Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canlarım merhabalar..

ya ben sadece 100 gr vermişim :))

kiloları toparlayayım bari..

cedricim canım yani sen neyin nasıl olduğun daha iyi biliyosun anlayışlısın
ama biraz daha anlayış göster

hem ben ne öğrendim biliyomusun
bırak o yapsın ev işlerini ne vekaleüt falan alıyosun yükler kalsın omzuna
bir kaç arkadaş böyle yaptı inan eşleri daha iyi anladı kıymetlerini

yani bizim evin hesabı benden geçiyodu ben hesap yap yap ölüyodum adamın umrunda bile değil nasıl olsa o yapıyo diyodu
bi ara bıraktım görsün bilsirn diye adam kafayı yedi

vel hasıl biraz sakınleşmeni rica etcem

cedric canim tebrikler cok iyi kilo vermissin. o kilonun biri benim.diger yarimda senindelikafadulden
canim benim üzülmene üzüldüm. oysaki ortada hicbirsey yok dönüp bakarsan. bir ev aliyorsunuz esin cok mesgul bir insan.. seyahatleri var, isleri var, esi var, ailesi var, ev alim isleri var. ve benim bilmedigim daha binlerce düsünce var kafasinda..kendi gitmek zorunda kalmis bu arada banka kredi türü isler sana kalmis. yani bu durumda insan öyle dikkatli oluyorki yapilan herseye süpheyle bakiyor .acaba dogrumu yaptik yoksa baska türlümü yapsaydik diye. düsünmeden seni kirmis. zaten hayatimizdaki stress bizi ve birlikteliklerimizi cok yipratiyor. daha anlayisli davranin birbirinize. stressi olana biraz daha hak verin ne olur. onun kafasindakiler okadar cokki. hata yapma korkusu herkesin gönlünü etme telasi. kimseyi kirmamak herkese ayri serbet vermek. bu arada evin gecimini alistiginiz yasam standartini saglamak ve korumak. bunlar gercekten yipratiyor. bak yavrum ben evdeki calisan ferdim. esim emekli. onun is stressi yok evde bahcede mesgul diledigi gibi zamanini geciren biri.ben nerdeyse 40 yildir calisiyorum.isim öyle fazla sorumluluk falan istiyen bir is degil.ama ben isimi korumak aldigim evi ödemek zorundayim alistigim lüksten vazgecemem bu saatten sonra. e böyle olunca isimede muhtacim. ben isini en iyi yapan yada yapmaya calisan insanim. isyerinde yasadigim sikintilar mutlaka var. hazirlanip ise gitmek bile bazen stress olabiliyor. bu arada önemli bir ise kalkisilsa ev alma, dügün yapma yada izine gitme gibi durumlar. bunlar ayrica bir yük. bunlari esim kendi halletmeye calisir.. ve bu arada birsey yolunda gitmezse ben alisigimya herseyin yolunda gitmesine tek suclu nedense onu görürüm.. söyle yapsaydin böyle etseydin .niye düsünmedin diye. halbuki ben tamamen bilincindeyim ki o bizim icin herseyin en dogrusunu yapmaya calisti ve bir aksilik olduysa buna o benden cok üzüldü. ben cok karistirdim ordan burdan ama sen eminim anladin ne dedigimi cedric. istemeden oluyor bazi seyler daha anlayisli davranin birbirinize. bu en güzel günlerinizi burnunuzdan getirmeyin. gencliginizin, askinizin, sagliginizin, almak üzere oldugunuz evin keyfini yasayin.. sakin ol tamammi öptüm kocamanŞeniz

mehalim tebrikler seker bu hafta cok cok iyisin ne güzel kilo vermissin. kutluyorum kocamanda öpüyoprum bebegimiŞeniz

kallisim gecen haftaki 2.5 kiloluk patlamandan sonra bu hafta ayrica 100 gr daha vermis olman cok güzel bir basari güzelim. yoksa kilo almis bile olabilirdin tebrikler. sen bu isi hallettin kafanda helal olsunŞeniz

cedricim emelimin bir yazısı vardı kadınları anlatan, erkek gibi kadınlarmıydı birde şeyi anlatıyordu hiç bir şeye elini sürmeyen ben bilmem diyerek hayatını sürdüren kadınların kıymetli olduğunu .. ben o yazıyı saklamıştım ama nerede kimbilir.. emelim hatırlar ...asla değmez bu kadar sıkılmana stresine ve gözyaşlarına, bırak almıyoruz derse almayalım de .. tepki vermemeye çalış bak bu kez senin susutuğunu görünce onu kaale almıyorsun diye nasıl delirecek cevap versene diye peşinden koşacak :))

reyhan ablam kızım en ufağı ama ablalardan kilolu, aynı benim ufaklığım işte çok dertli kilolarından ama yediklerinede dikkat ediyor fakat yaz gelince ancak veriyor kilo yüzmeye filan gidince .. daha 9.5 yaşında o yaşa göre çok iri ama doktorada götürdüm...19 yaşında kızım 52 kilo 15 yaşındaki kızım 54 kilo yani böyle işte....

5. Takım **

umuts76 ( 77.0 / 76.0 / 1.0 / 1.30 )
honeybaby( 59.4 / 59.6 / -0.2 / -0.34% )
reyhanxx54 ( 76.9 / 76.5 / 0.4 / 0.52% )
zenan25 ( 74.9 / 74.0 / 0.9 / 1.20 % )
cedric ( 109.0 / 107.6 / 1.4 / 1.28% )
mehalim ( 61.5 / 60.7 / 0,8 / 1,30% )
şaşkınperi ( 68.4 / 68.0 / 0.4 / 0.58% )geçici süre ile ayrıldı geri dönecek
buseyrem ( 103.7 / 102.8 / 0.9 / 0.87% )
emel42 ( 102.0 / 101.0 / 1.0 / 0.98% )
BENNUU ( 71.0 / 71.0 / 0.0 / 0.00%)
kalliste22 ( 74.5 / 74.4 / 0.1 / 0.13% )

5. Takım toplam kilo ( 878.4 / 871.6 / 6.8 / 0.77% )

Son düzenleme:
kadisim ayni anda ayni seyleri yazmisiz farkettinmi cedrice?
nasilsin canim kilo durumun ne alemde?

canlarım nasıl gidiyo .niz okulda müfettiş sancısı çekiyoz mehalimle:)
ben tartıldım ve 102,8 .çok şükür 103 ün altına indim.galiba korku bana yarıyo.müfettiş korkusu.

kallisim daha cocuk yasi cok kücük. büyüyecek boya verecek gider o kilolar. benim oglumda kiloluydu. hemde epeyce. birde su var cocuk kilo sorununu kafasindan cikarinca normal kiloya düsüyor. bu yasta cocuk kiloyu hayatinin bir sorunu olarak görürse bu sorun gittikce büyüyor. madem daha cok hareket edince kilo kaybediyor herhangi bir spora gönderseniz?yüzme tenis ne bileyim dans gibi zaten boyu uzamaya baslayinca vucudu sekle girmeye baslayinca cok sey degisecek bana sorarsan. ama dünya tatlisi ya ben bayildim öyle kiloluda görünmüyor.

Canlarım benim nasılda güzel yazışmışınız hemen aklımdakileri yazayım.
şimdi kallisim vallaha resimde gayet iyi duruyor vücudun benim hayal ettiğimden daha zayıfsın yaa kızının adı ne neden aliş diyosunuz benim oğluma aliş derim adı ali çünkü yoksa senin kızın adıda aliye miisengözlerimebaksanab

cedric canım canım bu erkekleri kendi haline bırakacaksın vallaha diyorum bak benimkede aynen öylee aklınca konuşmayarak cezalandırır bende peşinden koşardım ama ne zamandır ona bana davrandığı gibi davranmaya başladım dayanamadı kendine:jeyyar: ve vazgeçti tutumundan

annecim canım benim çok saol güzel sözlerin için
ben kendimle ilgili bişeyi farettim ben mesela 1-2 kilomu veriyorum sonraki 2 hafta gibi bir sürede bu kiloyu sabitlemeye çalışıyorum bunu farettim bu nedenlede yavaş kilo veriyorum ayyyy stepede başlıcamya çocuklar gibi şenim sormayın

kilo veren herkese kocaman öpücükler gönderiyorum
kallisim yazıyı hatırlıyorum da pc de kayıtlı değilmiş bir ara dvd deki arşive bakarım

ay teşekkür ederim ablacım bizde moral vermeye çalışıp diğer arkadaşlarından yapılı olduğunu belirtiyoruz kilolu olduğunu vurgulamamaya çalışsakta okuldan üzgün geliyor çok zaman...

ablam merkeze biraz uzak kaçıyoruz okul zamanlarında ters düşüyor ama yaz boyunca ne bulsa gidiyor benim kızların hepsi böyle olunca kilolarıda gidiyor 1-2 ayda 6-7 kilo veriyor neyse az kaldı artık yaza az kaldı bakalım..

busecim bu kadar regl filan olmana rağmen hatta sözlerine rağmen çok az vermişsin... dikkat etmiyorsun sanırım ...

ne sancısı be buse o sancıyı siz çekiyorsunuz benim umrumda bile değil adamlar vallaha hiç sallamıyorum. pehhh

bu güzel bir yöntem mehalim. kilon fazla degil buna ragmen cok iyi kilo veriyorsun. step yapmaya baslayincada sikilasacaksin zaten yürüyorsunda hersey positif degisecek. biliyormusun insan aynaya bakip kendini begenince hayatinda cok sey degisiyor. insanlara daha sevecen anlayisli davraniyor. herseyi daha olumlu karsiliyor. cool oluyorsengözlerimebaksanab

tamam emelim bende bakmaya çalışırım..

mehalim teşekkür ediyorum canım güzel sözlerin için...kızımın adı "Aleyna"

selm kızlar.
kalisim izinlimiyim deilmi listede hiçbişekilde adım yokda iznli fln yazmamışsın yoksa çıkarıldımmı burdan haberim yok.
buarada buseyle kırkımız karıştı regli oldum nihayet. eğer takımdaysam haftaya kilom çıkacak meydana.

8 cm topuklu çizmelerle masa tenisi oynadım çok komiktim ama iyi oluyor hareket hareket ....

şimdi bilgisayar dersindeyim bebelerim paintte çalışıyor

X