Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlar bu aksam icin ne yemek yapiyosunuz? sebzem bitmis yapabilecegim bir kac yemek var aklima gelen onlarda persembeye uygun menuler degil bi fikir cikar belki

Merhaba arkadaslar eve geldim şükür
Temizlige yardimci olan abla bugün sarma getirmisti bir iki ondan attim agzima ve activia shot imla gunu kapatiyorum
Aksam bitki cayi vs icer insallah odemsiz cumaya uyanirim

Selam kızlar
Biz yine dişçiden geldik muayene tüm gün ikna çabalarıma rağmen yine kabustu adamın parmağını ısırdı
İyi bir doktor bulduk üniversitede hoca özel bir kliniktede çalışıyor ve yarın operasyon var
12.30 Dan sonra su bile vermeyeceğim nasıl duracak bilmiyorum ameliyathaneye beni alacaklarmış çocuk bayılınca cıkacakmışım ayılmadan yanında olacakmışım şimdiden çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum yarın için

Kolayca gecsin insallah Kuzum benim dualarim onunla

ben de iran hurması aldım canım küp gibi olanlardan hem ucuz hem lezzetli
ben bugün seher akgül ün videosunda gördüğüm bi tarif yaptım canım şöyle: 1 poşet yeşil çay demliyorsun büyük kupanın 3/4 ünü sıcak suyle doldurup,
sonra sütle tamamlıyorsun ve çay kaşığı ucuyla tarçın,zencefil ve zerdeçal karıştırıp içiyorsun aşırı tok tuttu tadı da güzel dene bence kuzum

Ay canım. Allah kolaylık versin. Hemencecik geçsin gitsin inşallah. Ben de oğlumun sünnetinde girmiştim. Lokal anestezi olmuştu. Ama insana orada bir güç geliyor. Bak güzel de doktor bulmuşsun. Emin ellerde olacak çok şükür. Bu diş ağrısı sıkıntısı da geçip gidecek inşallah. Dualarımız sizinle

Ya kıyamamm meleğim yaa napsın biz yetişkinler için bile zor olabiliyor dişçi koltuğu
İnşallah çok kolay geçer
zaten bilinci gidene kadar zor geçer sonrası kolay olur inşallah,dişlerin tek kökü olduğu için
Ama sonra da ağlıcak tabii Allah kolaylık versin ailecek kaptancım kolayca atlatın bu dönemi

Kolayca gecsin insallah Kuzum benim dualarim onunla

İnşallah kızlar sağolun

Allah yardımcınız olsun, kolayca geçsin inşallah canım

İnşallah canım çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…