- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
Öyle mi aksatmayayım d vitamininiD vitamini aksine istah keser canim ben diyette cok faydasini gordum b12 de kullandım onu bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle mi aksatmayayım d vitamininiD vitamini aksine istah keser canim ben diyette cok faydasini gordum b12 de kullandım onu bilmiyorum
Geçen yazacaktım kimse yoktu yazamadım psikiyatri ye gitmem gerek farkındayım yeme bozukluğu var bende yıllardır var daha 13 14 yaşından beri şimdi diyetisyenler devam edince azaldı kendimi tutamadan fazla yiyorum ama sonra çıkarıyorum başedemiyorum bitürlüBu takımda kilo almaya müsait olmayan var mı ayol hepimiz kaderdaşız
Pkos insülin direncide ekibin yarısında var galiba umarım ideal kilolara eriştikçe onlarda makul seviyelere gelir canım
İşi biraz beynimiZde bitirmeye çalışırsak daha kolay olur gece bile baklava istiyorum diyorsun ozmann baklava mutlaka yemelisin yoksa ona karşı olan özlem büyür ilk denk geldiğinde 1 tabak yersin baklava yemelisin ama gece değil tabi gündüz 1 yada 2 dilim sonraki öğünleri dengeleyerek böylece kafandaki şey büyümeden geçip gitmiş olacak
Ah canım önünü alabilirsin umarım Diyetisyen bundan haberdar mı ? Mutlaka söylemelisin seni çok zorlamasın hani geçen dedin ya kısıtlı diyetler oluyor patates diyeti vs sadece onlar yeniyor başka şey yenmiyor 2 gün diye bu tarz diyetler sonrasında çok yeme olarak dönebiliyor o yüzden bilmeliki sana çok uygulamamalı bence.Geçen yazacaktım kimse yoktu yazamadım psikiyatri ye gitmem gerek farkındayım yeme bozukluğu var bende yıllardır var daha 13 14 yaşından beri şimdi diyetisyenler devam edince azaldı kendimi tutamadan fazla yiyorum ama sonra çıkarıyorum başedemiyorum bitürlü
Haberi var biliyor çokta ilgili aslında sadece tatlı değil herşey öyle fazla kaçırmıyorum ama aklımda fazla yedim düşüncesi var diyetisyene başladığımdan beri çok azaldı piskiyatriye teşvik ediyor ama gidemedim bir türlü çocukluktan gelen bişey olduğunu söylediAh canım önünü alabilirsin umarım Diyetisyen bundan haberdar mı ? Mutlaka söylemelisin seni çok zorlamasın hani geçen dedin ya kısıtlı diyetler oluyor patates diyeti vs sadece onlar yeniyor başka şey yenmiyor 2 gün diye bu tarz diyetler sonrasında çok yeme olarak dönebiliyor o yüzden bilmeliki sana çok uygulamamalı bence.
Senin hiç tatlıya yemeğe yoksunluk çekmeden diyeti sürdürmen gerek belki ..
Gerçekten çok zor bi durum yeme bozukluğu bazen bende de olabileceğinden şüpheleniyorum. Yeri geldiğinde çok güzel dengeleyip beslenmeme dikkat ediyorum ama bazen bir kere kaçtı zaten diyip gün boyunca yiyorum. Ve ben 65 kilodan 50 kiloya düşmüştüm 2 3 senedir de 53 54 arasında korumadaydım ama şu son 2 ayda bu durumu çok yaşadığım için 4 kiloyu aldım.Geçen yazacaktım kimse yoktu yazamadım psikiyatri ye gitmem gerek farkındayım yeme bozukluğu var bende yıllardır var daha 13 14 yaşından beri şimdi diyetisyenler devam edince azaldı kendimi tutamadan fazla yiyorum ama sonra çıkarıyorum başedemiyorum bitürlü
ortim bana küsmüsSagol canim Allah razi olsun sen de olmasan menu yorumlayan yok ben de biraktim artik karsilik gelmeyince ama yorumlamak lazim
Dengelemek önemli bu durumda tamam yedim kaçırdım yarın dengeleyeyim demek lazım ama öyle olmuyo işteGerçekten çok zor bi durum yeme bozukluğu bazen bende de olabileceğinden şüpheleniyorum. Yeri geldiğinde çok güzel dengeleyip beslenmeme dikkat ediyorum ama bazen bir kere kaçtı zaten diyip gün boyunca yiyorum. Ve ben 65 kilodan 50 kiloya düşmüştüm 2 3 senedir de 53 54 arasında korumadaydım ama şu son 2 ayda bu durumu çok yaşadığım için 4 kiloyu aldım.
Evet işte ben karantinanın ilk başlarında kilo almaktan korktum o yüzden ekstra dikkat ettim dengelememi çok iyi yaptım ama şu son 2 ay anlamadığım bir şekilde yeme isteğimi durduramadım kilo alışına başladım ve önünü alamadım kötü oldu.Dengelemek önemli bu durumda tamam yedim kaçırdım yarın dengeleyeyim demek lazım ama öyle olmuyo işte
Canimcim senin icin demedim gene etiket falan donus yapiyodun hic bakmayanlar varortim bana küsmüs
haklisin ortim cok ozur dilerim, ama bir suredir epey daginigim toparlayamiyorun kendimi nedense, burda ne takima ne ortime faydam da olmuyor boyle olunca, halimden bende rahatsizim ama duzelemedim sanirim kullandigim ilaclarla ilgili. aslinda herseyi okuyorum ama cogunlukla alintiya ekleyip cevaplamayi unutuyorum, bisey alintilayacagim zaman goruyorum cok vakit gecmis oluyor uzerinden siliyorum sonra...
normalde boyle bir enerjim yoktur. ama tabi sen deneyimlemedin baska turlu halimi... ozur dilerim tekrar daha dikkatli olmaya calisacagim bundan sonra soz
Aynen canim cook severim sailor moon favorimNamaria animeleri sende seviyorsun demi
Bende çok severim. İzlerim hep.Aynen canim cook severim sailor moon favorim
Bi de her cuma profil resmini yeniliyodum enerji versin diye bu hafta da luna yapiyim dedim sende de gorunce aklima geldi
Komsum totoroyu izledim canim yazdiklarindan cooook sevmistimBende çok severim. İzlerim hep.
Yürüyen şato
komşum totoro
tepedeki ev
sevimli cadı kiki
İzledin mi bunları
Bende senin yazdıklarını kaydettim hemen. Başka tavsiyen olursa bakayımKomsum totoroyu izledim canim yazdiklarindan cooook sevmistim
Bi de netflixte saiki k diye bi anime dizisi vardi onu baya izledim sonra netflixi kapattim o da harikaydi yazdiklarina da bakacagim insallah
Ama ben sizi karıştırıyorum böyleAynen canim cook severim sailor moon favorim
Bi de her cuma profil resmini yeniliyodum enerji versin diye bu hafta da luna yapiyim dedim sende de gorunce aklima geldi
En begendigim sailor moon ve saiki k canim listemde izleyecek cok vardi ama netflixi acmam lazim death note u cok önermişti arkadaslarim ama izleyemedimBende senin yazdıklarını kaydettim hemen. Başka tavsiyen olursa bakayım
Dur kaptanim o zaman luna ve artemis yapayim karismasinAma ben sizi karıştırıyorum böyle
Netflixi bizde kapattık ama inşallah bulurum normal netten izlerimEn begendigim sailor moon ve saiki k canim listemde izleyecek cok vardi ama netflixi acmam lazim death note u cok önermişti arkadaslarim ama izleyemedim
Çok vaktimi aliyordu canim saiki k da cok eglenirsinizNetflixi bizde kapattık ama inşallah bulurum normal netten izlerim
IddialiyizBiz birinciyiz nnurc