Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet işte ben karantinanın ilk başlarında kilo almaktan korktum o yüzden ekstra dikkat ettim dengelememi çok iyi yaptım ama şu son 2 ay anlamadığım bir şekilde yeme isteğimi durduramadım kilo alışına başladım ve önünü alamadım kötü oldu.
Çok kilo almış sayılmazsın sakın fazla yedin diye çıkarma sadece dengele yoksa önüne geçemezsin
Benim çocukluğum hep kiloluydu okulda şişko derlerdi evde annem az ye derdi babam ton ton. Ton balığı derdi ha öyle çok kilolu değildim topluydum okul bitti bu süreç başladı

Arkadaslar bdv konusu gibi olcak ama gece ruyamda uzun zamandir gormedigim gorusmedigim birini gördüm etkisinden cikamadim gunum berbat geciyor 🥺
Zaten iletisimde degiliz istesem de olamam ama görünce üzüldüm unutmustum gene aklima geldi..
gün yüzü gormicem sanirim bu bilincaltiyla 😔

Çok kilo almış sayılmazsın sakın fazla yedin diye çıkarma sadece dengele yoksa önüne geçemezsin
Benim çocukluğum hep kiloluydu okulda şişko derlerdi evde annem az ye derdi babam ton ton. Ton balığı derdi ha öyle çok kilolu değildim topluydum okul bitti bu süreç başladı
Ben de ünüversite 1.sınıfın sonuna kadar kiloluydum boyum kısa ve 65 66 kilolardaydım azimlendim verdim 50 kiloya kadar düştüm. Hiçbir zaman kusma sıkıntım olmadı benim sadece bir kere yemeye başlayınca durduramama sıkıntım oluyor ama bugün tartıda bayadır görmediğim rakamları görünce şok etkisi oldu bende dedim artık bi dur zeynep😂

El_Em El_Em dün 2 mile yurudum ama gece agridan uyuyamadim. Benim nöropatik agrilarim oluyor agir ilac kullaniyorum azaltmasi icin. Sanirim dün cok yogun olmamasina ragmen etkiledi. Sabah kilom 42. 6 ydi +300gr var gibi gorunuyor insallah Cuma'ya kadar su 41 leri gorurum. Duzenli beslenemiyorum canim pek bir sey istemiyorum. Pazardsn sebze alayim diyorum onlarida yiyemiyorum. Annem yogurt yapip yolluyor onla corba vs yapiyorum bi o biraz tutuyor beni. Aklima pek yemekte gelmiyor.

El_Em El_Em dün 2 mile yurudum ama gece agridan uyuyamadim. Benim nöropatik agrilarim oluyor agir ilac kullaniyorum azaltmasi icin. Sanirim dün cok yogun olmamasina ragmen etkiledi. Sabah kilom 42. 6 ydi +300gr var gibi gorunuyor insallah Cuma'ya kadar su 41 leri gorurum. Duzenli beslenemiyorum canim pek bir sey istemiyorum. Pazardsn sebze alayim diyorum onlarida yiyemiyorum. Annem yogurt yapip yolluyor onla corba vs yapiyorum bi o biraz tutuyor beni. Aklima pek yemekte gelmiyor.
41 42 mi 🙄
Geçmiş olsun canım zorlama kendini.

Aynen canim cook severim sailor moon favorim 😍
Bi de her cuma profil resmini yeniliyodum enerji versin diye bu hafta da luna yapiyim dedim sende de gorunce aklima geldi 🤗🥰
Ya ben de değiştirmek istiyorum ama kıyamıyorum kediciğe.
Bir de yenisi ne olsun diye çooook zaman harcarım ben😂
Ama ben sizi karıştırıyorum böyle 🤣🤣🤣🤣
İsimleri kırmızı bir de ikisinin de , tam karistirmalik😁
Biz kirmizi ya da baska renk yapamiyoz mu ya🧐
Arkadaslar bdv konusu gibi olcak ama gece ruyamda uzun zamandir gormedigim gorusmedigim birini gördüm etkisinden cikamadim gunum berbat geciyor 🥺
Zaten iletisimde degiliz istesem de olamam ama görünce üzüldüm unutmustum gene aklima geldi..
Hayirdir insallah canim, bazi ruyalarin etkisi gun icinde devam ediyor, güzel bir komedi ac izle yarina gecer.😘😘😘

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Zeynep
YAŞINIZ: 21
BOYUNUZ: 157
KİLONUZ: 58.5
HEDEF KİLONUZ: 51
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Öğrenci
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yeme isteğimi durduramamak.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski bedenime kavuşmak ve kendimi daha rahat hissetmek:-)
Hoşgeldin arkadaşım
En begendigim sailor moon ve saiki k canim 🥰listemde izleyecek cok vardi ama netflixi acmam lazim death note u cok önermişti arkadaslarim ama izleyemedim
Netflixi bizde kapattık ama inşallah bulurum normal netten izlerim
Kızlar dizilla diye bir site var hatta uygulaması da var orda netflix in birçok dizisi var animelerde var ben de ordan izliyorum
Rüyalar beni çok etkiler canım ☹️ sende benim gibisin sanırım

Bilinçaltımız bize oyunlar oynuyor böyle canım. Bende çok etkisinde kalırım rüyalarımın. Ruhumuz gezermiş uyku esnasında. Nerelere giderse bizde onu rüya olarak görürmüşüz. Ne kadar doğru bilmiyorum tabi.

Rüyalar beni de çok etkisi altında bırakıyor ya vallahi çok düşünmemek lazım bence😕

Dur kaptanim o zaman luna ve artemis yapayim karismasin 🙃
onlar kediydi değil mi :KK36:
ay ben de ne izlerdim şeker kız candy yi de çok severdim :KK200:antonio muydu o da iyiydi hani :KK48:
canım death note başta iyi de sonra bayıyor hep aynı tema bi de bir ölüm oluyor ve izlemek istemiyorsun :KK70: ben önermem cnm
istediğin kategoriye bakıp en çok yıldız alanlardan izleyebilirsin :KK51:
ortak noktalarımız çoğalıyorduuu :rolleyes:

2020-12-14 20.43.52.png

El_Em El_Em

Ya ben de değiştirmek istiyorum ama kıyamıyorum kediciğe.
Bir de yenisi ne olsun diye çooook zaman harcarım ben😂

İsimleri kırmızı bir de ikisinin de , tam karistirmalik😁
Biz kirmizi ya da baska renk yapamiyoz mu ya🧐

Hayirdir insallah canim, bazi ruyalarin etkisi gun icinde devam ediyor, güzel bir komedi ac izle yarina gecer.😘😘😘
pro üyeler kırmızı oluyo cnm bi de doğa sever bi insansan evcil hayvanın varsa yeşil yapabiliyorsun hesap ayarlarından

X