Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canımGünaydın kızlar herkese iyi hafta sonları
geçmiç olsun dileklerini iletenlere çok çok teşekkür ederim geçti şükür iyiki varsınız güç verdiniz moral verdiniz dua ettiniz Allah razı olsun
Şükür kuzuum yaÇok şükür canım
Bendeee ya belki önümüzdeki hafta kaçarım İstanbul'aAyy gozun aydin canim ben de ozledim annemi
Bunlar kaynatmış aradaHayırlı akşamlar kızlar kim var acaba bir derdim var yazmak istiyoruum ne yapmam gerek sizce Bi ses verin
Kaptan kendine geldiyse kaçma vaktii kaptancigiim verilecek hedef kilonun %80 inini verince mezun olunabiliniyomu halaBenim işler güçler bittiğine göre başka hastalık bela gelmez ise üstünüze çöreklenme vaktiiii çok gevşediniz çooookkk
Önce sizi mezun edelimmm biiiii seyrekyagmur kirmizigitar
evet kaptan beni mezun et artik nolur cok sikildim bu diyet kafasindanBenim işler güçler bittiğine göre başka hastalık bela gelmez ise üstünüze çöreklenme vaktiiii çok gevşediniz çooookkk
Önce sizi mezun edelimmm biiiii seyrekyagmur kirmizigitar
Benimki haftasonu kacacak kadar yakin degil malesef 12 saat var aramizda ucaga da su donem binmek istemem.en son yazin gittigimde kendimi 6 gun odaya kapattim 5-10dklik covid temasim varsi sonra gidip test verdim ne olur olmaz onlara bulastirmayim diye.Bendeee ya belki önümüzdeki hafta kaçarım İstanbul'a
O 80 kg üstü için yüzde 80Kaptan kendine geldiyse kaçma vaktii kaptancigiim verilecek hedef kilonun %80 inini verince mezun olunabiliniyomu hala
Ohh ne güzel canım. Hoş gelmiş safslsr getirmiş. Selamlarımızı iletMerhaba arkadaslar anacagizim geldi aksam cok giremedim kurs falan da vardi sohbet vs derken yol yorgunu erken yatti ben de spor yaptim simdi dusa girip yaticam iyi geceler
Çok sevindim canım.Günaydın kızlar herkese iyi hafta sonları
geçmiç olsun dileklerini iletenlere çok çok teşekkür ederim geçti şükür iyiki varsınız güç verdiniz moral verdiniz dua ettiniz Allah razı olsun
Amin canım.
Teşekkür edrim canım. Amin
vala sikildim artik ya tamam oldum ben yaza kadar 3 kilo daha gitse yeter yaniO 80 kg üstü için yüzde 80
Senin için yüzde 90 hesaplarız bir kaç işim var geleceğim
Kızlar son kilolar yapısııyor zor gidiyor düzenli cardio koşu detoks yapıp şaşırtmanız lazım bünyeyi kirmizigitar gitmiyor mesajı göndermeyin habire gidecek diyin siz daha inatçı olun halledelim el birliğiyle
Aaa e kuzum bu sana bağlı birşey sen kendini böyle iyi hissediyorsan tamamdır illa mezun olacaksın diye birşey yokvala sikildim artik ya tamam oldum ben yaza kadar 3 kilo daha gitse yeter yani
Amin canımÇok sevindim canım.
Dün gece oğlum bacağım ağrıyor diye uyandı. Ona masaj yaparken sen geldin aklıma. Küçücük bir şeyleri bile yüreğimizi hoplatıyor. Rabbim dermansız dert vermesin.
Canim insallah siz de kavusursunuz benim annem de cok kalamiyo ama olsun bir iki hafta bile beraber gecirmek guzelAyy gozun aydin canim ben de ozledim annemi
Sagol kaptanim cok tesekkur ederim bu hafta kafa dinlicez valideyleNamaria seninde gözünaydın canım annen gelmiş kavuşmussunuz çok sevindim
Sagol canim ben de yillardir gurbetteyim anneyle ayni sehire denk gelemedik bi turlu
Sagol canimcim aleykümselamOhh ne güzel canım. Hoş gelmiş safslsr getirmiş. Selamlarımızı ilet
Çok daraldığımda annemle babam atlar gelirdi. Ne mutlu olurdum. Allah başımızdan eksik etmesin