Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cok haklısın kadıs.bende kesınlıkle cocugum oldugu zaman psıkologa danısmak ıstıyorum.ama bu konuda psıkologumun soyledıgı bısey var demısdı kı 'sen cocugum mukemmel olsun dıye ugrasırsın onu bıze getırırsın tamamne dengelı bır bırey yetısdırırdın o buyur ve karsına gecer,anne benı nıye bu kadar mukemmel yetısdırdın cevremde hıc bır arkadasım benım gıbı degıl der ve senı suclar'buda dogru aslında benım ıstegım cocugum oldugu zaman annesı ıle yada babasıyla rekabet etmek zorunda kalmayan ve bebekken bıle bırey olan bı ınsanoglu yetısdırmek.tabı belkıde dıyosunuzkı sımdı olsun o zaman gorelım ama.ben 4 yıldır bebek ıcın beklıyorum epey daha beklıycem cunku once kendımı tam olarak bulmalıyımkı sonra onu yetısdırebıleyım.ornek olabıleyım.mesela kadıs senın oglan kucuk oldugu ıcın anlatayım yıne psıkologdan ogrendıgım bısey.erkek cocuk dogar ve anneyı gorurmus.bu kadının tek hakımı benım onun efendısıyım gak dıyorum meme ghelıyo guk dıyorum temızlenıyorum bu ıyı anne dermıs ve baba modelı ortaya cıkıncad bu adam da kım nerden cıkdı o geldı annemı elımden alacak.aksam oldumu gelıyo annemın ılgısını cekıyor.der ve geceelrı genelde ruyalarında babayı oldurdugunu gorurmus.ısde eger anne kotu anne modelını bebegıne gostermezse yanı onu bellı bır duzenle emzırmez butun hakımıyetını bebegıne bırakırsa ve aksam esı geldıgınde kendını gerıye cekmezse babada beebge yeterınce ılgı gosteremz vakıt ayrımaz ıse bebek buyudugundede baba ogul arasındakı ucurum devam edermıs.cocuk baabyı hep rakıbı gıbı algılarmıs vede fazlaca annecı olurmus.tıpık turk erkegı yanı

MEHALİM YA ÖĞRENCİLERİN İÇİN ÜZÜLDÜM ŞİMDİ SENİN ADINA DA AYRICA ÜZÜLDÜM
(açık kalmış tuş özür dilerim)

ah emelim ahhh boşvermeyi ne halleri varsa görsünler demeyi okadar çok istiyorumki ancak olmuyor büyük adam olsalar umrum duymayack ancak çocuk olunca hep aklıma şu geliyor onların istikbali senin ellerinde hakkın yok belkide ilerde çok iyi olacak birini sen körelteceksin bu vicdanla yaşayamazsın yapma elinde geleni yap diyorum.bazen çok sinirleniyorum sınıfta bağırıp çağırıyorum hatta aşırı sinirlendiğimde 5 dk sınıfı terkediyorum yoksa elimden bir kaza çıkacak ama yüzüme okadar anlamaz gözlerle bakıyorlarki sanki kabahati yapan onlar değil sanki suçlu benim gibi hissediyorum okadar rahat hiçbişi olmamış gibi davranıyorlarki.
büyük yaşta olupta bana yük olan herkesi çıkardı hayatımdan çekemiyorum ancak bu bebeleri çıkarmak kolay olmuyor.
özür dilerim bugun çok sızlandım gerçekten bazen sabrım taşıyor

ayy zenan gibi bunu neden aldım hatırlayamadım yazayım bariii:))) emel ne derse doğru der

ah cedriccim ben bu anlattıklarında üniversitede ders olarak gördüm gelişim psikolojısı olarak (zaten psikolojiyede özel ilgim var özellikle psikoterapiye) bu bahsettiğim kuram simund freud ait sağlıklı bir şekilde atlamadığımız her dönem bizde bağımlılıklar davranış bozuklukları yapıyor malesef ve bu gerçek .Gerçektende yanlış davranışlarımızın kökenine inmek şart ama ülkemizdeki en büyük sıkıntı psikologlara ulaşma zorluğu maddi açıdan bir kaç ilaçla savıştırıyorlar oysaki ilaçtan önce psikoterapi yapılmalı ama oda çok tuzluya geliyor

hımm bugun okul dönüşü 20 dk yürüdüm yine çok mutluyum evet sizlerin yaptığı hareketlerin yanında 20 dk yürüdüm demek çok ayıp oluyor ancak mutluluğumu sizlerle paylaşma istedim ayrıca bir sevincim daha var
bugun okuldan gelirken arabada bir arkadaş buseye kocaman birçikolata verdi ben tabi pis baktım ama buse küçük bir ısırık alıp çikolatayı ger verdi ayy nasıl gururlandım onla anlatamam

arkadaslar artık cıkmak zorundayım bı konu hakkında arasdırma yapıyordum o yuzden bu kadar uzun kalabıldım zaten.aksama dısarda olucam gec gelırım eve sabah gorusuruz artık

ayy şimdi hatırladım emelin o mesajını neden aldığımı hemen söyleyim evet emelim maddi zorluklar yüzünden istediğimiz gibi tedavi olamıyoruz ancak seninde deiğin gibi en iyi doktorumuz yine kendimiz ve dinimizde bulacağımız bazı öğütler .peygamberimizinde dediği gibi öfkelenince ayaktaysanız oturun oturuyosanız yatın yada kalkın bir abdest alın.yani bulunduğunuz durumu değiştirin diyor .işte kolay etkili kullanılacak bir yöntem demiii

ayy kızlar vallaha diyorum bakın bu kallisin kıymetini bileleim ona dua edelim.diyeceksinizki niyee.

ben sizlere cumartesi günü hazırlıcam bir istatistik için daha önce kendi hazırladığım bir istatistiği arıyorum kendi takımızın bütün mesajları arasından .sonunda buldum ama kaç yüz sayfaya baktım hatırlamıyorum haa ayrıca topik içinde arama yaptırarak yani bir kaç şekilde hemde ama nasıl gözlerim yandı anlatamam.
şimdi diceksinizki kallisle ne alakası var .canlarım ya bu kallis sadece bizim değil tüm bölümün temizliğini yapıyor tüm bölümün mesajlarını tarıyor ve bizde üstelik bizle çene yarıştırıyor vay anam vay.kallis allah yardımcın olsun benide sana yardımcı yapsınyerimseniben vallaha çok zormuş
tamam kallsim sen haklısın akşamları 2 mesaj hakkımı kullanacam sözzzz vermek istiyorum ancak olmuyorsırnaşık şey

merhaba herkese
çok fena üşütmüşüm heryerim ağrıyor kızlar yaaa geçmişe bir bakıp geleyim bakalım neler olmuş ben yokken

bu takım aşkı beni yedi bitirdi az evel başıma ne geldi:)) annem dün akşam beni aradı ve bugunden içinden misafir gelecek bize gel dedi aylardır görmediğim akrabalarım.bende tamam dedim ama bugun koşarak eve geldim takımım beni öslemesin bensiz kalmasın diye. annemi tamamen unuttum az evel oğluşum geldi anne neden anneannemlere gitmedin diyeeee allahhh dedim ben unuttum. yani takımım için annemi unuttum yaaaaaaa:ecrin_bebek:

hoşgeldin honeyim yaa geçmiş olsunn oku oku sen bitirebilirsen tabiiii:))

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar
geçmişe şöyle bir baktım.döktürüyosunuz maşallah.bu hıza yetişmek ne mümkün.
honeycim çok geçmiş olsun canım.
mehalim öğretmenliğin zor olduğunu ben de kardeşimden biliyorum.Allah yardımcınız olsun.
kadiscim sen bu hafta mezun olacaksın sanırım.ama herzaman aramızda olacaksın eminim.sen bizleri desteklemeye devam edersin canım.
emelcim takıma geri döneceksin sanırım.gerçi hep aramızdasın da listeye gireceksin.kendini toparlama gayretine senin adına çok seviniyorum canım.
kallistecim 300 mekik çekmişsin bravo diyorum sana.ayrıca takım için verdiğin uğraşlar için de sağolasın.Allah razı olsun.bizi sıkıştırmaya devam et lütfen.bu arada dün akşam girip 3 günlük yediklerimi yazmıştım.sen bulursun onları.

mesaj sayısı çok fazla valla okuyamıyorum kusura bakmayın:))bu hafta akşamları pek müsait değilim.
geçen yazmıştım ya sadece birgün tartılıcam diye aynen uyuyorum.her sabah uyanır uyanmaz tartıya koşmaktan vazgeçtim ve acayip rahatladım.
diyete devam ediyorum.gerçi yediklerimin kalori karşılığını bilmiyorum ama bakalım sonuç ne olur.
öğlen 3 biskrem yiyeniniz hanginizdi unuttum şimdi ama bence öğünü bu şekilde geçirmek sağlıklı değil.ara öğünse olabilir belki ama ana öğünse doğru gelmedi bana yazmak istedim:))

zenan canım denizliye gitmek için mutlaka izmirden geçersiniz dimi bana da uğrayın nolur
emelim biz yaza kısmet olursa sana toptan gelecezdehaberin yok delikafadulden reyhan ablam zenan ben başka kim vardı kızlar.. ay sen o ev terketme telaşındayken yaptık planları kaydirigubbakcemile3 fallahi biri gelsin ben atlayıp gelcem söz tabiki allah sağlık sıhhat verdiği sürecea.s

canım ya ne demek bizimkilerin yanında ayıp... ben nasıl gurur duyuyorum hiç söylemiyim... ayrıca buseylede gurur duydum kendisini öpersin bizim için...

ayy kızlar vallaha diyorum bakın bu kallisin kıymetini bileleim ona dua edelim.diyeceksinizki niyee.
estafurullah sizede nazım geçiyor arada sözünü ediyorum ama tıkandığım zaman okuyamayacağım yada yazamayacağım diye yani bazen ciddi yoruyor zlerim biber gibi yanıyor yada okuduğum bir yerden girip diğer taraftan çıkıyor hi bir şey anlamıyorum...
ben geçen yıl püsküütüm editör olduktan sonra aynen böyle konu takip ettiğim için neler yaşadığını tahmin ediyorum içime atıyorum sonra hani cumaları hesap işimiz cardıya hepsini püsküütüm yapardı şu an en son kilo bildirim saati 21.00 ya işte her hafta tam 21.00 de bildirim yapanlar hatta gece 23.00 te gelip geçmi kaldık işte bizim kilomuz diye yazanlar vardır ben tabi bunları okudukça delirirdim kendine yapılmasını istemediğin olayı karşındakine yapma demi ama ne yazılsa herkes aynı bildiğini okudu.. bende takımıma aman çok yazmayalım aman alıntıları yapa yapa toplu mesaj yapalım bu kıza yazık günah koşturmasıda çok diye tembih eder dururdum sohbet için msn kullanın diye .. birde şimdi sitekaldırıyor eski mesajlar durabiliyor önce site kaldırmıyor her temizlik günü gününne yapılıyordu... gece yarılarına dek temizlikle uğraştığı oldu.. paylaşım alanına bir kaç kez halini anladığımı belirten mesaj yazdım yalaka oldum püsküütün peşinde koşan kendimi beğendirmeye uğraşan kişilik oldum :1shok: acaba beğendirsem ne olacaktı ki oğlu Bulut'amı alacaktı :roflol: ama dedikodu mutfağı bir daha hissettiklerimi yazmama engel oldu gerçi o içimdekileri bildi ya gerisi önemli değil..
yardımcı konusu ahh inşallah şekerciğim duacıyım bu konudakaydirigubbakcemile5
merhaba herkese
çok fena üşütmüşüm heryerim ağrıyor kızlar yaaa geçmişe bir bakıp geleyim bakalım neler olmuş ben yokken
canım ben mesajını aldımda cevap yazamadım...

umutum o eski mesajları okumak mümkün değil uğraşmayın çok fazla yazıldı bir kaç gündür..

yediklerini yazdığını gördüm canım merak etmeyesin.. en son haftasonuna yazalım hafta başı toparlayalım olurmu herkes okur umarım bu mesajı.. en son yediklerimiz cumartesi yada pazar yazılsında haftaya neler yaptığımızı görelim...

cedricim canım elma kromu ben kullanıyordum daha öncede haftada ikşer tane filan krom alıyordum ama ben elmalıyıda sadeyide kestim :)) bir hafta olmadı henüz ama artık tek başıma yapabileceğime karar verdim kullanmıyorum :)) huzurluyum-mutluyum-sizi seviyorum-ben böylede kendi irademle zayıflayacağıma artık inanıyorum-kocam gelecek kaçıyorum.....

ah gökcencim bu iştahları ne yapıcaz bilmem.bir milyonuncu kez duyacaksın belki de ama düşünce yapımızı değiştirmeden olmuyor malesef.bilinçaltımızda bizi dürten hastalıklı duygular iyileşmeden iştah kontrolü çok zor.ama yine de yardımcı ürünler destek olabiliyor.krom tableti kulllandım.5-6 ay kadar.işe de yaradı ama bıraktım ben.kendimi zorluyorum bişeylere alışmaya.yani o tableti yutmadan boğazımı tutmaya çalışıyorum bu aralar.

öfke beni de doğruca tatlıya itiyor ya bazen inanamıyorum kendime.10 gün önceydi.akşam halleylr varya 4 tane filan yedim üstüne çikolatalı goftet çerez vs.iğrenç bi duygu dolu mideyle yatağa girmek.resmen gözüm dönüyor ya korkuyorum kendimden:))ama toparlamak için yoğun gayret gösteriyorum.malesef başka yolu yok.emelcim senin de iştah açısından kendini biraz daha iyice hissetmene sevindim canım

ayy oku oku valla başım ağrıdı tam 2 saattir okuyorum yaklaşık en az 20 sayfa okudum maaşallah kızlar kendimi çok geride kalmış gördüm telafi edeceğim inşallah bundan sonra eşimde yarın şehir dışına çıkıyo hep buralardayım siz çok konuştunuz birazda ben konuşayım ayollkaydirigubbakcemile3
kadisim greyfurt suyunu bende sabahları içiyorum böbrek taşı varsa onuda düşürüyormuş yağ yakmanın yanı sıra çok faydalı çoook
reyhan abla bende emekli olmak istiyorum yaaa banane yaaa daha 9 senem var amasenağlama

kallisim ben sana özelden mesaj atmıştım okudunmu acep? sadece geceleri girebilen birisi olarak benide ilgilendiriyor sanırım ama benden bahsetmediğine göre sınırsız hakkımvar demekki:roflol::roflol:

mehalim bitanem ne demek ben birşey verememişim olurmu hiç öyle şey sadece senin verdiklerinle olmaz ki aile çok önemli hatta önce aileden öğreniyorlar herşeyi ama okuduktan sonra ne iyi bir öğretmen yaaa dedim keşke bütün öğretmen arkadaşlar bu kadar bilinçli davransalar sorumluluklarını bilseler a.s.
bende kişisel gelişim ve psikiyatriye meraklı olduğum için bu anlattıklarını anlıyorum ve kendimden de örnek verebilirim ben her yere geç kalırım bütün randevularıma 5-10 dk. geç kalırım araştırınca bunun çocukken verilen tuvalet alışkanlığıyla bağlantılı olduğunu öğrendim ama evlendikten sonra neden kilo aldığımı araştırmaya derinlere inmeye gerek yok zaten hepiniz biliyorsunuz sıkıntılarımı dimi?kaydirigubbakcemile3
ahh keşke bunları hayatımıza geçirebilsek yaşayabilsek ne bunalım kalır nede strest değilmi herşeyin çaresi dinimiz maalesef biz başka yerlerde arıyoruz çareyi peygamberimizden alıntı yaptığın için çok sağol canım çok hoşuma gitti valla:1hug:
yediklerimi yazmam gerek ama topluca yazacağım yazıyorum bir köşeye şimdilik plates topunu da getirdim oturma odasının ortasına koydum akşam tv seyrederken yaparım diye
hadi görüşürüz gece kuşu geç saatlerde yine burada

tatam kallistecim.en son pazarı yazayım o zaman anlaşıldı kaptan:))

aynı kararı vermişiz aynı zamanda

ayykallisim ş,imdide bana yalaka demesinlerrkaydirigubbakcemile3 hoşş beni tanımadan konuşanların lafı vızzzz gelir tırıs giderrrr aman isteyen istediğini düşünsün .hoş bizim takımızda böyle düşünen olacağını sanmam yaaa.

umutum honeyim destekleriniz ve güzel sözleriniz için gerçekten tşk ederim bazen çok bunalıyorum ve böyler szler duymak beni kendime getiriyor..

kaptanım kraliçem tembel mehalin 20 dk yürüdü diye gurur duydunya benle bende senle gurur duyuyorum yaa. siz hani yazıyosunuz ya 300 nebilim ne 100 ne bilim ne ben diyorumki ozman bunlar kesin olimpiyatlara hazırlanıyolar yok yok başka bişey olmaz diyorum ya

Selam arkadaşlar;

Sabahtan beri konuk sanatçı gibi yazılanları okuyordum.. Ama bir türlü giripte yazma gücünü kendimde bulamadım... Her tarafım ağrıyo kafamçokkarıştı sabah yürüyüşümü yaptım, duşumu aldım, hafif bişeyler yedim mis gibi şekerlememi yapacaktım ki Mehalim cadısı aradı ve uyandırdı beni klava: Allah dedim hayırdır inşallah bişey mi oldu dedim bian fisfisfis Bidaha da uyuyamadığım gibi iyice sersemleştim... Ohh şikayet ettim işte seni Mehalim örtmenim sırnaşık şey

Honey geçmiş olsun canım, Mehalim sıkma canını herşeye, öğrencilerin için sen gereğinden fazlasını yapıyosun zaten geri kalanınıda velileri düşünsün bi zahmet... Ya kaç gündür Kadise bişeyler yazıcam diyom ama hep unutuyom yine unuttum Kadis ile zaten bir türülü görüşmek nasip olmadı? Kadis nerde yaşar? kaç yaşında hiç bilmiyom valla.. arada görünüyo kaçıyo fisfisfis Valla Reyhan ablam haklı çıkacak sanırım bu hafta 65,900 hayal gibi :çok üzgünüm: 66 olursa zil takıp oynıcam... hihoyyyt Ya ben bişeyler daha yazacadım ama unuttum iyimi?
Ya bide akşam yemeğinde biraz kaçırdım ben galiba :çok üzgünüm: yani 2 tabak çorba içtim napim çok güzel yapmışım sıcak sıcak iyi oldu 1 tane kesmedi... Çorbanın içine nohutun tanesindende kattım ölece yedim... Mide mide değilki Halkalı çöplüğü dicem de orayı bile adam ettilerde Toki girdi... sırnaşık şey Bi ben adam olamadım :roflol:

:)) arkadaşlar bu arada sayın şaşkın hanımı aradığım saat öğlen 1.30 hani şu normal insanların işinde gücünde olduğu insanların genelde en uyanık olduğu saat yani:)))
kızım nerden bilim senin öyle miskin miskin uyuyacağıı allhüm yarebbim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…