Aynen kitap sayfasındada aktifti bende valla bu olaylar olunca biraz daha tanımış oldum cidden ne kadar gönlü temiz biri kısmet buraya kadarmış onun bu kadar iyi olup zoraki ekipten gidiyor olması iyice üzdü beni birde bugün duygusalım ya ota boka ağlıyorum yönetimlede çok yazıştım ama yok kuralın önüne geçilmiyor maalesefçok üzüldüm ya yazık oldu kitap sayfamızda falan da konusuyorduk
keşke geri alabilse üyeliği ama işte şanssızlık oldu
Kaptanım yenice metroya binebildim. Hemen geçen haftaki kiloma bakıp hesaplıyorumPain Killer gelmedi değil mi kızlar
canım evet ben de çok üzüldüm cok temiz kalpliydi kısmet buraya kadarmışAynen kitap sayfasındada aktifti bende valla bu olaylar olunca biraz daha tanımış oldum cidden ne kadar gönlü temiz biri kısmet buraya kadarmış onun bu kadar iyi olup zoraki ekipten gidiyor olması iyice üzdü beni birde bugün duygusalım ya ota boka ağlıyorum yönetimlede çok yazıştım ama yok kuralın önüne geçilmiyor maalesef
harikasın canım maşallah
Ya çok saçma kız bu takımın üyesi reklam yapsa burada da yapardı zatenAynen kitap sayfasındada aktifti bende valla bu olaylar olunca biraz daha tanımış oldum cidden ne kadar gönlü temiz biri kısmet buraya kadarmış onun bu kadar iyi olup zoraki ekipten gidiyor olması iyice üzdü beni birde bugün duygusalım ya ota boka ağlıyorum yönetimlede çok yazıştım ama yok kuralın önüne geçilmiyor maalesef
Harikasın canım
Canım yolda hareket halinde olduğum için alıntı yapamıyorum ama asıl senin kilona maşallah sürekli güzel rakamlarla gelmen muhteşem bişey.harikasın canım maşallah
azaldikca oyoe oluyo ya benim de son 3 kilo gidim gidim gidiyoKötü oldu bu haftaalt tarafı iki kilom kaldı ya ağır çekim de gidiyo maasallah
eline sağlık canım akşam güzel haberlerle gelirsin inşallah oğluşun da acısız ağrısız kurtulurKızlarım ben listemizi paylaştım hiç fena değil ama bu hafta diğer ekipler hep yarış halindeydi iyi geleceklerdir yinede herkesi tebrik ederim nota almadık
Şimdi oğlumla ilgileneyim kaçak göçek su bile içmemesi lazım gözümü ayırmamalıyım öpüyorum herkesi
eline saglik kaptan, insallah su gibi gecer sizin islemdeKızlarım ben listemizi paylaştım hiç fena değil ama bu hafta diğer ekipler hep yarış halindeydi iyi geleceklerdir yinede herkesi tebrik ederim nota almadık
Şimdi oğlumla ilgileneyim kaçak göçek su bile içmemesi lazım gözümü ayırmamalıyım öpüyorum herkesi
Ay sagolsunlar dusunulmek cok guzelesimin isyerinde pozitif vakalar cikti grcen hafta bizdr onlem amacli evden cikmiyoruz markete bile (esim izin vermedikleri icin ise gidiyo mecburen aracla) annemler pazara gitmis bir suru sey almis kapiya birakmis gittiler:) bir kac gun yemek derdim olmaz sanirim cok sevindim
Eşin gitmesi de kötü herkes mecbur ailesini bu riske sokmak.zorunda kalıyor. Eşim de öyle kurum da çıktı ben ailemle gorusemiyorum. Ailenin alışverişi gidermesi güzel olmuş insan evladını hep düşünüyoresimin isyerinde pozitif vakalar cikti grcen hafta bizdr onlem amacli evden cikmiyoruz markete bile (esim izin vermedikleri icin ise gidiyo mecburen aracla) annemler pazara gitmis bir suru sey almis kapiya birakmis gittiler:) bir kac gun yemek derdim olmaz sanirim cok sevindim
İstatistikler bile öyle söylüyor
En azından 1.kız olunca ikinci olma ihtimali yüksekilki erkek olunca bizim gibi insan bir daha düşünemiyor
Allah ikinize de kolaylık versin :) anne olmak zor erkek annesi olmak daha zormuş bunu anladımvala bilmiyorum da cidden cok zor yani kiz cocuklar biraz daha farkli oluyo oglumla yasit yegenim var cok daha aglak filan ama oynadigi oyunlar daha insancilbizimki maymun gibi hep hoplasin hep dagitsin hep tepelere tirmansin, bi de kendi kendine degil hadi anne ziplayalim hadi ebelemece oynayalim filan... dermanim kalmadi hala da spordan saymiyolar