Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun, nice yaşları olsun

Çok geçmiş olsun, bitti gitti şükür

hadi tekrar geçmiş olsun paşaya

Hayirli mutlu yaslari olsun kuzunun

Cok sukur kaptanim atlattiniz gecmis olsun

Ayy gozun aydin canim ben de ozledim annemi

belmayne canim oglusunun doğum günü kutlu olsun mutlu yaslari olsun yakisiklinin
nnurc canim nice mutlu yaslari olsun prensesnin
Kizlar cok tesekkur ederiz
Opuyoruz hepinizi

Corona zamani adim yarismasi zor olmus kaptanim cikamiyoruz maalesef bi yere

Vallla ne adımlar atıyor 4 ve 6.takım evde
Ve gördüğünüz gibi son 2 haftadır 1. Ve 2. Hep onlar hiç birşey tesadüf değil
Evet canim cok faydali yürüyüş o bi gercek zaten de ev sartlarinda isten gelince leslie falan anca bir saat yapabiliyorum bi de hergun leslie de yapilmiyo disari cikabilsek daha iyi olurdu ondan dedim

Duydukkk duymadıkkkk demeyinnn

Büyük adım yarışması başlıyorrrrrr
4. 5 ve 6.takım adımlarda yarışıyor
bugünden cumaya kadar hergün Total adım sayısı en fazla olan takım kazanacak
Haydi bakalım canlar

Adımlarda hergün gün sonunda adım ekran görüntüsünü ( zorunlu ) sayfamız üzerinden beni etiketleyerk paylaşabilirsiniz
günlük 1000 adım dahi bile olsa kızlar Total haftalık adımlar olacağı için tüm adımlar önemli

kirmizigitar
mavimli
seyrekyagmur
Namaria
belmayne
Pain Killer
A AKREPcg
G gamzem23
Hedef60kgolmak
hawar
Nikinik
nnurc
B bahayk
S Smr3535
Amor-a
N Naz03

Evet canim cok faydali yürüyüş o bi gercek zaten de ev sartlarinda isten gelince leslie falan anca bir saat yapabiliyorum bi de hergun leslie de yapilmiyo disari cikabilsek daha iyi olurdu ondan dedim
Tabiki orası öyle canım olsun hergün herkes 1000 2000 ne yapabilirse bakalım buda ayrı bir eğlence bize

seyrekyagmur canım hedefinin yüzde 90 ı 64.58 den yuvarlama 64.6 :) son 2.9 kg

Eki Görüntüle 2738241

Kaptanım hedefimi yukarı revize etsek 66 diye valla bak kamlumbaga hiiznda gidiyorum bu aralar motivem pek yok mezun olup yaza kadar kalan 3 kiloyu az az vermeyi planliyorum

04-11 ARALIK HEDEF SONUÇ TABLOSU

Hedefini tutturan kirmizigitar mavimli Hedef60kgolmak Namaria Pain Killer B bahayk S Smr3535 tebriklerr kızlar yeni haftada sayımız daha çok olur umarım

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
59,2
58,9
79,3
78,9
67,3
66,8
66,4
66,1
70,5
70
91,8
91
71,7
71,2
60,7
60
59,3
58,5
hawar
71,8
70,9
52,3
51,8
nnurc
68,75
68,2
82,3
81,7
87,5
86.5
55.6
54.7
68
67

Tamam bende bildircem inşallah az da olsa

Kaptanım hedefimi yukarı revize etsek 66 diye valla bak kamlumbaga hiiznda gidiyorum bu aralar motivem pek yok mezun olup yaza kadar kalan 3 kiloyu az az vermeyi planliyorum
Son dakikaya gelince olmuyor canım öyle sana söyleyeyim yol yakınken herkes duysun kızlar hedef kilonuza 3 4 kg kala hedefinizde yükseltme yapamıyoruz kural var ancak öncesinde yapabiliriz.
En fazla 1 kg yükseltebiliriz Aysun o da tabi cuma günkü kilona bakıp tekrar hesaplarız

Kaptanım leslie dakikası + adım fotosu şeklinde mi yolluyoruz.

Kaptanım leslie dakikası + adım fotosu şeklinde mi yolluyoruz.
Hayır canım Leslie dakikası istemiyorum
Sadece adım ekran görüntüsü neyse onu yarışmaya katabiliyoruz ama içinde ister Leslie olsun ister yürüyüş ister günlük ev adımları vs hepsi dahil önemli olan günlük toplamm adım bugünden itibaren bekliyorm Ekran görüntülerini özelden değil buradan

Olur kaptanm şu balon şişliği gitsin gerçek rakamim çıksın yapalım. Zaten zor olan da son kilolar ama veremez.miyim veririm ha takımdan kurtulayım gibi değil ben yine buralarda dolaşırım

Hım. Sabah yaptım leslie yi de ondan sordum. O zaman çok katkımız olmaz ya. Benim tel leslie yi pek sayamıyor çok hareket var ya kafası karışıyor sanırım artık ekstra attığım adımları yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…