- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Aaa üzmesinler seni Ama kaptanım yahamilelik çok güzel gidiyo şükür kızım olacak inşallah
Eline sağlık canım04-11 Aralık Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
mavimli
kirmizigitar
seyrekyagmur
A AKREPcg
@amatordiyetci
belmayne
Pain Killer
@gamzem23
Namaria
@nnurc
@ummhnisa
@hawar
@Nikinik
@Smr3535
@Naz03
İyi yolculuklar canımGunaydinncanimm
Ciktik 15 dk oldu sag salim gider geliriz insallah cok sagol kuzum
Vayyy süpersin canıım çok sevindim regliyeGünaydın kizceler bende sabah 7.30 da sandvici kahve termosumu hazırlayıp sahile indim yuruyus yaptım 2 saat iyi geldive regl söküldü şükür,bu şişliğim gider inşaallah
Canım kış şartlarında uygunsa biraz değiştir yürüyüş saatlerini illa sabah olacak olmadıysa bitti deme,Ankara sabah sabah çok soğuk oluyor haklısın yaniCanım ben sabah herkes uyurken yürüyüşümü yapar gelirdim. Sonra kahvaltı felan hazırlar günün koşuşturmasina devam ederdim. Şimdi sabah kalkiyorum dısari çok soğuk geliyor. Sonrada yemek bulasık temizlik derken akşam oluyor. Bende kendime çok kızıyorum. Bu aralar bende bir porsukluk var. Kaçamakta yapıyorum bugünkü menumü yazsam bitmez bana ne oldu. Bende bilmiyorum. Toparlanmam lazım deyip duruyorum kendime inşallah toparlancam
Tamda sana yazmışken harikasın canımGünaydın.
Bende sabah kalktım dışarısı sisli kapalı
Yürüswmmi yürümesem mi derken attım kendimi dısarı 10.000 yapmadan girmem içeri. Gecedende kabak çorbası yaptım. Bugün tum gün onu yiyeyim diyorum. +gitsin bari
Tamam canımMaşallah maşallah
Sağlıkla gelsin minnoş çok sevindim canım
Eline sağlık canım
Ummihanı çıkaralım durumu netleşene kadar olmadı sonra yine ekleriz boşa çarpı almasın
İyi yolculuklar canım
Vayyy süpersin canıım çok sevindim regliye
Bende öyle canım ama yok hapla yapamıyorum yaygın etkenlerde kilo artışı var ve resmen kilo verisimi azalttı bir de kanser de artış etkisi az da olsa varmış kimyasal işleri zaten sevmiyorum vazgeçtim ondanMaşallah maşallah
Eline sağlık canım
Ummihanı çıkaralım durumu netleşene kadar olmadı sonra yine ekleriz boşa çarpı almasın
İyi yolculuklar canım
ay ne mutlu sana:) dun oglum butun yastiklari yere dokmus 100 tane topu butun koltuklarin altina sipitmis mac ediyodu ah dedim kiz anneleri ne guzel simdi evcilik felan oynuyodurAaa üzmesinler seni Ama kaptanım yahamilelik çok güzel gidiyo şükür kızım olacak inşallah
neden keyifsizsin bugunlerde ortim sen?Hic keyfim yok ama challenge icin biraz leslie yapicam simdi
Benim evde tamirhaneay ne mutlu sana:) dun oglum butun yastiklari yere dokmus 100 tane topu butun koltuklarin altina sipitmis mac ediyodu ah dedim kiz anneleri ne guzel simdi evcilik felan oynuyodur
Hayalimi yaşıyorsun canımGünaydın kizceler bende sabah 7.30 da sandvici kahve termosumu hazırlayıp sahile indim yuruyus yaptım 2 saat iyi geldive regl söküldü şükür,bu şişliğim gider inşaallah
Geçen hafta da kacmistim arada yapıyorum ama 10 da evde olmak kaydıyla bakma işte sınırlı özgürlükHayalimi yaşıyorsun canım
Al ortim hemen al, ben dün menüme yazdım ama yiyemedim sonra.Afiyet olsun ortimhurmayi görünce canim cekti ben de alayim bugün
Ortim cogunlugu is kaynakli ister istemez neseme yansiyor ama haftaya izin aliyorum toparlarim moral motivasyon depolarim insallahneden keyifsizsin bugunlerde ortim sen?
İnşallah canımmCanımmm hoş geldin. Oyy maşallah. Hayırlı evlat olsun inşaAllah
İnşallah canımmMaşallah maşallah
Eline sağlık canım
İyi yolculuklar canım
Ahaha herkes kız olduğunu duyunca aynı şeyi söylüyor erkek annesi olmak çok zor galibaay ne mutlu sana:) dun oglum butun yastiklari yere dokmus 100 tane topu butun koltuklarin altina sipitmis mac ediyodu ah dedim kiz anneleri ne guzel simdi evcilik felan oynuyodur
İstatistikler bile öyle söylüyorAhaha herkes kız olduğunu duyunca aynı şeyi söylüyor erkek annesi olmak çok zor galiba
vala bilmiyorum da cidden cok zor yani kiz cocuklar biraz daha farkli oluyo oglumla yasit yegenim var cok daha aglak filan ama oynadigi oyunlar daha insancilİnşallah canımm
İnşallah canımm
Ahaha herkes kız olduğunu duyunca aynı şeyi söylüyor erkek annesi olmak çok zor galiba