- 23 Mart 2016
- 29.599
- 90.017
- 38
Artık bugünde+12 gelir bir sıçrama bekliyoruz6 adimi benden
Unutmayin bu iyiligimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artık bugünde+12 gelir bir sıçrama bekliyoruz6 adimi benden
Unutmayin bu iyiligimi
Evet neredeyse 1 aydır koptum ruhen şimdi biraz daha topladım sonuca ulaşmadan bırakmak istemiyorumBencede hadi canım inanıyoruz sana silkelen gözünde büyütme kilo gitmiyor değil sen bıraktın bu aralar
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Zeynepyarimuhendis buraya gelebilirsiniz :)
Hoşgeldiniz 1.sayfada katılım formu ve kurallarımız var tüm genel çerçevemiz orada mevcut
Formu kopyala yapıştır yaparak buradan doldurursanız sizi tanımış oluruz :)
Merhaba teşekkür ederizADINIZ: ( isteğe bağlı ) Zeynep
YAŞINIZ: 21
BOYUNUZ: 157
KİLONUZ: 58.5
HEDEF KİLONUZ: 51
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Öğrenci
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Yeme isteğimi durduramamak.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski bedenime kavuşmak ve kendimi daha rahat hissetmek
Hadi bakalım gelir o zaman mezuniyet AysunumEvet neredeyse 1 aydır koptum ruhen şimdi biraz daha topladım sonuca ulaşmadan bırakmak istemiyorum
Ben bugünden itibaren menümü ve yaptığım sporları paylaşırım seve seve. şartlarınızı ve kurallarınızı da okudum elimden geldiğince burada aktif kalmaya ve hedefime ulaşmaya çalışacağım. şimdiden hepinize teşekkür ederimMerhaba teşekkür ederiz
Esra bende takım kaptanıyım 7.5 kg fazlan var umarım kısa zamanda bizle eğlenerek verirsin
İstersen yarından itibaren menü yazmaya başlayabilirsin bu diyetin için çok faydalı olacaktır bizde takibini yapıyoruz elimizden geldiğince menü sayfamız başka bir yerde sayfanın üst kısmında etiketli ayrıca şimdi linkini paylaşayım hergün gün sonunda varsa sporla birlikte paylaşıyoruz
Thread '5.Takım Menü ve Spor Listeleri' 5.Takım Menü ve Spor Listeleri
Süpersin rica ederizBen bugünden itibaren menümü ve yaptığım sporları paylaşırım seve seve. şartlarınızı ve kurallarınızı da okudum elimden geldiğince burada aktif kalmaya ve hedefime ulaşmaya çalışacağım. şimdiden hepinize teşekkür ederim
Hosgeldin Zeynep insallah hedef kilona ulasirsinADINIZ: ( isteğe bağlı ) Zeynep
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Eski bedenime kavuşmak ve kendimi daha rahat hissetmek
tabi ki. 58e odaklanmıştım cuma günü için elimden geleni de yapacağım :)Süpersin rica ederiz
Aktif olunduğu zaman takımın bir faydası oluyor zaten
Bu arada birazdan haftalık hedef tablosu yayınlayacağım senide ekleyeyim hemen cuma günü için bir hedef verebilir misin bize :)
bu arada burada kilom yanlış yazılmış :)Hosgeldin Zeynep insallah hedef kilona ulasirsin
hee ben kaptanlar yazdı zannettim farkedememişim. Teşekkür ederim hoşbuldum :) inşallah siz de hedefinize ulaşırsınız:)Hosgeldin Zeynep insallah hedef kilona ulasirsin
Teşekkür ederim. Hoşbuldumyarimuhendis hoş geldin
Aynen orticim, dün menüyü yazdıktan sonra eşim elmalı tart getirdi az biraz tırtıkladım ki zaten 2 de hurma vardıBenden de -200 gr bazı bazı biraz akşam kaçamaklarım oldu yazmadığım çalışırken
65.8 bugün :)
Hosgeldin Zeynep ben AlmılaADINIZ: ( isteğe bağlı ) Zeynep
Keske canim cok isterim ama umutlanmak istemiyorum biraz daha gitsin kilolar duzelir zamanla insallahO da olabilir canım umarım ilaca gerek kalmadan bu ayda regli gelir rahatsız etmez seni
Hoş buldum teşekkür ederim :) Hepimiz inşallah sağlıcakla ulaşırız hedeflerimize :)Hosgeldin Zeynep ben Almıla
Saglicakla ideal kilolarina ulasman dilegiyle
Canım ben ortaklarımı hiç atlamadan yorumlamaya çalışıyorum ama açıkçası ortaklar olarak yorumluyoruz zaten diye diğerlerini yorumlamıyordum. Bundan sonra yapmaya çalışayım inşKızlar Almilacığımın kırgınlığı var haklı mı haklı
Ortaklar istisnasız menü yorumlamayı bırakmamalı ama orda bile aksamalar oluyor
Ortakların dışında takım üyeleride birbirine yazmalı özellikle kötü gördüğümüz menülerde uyarmalı çok iyi gördüğümüz menülerde arkadaşlarımızı tebrik etmeliyiz bunlarıda es geçersek bu gemi yürümez kızlar ne ile motive edeceğiz birbimiizi başka, lütfen birbirimize destek olalım olur mu
Merhaba Zeynep. Hoşgeldin aramıza.ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Zeynep
Tamamdır canım olur inşallahtabi ki. 58e odaklanmıştım cuma günü için elimden geleni de yapacağım :)
Biliyorum canım sen yapıyorsun ortaklığın tüm hakkını verenlerdensinnCanım ben ortaklarımı hiç atlamadan yorumlamaya çalışıyorum ama açıkçası ortaklar olarak yorumluyoruz zaten diye diğerlerini yorumlamıyordum. Bundan sonra yapmaya çalışayım inş