Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba arkadaslar nasilsiniz?
Canim El_Em El_Em leslie- market alisverisi-pump it up dance workout anca bu kadar oldu 🤷🏻
Bu arada bu hafta o zaman spor sayfamiza yazmicaz mi nasi yapalim?
Eki Görüntüle 2738564
Çok iyi olmuş canım sporda yazın bunları yine spor tablosuna ekleyeceğim sadece ayrı walk Challenge yapmayalım bu hafta canım iki adım yarışması olmasın

Çok iyi olmuş canım sporda yazın bunları yine spor tablosuna ekleyeceğim sadece ayrı walk Challenge yapmayalım bu hafta canım iki adım yarışması olmasın
Spora adim olarak mi yazicaz canim yoksa leslie ya da chloe ya da dance workout gibi gene puanlama yaparak mi

Spora adim olarak mi yazicaz canim yoksa leslie ya da chloe ya da dance workout gibi gene puanlama yaparak mi
Canım spor puanlaması olarak yazsan daha avantajlı puan açısından 🤭 o yüzden üşenmezsenn öyle yaz bence neler yapmış olduğunu görür aşka geliriz belki 🤩

Canım spor puanlaması olarak yazsan daha avantajlı puan açısından 🤭 o yüzden üşenmezsenn öyle yaz bence neler yapmış olduğunu görür aşka geliriz belki 🤩
Aynen canim cunku chloe 20 dk karin cardioda sayacagi bin adimi gecmez ama anam agliyo 😂 o zaman sporumu ayrica puanlar buraya da total adimi atarim 💞🥰

:KK19:ORTAKLAR :KK19:
11 -18 Aralık​
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir🤸
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir 🏆🏆
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır

Selam kızlar.
El_Em El_Em canım 45 dk leslie + 2000 adım var ama belgeli olan sadece adımlar maalesef😂 yarın artık tele yapışık yaşarım 🤭 ya da evde bir yerlerde bir akıllı saat vardı onu takayım bari. 🤷‍♀️

Eklentiler

• Screenshot_20201212_215652.jpg
    Screenshot_20201212_215652.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 20
Selam kızlar.
El_Em El_Em canım 45 dk leslie + 2000 adım var ama belgeli olan sadece adımlar maalesef😂 yarın artık tele yapışık yaşarım 🤭 ya da evde bir yerlerde bir akıllı saat vardı onu takayım bari. 🤷‍♀️
Tamamdır canım diğer sporlaro yine menü sayfamıza yaz unutma :)
Saat varsa bul bencede çıkarın o saatleri nnurc nnurc da da varmış 🤭 saatleri takın 1 adım bile kaybedemeyiz ziyannn 🤣🤣🤣

X