Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

mehalim canım periye sen ulaşabilirmisin benim hiç kontörüm yok ta...

gunaydin canlarim iki gundur ne cok ozledim ya benim kilom 76 kizlar ayni hic kipirdama yok cok uzgunum
gelelim iki gundur nerdeydim evdeydim canlarim benim teknoloji canavari oldugumu bazilarinizi anlatmisitmya he iste bizim bilgi sayarin ekrani yandi simdi gecici olarak garajda atilmak icin bekleyen eski bilgi sayarin ekranini taktik bakalim yarin yenisini bakkcaz
nasil becerdim bilmiyom herseyi bloke yapmisim esim dikkat et kendini bloke etme dedi herseyi silmisim

zenanım teknoloji canavarının bu özelliğini bilmiyordum allahım bu kadın beni öldürecek:))) biz de eşin evde de gelmiyorsun sandık..

yürüyüşünü mü aksattın yoksa kaçamak mı yaptın da kilon oynamadı hııı?

bir kaç hafta verip sonra duruyor hepiizin offfff.....

çok teşekkür ederim ilginize alakanıza çok sağlun evet sağlıklı yaşama dair adımları atmaya bend ebaşladım ve vermem gereken 20 kiloya yakın bir kilo var gerçekten bunları hep birlikte aşacağız buna inanıyortum ve en önemlisi bu işte motivasyonun ve desteğin çok öenmli bir rol oynadığını biliyorum canlarım hepinizi kutluyorum ve hep birlikte başaracağız buna inanıyorum.

günaydın takımların en güzel bayanları nasılsınıza.s. ben iyiyim kilom söylimm yaptığım kaçamağın cezası olarak 106 dan düşmemişim
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin... iyibir takıma geldin umarım istediğin kiloyu verirsin.
gökcencim gözün aydın anecin gelmiş tadını çıkar annenin cnm..
kadisim adına sevindim kilo vermişsin demekki diyeti bırakmamak lazımmıs..
umutcum hemoroit çok acıtıryaa geçmiş olsun iyi aberlerini bekliyoruz bugün.
zenancım al bendede okadar bende veremedim kıss harikasınya yinemi bosdun bilgisayarı:roflol: kafamçokkarıştı

amaninnnn kimsecikler kilo verememişmi yahuu.. dayanamıycığğğmmmmgidip tartılıp gelimm...

çok teşekkür ederim ilginize alakanıza ne yaptım dediğim gibi yemeyi kıstım gerçektende öle su içsem yarıyor dedikleriyle alakalı değil en büyük etken spor oalrakta yürüyüş yaptım gerçekten fazla olan kilomun bir kısmı gitti ama en önemlisi motivasyon eksikliğim oldu bu aralar 0onu telafi etmem lazım yani en önemli etkenlerden biride ben tatlı sevmiyorum tatalıyı hayatımdan çıkartmak gibi bir zorunluluğum olmadı sadece porsiyonları küçülttüm tabi bazı dönemlerde regli dönemlerinde çok fazla açıldığı da oldu iştahımın benim en çok tükettiğim hamur işleri ve tuzluydu onları kaldırdım hayatımdan makarna pilav ölçülerini azalttım ama bu aralar çerez çok tüketiyorum onu kaldıracam farkındayım yani bana neelrin kilo aldırdığını ara arada olsa akşamları yürüyüş yapmaya çalıştım arada az mesafede koştum ve gitti ama yine bu aralar motivasyonumu kaybettim gibi bişey yani yeniden o azmin hevesin gelmesini istiyorum tabi bu oturarak bekleyerek geri gelmez asla ama hedefim ilk etapta 70 mayıs ayına kadar sanırım fitnsle ve sislerle birlikte çok daha güzel ve kolay zevkli bir şekilde kurtulacaz bu kiloalrımızdan

inanamıyorum yaa bu kadar spora bu kadar kısıtlı yemeye hiç abuk sabuk bir şey yememeye içmemeye karşılık yarım kilo almışım.... offff.. bayağı heveslenmiştim vermişimdir diye nasıl olur yaaa........

ben buhafta hem 1 gün kaçamak yaptım hemde regli dönemindeyim ve hesabıma göre 2 gecikti hala olmadım.ama yürüyüş çok yapmıştım yinede düşmemiş rakam. sağlık olsun helebi regli olsam düşer rakam. üzerimde çok yorgunluk halsizlik uyku var. bide işler açılmaya başladı zor geliyom işe.kalisim 2 haftadır takımımıza nazar değdi kimse veremiyor.. buhafta herhalde sonlarda oluruz.

neyse kızlar haftaya vercez tamam mı belki benim gidiş haftam olur belli mi olur

zenancm canım yaaa
neyse yenisini alısınzı arıtk ama onuda bloke etme bari yaa

gülcüm kaçamağın sonucunu gördün de mi
benim durumuma düşmyeni kzızlar
neymiş ne öğrendikkk
hayat boyu diyete devammm
kaçamak olursa daha çok sporrr
vs vs
hayat diyetle gececekkkk

mehalim canım periye sen ulaşabilirmisin benim hiç kontörüm yok ta...
Tamam birtanem bende arıcaktım zaten saatin biraz daha ilerlemesini bekliyordum ben arar bildirimde bulunurum.Ancakk hadi tartıl ben tartıldım veeeee kadisim senin gibi çok mutluyum gr da olsa vermişim kaydirigubbakcemile5

Bacum çokk özletin be kendini vallaha ne zaman girsem geldinmiki diye yazına baktım.canavarım benim bilgisayarıda hallettin haaa eferim sana:mymeka:

[Brica edriz ne dmek arkadaşım kendin az bahsedermisin yaşın boyun kaç ne işle uğraşıyosun yada ne okuyosun ben azcık meraklıyımdırda kallisim dediği gibi sanada veli oluruz:)
][/B]

günaydın canımmmm

çok moralim bozuldu...:çok üzgünüm: her gün spor yapıyorum ben yawwwwwsenağlama neen vücudum her şeyi depoluyor...

yakamozum bundan 10 yıl önce her yaptığım diyette düzenli olarak 3 yada 3,5 kilo verirdim ama zamanla metabolizma yavaşlıyor hatta bozuluyor.. kıymetini bil...

offfffffff:çok üzgünüm:

amaninnnn kimsecikler kilo verememişmi yahuu.. dayanamıycığğğmmmmgidip tartılıp gelimm...

kallisim çabuk gel ya
valla senden heycanılyım haaa
bende çıkıp tartılayım tekrar
bakalım ne cıkacak
sen kahvaltı yapmadın mı bu ara yaaa
sabahın köründen beri aç aç mı otruuyon burda yaa

motivasyon eksikliğini burdan karşılıcaksın emin ol canım

tatlı sevmemen çok ii bir avantajj
hamur işi ve tuzzz gerçekten önemli kestikten sonra gider eminim

çerezzz azı yarar fazlası zarar canım
ben de hiç tüketmem ya aklıma bile gelmiyo
aslında fındıgğın metabolizmaya etkisi büyük
ve aganigi naga nigi ama işteee
yemiyoruzzz napalımmm

5.TAKIM

umuts76 ( 78.5 / )
honeybaby( 60.5 / )
kadis ( 62.5 / )
reyhanxx54 ( 78.5 / 78.1 / 0.4 / 0.50% )
MATEM ( 92.0 / 91.8 / 0.2 / 0.21% )
zenan25 ( 76.0 / 76.0 / 0.0 / 0.00% )
GÜL78 ( 106 / 106 / 0.0 / 0.00% )
gokcenk ( 109.8 / )
mehalim ( 63.6 / 63.4 / 0.2 / 0.31% )
şaşkınperi ( 71.4 )
kalliste22 ( 78.1 / )

5.TAKIM TOPLAM KİLO

Kallisim ben bildiren arkadaşları ekliyorum.emin sende kontrol ediyosundur zaten[/QUOTE]

ohhoo mehalim kadisim yazdım saat oldu yarım kg almışım ama olamaz ya nasıl alırım yediğim yeşil salatalardan mı aldım yani ben kilo..

günaydın takımcım
ben yine baloncuk oldum su tutuyor bünyem malesef suyu az içebildim 2 gündür de ondan oldu biliyorum halbuki dün 1 saatten fazla yürümüştüm dışarıdaki işleri bahane edip ama haftasonu verdiğimin bir kısmı geri gelmiş bu hafta daha iyi olmalı daha çok sabretmeliyim inşallah

hoşçakalın görüşürüz

ben en son diğer bilgisayara geçip excelde yapıyorum mehalim sen yaz ellerine sağlık..

Kallisim çok fazlamı kıstınki acaba bu hafta çok spor yapmama rağmen bende çok az verdim ama bir şey duymuştum vucuda ağır gelen sporlarda vucut su tutuyormuş bazen diyorimki acep vucudumuz bu hafta sumu tuttuki.çünkü ben bu hafta geçen haftalara nazaran daha az su içtim biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…