Hg yakamoz seni aramızda görmekten mutluyuz. gördüğüm kadarı ile sen sağlıklı olmaya karar vermiş ve bayada yol kat etmişsin sonununda getireceğine eminim hepimizin standart uyguladı bir diyet listemiz yok.bizler artık kendimizi ve vucudumuzu tanıdığımız için kendi listelerimizi kendimiz hasırlıyoruz yani ne yiyip ne yemeyeceğimize kendimiz karar veriyoruz her cuma öğlen 12 kadar en geç bildirimde bulunmaya çalışıyoruz.Yediklerimizi içtiklerimizi sporumuzu ve hatta günlük hayattaki sıkıntılarımızı burda paylaşıyoruz ve birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.daha detaylı neler yaptığımızı öğrenmek istersen bir kaçımızın başarı öykülüeri var onları inceleyebilirsin (emel42- kadis.....)
Ayrıca fırsatın olursa işleyişi daha iyi anlamak için http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html bu linkide incelemeni tavsiye deriz.zaman zamanda cuma yarışması üyelerinin paylaşım alanınıda takip edebilirsin .şimdiden sana kolay gelsin
yakamozcum hoş geldin canım 3 ayda 16 kilo çok güzel canım
tam kararında vermişsin
talinin listesini ne zamandır uyguluyosun etkisi oldu mu canım yaa
bende uygulamak istedim ama listeye bağlı kalamıyorum yaa
bu çok zor geiliyo bana
sen nasıl verdin kilolarını canım
fitnessa başlaman çok güzel verdiğin kilolarla vücudun şekillenecektir
bizim takımla güzel motivasyon bulup vereceğin kesin canım
ama ben gidicciyim senide benim yerime alıyomuş kallişimm zatenn oyyy oyy
o kadar emek verrr kapı göstersin sana kaptanınn oy oy
ben nirelere gidem oyyy
şaka yapıyorum haaaaa
dermişim
hiç de değilllll:)
akşamları kaçırıyorum mu dedin
bunun için yeşil çayı bir dene galiba gerçekten iştahı kesiyo canım
yakamozcum neredeyse aynı kiloda başlamışız ama kısa sürede vermişsin sen ben de 107 ile başladım 2007 mayıs ta ama şu an ancak 80 altına inebildim sen büyük başarı elde etmişsin..
yürüyüş imkanının olması çok iyi bizim bir de yürüyüş grubumuz var orayada katıl istersen tetikleyici oluyor...
motivasyonu en fazla olan takıma geldin çok şanslısın... :))
bir de metabolizman hızlı yaşa bağlı olarak tabiki... bu da en büyük şansın canım iyi kullan..
seninle aynı yaşta bir arkadaşımız katıdı aramıza bu hafta, birbirinize daha fazla destek olacağınıza eminim.. ya da seni de onun gibi öğrencimiz olarak ilan edip yönlendirebilrizdelikafadulden
Tamam birtanem bende arıcaktım zaten saatin biraz daha ilerlemesini bekliyordum ben arar bildirimde bulunurum.Ancakk hadi tartıl ben tartıldım veeeee kadisim senin gibi çok mutluyum gr da olsa vermişim kaydirigubbakcemile5mehalim canım periye sen ulaşabilirmisin benim hiç kontörüm yok ta...
Bacum çokk özletin be kendini vallaha ne zaman girsem geldinmiki diye yazına baktım.canavarım benim bilgisayarıda hallettin haaa eferim sana:mymeka:gunaydin canlarim iki gundur ne cok ozledim ya benim kilom 76 kizlar ayni hic kipirdama yok cok uzgunum
gelelim iki gundur nerdeydim evdeydim canlarim benim teknoloji canavari oldugumu bazilarinizi anlatmisitmya he iste bizim bilgi sayarin ekrani yandi simdi gecici olarak garajda atilmak icin bekleyen eski bilgi sayarin ekranini taktik bakalim yarin yenisini bakkcaz
nasil becerdim bilmiyom herseyi bloke yapmisim esim dikkat et kendini bloke etme dedi herseyi silmisim
çok teşekkür ederim ilginize alakanıza çok sağlun evet sağlıklı yaşama dair adımları atmaya bend ebaşladım ve vermem gereken 20 kiloya yakın bir kilo var gerçekten bunları hep birlikte aşacağız buna inanıyortum ve en önemlisi bu işte motivasyonun ve desteğin çok öenmli bir rol oynadığını biliyorum canlarım hepinizi kutluyorum ve hep birlikte başaracağız buna inanıyorum.
günaydın takımların en güzel bayanları nasılsınıza.s. ben iyiyim kilom söylimm yaptığım kaçamağın cezası olarak 106 dan düşmemişim
yeni gelen arkadaşım hoşgeldin... iyibir takıma geldin umarım istediğin kiloyu verirsin.
gökcencim gözün aydın anecin gelmiş tadını çıkar annenin cnm..
amaninnnn kimsecikler kilo verememişmi yahuu.. dayanamıycığğğmmmmgidip tartılıp gelimm...
önemlisi motivasyon eksikliğim oldu bu aralar 0onu telafi etmem lazım yani en önemli etkenlerden biride ben tatlı sevmiyorum tatalıyı hayatımdan çıkartmak gibi bir zorunluluğum olmadı sadece porsiyonları küçülttüm tabi bazı dönemlerde regli dönemlerinde çok fazla açıldığı da oldu iştahımın benim en çok tükettiğim hamur işleri ve tuzluydu onları kaldırdım hayatımdan makarna pilav ölçülerini azalttım ama bu aralar çerez çok tüketiyorum onu kaldıracam farkındayım yani bana neelrin kilo aldırdığını ara arada olsa güzel ve kolay zevkli bir şekilde kurtulacaz bu kiloalrımızdan