Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy utandımmben cok sevindim aynen kizim kariyer yapmis. aslanim benim:icecream:
konuş annem konuş sen kim tutar seni sabah akşam temizlerimkaydirigubbakcemile5sirtim artik yere gelmez:teytey: bol bol gevezelik edebilirim.
durup durup yaziyorum hehe
ay reyhan ablaaa gldürdün beni yahu... derdine bak yaz sen yaz ne çok para verdim ben onun gelmesi için biliyonmu temizlik artık dert değil :))))))))))) maaşını benden alıyolar......
geldim iyi aksamlar guzeller takimi
off ne pis bir ağrı oluyo dimi? benimki de bu ay geçikti. ameliyat stresinden falan galiba. çok şiştim davul gibi oldum.evet emelcim gelcek bugün bana ama ağrıdan kıyamam fazla hizmet edemicem ona o bana bakıcak artık.::::))
neyse kendinize iyi bakın girmeye çalışırım arada.
emelcim allah yardımcın olsun çok uzun çalışıyorsun galiba? bende evde miskinliğe alıştım 15 gün sonra işe başlamak zor gelcek bana. aman bi iyileşeyimde tek çalışayım.kallisim akşam 20:00 den önce evde olduğum günler çok azaldı dün 22:30du eve girdiğim sence hangi saat aralığı bana uygun bitanem bir önerin varmı bişey anlatıcam sana müsaitsen msni açarsan sevinirim
canım benim çok özür diliyorum yazıp hemen çıkmıştım şimdide alişi bekliyorum sporun oldu yerdeyim alişide sosyal gruplara yazdırdım..kallisim akşam 20:00 den önce evde olduğum günler çok azaldı dün 22:30du eve girdiğim sence hangi saat aralığı bana uygun bitanem bir önerin varmı bişey anlatıcam sana müsaitsen msni açarsan sevinirim
:roflol::roflol:Şenizsaol matem canım.. aboowwww nasıl zorumuş be kallis gelene kadar şöyle takımları az temizleyim dedim daha bir takımın içinden çıkamadım:1shok:.ayrıca kallisnasıl biliyor herşeyi diyordum anacım tüm mesajları okursan herşeydende haberin oluyormuşş.şakkıdımaaşıma zam istiyorummmmmkaydirigubbakcemile3