cedric canim tebrikler cok iyi kilo vermissin. o kilonun biri benim.diger yarimda senindelikafadulden
canim benim üzülmene üzüldüm. oysaki ortada hicbirsey yok dönüp bakarsan. bir ev aliyorsunuz esin cok mesgul bir insan.. seyahatleri var, isleri var, esi var, ailesi var, ev alim isleri var. ve benim bilmedigim daha binlerce düsünce var kafasinda..kendi gitmek zorunda kalmis bu arada banka kredi türü isler sana kalmis. yani bu durumda insan öyle dikkatli oluyorki yapilan herseye süpheyle bakiyor .acaba dogrumu yaptik yoksa baska türlümü yapsaydik diye. düsünmeden seni kirmis. zaten hayatimizdaki stress bizi ve birlikteliklerimizi cok yipratiyor. daha anlayisli davranin birbirinize. stressi olana biraz daha hak verin ne olur. onun kafasindakiler okadar cokki. hata yapma korkusu herkesin gönlünü etme telasi. kimseyi kirmamak herkese ayri serbet vermek. bu arada evin gecimini alistiginiz yasam standartini saglamak ve korumak. bunlar gercekten yipratiyor. bak yavrum ben evdeki calisan ferdim. esim emekli. onun is stressi yok evde bahcede mesgul diledigi gibi zamanini geciren biri.ben nerdeyse 40 yildir calisiyorum.isim öyle fazla sorumluluk falan istiyen bir is degil.ama ben isimi korumak aldigim evi ödemek zorundayim alistigim lüksten vazgecemem bu saatten sonra. e böyle olunca isimede muhtacim. ben isini en iyi yapan yada yapmaya calisan insanim. isyerinde yasadigim sikintilar mutlaka var. hazirlanip ise gitmek bile bazen stress olabiliyor. bu arada önemli bir ise kalkisilsa ev alma, dügün yapma yada izine gitme gibi durumlar. bunlar ayrica bir yük. bunlari esim kendi halletmeye calisir.. ve bu arada birsey yolunda gitmezse ben alisigimya herseyin yolunda gitmesine tek suclu nedense onu görürüm.. söyle yapsaydin böyle etseydin .niye düsünmedin diye. halbuki ben tamamen bilincindeyim ki o bizim icin herseyin en dogrusunu yapmaya calisti ve bir aksilik olduysa buna o benden cok üzüldü. ben cok karistirdim ordan burdan ama sen eminim anladin ne dedigimi cedric. istemeden oluyor bazi seyler daha anlayisli davranin birbirinize. bu en güzel günlerinizi burnunuzdan getirmeyin. gencliginizin, askinizin, sagliginizin, almak üzere oldugunuz evin keyfini yasayin.. sakin ol tamammi öptüm kocamanŞeniz