Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hım. Sabah yaptım leslie yi de ondan sordum. O zaman çok katkımız olmaz ya. Benim tel leslie yi pek sayamıyor 😂 çok hareket var ya kafası karışıyor sanırım 😂 artık ekstra attığım adımları yollarım 🤷‍♀️
Akıllı bileklik alsanıza ya cidden çok gaza getiriyor insanı 🤩 pahalılarıda var tabi ama 50 TL lik bile iş görüyor hani :)

Tablomuz hazır 🏃🏾‍♀️
Yürüyüşü bitenin adım ekran görüntüsü paylaşmasını rica ederim bende hergün tabloyu işler ertesi sabah paylaşırım.
Bu hafta bu yarışı devam ettirelim walk Challengelara haftaya devam ederiz iki ayrı yarış giib olmasın :)
Tabloyu lütfen boş bırakmayalım 1000 2000 fark etmez dolduralım ✌️✌️

12 - 18 Aralik Adim Yarismasi

Aaa e kuzum bu sana bağlı birşey sen kendini böyle iyi hissediyorsan tamamdır illa mezun olacaksın diye birşey yok 🤭
Cumaya istersen artı gelmemek kaydıyla devam edelim son bildirim alalım sonra yarışmadan ayrılmak istiyor diyelim. Sen kendini yeterli gördüğün için kilo veremezsin zaten 🤣
ama mezun olayim istiyprum ya bi mezuniyet yakisir yani🤣

Duydukkk duymadıkkkk demeyinnn
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Büyük adım yarışması başlıyorrrrrr
4. 5 ve 6.takım adımlarda yarışıyor
bugünden cumaya kadar hergün Total adım sayısı en fazla olan takım kazanacak
Haydi bakalım canlar

🏃🏾‍♀️🏃🏾‍♀️🏃🏾‍♀️🏃🏾‍♀️

bu bende yaramaz ki, telefon elimde degil cogunlukla cunku oturunca aliyorum anca🤣🤣 mictik🤣🤣🤣

Tablomuz hazır 🏃🏾‍♀️
Yürüyüşü bitenin adım ekran görüntüsü paylaşmasını rica ederim bende hergün tabloyu işler ertesi sabah paylaşırım.
Bu hafta bu yarışı devam ettirelim walk Challengelara haftaya devam ederiz iki ayrı yarış giib olmasın :)
Tabloyu lütfen boş bırakmayalım 1000 2000 fark etmez dolduralım ✌️✌️

12 - 18 Aralik Adim Yarismasi
Kaptanım saat kaça kadar bildirim yapıyoruz

X