- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
Yogurt seviyo musun canim yogurda kuru ya da taze meyve atip hafif gecistirebilirsinkizlar bu aksam icin ne yemek yapiyosunuz? sebzem bitmis yapabilecegim bir kac yemek var aklima gelen onlarda persembeye uygun menuler degilbi fikir cikar belki
kuzu gun icinde hicbisey yemedim onu yersem gece acikirimYogurt seviyo musun canim yogurda kuru ya da taze meyve atip hafif gecistirebilirsin
Aa dogru canim ben unuttum tek öğün olayini gogus var mi tavuk o da olir bak domates yesillikle misskuzu gun icinde hicbisey yemedim onu yersem gece acikirimdaha yemek tarzi bisi ariyorum
yine oyle biseye donucem sanirim iki gundur tavuklu brokoli yiyorum bugun yine et izgara tarzi halletmem lazim anlasilan.Aa dogru canim ben unuttum tek öğün olayini gogus var mi tavuk o da olir bak domates yesillikle miss
An itibariyle kapatmış bulunmaktayım kaptanım. Bundan sonra iş bitki çaylarındaKızlarrrrr günü erken veee hafiff bitiriyoruz değil miiii
Valla dün çok kötüydüm saat 20de yatağa gittim antibiyotik ve ağrı kesici içtim.Ay hadi yaaaaaçok geçmiş olsun uyuşukluğa rağmen ağrı var demek
Ben artık cuma günü akşam içecem hafta da 1 defaKervana hoş geldin şekerim 2 kupa ne yaptın sen. Allah seni haftada 2 sefer icicem bende yeni başladım. Pazartesi içtim. Bide yarın icicem pazartesi, perşembe yani. Ama 1 kupa
Tatlım ben bugün içtim hicbirsey olmadı. Çok hafif bir iki kez karnım ağırdı çabuk geçti Bi daha bisey yok. Anlamadım.Ben artık cuma günü akşam içecem hafta da 1 defa
Kolayca gecsin insallahSelam kızlar
Biz yine dişçiden geldik muayene tüm gün ikna çabalarıma rağmen yine kabustuadamın parmağını ısırdı
İyi bir doktor bulduk üniversitede hoca özel bir kliniktede çalışıyor ve yarın operasyon var
12.30 Dan sonra su bile vermeyeceğim nasıl duracak bilmiyorum ameliyathaneye beni alacaklarmış çocuk bayılınca cıkacakmışım ayılmadan yanında olacakmışımşimdiden çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum yarın için
ben de iran hurması aldım canım küp gibi olanlardan hem ucuz hem lezzetliAl ortim hemen al, ben dün menüme yazdım ama yiyemedim sonra.
Şu büyük olanları çok güzel oluyor canım tavsiye ederim kahve-çay yanına.
Benim sorunum akşam çayla yemek. Gün içinde çay içmiyorum o yüzden hurma da akşama kalıyor.
yani bugün wc çıkmadı mı canım? kaç gün arayla içmiş oldun?Tatlım ben bugün içtim hicbirsey olmadı. Çok hafif bir iki kez karnım ağırdı çabuk geçti Bi daha bisey yok. Anlamadım.
Ay canım. Allah kolaylık versin. Hemencecik geçsin gitsin inşallah. Ben de oğlumun sünnetinde girmiştim. Lokal anestezi olmuştu. Ama insana orada bir güç geliyor. Bak güzel de doktor bulmuşsun. Emin ellerde olacak çok şükür. Bu diş ağrısı sıkıntısı da geçip gidecek inşallah. Dualarımız sizinleSelam kızlar
Biz yine dişçiden geldik muayene tüm gün ikna çabalarıma rağmen yine kabustuadamın parmağını ısırdı
İyi bir doktor bulduk üniversitede hoca özel bir kliniktede çalışıyor ve yarın operasyon var
12.30 Dan sonra su bile vermeyeceğim nasıl duracak bilmiyorum ameliyathaneye beni alacaklarmış çocuk bayılınca cıkacakmışım ayılmadan yanında olacakmışımşimdiden çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum yarın için
Ya kıyamamm meleğim yaa napsınSelam kızlar
Kolayca gecsin insallahKuzum benim dualarim onunla
İnşallah kızlar sağolunAy canım. Allah kolaylık versin. Hemencecik geçsin gitsin inşallah. Ben de oğlumun sünnetinde girmiştim. Lokal anestezi olmuştu. Ama insana orada bir güç geliyor. Bak güzel de doktor bulmuşsun. Emin ellerde olacak çok şükür. Bu diş ağrısı sıkıntısı da geçip gidecek inşallah. Dualarımız sizinle
Allah yardımcınız olsun, kolayca geçsin inşallah canımSelam kızlar
İnşallah canım çok teşekkürlerYa kıyamamm meleğim yaa napsınbiz yetişkinler için bile zor olabiliyor dişçi koltuğu
İnşallah çok kolay geçer
zaten bilinci gidene kadar zor geçer sonrası kolay olur inşallah,dişlerin tek kökü olduğu için
Ama sonra da ağlıcak tabii Allah kolaylık versin ailecek kaptancım kolayca atlatın bu dönemi
Sağol kuzum inşallahAllah yardımcınız olsun, kolayca geçsin inşallah canım