Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ablam iyi akşamlar..

çok yorgunum hemen yatıcam yatmadan bakmak istedim sizden haber alamadan içim rahat etmiyor... bugün sporda çok kol bacak için ağırlık filan çalıştım evdede pilates yaptım yırtık kucağımdayken hemde :)) bittim resmen.. ortanca kızım okulla tiyatrodaydı onu alıp geldik arabada uyumuşum ne çabuk geldikte uyandırdınız beni diye söyleniyorum.... size huzurlu geceler dilerim.......

honeyim pazartesi son gün canım yediklerimizi yazmak için ama emelim bir şey yazmıştı ben tekrar okumaya fırsat bulamadımda onun mesajını bir bul canım bekletin dediydi aklımda öyle kalmış...

bir günaydın demeden günüme başlamak istemedim mehalim cezamı verdin ne yoksa geceleri artık kapıları kapatıyormusun cidden kimseler yok uğramıyor :))

dağ gibi çamaşırım var off gidiyorum............

Günaydın dünyanın en güzell kadınlarına.Ben her zaman kadın olduğum için gurur duydum sizleri tanıdığım içinde mutlu oldun bu gününüz kutlu olsun.Ayrıca bugün bir anlamı daha var benim için hayat bu gunde bana oğluşumu hediye ettti.Arslanımın doğum günü bugunn.
öğleden sonra partimiz var evde arkadaşları gelecek hadi bakalım görüşürüz..

kallisim alatta seni görüyorum öptümm canımm

evet kallisim hepsini tehdit ettim hele bir gelin lüzumsuz şeyler yazın diyee hepside korkmuş benden :jeyyar:

selamlar
kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar.
ailelerimizle birlikte güzel huzurlu sağlıklı günlerimiz olsun inşallah.
mehalim oğlunun doğumgünü kutlu olsun canım.nice uzun senelere inşallah.

günaydinnnnn
kadinlar gününüz kutlu olsun takimimin güzel hanimlari. mehalim oglusunun dogum günü kutlu mutlu olsun. alise kocaman bir öpücük ver bizden. benim cocuklar geliyor asagi inmem lazim. hadin cok cok öptüm

mehalim pastayı kaçırdıkmıki aşkol insan dünden söylemezmi gelirdik :)) nice sağlıklı günleri getirsin inşallah doğum gününüz kutlu olsun....

umutum canım nasılsın, oğluşun nasıl oldu ayrıca senin durumun, bir ara yine nüksediyor diyordunda merak ettim ama sormaya vaktim olmadı...

reyhan ablam çocuklarının hepsine selamımızı söyle börekte yapmışsındır şimdi sen fazla kaçırma......

kallisim annem ve umutcum çok saolun allah evlatlarımızla güzel güzel yaşnlanmak nasip etsin.pasta işi çokkk fena kallisim çokkkk:))

aleyküm selam selamlarini söylerim seker. kallisim yok pasta börek yapmadim valla. 70 in altina inmedende kolay kolay yapmiyacagim. isterlerse anlayis gösterirler istemezlerse kendileri bilir. bizde tek dilim ekmekle kahvalti ediyoruz alla alla. benim canim yokmuÇok üzgünüm çoook. yani bu haftalik böyle. belki diger haftalarda cosar yaparim.
benim kizlara söz verdim size birsey soracagim. sevmediginiz yada biktiginiz parfümleri ne yapiyorsunuz kizlar? valla sizde akil cok. bana bir akil verin. atmaya yazik kullanmayada iste sevmediginiz biktiginiz kokular ne yapiyorsunuz yada ne yapilir?

reyhan annem ben böyle parfümleri atmaktansa gülmeyin ama lavaboda mutfakta evin odalarında falan kullanıyorum hatta sınıfa götüp orda bile kullandığım oluyorr

ya mehalim bende öyle yapiyorumda bilmem,,,, bak biryerde okudum kokusuz vucut losyonlarina karistirin kokulu losyonunuz olur diyordu.hic denemedim ama denemeye deger diyorum.
ya nerdesiniz koca gündür aaaaaaa. mehalim gercekten kitledin galibadelikafadulden

ya mehalim bende öyle yapiyorumda bilmem,,,, bak biryerde okudum kokusuz vucut losyonlarina karistirin kokulu losyonunuz olur diyordu.hic denemedim ama denemeye deger diyorum.
ya nerdesiniz koca gündür aaaaaaa. mehalim gercekten kitledin galibadelikafadulden

iyi aksamlar kizlar hem mehalimin oglusunun
hem mevlut kandiliniz
hemde kadinlar gunumuz kutlu mutlu mubarek olsun canlarim
bu hafta sonum cok guzel gecti kizlar gorumcemi yolcu ettik az once bende hemen buraya geldim bakalim neler yazmissiniz

iyi geceler gece döndüm gülden şimdi de halamdayım ama dayanamadım geldim

mübarek mevlid kandiliniz kutlu olsun
kadınlar günümüz kutlu olsun
mehalimin alisinin doğumgünü kutlu olsun

yediklerimizin listesi için sabah ya da efeyi uyutursam geceden size bir format vericem karma karışık olunca ben bişey anlamıyorum çünkü
onun için benden haber bekleyin demiştim ama ben format veremeden siz müsait olursanız da yazın listelerinizi bu haftalık da böyle oluversin napalım dünyanın sonu mu

güllerde çok güzel zaman geçirdik eşi de kendisi de bizi yani efe ve beni çok güzel ağırladılar
cumartesi gün iş çıkışı saat3 gibi vardık oraya gülcüm bizi duraktan aldı gece orada kaldık dur biraz daha diye diye akşam 9 da eve ancak geldik çok eğlendik arkadaşıma tekrar çok teşekkür ederim

şimdilik bu kadar sabah kalanları yazarım artık

iyi geceler gece döndüm gülden şimdi de halamdayım ama dayanamadım geldim

mübarek mevlid kandiliniz kutlu olsun
kadınlar günümüz kutlu olsun
mehalimin alisinin doğumgünü kutlu olsun

yediklerimizin listesi için sabah ya da efeyi uyutursam geceden size bir format vericem karma karışık olunca ben bişey anlamıyorum çünkü
onun için benden haber bekleyin demiştim ama ben format veremeden siz müsait olursanız da yazın listelerinizi bu haftalık da böyle oluversin napalım dünyanın sonu mu

güllerde çok güzel zaman geçirdik eşi de kendisi de bizi yani efe ve beni çok güzel ağırladılar
cumartesi gün iş çıkışı saat3 gibi vardık oraya gülcüm bizi duraktan aldı gece orada kaldık dur biraz daha diye diye akşam 9 da eve ancak geldik çok eğlendik arkadaşıma tekrar çok teşekkür ederim

şimdilik bu kadar sabah kalanları yazarım artık hepinize iyi geceler öpüyorum şekerler sizi

Pazartesi--02-03-2009 yediklerim

sabah:1 adet kuru kayısı
1 kase sütlü nesfit
ara:yarım fincan ikisi bir arada kahve
öğle:4 çatallık(1 porsiyon az) patates kızarması
1 çorba kaşığı yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
ara:20 adet kuru üzüm
2 adet hurma
2 dilim kepek ekmek yarım domates ve az peynirli sandaviç
madensuyu bir portakal suyu karıştırılmış
1 kayısı
akşam:yağsız yumurta salatası
½ ayva ,1 küçük portakal....................40 dk yürüyüş

Salı--03-03-2009

sabah:1 adet kuru kayısı
1 kase sütlü nesfit
ara:yarım fincan ikisi bir arada kahve-1 küçük boy elma
öğlen :2 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık patlıcan(karnıyarık şeklinde)
4 kaşık salata
ara:20 adet kuru üzüm
2 dilim kepek ekmek yarım domates ve az peynirli sandaviç
maden suyu
1 kuru kayısı
akşam:yağsız yumurta salatası
bir dilim kepek ekmek üstü ballı.
½ ayva
çeyrek galeta(sanırım yağlıydı çünkü lezzetliydi)

Çarşamba—04-03-2009
Sabah: 1 kase kellogs corn flex
Ara 3 tane çubuk kraker,1/2 fincen ikisi bir arada kahve
Öğlen: ½ kepçe yoğurt çorbası
3-4 kaşık kadar makarna( salça soslu)
3-4 kaşık salata( öğlen yediğim salatlar yağlı oluyor başkası yaptığı için)
ara: 15 tane kuru üzüm
1 kuru kayısı
herzamanki sandaviçten
maden suyu------bu arada yediklerimin hepsini aynı anda yemiyorum ancak kuru üzümü okuldan çıkarken sandaviçide eve geldiğimde yiyorum ona göre---
akşam:2 küçük havuç
1cm kalınlığında yaş pasta belki daha incedir.
½ ayva

05/03/2009 Perşembe
sabah: 1 yumurta
1 kk peynir
1 bardak greyfurt+portakal suyu

ara:1/2 fincan ikisi bir arada kahve

öğlen:1 parça tavuk( tavuğun neresiydi bilmem ancak yağlı değildi.
1 çorba kaşığı pilav
2-3 kaşık salata

ara: kuru üzüm aynı şekilde
sandaviç
maden suyu
1 kuru kayısı

akşam: tavuk sote mantarlı 1 yumruğu geçmez.

Cuma
Sabah: 1 kase sütlü nesfit.
1 kuru kayısı
ara:1/2 fincan kahve
öğlen: 1 kepçe çorba salata.
Ara:2 tane profitörol. Maden suyu
Akşam: çok çok az mantarlı tavuk sote.
½ ayva

***Cumartesi ve pazarı gerçekten yazmak istemiyorum çünkü beslenme açısından çok kötü geçti kedimi nasıl kaybettim ilemiyorum üzgünüm​

pazartesi
sabah kahvesi az sütlü
birdilim tam bugday ekmegi 1kk beyaz peynir 5zeytin bir yumurta domates,biber sekersiz iki cay bir yemek kasigi bal
bir elma
haslanmis sebze yogurt 3 kasik pilav yarim dilim ekmek
iki kücük portakal
iki firinda patates salata
sali
sabah kahvesi az sütlü sekersiz
birbucuk dilim siyah ekmek. 125 gr mozarella peynir 12% yagli 4 zeytin domates iki cay sekersiz
150 gr sade yogurt iki kuru incir
2 kücük biber dolmasi coban salatasi yarimdilim ekmek
1muz
corba salata sütlü kahve
carsamba
sabah kahvesi
iki sekersiz cay 2 dilim ekmek iki parmak boyunda sucuk bir yumurta iki ince dilim kasar 4 zeytin domates maydonoz
bir kepce kuru fasulye 2 kasik pilav salata
iki elma
közlenmis biber salatasi yarim dilim ekmek
persembe
sabah kahvesi
birbucuk dilim esmer tahilli ekmek bir cay kasigi bal iki sosis 25gr kadar kasar peyniri domates maydonoz
2 siyah erik 20 tane kadar taze üzüm
150 gr kadar izgara hindi snitzel bir haslanmis patates cacik
1portakal
4 kasik taze fasulye yarim dilim ekmek az salata
sütlü kahve
cuma
kahve
1dilim esmer tahilli ekmek 1kk beyaz peynir 5 zeytinsalatalik maydonoz iki sekersiz cay
3 kuru incir
300 gr kadar kizarmis balik marul salatasi bir dilim ekmek
1muz
bir yumruk patlican salatasi delikafadulden yarim dilim ekmek
cumartesi
kahve
iki dilim beyaz ekmek 12 dilim pastirma bir dilim kasar 3zeytin biber maydonoz 4 sekersiz cay
ara yok
sulu köfte. pilav salata bir dilim ekmek
pudding bir fincan kadar
iki portakal bir elma
pazar
kahve
iki dilim ekmek 8 dilim pastirma domates bir dilim kasar 6 zeytin maydonoz etli kirmizi biber 4 cay sekersiz
yine ara yok
firinda patlican kebabi bir patlican 3 köfte kadar, 3 kasik pilav marul salatasi yogurt
iki elma bir portakal​

2 mart pazartesi-- sabah--2 dilim normal ekmek;1 tatli kasigi krem peynir; yarim domates;1tas kahve 1sek.
ara---1 elma
oglen---70 gr balik,1 kucuk patates1 sogan yagsiz firinda pismis;1 dilim ekm.3yap marul 1domatesten yapimis salata
ara---1 portakal
aksam---5 marul yap.1havuc 1domat.30 gr rendelenmis beyaz penirden yapilmis salata
1.5 saat sonra bir bardak sut
gun boyu 2lt su 75 dk yuruyus

3mart sali-- sabah--1dilim ekm.1domat. 2 3 zeytin 1 tas kahve yarim haslanmis yumurta
ara---1elma yarim portakal
oglen---1kepce tarhana corb. 4kasik ispanak yemegi 4 kasik yogurt 1dilim ekm
ara---3 4 ceviz
aksam---5 marul yap. 1domat 50gr ton baligindan yapilmis salata
2 saat sonra 2tane kuru kayisi
gun boyu bol su 87 dk yuruyus

4mart carsamba---sabah ---1 dilim tam bug.ekm;1 tk.yasiz labne pyniri; 1domat 1 tas kahve tek sek.
ara---1 elma
oglen---4 kasik etli nohut yemegi 2 kasik pilav 4kasik karisik yesil salata
ara---5 yemek kasigi yogurt
aksam----ogleden kalan nohut yine 4 kasik 1 dilim ekm
2saat sonra 1 bardak sut
gunboyu bol su 43 dk yuruyus

5mart persembe---sabah--2 dilim ekm. 1 domat. 2 3 zeytin 1tas kahve sekersiz 1 tatli kasigi kayisi receli
ara--- 1 portakal
oglen-- 1kepce sebze corb.60 gr tavuk yagsiz izgara karisik yesil salata 3 4 kasik kadar1 dilim ekm .
ara-- 7 8 badem
aksam--- iki dilim buyuklugunde ekmek yarim yesil biber 1 yaprak marul 30 gr beyaz peynirve ceyrek domatesten yapilmis tost
gun boyu bol su o gun yuruyus yok

6 mart cuma---sabah ---1 buyuk bardak sut ve 1 yumurtadan yapilmis omlet
ara---1elma
oglen --- 1kepce yesil mercimek 1 tabak karisik yesil salata
ara--- 4 5 kasik yogurt
aksam--- 1 dilim ekm .3 4 kasik kadar tavuk doner karisik yesil salata
1 saat sonra tek sekerli 1 bardak siyah cay
gun boyu bol su 120 dk yuruyus

7 mart cumartesi----sabah---- 1fincan cay bir dilim ekm 1 tatli kasigi krem peynir 2 3 dilim domat.
ara--- 1 portakal
oglen--- 1 kepce sehriye corbasi; 4 kasik pirasa yemegi 1 dilim ekm.
ara--- 1bardak sihay cay sekersiz 1 tane biskuvi
aksam---1 dilim mantarli domatesli pizza 2 3 kasik yogurt
gun boyu su 70 dk yuruyus

8 mart pazar--- sabah 1 tas cay sekersiz 1dilim ekm. 25 gr beyaz peynir
ara---1 portakal
oglen ---haslanmis 1 patates 50 gr tavuk eti haslanmis karisik yesil salata
ara---- yok
aksam--- bir kepce ispanak corbasi 5 kasil makarna salcali
1 saat sonra 1 bardak sut
gun boyu su ve 30 dk yuruyus

iste boyle kizlar bu hafta sonu gorumcem ve eltimler vardi gorumcemde diyette biraz kilo almis beraber yaptik yuruyusu yalniz eltimlerde gelecek olunca esim gitmis pasta almis gorumcemle 2 ser catal aldik yinede kacamak olrak bu bide arada cayda icildi ben sekersiz icmeye calistim ama sekerli ictigim zamanda oldu saat epey olmus yarin okul basliyo kizlar tatil bitti erken kalkacaz artik hadi optum canlarim sabah ilk kallisle mehalim gelirler onlarada simdiden gunaydin

canlarım günaydın..

mehalimde gelmemiş bu sabah pastalar ağırlık yaptı uyuyakaldı galiba..
mehalim bize inat herkes mesajlarnı çift çift yazmış :)) sitede sorun oluyor böyle bazen oluyor..

moral kötü akşam bennuyla mesajlaştık telden ve minik meleğimizin durumu çok kötüydü telefonu elimden bırakamıyorum sürekli yaşlı gözlerle geziyorum durmadan kahve içtim dün akşamdan beri bir şey yiyemedim....

zenancım bize sabah mesajı bırakmış sağol bitanem haftasonunun güzel geçmesinede çok sevindim..

emelim ve gülümünde iyi geçmiş beraberlermiş çünkü ne hoş bende bir arkadaş desteğini ço zaman arıyorum burada..
reyhan ablacım parfüm için ne yalan söyliyim son bir kaç yıldır parfüme para harcayamıyorum doğrusu hiç özel ihtiyaca para ayıramıyorum işte son zamanda diyet adına bir günlük 2 krem vs aldım... allahım çıkaracak bu dar zamandan inşallah ama şu günlerde çok bunalmış haldeyim bugün yine yığınla ödemem var ve ancak faiz ödeyebiliyorum anaparaya dokunamıyorum tüm ödememde boşa gidiyor diyebilirim..

durum bu olunca çalıştığım zamanlardaki parfümlerimi zaten 2-3 tane vardı işte tırım tırım sakladım ve ancak bitmek üzereler bitecek diye ödüm patlıyor...cevap olarak hiç bir şey yapamıyorum diyebilirim......

X