- 23 Mart 2016
- 29.600
- 89.981
- 38
Neden canımEl_Em yoksa ben katılamıyor muyum
Bende katılcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden canımEl_Em yoksa ben katılamıyor muyum
Tamam o zaman. Mezunuz diye olmaz sandımNeden canım
Bende katılcam
Yo yo aksine senden çok ümidim varTamam o zaman. Mezunuz diye olmaz sandım
Akıllı bileklik alsanıza ya cidden çok gaza getiriyor insanı pahalılarıda var tabi ama 50 TL lik bile iş görüyor hani :)Hım. Sabah yaptım leslie yi de ondan sordum. O zaman çok katkımız olmaz ya. Benim tel leslie yi pek sayamıyor çok hareket var ya kafası karışıyor sanırım artık ekstra attığım adımları yollarım
ama mezun olayim istiyprum ya bi mezuniyet yakisir yaniAaa e kuzum bu sana bağlı birşey sen kendini böyle iyi hissediyorsan tamamdır illa mezun olacaksın diye birşey yok
Cumaya istersen artı gelmemek kaydıyla devam edelim son bildirim alalım sonra yarışmadan ayrılmak istiyor diyelim. Sen kendini yeterli gördüğün için kilo veremezsin zaten
bu bende yaramaz ki, telefon elimde degil cogunlukla cunku oturunca aliyorum anca mictikDuydukkk duymadıkkkk demeyinnn
Büyük adım yarışması başlıyorrrrrr
4. 5 ve 6.takım adımlarda yarışıyor
bugünden cumaya kadar hergün Total adım sayısı en fazla olan takım kazanacak
Haydi bakalım canlar
Kaptanım saat kaça kadar bildirim yapıyoruzTablomuz hazır
Yürüyüşü bitenin adım ekran görüntüsü paylaşmasını rica ederim bende hergün tabloyu işler ertesi sabah paylaşırım.
Bu hafta bu yarışı devam ettirelim walk Challengelara haftaya devam ederiz iki ayrı yarış giib olmasın :)
Tabloyu lütfen boş bırakmayalım 1000 2000 fark etmez dolduralım
12 - 18 Aralik Adim Yarismasi
Benimde kızım telefondan derse katılıyor ancak 13 ten sonra alabiliyorum telefonubu bende yaramaz ki, telefon elimde degil cogunlukla cunku oturunca aliyorum anca mictik
Bugün düşük olur artık da yarın çoğaltmaya çalışcam inşallahYo yo aksine senden çok ümidim var
Bunasil karsilama cok ayip
O gülüşe bu karşılama işteBunasil karsilama cok ayip
O gülüşe bu karşılama işte
Tamam tamam hadi anlaşalım. Az yürü olur mu
Ben yürümüyorum artikTamam tamam hadi anlaşalım. Az yürü olur mu
Koşuyor musun artıkBen yürümüyorum artik