Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun, nice yaşları olsun
Çok geçmiş olsun, bitti gitti şükür
hadi tekrar geçmiş olsun paşaya
Hayirli mutlu yaslari olsun kuzunun
Cok sukur kaptanim atlattiniz gecmis olsun
Ayy gozun aydin canim ben de ozledim annemi
Kizlar cok tesekkur ederiz
Corona zamani adim yarismasi zor olmus kaptanim cikamiyoruz maalesef bi yereDuydukkk duymadıkkkk demeyinnn
Büyük adım yarışması başlıyorrrrrr
4. 5 ve 6.takım adımlarda yarışıyor
bugünden cumaya kadar hergün Total adım sayısı en fazla olan takım kazanacak
Haydi bakalım canlar
Vallla ne adımlar atıyor 4 ve 6.takım evdeCorona zamani adim yarismasi zor olmus kaptanim cikamiyoruz maalesef bi yere
Evet canim cok faydali yürüyüş o bi gercek zaten de ev sartlarinda isten gelince leslie falan anca bir saat yapabiliyorum bi de hergun leslie de yapilmiyo disari cikabilsek daha iyi olurdu ondan dedimVallla ne adımlar atıyor 4 ve 6.takım evde
Ve gördüğünüz gibi son 2 haftadır 1. Ve 2. Hep onlar hiç birşey tesadüf değil
Tabiki orası öyle canım olsun hergün herkes 1000 2000 ne yapabilirse bakalım buda ayrı bir eğlence bizeEvet canim cok faydali yürüyüş o bi gercek zaten de ev sartlarinda isten gelince leslie falan anca bir saat yapabiliyorum bi de hergun leslie de yapilmiyo disari cikabilsek daha iyi olurdu ondan dedim
O 80 kg üstü için yüzde 80
Senin için yüzde 90hesaplarız bir kaç işim var geleceğim
Kızlar son kilolar yapısııyor zor gidiyor düzenli cardio koşu detoks yapıp şaşırtmanız lazım bünyeyikirmizigitar gitmiyor mesajı göndermeyin habire gidecek diyin siz daha inatçı olun halledelim el birliğiyle
seyrekyagmur canım hedefinin yüzde 90 ı 64.58 den yuvarlama 64.6 :) son 2.9 kg
Eki Görüntüle 2738241
5.TAKIM ÜYELERİ | CUMA KİLOSU | HEDEF KİLOSU | SONUÇ |
59,2 | 58,9 | ||
79,3 | 78,9 | ||
67,3 | 66,8 | ||
66,4 | 66,1 | ||
70,5 | 70 | ||
91,8 | 91 | ||
71,7 | 71,2 | ||
60,7 | 60 | ||
59,3 | 58,5 | ||
71,8 | 70,9 | ||
52,3 | 51,8 | ||
68,75 | 68,2 | ||
82,3 | 81,7 | ||
87,5 | 86.5 | ||
55.6 | 54.7 | ||
68 | 67 | ||
| | | |
| | | |
| | | |
Tamam bende bildircem inşallah az da olsaDuydukkk duymadıkkkk demeyinnn
Haydi bakalım canlar
Adımlarda hergün gün sonunda adım ekran görüntüsünü ( zorunlu ) sayfamız üzerinden beni etiketleyerk paylaşabilirsiniz
günlük 1000 adım dahi bile olsa kızlarTotal haftalık adımlar olacağı için tüm adımlar önemli
kirmizigitar
mavimli
seyrekyagmur
Namaria
belmayne
Pain Killer
A AKREPcg
G gamzem23
Hedef60kgolmak
hawar
Nikinik
nnurc
B bahayk
S Smr3535
Amor-a
N Naz03
Son dakikaya gelince olmuyor canım öyle sana söyleyeyim yol yakınken herkes duysun kızlar hedef kilonuza 3 4 kg kala hedefinizde yükseltme yapamıyoruz kural var ancak öncesinde yapabiliriz.Kaptanım hedefimi yukarı revize etsek 66 diyevalla bak kamlumbaga hiiznda gidiyorum bu aralar motivem pek yok mezun olup yaza kadar kalan 3 kiloyu az az vermeyi planliyorum
Kaptanım leslie dakikası + adım fotosu şeklinde mi yolluyoruz.Duydukkk duymadıkkkk demeyinnn
Haydi bakalım canlar
Adımlarda hergün gün sonunda adım ekran görüntüsünü ( zorunlu ) sayfamız üzerinden beni etiketleyerk paylaşabilirsiniz
günlük 1000 adım dahi bile olsa kızlarTotal haftalık adımlar olacağı için tüm adımlar önemli
kirmizigitar
mavimli
seyrekyagmur
Namaria
belmayne
Pain Killer
A AKREPcg
G gamzem23
Hedef60kgolmak
hawar
Nikinik
nnurc
B bahayk
S Smr3535
Amor-a
N Naz03
Hayır canım Leslie dakikası istemiyorumKaptanım leslie dakikası + adım fotosu şeklinde mi yolluyoruz.
Olur kaptanm şu balon şişliği gitsin gerçek rakamim çıksın yapalım. Zaten zor olan da son kilolar ama veremez.miyim veririmSon dakikaya gelince olmuyor canım öyle sana söyleyeyim yol yakınken herkes duysun kızlar hedef kilonuza 3 4 kg kala hedefinizde yükseltme yapamıyoruz kural var ancak öncesinde yapabiliriz.
En fazla 1 kg yükseltebiliriz Aysun o da tabi cuma günkü kilona bakıp tekrar hesaplarız
Hım. Sabah yaptım leslie yi de ondan sordum. O zaman çok katkımız olmaz ya. Benim tel leslie yi pek sayamıyorHayır canım Leslie dakikası istemiyorum
Sadece adım ekran görüntüsü neyse onu yarışmaya katabiliyoruz ama içinde ister Leslie olsun ister yürüyüş ister günlük ev adımları vs hepsi dahil önemli olan günlük toplamm adım bugünden itibaren bekliyorm Ekran görüntülerini özelden değil buradan