Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları
geçmiç olsun dileklerini iletenlere çok çok teşekkür ederim ♥️ geçti şükür iyiki varsınız güç verdiniz moral verdiniz dua ettiniz Allah razı olsun 🤗🤗
Çok şükür canım😍

Benim işler güçler bittiğine göre başka hastalık bela gelmez ise üstünüze çöreklenme vaktiiii çok gevşediniz çooookkk :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Önce sizi mezun edelimmm biiiii :KK4: seyrekyagmur seyrekyagmur kirmizigitar kirmizigitar 😁😁😁
Kaptan kendine geldiyse kaçma vaktii 🤣:KK55: kaptancigiim verilecek hedef kilonun %80 inini verince mezun olunabiliniyomu hala

Bendeee ya belki önümüzdeki hafta kaçarım İstanbul'a 🙈🤭
Benimki haftasonu kacacak kadar yakin degil malesef 12 saat var aramizda ucaga da su donem binmek istemem.en son yazin gittigimde kendimi 6 gun odaya kapattim 5-10dklik covid temasim varsi sonra gidip test verdim ne olur olmaz onlara bulastirmayim diye.

Kaptan kendine geldiyse kaçma vaktii 🤣:KK55: kaptancigiim verilecek hedef kilonun %80 inini verince mezun olunabiliniyomu hala
O 80 kg üstü için yüzde 80
Senin için yüzde 90 🤭 hesaplarız bir kaç işim var geleceğim
Kızlar son kilolar yapısııyor zor gidiyor düzenli cardio koşu detoks yapıp şaşırtmanız lazım bünyeyi kirmizigitar kirmizigitar gitmiyor mesajı göndermeyin habire gidecek diyin siz daha inatçı olun halledelim el birliğiyle ✌️✌️

Merhaba arkadaslar anacagizim geldi aksam cok giremedim 🥰 kurs falan da vardi sohbet vs derken yol yorgunu erken yatti ben de spor yaptim simdi dusa girip yaticam iyi geceler 💞
Ohh ne güzel canım. Hoş gelmiş safslsr getirmiş. Selamlarımızı ilet😍
Çok daraldığımda annemle babam atlar gelirdi. Ne mutlu olurdum. Allah başımızdan eksik etmesin 🙏
Günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları
geçmiç olsun dileklerini iletenlere çok çok teşekkür ederim ♥️ geçti şükür iyiki varsınız güç verdiniz moral verdiniz dua ettiniz Allah razı olsun 🤗🤗
Çok sevindim canım.
Dün gece oğlum bacağım ağrıyor diye uyandı. Ona masaj yaparken sen geldin aklıma. Küçücük bir şeyleri bile yüreğimizi hoplatıyor. Rabbim dermansız dert vermesin. 🙏
nnurc nnurc kızının doğum günü kutlu olsun canım ❤️❤️

belmayne belmayne seninde oğlunun doğum günü kutlu olsun tatlım nice güzel yılları olsun yavrularımızın sağlıkla büyüsünler inşallah
Amin canım.💞💞
belmayne belmayne canım şeninde oğlunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu nice yaşları olsun

Namaria Namaria gözün aydın ne güzel
Benim annemde çok uzakta kendime kızıyorum bazen bu kadar uzaklara ne gerek vardı diye
Teşekkür edrim canım. Amin 😍

O 80 kg üstü için yüzde 80
Senin için yüzde 90 🤭 hesaplarız bir kaç işim var geleceğim
Kızlar son kilolar yapısııyor zor gidiyor düzenli cardio koşu detoks yapıp şaşırtmanız lazım bünyeyi kirmizigitar kirmizigitar gitmiyor mesajı göndermeyin habire gidecek diyin siz daha inatçı olun halledelim el birliğiyle ✌️✌️
vala sikildim artik ya tamam oldum ben yaza kadar 3 kilo daha gitse yeter yani🤣🤣🤣

vala sikildim artik ya tamam oldum ben yaza kadar 3 kilo daha gitse yeter yani🤣🤣🤣
Aaa e kuzum bu sana bağlı birşey sen kendini böyle iyi hissediyorsan tamamdır illa mezun olacaksın diye birşey yok 🤭
Cumaya istersen artı gelmemek kaydıyla devam edelim son bildirim alalım sonra yarışmadan ayrılmak istiyor diyelim. Sen kendini yeterli gördüğün için kilo veremezsin zaten 🤣

seyrekyagmur seyrekyagmur canım hedefinin yüzde 90 ı 64.58 den yuvarlama 64.6 :) son 2.9 kg

IMG_20201212_134204.jpg

Ayy gozun aydin canim ben de ozledim annemi 🙄
Canim insallah siz de kavusursunuz benim annem de cok kalamiyo ama olsun bir iki hafta bile beraber gecirmek guzel 💞
Namaria Namaria seninde gözünaydın canım annen gelmiş kavuşmussunuz çok sevindim ❤️
Sagol kaptanim cok tesekkur ederim bu hafta kafa dinlicez valideyle 🥰
belmayne belmayne canım şeninde oğlunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı huzurlu nice yaşları olsun

Namaria Namaria gözün aydın ne güzel
Benim annemde çok uzakta kendime kızıyorum bazen bu kadar uzaklara ne gerek vardı diye
Sagol canim ben de yillardir gurbetteyim anneyle ayni sehire denk gelemedik bi turlu 😔
Ohh ne güzel canım. Hoş gelmiş safslsr getirmiş. Selamlarımızı ilet😍
Çok daraldığımda annemle babam atlar gelirdi. Ne mutlu olurdum. Allah başımızdan eksik etmesin 🙏
Sagol canimcim aleykümselam 🥰
Amin hepsine saglik huzur versin hayırlı ömürler nasip etsin Rabbim

X