Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ben geldım.bır aksılık ldu yeterlı sayıya ulasamadık esımle bırlıkde eve geldım.kendısı ıcerde tv ızlıyor.bende ona kızdıgım ıcın onu boykot edıyorum yalnız oturuyorum ufff.karar verdım umut ve kalllıs yazdıkdan sonra kullanmıycam.madem bırakdıkdan sonra ıstah yıne yerıne gelıyo ıcmenın ne anlamı var.ben kılolarım kalıcı gıtsın ıstıyorum.napıym yavas yavas verırım.4 yıldır bunlarla yasıyorum zaten.eger dıyete baslamasaydım dıyorum her sabah yatakdan kalkdıgımda sımdıye kadar 130 olurdum.bunada sukur dıyo ve oyle kalkıyorum.bu bana guc verıyor

inanamıyorummm 300 mekik kalliste ablam harikasın....

Adı üstünde şekerleme , güzellik uykusu canım sositososito Sabahın köründe yağmır demiyom, çamır demiyom, kış dimim, ayaz demim yürüyom hihoyyyt o kadar miskinliğimde olsun bi zahmet :dilcikar: Şaka yapıyom bidenem yatıyodum ama uyumuyodum sırnaşık şey 2 gündür yaptığım spor beni çok yoruyo yaa her yerim acıyo o kadar yürümeme rağmen sanki ham gibi her tarafım ağrıyo. Hele bel oyuntum inanılmaz. Bu arada bugün fark ettim vücudum sıkılaşıyor. Normalde göbeğim hemen yumuşar sarkardı bugün iyice dikkat ettim taş gibi duruyo hihoyyyt

mehalim üzülme...ortalık kötü,ortam bozuk..her tür insan var...ailenin yetiştirme tarzıyla alakalı seninle alakalı değil,çocuk ne gördüyse onu yapar...hiç üzülme tamammı olanları, düşünme artık bizimle birliktesin...

merhabalar arkadaşlar 2 saattir kaçırdığım yazıları okuyorum...hepinizi çok özledim...
nasılsınız?

selam canlarim. benimde basim döndü okumaktan ya ben ögleyin burdaydim degilmi.. yani bir ögleden sonra bukadar cene edilirmi aboooooww. masallah masallah.
mehalim bebegim üzülmüs oy kiyamam ben sana. birde sinirlenmiski aman aman. yediklerini yazarken bile bir catal sundan bir yumruk bundan diye yazmis bayagi güldüm hakaydirigubbakcemile3
bir yumruk salata heheheheh.
honeyim gecmis olsun seker ya bu ara grip büyük salgin buralarda.
emelim ne seviniyorum seni böyle takimda ve aktif görünce ya..
kallisim 300 mekik yapsam ben karnim hissetmeyen bir tahtaya benzer diye düsünüyorum.helal olsun kallisime. yani ben kiskanclik krizlerine girmek üzereyim. öyle cok isterdimki vakit bulup spor yapmayi.
tek yapabildigim günde 1 saat yürümek hafta sonlari 15 dakika falan artiriyorum. yani bu bile birsey benim icin. yaslaniyorum cabuk yoruluyorum . bunda sporu birakmamin rolu büyük tabiki.
cedric canimin ici bu takimin motivesi yeterli canim. yardimci ürünlere ihtiyacin oldugunu sanmiyorum. ya birtanem sen bir haftada 4.5 kilo vermis birisin . ben sana güveniyorum.
kadisim canim benim insallah düsündügün kiloyu verirsin . yani benim hesaplarima göre 7000 kalori bir kilo yag karsiti olunca öyle dedim yani. sen yediklerinede dikkat et yinede delikafadulden
haaaa evet emelcigim sen ev tasima telasindayken böyle bir gece kallis zenan gül ve ben bu yil izinde senin evinde bulusmaya karar verdik. yani sadece zenani cagirmakla kurtulamazsin dermisimkaydirigubbakcemile
12 mesaj hakkim dolmasin diye hepsini bir araya topladim bende bende akil cokkkkkklülülülülülü

ben yine geldim
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim güzeller çok sağolun ben geldim ama geri gidiyorum çünkü çok fenayım hemen yatacağım dayak yemiş gibiyim vallaa
hadi öptüm hepinizi yarın görüşürüüüüz

hay allam yaaa ne 12 si 1 mesajla kaldim.
kallisim korkuttun milleti kimse gelmedi bugün:1shok:
tamam bende kendi kendime yazmayi birakayim fazladan silinecek mesajla doldurmayim.
öpüyorum hepinizi. erken kalkabilirsem sabaha gelirim. sabahlarida yürüyorumya cok vaktim olmuyor iste
haaaaaaaaaaaa kallisssssssss 180 dakikamiiiiiiiiii?
sen beni catlatiyorsun ben anladim zati. hadi masallah diyeyim ben.. koc gibi olacaksin yaza kocccccc

iyi geceler ben yokken konuşup durmuşsunuz kıskandım...ben gelincede hiç kimsecikler olmuyor...
bugün neler yaptım anlatıyorum

sabah: elma sirkeli su
1 domates,bi kibrit kutusu peynir,bi poğaça,bir biber...

öğlen:1/2 tabak domates çorbası,salata

akşam:1 tabak lahana çorbası,salata,2 dilim salam,yarım dilim ekmek...

bu kadar onlarıda ölmeyim diye yiyorum,gün içinde çok koşturuyorum çünkü...
50 sağ bacak 50 sol bacak makas hareketi
50 mekik(ben bununla öldüm bittim)
2 saat tempolu yürüyüş:)
sauna geberesiye durdum kaç dk bilmiyorum:)
bol su,soda kahve,nescafe,çay...

böyle işte...:ecrin_bebek:

balbebek...çok geçmiş olsun,allah acil şifa versin..kendine iyi bak,allah rahatlık versin iyi geceler...

merhaba bennucugum. kontrole geldim.kimse varmi diye
nasilsin canim?
saunaya falan gitmissin hadi bakalim sonuc cok iyi olacak insallah. yediklerin cok az geldi bana. birdenbire kesip metabolizmani tembellestirme istersen

bennu da cikmis. sözbirligimi ettiniz beni yalniz birakmak icin. tamam öyleolsun küstümsenağlama

sen ağrıyı sızıyı bende görecektin dün bağıra bağıra gezesim geldi :1rolleyes: akşam yemek yiyeceğiz her kıpırdadığımda ya karnımı tutuyorum ya bacaklarımı ve kocaman bir ahhhh çıkıyor çocuklar korkuyor eşim gülüyor sırnaşık şey eşim martta çalıştığı yerde öğle tatillerinde valeybol oynamaya aşlar ve her yeni başladığında aynen benim gibi olur ağrı sızı çeker evde sızlanırdı bende ohh oldu oynamasaydın derdim gülerdim ama bir gün aynı şeyin başıma geleceğini tahmin etmedimnaniknanik bugün spora gitmemeyi bile düşündüm dün ama bugün acılarım azalmış gideceğim... benim vücudumda ksa varmışta haberim yokmuş:roflol:

inanamıyorummm 300 mekik kalliste ablam harikasın....
:dilcikar: geçti cicim artık kimse görmedi didimde herkes gördü:dilcikar:
sende ne kararsızsın he bi abla deyon bi anne deyon:mymeka:abla iyi sositososito

merhabalar arkadaşlar 2 saattir kaçırdığım yazıları okuyorum...hepinizi çok özledim...
nasılsınız?
bisde seni Şeniz

12 mesaj hakkim dolmasin diye hepsini bir araya topladim bende bende akil cokkkkkklülülülülülü
hehehee ablam fallaha çok güldüm ama bak böyle yapacağını bildiğim için herkesi tek tek aradım ve gece gelmemelerini söyledim :roflol: nası ama yalnız kaldın demisırnaşık şey

canım dün yazamadım geçmiş olsun diye çabuk atlat olurmu....

hay allam yaaa ne 12 si 1 mesajla kaldim.
kallisim korkuttun milleti kimse gelmedi bugün
haaaaaaaaaaaa kallisssssssss 180 dakikamiiiiiiiiii?
hehe:roflol: didim ablam sana aradım hepücüğünü :teytey:
ya hiç sorma ablacım akşam köpek gezdirmeden sonra bir hesapladım tam 180 dakika ama şimdi bir gün yapıp 2 gün yapmadığımı sayarsan çok az bilesüprizzzzz

Ahhhh böyle az mesaj okumak ne keyifliymiş yaaa:sm_cool:

Bu gece için sohbet randevusu vermeyi unutmuşumşutarafagitti akşam benim koca maç islemeye gidecek eve geç gelecek :1closedeyes: buralarda olacağım tabeke bugünkü spordan sonra kıpırdayacak halim kalırsakaydirigubbakcemile3

GUNAYDIN KIZLAR.bem bugun 5 de kalkdım utulerı yapdım.ne bırıkdırmısım ya.makına de da hala camasır var ya.uff.neysekı utu bıtek gomlekler kaldı.onlara da kola yapıcam.10 kadar gomlek var bı haftada nasıl becerıyo bunları gıymeyı anlamıyorumkı.ufff.neyse bı gecmısı okuyum gelırım

cedricim günaydın şekerciğim.. sen geçmişi oku bende buradaki işlerimi hallettim biraz eve bakıp hazırlanıp sporuma çıkayım o biçimde kar yağıyor nasıl yürüyeceğim bilmem.. haydi hoşkalın...

gömlekte kolay gelsin sana en nefret ettiğim şey ütü yapmak allahtan gömlek giymeyen bir kocam var :)) kızlarda kendileri yapıyor zaten... o yönden rahatım... öptüm hepinizi..

reyhan ablacıgım ben dıyete ılk basladıgımda ılk ıkı ay cla max kullandım.o kadar kılo vermemde bogazımı tutabılıyor olmamın etkısı buyuk.bunuda destekle basardım.dun o kadar yeme ıstegı duyuyordunkı nerdeyse aglıycakdım.o caresızlıkle gıdıp bısey bı destek almayı dusundum ama saolsun emel ve umuts yazdı vazgecdım.sonucda bırakınca ıstahım gerı yerıne gelıcek.verdıgım kıloları alıcam nefsımı adam etmem lazım.nıhayet bugun yuruyuse ve hareketlerıme baslıycam.su sısemı doldurdum yarısını ıcdım.yemek konusunda da kendımı cok kasmıycam.1 dılım ekmek yerıne ogunlerde ıkı uc dılım yıycem.cunku ustesınden gelemıyorum.ama sanırım regl olmamın da etkısı var bunda.ıkı kılo fazla cıkıyodum pazartesı salı.ama bugun normal gorunuyo kılom.evet bende bu hafta hergun tartıldım.bu arada ne kadar az yazmısınız sasırttınız benı

gunaydın kallıstecıgım. karmı yagıyor ne guzel.burda da fırtına var felaket.canım benımkı hergun baska omlek gıyer dıyorumkı ıkı gun ustuste gıysen nolcak.ama olmaz tabı.hatta bazı gunlerde toplantısı varsa yanında yedek gomlekde goturur.bazen utuye yolluyorum ama.tasarruf tedbırlerı kapsamında her luksu kısıyoruz.butun ısler basıma kaldı yasenağlama.bende gıdıym su kolayı hazırlayım ufff

güaydın kızlar

geçmiş olsun canım aman dikkat et hava bir açıyo bir kapıyo yağmur var bir hafta daha devam etcekmiş

aman ne 5 te ütüye mi kalktın
ay benim en sevmediğim iş ütü
çok şükür kocam kendi yapıyo onu
arada bir bana yıkmaya çalışıyo ama hatta evelki hafta sonu kızıştık bile

benim ki gömleklerin üstüne hırka giyiyo ütü derdi olmuyo bazen kendi için tabi ki

kadiscim sen bu hafta mezun olacaksın sanırım.ama herzaman aramızda olacaksın eminim.sen bizleri desteklemeye devam edersin canım.
.

umutcum evet gidiyorum bu hafta
60 ın altına inmem zor gibi 1 aydır aynı yerde sayıyıorum bir alıp bir veriyorum
zetan 60 ın altına yakışmıyo bana 59 olmuştum ya bayramda önce ne güzeldiii

canım ben akşamları olamıyorum
ama sabah 8 akşam 5 mesai ibitimine kadar burdayım
siz akşaları kaynatıyosunuz

kallsiim başımla beraber ne zaman isterseniz buyrun gelin topluca çok seviniirm dün bu mesajı okuyunca evde de söyledim kardeşim yırtığı da getirsinler dedi valla bilmiyorum artık bir güzellik yapar onu da getirir misiniz

canım malesef yardımcı ürünler sadece yardımcı kesin çözüm bizim içimizde kendimizi kontrol etmeyi öğrenmek zorundayız başka yolu yok
ben de kendimi kontrol etmeyi başarabiliyorum 2 gündür sayenizde tabi takıma daha çok zaman ayırmak bana da çok iyi geldi inanılmaz derecede hem de
şuanda büroda kahvaltılı toplantı var ve börek istanbul gevreği ne ararsan var ama ben sadece 3 kaşık yoğurt ve 1 kaşık yulaf ezmesi yedim tadına bile bakmadım kahvaltılıkların

aklına hayranım ablacım sana ayrıca hayranım demeden geçemiycem
zaten senin bornovada evin olduğunu biliyorum burayla bir bağlantın var diye demedim bile sen nasılsa gelirsin diye düşündüm
buyur gel beni misafirle mi korkutacaksınız yani

canım ben de cuma gün tartılmıştım bir de bugün tartıldım 2 kilo almış görünüyorum çok ilginç geldi 5 günde 2 kilo regl olacağım galiba
benim sana tavsiyem bol bol yeşillik bulundur evde her öyünde aralarda girip çıkıp ye bunları emin ol çok faydasını görürsün
bir de meyvenin yanında yoğurt veya süt için daha az acıktığınızı göreceksiniz
çünkü süt ve yoğurt kan şekerinin artışını azaltıyor aklınızda bulunsun

honeyim geçmiş olsun canım sana da dün demeyi unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…