Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar
Biz yine dişçiden geldik muayene tüm gün ikna çabalarıma rağmen yine kabustu 🤯 adamın parmağını ısırdı 🙄
İyi bir doktor bulduk üniversitede hoca özel bir kliniktede çalışıyor ve yarın operasyon var 😔😔😔😭😭😭
12.30 Dan sonra su bile vermeyeceğim nasıl duracak bilmiyorum ameliyathaneye beni alacaklarmış çocuk bayılınca cıkacakmışım ayılmadan yanında olacakmışım 😔 şimdiden çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum yarın için 😭
Gecicek merak etme tek hastane sıkıntısı bu olsun kuzum biliyorum zor ogluma kirmiizi alanda bayıltıp dikiş yaparken aynı duygulari ağlama krizleri yaşadım. Biz bunları tecrübe etmek zorundayız ağır bisey için gitmiyor şükür 🙏 açlığa az dayaniversin diş olayı çözülsün rahatlasın yavrucak. Sen de ferah dur ki ona yansisin. Hayırlıis ile bitsin inşaallah 🌸

Kızlar yarın listeyi mümkün olduğu kadar erkenden bitirmem gerek öğleden sonra hastaneye geçeceğiz aksama olmazsa çok sevinirim ❤️

Okunur fotoğraf ve not ile ( günün tarihi ve üye nicki ) birlikte bildirimlerinizi yarın bekliyorm 😘

kirmizigitar kirmizigitar mavimli mavimli seyrekyagmur seyrekyagmur Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak A AKREPcg Namaria Namaria belmayne belmayne Pain Killer Pain Killer G gamzem23 hawar hawar Nikinik Nikinik
Amor-a Amor-a nnurc nnurc B bahayk S Smr3535 N Naz03

***5.Takım 704. Etap ***

kirmizigitar (59,2/ )
mavimli (79,3/ )
seyrekyagmur (67,3/
amatördiyetci (66,4/
AKREPcg (70,5/
Namaria (91,8/

Belmayne (71,7/
Pain Killer (60.7/

Gamzem23 (59,3/
ummhnisa(82,3/
hawar (71,8/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (52,3/ ) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
nnnurc (68,75/ 662.etapta 66.7 kg ile izne ayrılan üye geri döndü.
nikinik ( 87,5/
yeni üye başlangıç tarihi 25.11.20, başlangıç kg 89,1 hedef kg 69
Bahayk (55,6/ ) liste dışı devam edecek
Smr3535 ( 68/ ) yeni üye başlangıç tarihi 05.12.20 , başlangıç kg 68 ,hedef kg 61,2**
Naz03 ( 81 / ) yeni üye baslangıç tarihi 08.12 başlangıç kg 81 hedef kg 68**

Selam kızlar
Biz yine dişçiden geldik muayene tüm gün ikna çabalarıma rağmen yine kabustu 🤯 adamın parmağını ısırdı 🙄
İyi bir doktor bulduk üniversitede hoca özel bir kliniktede çalışıyor ve yarın operasyon var 😔😔😔😭😭😭
12.30 Dan sonra su bile vermeyeceğim nasıl duracak bilmiyorum ameliyathaneye beni alacaklarmış çocuk bayılınca cıkacakmışım ayılmadan yanında olacakmışım 😔 şimdiden çok kötüyüm dualarınızı bekliyorum yarın için 😭
Rabbım dirayet versin cnm. Rabbım yardım etsin. Hersey güzel yolunda olacak, güçlü ol ve iyi düşün iyi olsun hersey

Gecicek merak etme tek hastane sıkıntısı bu olsun kuzum biliyorum zor ogluma kirmiizi alanda bayıltıp dikiş yaparken aynı duygulari ağlama krizleri yaşadım. Biz bunları tecrübe etmek zorundayız ağır bisey için gitmiyor şükür 🙏 açlığa az dayaniversin diş olayı çözülsün rahatlasın yavrucak. Sen de ferah dur ki ona yansisin. Hayırlıis ile bitsin inşaallah 🌸
İnşallah canım inşallah kaygıdan öleceğim valla başıma ağrılar girdi kitap okuyorum güya sayfalar geçmiş gitmiş ne okudum bilmiyorum hayırlısıyla bitsin inşallah teşekkür ederim

İnşallah canım inşallah kaygıdan öleceğim valla başıma ağrılar girdi kitap okuyorum güya sayfalar geçmiş gitmiş ne okudum bilmiyorum hayırlısıyla bitsin inşallah teşekkür ederim
Hiç büyütme aklında dediğim gibi yavrular enerjisini anneden alır o yüzden elinden geldiğince serin kal anladığım kadarı ile 1 kişi girmiyor operasyona.hic bisey olmaz Allah in izni ile 🙏

Hiç büyütme aklında dediğim gibi yavrular enerjisini anneden alır o yüzden elinden geldiğince serin kal anladığım kadarı ile 1 kişi girmiyor operasyona.hic bisey olmaz Allah in izni ile 🙏
1 doktor 2 anestezi uzmanı 1 hemşire bende başında gireceğim uyuyunca çıkacağım ben ağlayıp dururssam babası girecek 😔
İnsanlar cocuklarını kalp ameliyatına sokuyor ben dolguda ne hâle geldimm 🙈😣tövbe estağfurullah

Son düzenleme:
Valla dün çok kötüydüm saat 20de yatağa gittim antibiyotik ve ağrı kesici içtim.
Ama sabah daha iyiydim şimdi de iyi. Bugün ise gidemedim 😒
Çok geçmiş olsun canım.🌺
Selam kızlar
Canım hiç merak etme, zaten damar yolunu önceden açarlar uyutulurken farkına bile varmaz. Ama uyumadan önce keyfi yerinde olursa iyi olur, çünkü uyandıktan sonraki modunu etkiliyor genelde.

Bence kuzucuk kimi isterse o dursun başında. Ve çok komik şeylerden bahsedin, komiklik yapın sesinizle olsun anlatacağınız bişeyle olsun. Bir de hediye ayarlayabilirsiniz onu meşgul eder.

Benim oğlan beni istemişti yanında, hayati olmasa da ciddi bir ameliyattı. Mcdonalds dondurmalarının lezzetinden filan bahsetmiştik, hemşire kendi favorisini önerdi mutlaka dene filan dedi. Yavrum 24 saat susuzlukla, çatlamış kurumuş dudaklarla su diye yalvararak girdi ameliyata gözlerini açar açmaz dondurma getirdi hemşire. 😂
ben de iran hurması aldım canım küp gibi olanlardan hem ucuz hem lezzetli :kk77:
ben bugün seher akgül ün videosunda gördüğüm bi tarif yaptım canım şöyle: 1 poşet yeşil çay demliyorsun büyük kupanın 3/4 ünü sıcak suyle doldurup,
sonra sütle tamamlıyorsun ve çay kaşığı ucuyla tarçın,zencefil ve zerdeçal karıştırıp içiyorsun aşırı tok tuttu tadı da güzel dene bence kuzum :KK76:
Evet iran hurmasını hep methediyorlar🤤
Canım yeşil çayı hiiiiç sevmiyorum ben.🙈🙈🙈😂😂😂
Ama tarçınlı süt ya da sütlü kahve cidden tokluk hissi veriyor.👍
Bi de sen hep yapıyorsun ya yoğurtla hurma ya da yoguğrtla meyve filan hep gıpta ediyorum. Ben yoğurtla pilav, yoğurtla makarna gilan severim. Tatlı şeylerle karıştıramıyorum yoğurtçuğunu😂😂
Ha bak zerdeçal da katamam süte🤭 onu da ancak pakistan hindistan yemekleriyle yiyebilirim😁😁

1 doktor 2 anestezi uzmanı 1 hemşire bende başında gireceğim uyuyunca çıkacağım ben ağlayıp dururssam babası girecek 😔
İnsanlar cocuklarını kalp ameliyatına sokuyor ben dolguda ne hâle geldimm 🙈😣tövbe estağfurullah
Kaptanım şimdiden çok çok geçmiş olsun
Anne olmak böyle bir şey işte
Başkasına yapılıyor olsa onu sakinleştirmek için elimizden geleni yaparız ama insanın kendi çocuğu olunca basitte olsa göğsü sıkışıyor

sen yinede elinden geldiğince içini ferah tutki oğlunda kaygılanmasın stres olmasın

İyi gayet netice de hastane de. Bence sen hiç girme.Neler neler var Allah diğerlerini uzak tutsun biseycik olmaz 🌼

gunaydin kizlar

El_Em El_Em kaptan yeni okudum, gerginligini anlayabiliyorum ama guzel gececek merak etme. ortam ve sartlar urkutucu gorunuyor farkindayim ama basit bir islem yapilacagini dusunerek rahatlat kendini...

Canım hiç merak etme, zaten damar yolunu önceden açarlar uyutulurken farkına bile varmaz. Ama uyumadan önce keyfi yerinde olursa iyi olur, çünkü uyandıktan sonraki modunu etkiliyor genelde.

Bence kuzucuk kimi isterse o dursun başında. Ve çok komik şeylerden bahsedin, komiklik yapın sesinizle olsun anlatacağınız bişeyle olsun. Bir de hediye ayarlayabilirsiniz onu meşgul eder.

Benim oğlan beni istemişti yanında, hayati olmasa da ciddi bir ameliyattı. Mcdonalds dondurmalarının lezzetinden filan bahsetmiştik, hemşire kendi favorisini önerdi mutlaka dene filan dedi. Yavrum 24 saat susuzlukla, çatlamış kurumuş dudaklarla su diye yalvararak girdi ameliyata gözlerini açar açmaz dondurma getirdi hemşire. 😂

Kaptanım şimdiden çok çok geçmiş olsun
Anne olmak böyle bir şey işte
Başkasına yapılıyor olsa onu sakinleştirmek için elimizden geleni yaparız ama insanın kendi çocuğu olunca basitte olsa göğsü sıkışıyor

sen yinede elinden geldiğince içini ferah tutki oğlunda kaygılanmasın stres olmasın

İyi gayet netice de hastane de. Bence sen hiç girme.Neler neler var Allah diğerlerini uzak tutsun biseycik olmaz 🌼

gunaydin kizlar

El_Em El_Em kaptan yeni okudum, gerginligini anlayabiliyorum ama guzel gececek merak etme. ortam ve sartlar urkutucu gorunuyor farkindayim ama basit bir islem yapilacagini dusunerek rahatlat kendini...
Günaydın kızlar inşallah ♥️
Teşekkür ederim

X