hamlık var tabi aylarca yapma yapma spor hareket vs sonra pat diyebaşlayınca olmazmı ama hissediyorsun üst üste yapınca yani... kadisten başka 300 mekiğime laf eden olmamış saten bende kimseye bişi yazmıcam bundan sonra:dilcikar::dilcikar:
herkese yazcam diye kendimi paralıyorum gel gör ki senin 300 mekiğine laf eden olmasın küstüm gidecem ben.
:)) arkadaşlar bu arada sayın şaşkın hanımı aradığım saat öğlen 1.30 hani şu normal insanların işinde gücünde olduğu insanların genelde en uyanık olduğu saat yani:)))
kızım nerden bilim senin öyle miskin miskin uyuyacağıı allhüm yarebbim :)))
hımm bugun okul dönüşü 20 dk yürüdüm yine çok mutluyum evet sizlerin yaptığı hareketlerin yanında 20 dk yürüdüm demek çok ayıp oluyor ancak mutluluğumu sizlerle paylaşma istedim ayrıca bir sevincim daha var
bugun okuldan gelirken arabada bir arkadaş buseye kocaman birçikolata verdi ben tabi pis baktım ama buse küçük bir ısırık alıp çikolatayı ger verdi ayy nasıl gururlandım onla anlatamam
ben yine geldim
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim güzeller çok sağolun ben geldim ama geri gidiyorum çünkü çok fenayım hemen yatacağım dayak yemiş gibiyim vallaa
hadi öptüm hepinizi yarın görüşürüüüüz
sen ağrıyı sızıyı bende görecektin dün bağıra bağıra gezesim geldi :1rolleyes: akşam yemek yiyeceğiz her kıpırdadığımda ya karnımı tutuyorum ya bacaklarımı ve kocaman bir ahhhh çıkıyor çocuklar korkuyor eşim gülüyor sırnaşık şey eşim martta çalıştığı yerde öğle tatillerinde valeybol oynamaya aşlar ve her yeni başladığında aynen benim gibi olur ağrı sızı çeker evde sızlanırdı bende ohh oldu oynamasaydın derdim gülerdim ama bir gün aynı şeyin başıma geleceğini tahmin etmedimnaniknanik bugün spora gitmemeyi bile düşündüm dün ama bugün acılarım azalmış gideceğim... benim vücudumda ksa varmışta haberim yokmuş:roflol:Ama bir türlü giripte yazma gücünü kendimde bulamadım... Her tarafım ağrıyo
Mide mide değilki Halkalı çöplüğü dicem de orayı bile adam ettilerde Toki girdi... sırnaşık şey Bi ben adam olamadım :roflol:
:dilcikar: geçti cicim artık kimse görmedi didimde herkes gördü:dilcikar:inanamıyorummm 300 mekik kalliste ablam harikasın....
bisde seni Şenizmerhabalar arkadaşlar 2 saattir kaçırdığım yazıları okuyorum...hepinizi çok özledim...
nasılsınız?
hehehee ablam fallaha çok güldüm ama bak böyle yapacağını bildiğim için herkesi tek tek aradım ve gece gelmemelerini söyledim :roflol: nası ama yalnız kaldın demisırnaşık şey12 mesaj hakkim dolmasin diye hepsini bir araya topladim bende bende akil cokkkkkklülülülülülü
canım dün yazamadım geçmiş olsun diye çabuk atlat olurmu....ben yine geldim
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim güzeller çok sağolun ben geldim ama geri gidiyorum çünkü çok fenayım hemen yatacağım dayak yemiş gibiyim vallaa
hehe:roflol: didim ablam sana aradım hepücüğünü :teytey:hay allam yaaa ne 12 si 1 mesajla kaldim.
kallisim korkuttun milleti kimse gelmedi bugün
haaaaaaaaaaaa kallisssssssss 180 dakikamiiiiiiiiii?
cedricim günaydın şekerciğim.. sen geçmişi oku bende buradaki işlerimi hallettim biraz eve bakıp hazırlanıp sporuma çıkayım o biçimde kar yağıyor nasıl yürüyeceğim bilmem.. haydi hoşkalın...
gömlekte kolay gelsin sana en nefret ettiğim şey ütü yapmak allahtan gömlek giymeyen bir kocam var :)) kızlarda kendileri yapıyor zaten... o yönden rahatım... öptüm hepinizi..
ben yine geldim
aman ne 5 te ütüye mi kalktınGUNAYDIN KIZLAR.bem bugun 5 de kalkdım utulerı yapdım.ne bırıkdırmısım ya.makına de da hala camasır var ya.uff.neysekı utu bıtek gomlekler kaldı.onlara da kola yapıcam.10 kadar gomlek var bı haftada nasıl becerıyo bunları gıymeyı anlamıyorumkı.ufff.neyse bı gecmısı okuyum gelırım
kadiscim sen bu hafta mezun olacaksın sanırım.ama herzaman aramızda olacaksın eminim.sen bizleri desteklemeye devam edersin canım.
.
Ya kaç gündür Kadise bişeyler yazıcam diyom ama hep unutuyom yine unuttum Kadis ile zaten bir türülü görüşmek nasip olmadı? Kadis nerde yaşar? kaç yaşında hiç bilmiyom valla.. arada görünüyo kaçıyo fisfisfis :roflol:
emelim biz yaza kısmet olursa sana toptan gelecezdehaberin yok delikafadulden reyhan ablam zenan ben başka kim vardı kızlar.. ay sen o ev terketme telaşındayken yaptık planları kaydirigubbakcemile3 fallahi biri gelsin ben atlayıp gelcem söz tabiki allah sağlık sıhhat verdiği sürecea.s.
canım malesef yardımcı ürünler sadece yardımcı kesin çözüm bizim içimizde kendimizi kontrol etmeyi öğrenmek zorundayız başka yolu yokkızlar ben geldım.bır aksılık ldu yeterlı sayıya ulasamadık esımle bırlıkde eve geldım.kendısı ıcerde tv ızlıyor.bende ona kızdıgım ıcın onu boykot edıyorum yalnız oturuyorum ufff.karar verdım umut ve kalllıs yazdıkdan sonra kullanmıycam.madem bırakdıkdan sonra ıstah yıne yerıne gelıyo ıcmenın ne anlamı var.ben kılolarım kalıcı gıtsın ıstıyorum.napıym yavas yavas verırım.4 yıldır bunlarla yasıyorum zaten.eger dıyete baslamasaydım dıyorum her sabah yatakdan kalkdıgımda sımdıye kadar 130 olurdum.bunada sukur dıyo ve oyle kalkıyorum.bu bana guc verıyor
aklına hayranım ablacım sana ayrıca hayranım demeden geçemiycemselam canlarim.
emelim ne seviniyorum seni böyle takimda ve aktif görünce ya..
haaaa evet emelcigim sen ev tasima telasindayken böyle bir gece kallis zenan gül ve ben bu yil izinde senin evinde bulusmaya karar verdik. yani sadece zenani cagirmakla kurtulamazsin dermisimkaydirigubbakcemile
12 mesaj hakkim dolmasin diye hepsini bir araya topladim bende bende akil cokkkkkklülülülülülü
reyhan ablacıgım ben dıyete ılk basladıgımda ılk ıkı ay cla max kullandım.o kadar kılo vermemde bogazımı tutabılıyor olmamın etkısı buyuk.bunuda destekle basardım.dun o kadar yeme ıstegı duyuyordunkı nerdeyse aglıycakdım.o caresızlıkle gıdıp bısey bı destek almayı dusundum ama saolsun emel ve umuts yazdı vazgecdım.sonucda bırakınca ıstahım gerı yerıne gelıcek.verdıgım kıloları alıcam nefsımı adam etmem lazım.nıhayet bugun yuruyuse ve hareketlerıme baslıycam.su sısemı doldurdum yarısını ıcdım.yemek konusunda da kendımı cok kasmıycam.1 dılım ekmek yerıne ogunlerde ıkı uc dılım yıycem.cunku ustesınden gelemıyorum.ama sanırım regl olmamın da etkısı var bunda.ıkı kılo fazla cıkıyodum pazartesı salı.ama bugun normal gorunuyo kılom.evet bende bu hafta hergun tartıldım.bu arada ne kadar az yazmısınız sasırttınız benı