Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarimuhendis yarimuhendis buraya gelebilirsiniz :)

Hoşgeldiniz 1.sayfada katılım formu ve kurallarımız var tüm genel çerçevemiz orada mevcut 🤗
Formu kopyala yapıştır yaparak buradan doldurursanız sizi tanımış oluruz :)
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Zeynep
YAŞINIZ: 21
BOYUNUZ: 157
KİLONUZ: 58.5
HEDEF KİLONUZ: 51
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Öğrenci
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yeme isteğimi durduramamak.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski bedenime kavuşmak ve kendimi daha rahat hissetmek:-)

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski bedenime kavuşmak ve kendimi daha rahat hissetmek:-)
Merhaba teşekkür ederiz 🤗
Esra bende takım kaptanıyım 7.5 kg fazlan var umarım kısa zamanda bizle eğlenerek verirsin ☺️
İstersen yarından itibaren menü yazmaya başlayabilirsin bu diyetin için çok faydalı olacaktır bizde takibini yapıyoruz elimizden geldiğince ✌️ menü sayfamız başka bir yerde sayfanın üst kısmında etiketli ayrıca şimdi linkini paylaşayım hergün gün sonunda varsa sporla birlikte paylaşıyoruz
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri

Merhaba teşekkür ederiz 🤗
Esra bende takım kaptanıyım 7.5 kg fazlan var umarım kısa zamanda bizle eğlenerek verirsin ☺️
İstersen yarından itibaren menü yazmaya başlayabilirsin bu diyetin için çok faydalı olacaktır bizde takibini yapıyoruz elimizden geldiğince ✌️ menü sayfamız başka bir yerde sayfanın üst kısmında etiketli ayrıca şimdi linkini paylaşayım hergün gün sonunda varsa sporla birlikte paylaşıyoruz
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Ben bugünden itibaren menümü ve yaptığım sporları paylaşırım seve seve. şartlarınızı ve kurallarınızı da okudum elimden geldiğince burada aktif kalmaya ve hedefime ulaşmaya çalışacağım. şimdiden hepinize teşekkür ederim:KK54:

Ben bugünden itibaren menümü ve yaptığım sporları paylaşırım seve seve. şartlarınızı ve kurallarınızı da okudum elimden geldiğince burada aktif kalmaya ve hedefime ulaşmaya çalışacağım. şimdiden hepinize teşekkür ederim:KK54:
Süpersin rica ederiz ☺️
Aktif olunduğu zaman takımın bir faydası oluyor zaten
Bu arada birazdan haftalık hedef tablosu yayınlayacağım senide ekleyeyim hemen cuma günü için bir hedef verebilir misin bize :)

Hosgeldin Zeynep insallah hedef kilona ulasirsin😊

Süpersin rica ederiz ☺️
Aktif olunduğu zaman takımın bir faydası oluyor zaten
Bu arada birazdan haftalık hedef tablosu yayınlayacağım senide ekleyeyim hemen cuma günü için bir hedef verebilir misin bize :)
tabi ki. 58e odaklanmıştım cuma günü için elimden geleni de yapacağım :)

Hosgeldin Zeynep ben Almıla 🥰
Saglicakla ideal kilolarina ulasman dilegiyle 💞

Kızlar Almilacığımın kırgınlığı var haklı mı haklı
Ortaklar istisnasız menü yorumlamayı bırakmamalı ama orda bile aksamalar oluyor

Ortakların dışında takım üyeleride birbirine yazmalı özellikle kötü gördüğümüz menülerde uyarmalı çok iyi gördüğümüz menülerde arkadaşlarımızı tebrik etmeliyiz bunlarıda es geçersek bu gemi yürümez kızlar ne ile motive edeceğiz birbimiizi başka, lütfen birbirimize destek olalım olur mu ❤️
Canım ben ortaklarımı hiç atlamadan yorumlamaya çalışıyorum ama açıkçası ortaklar olarak yorumluyoruz zaten diye diğerlerini yorumlamıyordum. Bundan sonra yapmaya çalışayım inş
Merhaba Zeynep. Hoşgeldin aramıza. 💞

Canım ben ortaklarımı hiç atlamadan yorumlamaya çalışıyorum ama açıkçası ortaklar olarak yorumluyoruz zaten diye diğerlerini yorumlamıyordum. Bundan sonra yapmaya çalışayım inş
Biliyorum canım sen yapıyorsun ortaklığın tüm hakkını verenlerdensinn 🤣
Ama ortak olunp yapmayanlar var gözümden kaçmıyor 👀 listeden çıkarayım eklemeyim Diyorum bu sefer hem liste 3 5 kişi içinde dönmüş olacak hemde bir şekilde onlarda aktif olsun katılsın istiyorum 🙄 umarım bundan sonra biraz toparlarız içimizde aykırı kimse yok eminim dikkate alınacaktır

Ortaklar dışında diğer üyelere yorum yapma konusunda da dediğim giib bazı ekstrem menüleri gözden kaçırmayalım bence mesela sabah öğle akşam kaçamak var buna hepimiz bir dokunalım 🤭
Yada tam tersi yedikleriyle sporuyla şahane bir menü var ortada belki ortağı bile yorum yapmadı bizde bir tebrik edip yüreklendirelim 🤩

X