Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aaa üzmesinler seni Ama kaptanım ya 😍 hamilelik çok güzel gidiyo şükür 😊 kızım olacak inşallah
♥️ Maşallah maşallah
Sağlıkla gelsin minnoş çok sevindim canım 🤗
Eline sağlık canım
Ummihanı çıkaralım durumu netleşene kadar olmadı sonra yine ekleriz boşa çarpı almasın 😔
Gunaydinncanimm 💞
Ciktik 15 dk oldu sag salim gider geliriz insallah cok sagol kuzum 🥰
İyi yolculuklar canım ♥️
Günaydın kizceler bende sabah 7.30 da sandvici kahve termosumu hazırlayıp sahile indim yuruyus yaptım 2 saat iyi geldi 🌿 ve regl söküldü şükür,bu şişliğim gider inşaallah
Vayyy süpersin canıım çok sevindim regliye ✌️

Canım ben sabah herkes uyurken yürüyüşümü yapar gelirdim. Sonra kahvaltı felan hazırlar günün koşuşturmasina devam ederdim. Şimdi sabah kalkiyorum dısari çok soğuk geliyor. Sonrada yemek bulasık temizlik derken akşam oluyor. Bende kendime çok kızıyorum. Bu aralar bende bir porsukluk var. Kaçamakta yapıyorum bugünkü menumü yazsam bitmez bana ne oldu. Bende bilmiyorum. Toparlanmam lazım deyip duruyorum kendime inşallah toparlancam
Canım kış şartlarında uygunsa biraz değiştir yürüyüş saatlerini illa sabah olacak olmadıysa bitti deme,Ankara sabah sabah çok soğuk oluyor haklısın yani 🙈 mutlaka gün içinde boş vaktin oluyordur kahvaltı sonrası falan öğlene doğru hava ısınmış oluyor baya 11 12 ✌️
Spor olmayınca insan bırakıyor kendini çünkü disiplin gidiyor elden yürüyşler başlarsa eminim yeniden temponu yakalarsın ♥️
Yada olmadı şu denediğin Instagram gruplarına mı 1 hafta katılsan o da farklılık olur senin için ? Ama lütfen ipin ucunu kaçırma sonra toparlamak çok zor oluyor emeklerini asla unutma 😘

♥️ Maşallah maşallah

Eline sağlık canım
Ummihanı çıkaralım durumu netleşene kadar olmadı sonra yine ekleriz boşa çarpı almasın 😔

İyi yolculuklar canım ♥️

Tamam canım

♥️ Maşallah maşallah

Eline sağlık canım

İyi yolculuklar canım ♥️

Bende öyle canım ama yok hapla yapamıyorum yaygın etkenlerde kilo artışı var ve resmen kilo verisimi azalttı bir de kanser de artış etkisi az da olsa varmış kimyasal işleri zaten sevmiyorum vazgeçtim ondan

ay ne mutlu sana:) dun oglum butun yastiklari yere dokmus 100 tane topu butun koltuklarin altina sipitmis mac ediyodu ah dedim kiz anneleri ne guzel simdi evcilik felan oynuyodur🤣
Benim evde tamirhane 🤭 iki erkek cocuk basinda babalari ellerinde oyuncak matkap, pense, tornavida, civiler, testere artik akliniza ne gelirse herseyi tamir ediyorlar 🙄

Afiyet olsun ortim 😉 hurmayi görünce canim cekti ben de alayim bugün 🤭
Al ortim hemen al, ben dün menüme yazdım ama yiyemedim sonra.🙈
Şu büyük olanları çok güzel oluyor canım tavsiye ederim kahve-çay yanına. 🤤🤤🤤
Benim sorunum akşam çayla yemek. Gün içinde çay içmiyorum o yüzden hurma da akşama kalıyor.🤷‍♀️

Canımmm hoş geldin. Oyy maşallah. Hayırlı evlat olsun inşaAllah 💙
İnşallah canımm :KK200:
♥️ Maşallah maşallah

Eline sağlık canım

İyi yolculuklar canım ♥️

ay ne mutlu sana:) dun oglum butun yastiklari yere dokmus 100 tane topu butun koltuklarin altina sipitmis mac ediyodu ah dedim kiz anneleri ne guzel simdi evcilik felan oynuyodur🤣
Ahaha herkes kız olduğunu duyunca aynı şeyi söylüyor erkek annesi olmak çok zor galiba :KK70:

Ahaha herkes kız olduğunu duyunca aynı şeyi söylüyor erkek annesi olmak çok zor galiba :KK70:
vala bilmiyorum da cidden cok zor yani kiz cocuklar biraz daha farkli oluyo oglumla yasit yegenim var cok daha aglak filan ama oynadigi oyunlar daha insancil🤣 bizimki maymun gibi hep hoplasin hep dagitsin hep tepelere tirmansin, bi de kendi kendine degil hadi anne ziplayalim hadi ebelemece oynayalim filan... dermanim kalmadi hala da spordan saymiyolar🤣

Son düzenleme:
X