haşlanmış patates 3 kaşık yoğurtla salatalık nane dereotu 3 kaşık salata
3 litre su
Yürüyüşte geliyo birazdan
nnurc
aralıklı oruç mu yapıyosun cnm ben de çok hafif olmuş ama hergün dayanamzsın gibi geldi yine sen bilirsin kuzum hoşgeldin bu arada11.00
1 haşlanmış yumurta,32 gr süzme beyaz peynir,3 zeytin,salatalık
15.00
1 elma ve 1 dilim ayva
17.00
1 kepçe mercimek çorbası
8 yk z.yağlı taze fasulye
Salata
19.30
Şekersiz türk kahvesi ve maden suyu
Su: 2.5 lt (daha da içilecek)
Spor: Spor programım var bugün dinlenme günüydü sporsuz geçecek.
canım afiyet olsun içerik güzel ama içli köfteyi öğlen yeseydin daha iyi olurdu sankiSabah
1 haslanmis yumurta ve yeşillik
3 zeytin
Öğlen
Yarım kepçe çorba
1 porsiyon arnavutciğeri
150 gr yogurt
Akşam
Saat 15te 2 dilim ekmek biraz peynir yarim salatalik ve 1 yeşil biber
Saat 19da 1 kase çorba 2 içli köfte
2.5 lt su
lahanalar normal geliyor artık afiyet olsun cnm spor da müthiş aa hurma yoğurt diyeti denicektin sen14 Aralık Pazartesi
13.00: 1 haşlanmış yumurta, 2 küp beyaz peynir, 10 çiğ fındık, yarım ceviz, beyaz lahana, mor lahana, maydanoz
Ara: 1 avuç elma kurusu, 4 fındık, 1 ceviz
17.30: 2 kepçe kıymalı tarhana, 2 adet fırında Girit kabağı(içinde beyaz peynir), 2 kaşık bulgur pilavı, 1 avuç elma kurusu
Su: 2 lt (daha içerim)
Spor: 12.204 adım(belki biraz daha artar. Fotoyu o zaman paylaşırım)
El_Em @_Reyyan @hawar
sebze meyve güzel miktarda ama çikolatayı da 4 gibi yeseydin daha iyi olurmuş sanki kuzumİyi akşamlar
Kahvaltı
1 tane ince lavaş
Bol maydanoz
3kk süzme peynir
Ara
Sade Türk kahvesi
Saat 4 gibi
1 tane yeşil elma
Akşam
5 6 yk kadar pırasa
Saat 19 gibi
2 tane ceviz
Yarım çikolata
Su: 1.5 lt
Spor maalesef yok
Allah kabul etsin tatlım canın tatlı bişey istemedi miBugün oruçtum
Sahur yaprak sarmasi,yogurt
Akşam 17.35 iftar
Çorba, 2 dilim ekmek
Nohutlu salata,yogurt
1.50 litre su
El_Em @reyyanK
gayet güzel hafif cnm afiyet olsun su da süper
canım sabah çok iyi.Müsliyi de miktarı azaltıp ara öğün yapıp akşam da tavuk salata şeklinde mi yapsaydın acaba kuzum acıkabilirsin diye düşünüyorum9.50
2küçük yumurta haşlama
Yarım kk peynir
1.5 dilim esmer ekmek
Nane-maydonoz-salatalık-domates
18.45
1 kase sütlü yulaf müsli ( içeriğinde kurumeyve, bitter damla ve sanırım fındık filan vardı)
Su 1.5 litre
Spor: 70 dk eliptik
2km bisiklet
7803 adım
Hedef60kgolmak
Evet aralıklı oruç yapıyorum canım☺hergün böyle beslenmiyorum zaten gün içinde gelişiyor yoksa evet haklısın sürekli böyle az beslenince yeme atakları oluşabiliyor ama ekmeğimi de pilavımı da her şeyi porsiyon kontrolü yaparak tüketiyorumnasıl geçti cnm patates diyeti di mi bu bayağı hafif olmuş güzel
aralıklı oruç mu yapıyosun cnm ben de çok hafif olmuş ama hergün dayanamzsın gibi geldi yine sen bilirsin kuzum hoşgeldin bu arada
canım afiyet olsun içerik güzel ama içli köfteyi öğlen yeseydin daha iyi olurdu sanki
lahanalar normal geliyor artık afiyet olsun cnm spor da müthiş aa hurma yoğurt diyeti denicektin sen
sebze meyve güzel miktarda ama çikolatayı da 4 gibi yeseydin daha iyi olurmuş sanki kuzum
Allah kabul etsin tatlım canın tatlı bişey istemedi mi
gayet güzel hafif cnm afiyet olsun su da süper
canım sabah çok iyi.Müsliyi de miktarı azaltıp ara öğün yapıp akşam da tavuk salata şeklinde mi yapsaydın acaba kuzum acıkabilirsin diye düşünüyorum
canım hepimizde olabiliyor nodüller,çoğu da hormonal ve iyi huylu oluyor yağ dokumuzla alakalı . Canım ailende anne tarafında var mı kötü bir öykü?Canim olsun bende unutmuşum sağ meme de 1 cm e yakın lenf nodu var neredeyse 1 yıla yakındır 2.kez meme ultrasonu da gene çıktı radyoloji yılda 1 takip dedi daha cerraha göstermedim sonucu da tehlikeli biseye işaret midir nodun kuculmemesi ?