- 4 Ekim 2012
- 1.376
- 3.109
Afiyet oksun ortim, cuma olmasına rağmen gayet güzel Ve dikkatli bir menü olmuşKahvalti 9 da yarim dilim fistik ezmeli recelli ekmek, kahve
Ara kuruyemis, lokum, latte
Aksam 18 de patlican yemegi
Ara kuruyemis, cay
4200 adim
El_Em
Mehfam
Pain Killer
Çok geçmiş olsun canmSelam kızlar biz evimizdeyiz oğlumda gayet iyi şükür oynamaya başladı başta gelince ağrıdan çok çığlık attı narkozdan çok sinirliydi flaan ama geçti şükür 1 saat kadar sürdü o sıkıntılı süreçsoran merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun haber vereyim diye girdim uyuyunca tekrar gireceğim inşallah sizleri seviyorum sağolun
Doğum günü kutlu olsun kuzucuğun, nice yaşları olsunkizimin dogum gunu yarin ama bugun halasi bizdeydi basladik kutlamalara
Pastadan yemedim. Pogaca ve karnabahar kisiri yapmistim. Kucuk bir pogaca yedim ve kisirdan yedim. Biraz da kereviz salatasi aksam hafif atlattim
karnabahardan kisiri ilk kez denedim ama bi daha yapmam sanirimben mi beceremedim acaba
Çok geçmiş olsun, bitti gitti şükürSelam kızlar biz evimizdeyiz oğlumda gayet iyi şükür oynamaya başladı başta gelince ağrıdan çok çığlık attı narkozdan çok sinirliydi flaan ama geçti şükür 1 saat kadar sürdü o sıkıntılı süreçsoran merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun haber vereyim diye girdim uyuyunca tekrar gireceğim inşallah sizleri seviyorum sağolun
Kızının göğüm günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yaşları olsunkizimin dogum gunu yarin ama bugun halasi bizdeydi basladik kutlamalara
Pastadan yemedim. Pogaca ve karnabahar kisiri yapmistim. Kucuk bir pogaca yedim ve kisirdan yedim. Biraz da kereviz salatasi aksam hafif atlattim
karnabahardan kisiri ilk kez denedim ama bi daha yapmam sanirimben mi beceremedim acaba
Selam kızlar biz evimizdeyiz oğlumda gayet iyi şükür oynamaya başladı başta gelince ağrıdan çok çığlık attı narkozdan çok sinirliydi flaan ama geçti şükür 1 saat kadar sürdü o sıkıntılı süreçsoran merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun haber vereyim diye girdim uyuyunca tekrar gireceğim inşallah sizleri seviyorum sağolun
Oo canım gözün aydın ne iyi de gelir anacığım bugünlerde sanaMerhaba arkadaslar anacagizim geldi aksam cok giremedimkurs falan da vardi sohbet vs derken yol yorgunu erken yatti ben de spor yaptim simdi dusa girip yaticam iyi geceler
Aynen canim ya cok sagol ilac oldu ilacOo canım gözün aydın ne iyi de gelir anacığım bugünlerde sana
Gözün aydın canikomMerhaba arkadaslar anacagizim geldi aksam cok giremedimkurs falan da vardi sohbet vs derken yol yorgunu erken yatti ben de spor yaptim simdi dusa girip yaticam iyi geceler
Gecmis olsun kuzuyaSelam kızlar biz evimizdeyiz oğlumda gayet iyi şükür oynamaya başladı başta gelince ağrıdan çok çığlık attı narkozdan çok sinirliydi flaan ama geçti şükür 1 saat kadar sürdü o sıkıntılı süreçsoran merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun haber vereyim diye girdim uyuyunca tekrar gireceğim inşallah sizleri seviyorum sağolun
Aleykumselam canim cok tesekkur ediyorumGözün aydın canikomselamlar
Allah başımızdan eksik etmesinAynen canim ya cok sagol ilac oldu ilac
Hayirli mutlu yaslari olsun kuzununkizimin dogum gunu yarin ama bugun halasi bizdeydi basladik kutlamalara
Cok sukur kaptanim atlattiniz gecmis olsunSelam kızlar biz evimizdeyiz oğlumda gayet iyi şükür oynamaya başladı başta gelince ağrıdan çok çığlık attı narkozdan çok sinirliydi flaan ama geçti şükür 1 saat kadar sürdü o sıkıntılı süreçsoran merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun haber vereyim diye girdim uyuyunca tekrar gireceğim inşallah sizleri seviyorum sağolun
Ayy gozun aydin canim ben de ozledim annemiMerhaba arkadaslar anacagizim geldi aksam cok giremedimkurs falan da vardi sohbet vs derken yol yorgunu erken yatti ben de spor yaptim simdi dusa girip yaticam iyi geceler
Bir doktor gördüm sankiiiGözün aydın canikomselamlar