Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biliyorum canım sen yapıyorsun ortaklığın tüm hakkını verenlerdensinn 🤣
Ama ortak olunp yapmayanlar var gözümden kaçmıyor 👀 listeden çıkarayım eklemeyim Diyorum bu sefer hem liste 3 5 kişi içinde dönmüş olacak hemde bir şekilde onlarda aktif olsun katılsın istiyorum 🙄 umarım bundan sonra biraz toparlarız içimizde aykırı kimse yok eminim dikkate alınacaktır

Ortaklar dışında diğer üyelere yorum yapma konusunda da dediğim giib bazı ekstrem menüleri gözden kaçırmayalım bence mesela sabah öğle akşam kaçamak var buna hepimiz bir dokunalım 🤭
Yada tam tersi yedikleriyle sporuyla şahane bir menü var ortada belki ortağı bile yorum yapmadı bizde bir tebrik edip yüreklendirelim 🤩
Tamamdır kaptanım 🖐️💞

11 -18 ARALIK HEDEF TABLOSU

🎯

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
58.9​
58.7​
78.9​
??​
67.5​
67​
66​
65.7​
70.5​
70.2​
91​
90.1​
71.6​
71.1​
59.6​
59​
58.8​
58.2​
hawar hawar
71.5​
70.3​
52.3​
??​
nnurc nnurc
68.5​
67.5​
81.5​
81​
88​
87.5​
54.3​
53.7​
66,4​
65.5​
81​
80.5​
58,5​
58​

ay çok tatlı yaa maşallah:anne: darısı nis'e de olsun inşallah :KK51:
🤗 Teşekkür ederim canım kız cocuk çok isterdim ama emre sağolsun biizm pilleri bitirdi kayınvalidem eşime diyor 2.olmayacak mı diye eşimde ne 2.si mümkünse bunu verip buçuk alalım diyor 🤣 yani biz 1 tam çocuğa bile zor bakıyoruz 🤭🤭 insan yetiştirmek layıkıyla uğraşmak onunla sabırla oynamak ilgilenmek başka şey yapabilen 10 tane yapsın :KK3:

Yani kullanınca değişen bişey öylemi🙄🙄
Ben normalde de iştahlıyım kilo almayada çok müsaitim pkos ve insülin direnci var :işsiz::işsiz:
Bu takımda kilo almaya müsait olmayan var mı ayol 🤭 hepimiz kaderdaşız 🤣
Pkos insülin direncide ekibin yarısında var galiba umarım ideal kilolara eriştikçe onlarda makul seviyelere gelir canım
İşi biraz beynimiZde bitirmeye çalışırsak daha kolay olur gece bile baklava istiyorum diyorsun ozmann baklava mutlaka yemelisin yoksa ona karşı olan özlem büyür ilk denk geldiğinde 1 tabak yersin 🙈 baklava yemelisin ama gece değil tabi gündüz 1 yada 2 dilim sonraki öğünleri dengeleyerek böylece kafandaki şey büyümeden geçip gitmiş olacak

X