Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin canim pazartesi carsamba ve cuma gunu walk challenge imiz var enncok adim ya da leslie yapan kazaniyor kaptanimiza atiyoruz ozel mesaj olarak adimlari 🥰
Onun disinda hergun menu ve spor paylasimimizi ayri sayfamizda yapiyoruz iki grup var no kilo yes fit haftalik en cok spor puani yapan grup birinci oluyor.
Ayrica katiliki surekli olan arkadaslardan iki haftalik eşler belirliyo kaptanimiz cuma gunu tarti sonucunda hangi cift daha cok yuzde yapmışsa +250 spor puani kazaniyor 😇
Ozetle böyle canimcim 💞
Tatlım çok tsk ederim. 🌸🌷🌸🌷🌸🌷

ADINIZ: naz
YAŞINIZ:26
BOYUNUZ:1.68
KİLONUZ:81
HEDEF KİLONUZ:75
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2 9ve 4
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ:tatlı sevmem
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:evt.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:sağlık için

Sabah
08.10 da 1 haslanmis yumurta ve peynir ve zeytin 3 dilim ekmek
Saat 10da tarçınlı turk kahvesi
Öğlen
1 adet peynirli kıvılcımlı sandiviç ve çay
Saat 14 te 1 kupa yeşilçay
Akşam
Fırında tavuk
2lt su
Ortim pazartesi tartında iyileşme varmiydi kaçırdım sanırım benim ev biraz karışık 🤭 menunde ekmek diisnda ağır birşeyin yok ama tavsiyem günün içinde sandviç yemeyi düşünüyorsan diğer öğünlerde ekmek yememen. Biraz karbon ağırlıklı olmuş bu hafta güzel bı ortalama çıkaralım ikimiz 😍
Günaydın kızlar.grubun tam olarak hangi gün hangi çalışmayı yaptığını anlamaya çalışıyorum. Katılmaya gayret edeceğim.
Size yine Bi ekstra bilgi ile geldim. Açlık otu ve kiraz sapı çayı, acayip bağırsak çalıştırıcı haftada sadece 2 gün demleyip içiyorsun. Dün içtim ve bu sabah tartı harikalar gösterdi.ama sürprizi cumaya saklıyorum sizi şok etmeye geliyorum. 😃😃
Kiraz sapını ben yeşil çay ile kullanıyorum az bir farkı var ama demek ki açlık otu çok iyi ve ben bunu kesin deneyeceğim sindirim en büyük zaafım 😅 valla 3 kilonun yarısi gitti dersen şaşırmam 🤭
Günaydın kızlar ❤️
Dua edin miniğim çok kriz çıkarmasın dişçiye gidiyoruz yoldayız

ummhnisa banlanmış 😔
Kazen e yazdım muhtemelen kardeşinin hesabı ile bağlantılı bir olay :/
Kolay gelsin kalktım İnşallah çabuk bitsin 😘
Hoşgeldiniz takımımıza 💐

Merhaba. Hoş geldin aramıza 😊

Merhaba canım. Tek öğün yemişsin. Saatini öğrene bilirmiyim. Ve o saate kadar kahve çay felan içiyormusun
ben genelde tek ogun yiyorum, o da genelde aksam 19:00-21:00 arasi oluyor.

benim evimin duzeni esimin isi sebebiyle cok karisik malesef, sabaha karsi uyurum 3-5 gibi 8 de de kalkarim.

cay kahve senelerce icmesem aklima gelmez:) o yuzden gun icinde bisey yiyip icmiyorum.

benim menulerime de saatlerime de takilma:) akil ermez pek

Geldik kızlar koltuğa oturmadı bile :rolleyes: doktor kapıdan bacadan baktı şöyle ayakta ağzına 1 diş diye gittik 8 diş demez mi :oha: bana biraz ticari geldi üst 4 diş alt 4 diş diyor ama üstlerde sararma bile yok ne gördü 🙈 altta 2 diş siyahlaşmış 1 i ağrı yapıyor 🙊
2 saattede bırakmadılar başka bir doktora daha gideceğiz ama durumlar fena 😔 çocuk bayıltma işlemi hastanede oluyormuş hastanede pandemi sebebiyle akciğer filmi + PCR testi Masrafı anestezi masrafı dolgu masrafı anlayacağınız 6 7 bin e çıkarsak mutluyuz 😣

Merhaba hoşgeldin naz :)
ummihanın kardeşisin değil mi ? Hoşgeldin aramıza 🤗 ay sende de var bir 4 yaş 🤭🤭
Sağlık için umarım ideal kiloma bizle birlikte ulaşırsın ablan gayet güzel gidiyor 🤩

Sadece hedef kilonu yarışma kuralı için biraz düşürmemiz lazım 68 kg olursa senin için sıkıntı olur mu ? 168 boya 68 kg zayıf olmaz bence sence ? ☺️

Günaydın kızlar ❤️
Dua edin miniğim çok kriz çıkarmasın dişçiye gidiyoruz yoldayız

ummhnisa banlanmış 😔
Kazen e yazdım muhtemelen kardeşinin hesabı ile bağlantılı bir olay :/

Geldik kızlar koltuğa oturmadı bile :rolleyes: doktor kapıdan bacadan baktı şöyle ayakta ağzına 1 diş diye gittik 8 diş demez mi :oha: bana biraz ticari geldi üst 4 diş alt 4 diş diyor ama üstlerde sararma bile yok ne gördü 🙈 altta 2 diş siyahlaşmış 1 i ağrı yapıyor 🙊
2 saattede bırakmadılar başka bir doktora daha gideceğiz ama durumlar fena 😔 çocuk bayıltma işlemi hastanede oluyormuş hastanede pandemi sebebiyle akciğer filmi + PCR testi Masrafı anestezi masrafı dolgu masrafı anlayacağınız 6 7 bin e çıkarsak mutluyuz 😣

çok geçmiş olsun kaptanım, film çekmeden nasıl şip şak teşhis koyabiliyor ki şaşırdım doğrusu. Ben acıyan dişimi söylesem bile hemen film çeker doktor ki ayrıntılı görsbilsin.

Hepsine birden işlem yaptırmak doğru değil bence. Ve üzülme kaptanım zaten dökülecek o dişlerin hepsi. 4 yaşında henüz kalıcı dişleri çıkmamıştır bile.
inşallah kolay atlatır yavrucak. 🙏

Çokmuş canım ya. Allah kolaylık versin her anlamda.
Bazı dişler kalıcı diş oluyor değişmiyor. Onlara dikkat etmek lazım. Belki öyle bir risk mi gördü acaba. Ama açıkçası benim de özellere karşı böyle bir şüphem var yani 🤔

Çokmuş canım ya. Allah kolaylık versin her anlamda.
Bazı dişler kalıcı diş oluyor değişmiyor. Onlara dikkat etmek lazım. Belki öyle bir risk mi gördü acaba. Ama açıkçası benim de özellere karşı böyle bir şüphem var yani 🤔
Kalıcı dmedide 11 yaşına kadar düşmeyebilir ağrı ve çürükle yada çeksek o yaşa kadar oranın boş durması sakıncalı dedi ne zaman gelirsiz falan diye çok sıkıştırmaları biraz bAnada öyle geldi devletler durmayan çocuğa işlem yapmaz mecbur özel bakacağım ama biraz daha insaflı olanı ne bileyim 🙄

çok geçmiş olsun kaptanım, film çekmeden nasıl şip şak teşhis koyabiliyor ki şaşırdım doğrusu. Ben acıyan dişimi söylesem bile hemen film çeker doktor ki ayrıntılı görsbilsin.

Hepsine birden işlem yaptırmak doğru değil bence. Ve üzülme kaptanım zaten dökülecek o dişlerin hepsi. 4 yaşında henüz kalıcı dişleri çıkmamıştır bile.
inşallah kolay atlatır yavrucak. 🙏
Evet 2 saniye bile bakamadı düşün 🙄
Başka bir yer bakacağım canım hayırlısı artık maddi manevi zor olacak biizm için :KK43:

El_Em El_Em kaptanim cok gecmis olsun. Baska yere baktirmayi düşünmekle iyi etmissiniz.

Ben dun menu paylasmadim cunku yaramazlik yaptim 🙈🙈 oglum bir menu hazirladiki ben de yapinca yedim ya 🙄🙄 bugun arti ciktim tabiki kahvalti falan yapmadım bol su ictim spor yaptim yesil cay yaptim simdi onu icecegim.yarina hemen iner insallah artim 😑😑

X