nasıl yaaa
almış mısın
bırak sen kromu falan yaaa
inanamıyorum yaa bu kadar spora bu kadar kısıtlı yemeye hiç abuk sabuk bir şey yememeye içmemeye karşılık yarım kilo almışım.... offff.. bayağı heveslenmiştim vermişimdir diye nasıl olur yaaa........
çok moralim bozuldu...:çok üzgünüm: her gün spor yapıyorum ben yawwwwwsenağlama neen vücudum her şeyi depoluyor...
yakamozum bundan 10 yıl önce her yaptığım diyette düzenli olarak 3 yada 3,5 kilo verirdim ama zamanla metabolizma yavaşlıyor hatta bozuluyor.. kıymetini bil...
offfffffff:çok üzgünüm:
mehalim bende hiç ödem olmuyor ki bunun en büyük kanıtı lapa diyeti hep kilo aldırdı... normaldede olsa hissederim... az su da içmedim çok zorladım su için...Kallisim çok fazlamı kıstınki acaba bu hafta çok spor yapmama rağmen bende çok az verdim ama bir şey duymuştum vucuda ağır gelen sporlarda vucut su tutuyormuş bazen diyorimki acep vucudumuz bu hafta sumu tuttuki.çünkü ben bu hafta geçen haftalara nazaran daha az su içtim biliyorum
yakamozum ben metabolizmamın bozulduğuna iyice inandım canım artık... düzenli spor haftalardır kaçamaksız yemek.... az yiyorum evet... o da bozuyor beni... akşam yazmıştım bir ablamız var bu hafta hep bu metabolizma hızlandırıcı çaydan içtim biliyormusun her gün düzenli içtim sabah ve gece... ben hala inanamıyorum bu kadar düzene karşı.. ne yapmam gerek bilmiyorum çok şaşkınım...kalistecim üzülme canım ya bence metebolizman savunmaya geçti kıtlık alarmı veriyor oalbilir mi sence şu elma küründen bi denesen diyorum ne dersin 3 elma 1 limon 3 çubuk tarçın 1 tatalı kaşığı karanfil 1 tatlı kaşığı tane karabiber hızlandırsın metebolizmayı bence vucut alarm veriyor yada şaşarıtman laım onu biraz yediklerini arttır daha sonra gene aynı düzenine dönersin
mehalim bende hiç ödem olmuyor ki bunun en büyük kanıtı lapa diyeti hep kilo aldırdı... normaldede olsa hissederim... az su da içmedim çok zorladım su için...
yakamozum ben metabolizmamın bozulduğuna iyice inandım canım artık... düzenli spor haftalardır kaçamaksız yemek.... az yiyorum evet... o da bozuyor beni... akşam yazmıştım bir ablamız var bu hafta hep bu metabolizma hızlandırıcı çaydan içtim biliyormusun her gün düzenli içtim sabah ve gece... ben hala inanamıyorum bu kadar düzene karşı.. ne yapmam gerek bilmiyorum çok şaşkınım...
mehalim spor ağır olmaz sanırım yaa çünkü günde normal yarım saat bir saat arası yaptım o da yürüyüş...
yakamozum sana müjde vereyim mi...delikafadulden
emelim takımda misafirliğe devam etmek istiyormuş seni almamı kendisinin böyle idare edeceğini söyledi... haydi bakalımmmmm takımdasın bu haftadan itibaren....kaydirigubbakcemile5
yakamozcum bende buna benzer diyet yapıyorum ama çalıştığım için harfi harfiyen uyamıyorum.. tam anlamıyla yapamam bu diyeti cnm.. herzaman köfte et denk gelmiyor ne buldum uydurup yiyorum ölçülerde.. bakalım diğer arkadaşlar ne dicek. mehalimde haklı çalışınca yapılmıyor dimi.
aferin kadisim sana tebrik ederim...
sen belli ki ödemden dolayı almış gözükmüşsün.... kolay değil bir kç günde o kadar düşmek ve kimbilir neler yedin :)))
canlarim biz bugun eski ekrani sokmek zorundayiz bellimi olur bu ekran bide beyni bozmasin pzartesi gorusebilcem sizinle yani hafta sonum da sizsiz gecececk uzgunum yaaa sirf kilo bildirmek icin takti bunu esim sagolsun hepinizi cooook optum gelcem pazartesi
kalııste canım cok ozur dılerım sanırım gec kaldım tam okuyamadım ama umarım bıldırım suresı bıtmemısdır sabah tartıldım 108.7 kılom opuyorum hepınızı