Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet ne yazikki esim evden xaliamaya gecelim diye cok soyledi ama kimse iplemedi biz de ise mecburen gidiyo hadi ama en azindan disarda birilerine bulastirmayalim diye markere bile gitmiyoruz annemlerle de gorusmuyoruz bize bisey birakacaklari zaman kapiya asip gidiyolar:)

ben evden cikmamaya takik degilim ya, ona epey alistim. kimseye bisi olmasin yeter bana

Böyle düşünüyoruz da böyle düşünmeyenlerin cenemesini çekiyoruz hastalık süresini uzatarak. Ee bazı sektorler bı şekilde gitmek zorunda bizim ki de öyle aileleri korusak yeter artık tek isteğimiz bu

Selamlar güzeller
Maşallah az ya da çok gidiyor kilolar
Pain killer 50 lere hoşgeldin
Takımdan kim gitti ,kaptana ne oldu bir yazın kızlar.

Selamlar güzeller
Maşallah az ya da çok gidiyor kilolar
Pain killer 50 lere hoşgeldin
Takımdan kim gitti ,kaptana ne oldu bir yazın kızlar.
Teşekkür ederim canım
Umarım tekrar 6 ları görmem.
Takımdan ummhnisa gitmek zorunda kaldı maalesef başka bir konudaki paylaşım sebebiyle üyelik iptal olmuş sanırım
Kaptanımızın oğlu diş operasyonu geçirdi ama yaşı küçük olduğu için narkozla olmak zorunda kaldı.

kizimin dogum gunu yarin ama bugun halasi bizdeydi basladik kutlamalara
Pastadan yemedim. Pogaca ve karnabahar kisiri yapmistim. Kucuk bir pogaca yedim ve kisirdan yedim. Biraz da kereviz salatasi aksam hafif atlattim
karnabahardan kisiri ilk kez denedim ama bi daha yapmam sanirim ben mi beceremedim acaba

Selam kızlar biz evimizdeyiz oğlumda gayet iyi şükür oynamaya başladı başta gelince ağrıdan çok çığlık attı narkozdan çok sinirliydi flaan ama geçti şükür 1 saat kadar sürdü o sıkıntılı süreç soran merak eden dua eden herkesten Allah razı olsun haber vereyim diye girdim uyuyunca tekrar gireceğim inşallah sizleri seviyorum sağolun

Cok gecmis olsun kaptanim tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…