cok haklısın kadıs.bende kesınlıkle cocugum oldugu zaman psıkologa danısmak ıstıyorum.ama bu konuda psıkologumun soyledıgı bısey var demısdı kı 'sen cocugum mukemmel olsun dıye ugrasırsın onu bıze getırırsın tamamne dengelı bır bırey yetısdırırdın o buyur ve karsına gecer,anne benı nıye bu kadar mukemmel yetısdırdın cevremde hıc bır arkadasım benım gıbı degıl der ve senı suclar'buda dogru aslında benım ıstegım cocugum oldugu zaman annesı ıle yada babasıyla rekabet etmek zorunda kalmayan ve bebekken bıle bırey olan bı ınsanoglu yetısdırmek.tabı belkıde dıyosunuzkı sımdı olsun o zaman gorelım ama.ben 4 yıldır bebek ıcın beklıyorum epey daha beklıycem cunku once kendımı tam olarak bulmalıyımkı sonra onu yetısdırebıleyım.ornek olabıleyım.mesela kadıs senın oglan kucuk oldugu ıcın anlatayım yıne psıkologdan ogrendıgım bısey.erkek cocuk dogar ve anneyı gorurmus.bu kadının tek hakımı benım onun efendısıyım gak dıyorum meme ghelıyo guk dıyorum temızlenıyorum bu ıyı anne dermıs ve baba modelı ortaya cıkıncad bu adam da kım nerden cıkdı o geldı annemı elımden alacak.aksam oldumu gelıyo annemın ılgısını cekıyor.der ve geceelrı genelde ruyalarında babayı oldurdugunu gorurmus.ısde eger anne kotu anne modelını bebegıne gostermezse yanı onu bellı bır duzenle emzırmez butun hakımıyetını bebegıne bırakırsa ve aksam esı geldıgınde kendını gerıye cekmezse babada beebge yeterınce ılgı gosteremz vakıt ayrımaz ıse bebek buyudugundede baba ogul arasındakı ucurum devam edermıs.cocuk baabyı hep rakıbı gıbı algılarmıs vede fazlaca annecı olurmus.tıpık turk erkegı yanı
gökcencim az kalsın bu mesajı kaçırcaktım ya son anda gördüm
canım benim oğlan pek bir babacı ama babasını kapılarda bekliyo onu görünce beni unutuyo ta ki uykusu gelene keder emecek v eu yuyuacak ona yapacakta benim
babamız ilggili çok şükür
oynar akşamlaır onunla
ay ne enteresana ya demek anneyi kıskanırlar
bizimki pek kıskanmazdı beni ama bu sabah babasını yolcu ederken oğlum benim kucagğımda kocamda beni öptü ay bu bizi bir ayırdı bana bir sanrıldı
demek kıskanıyo yani
bu konuda epey araştırmam lazım bunu anladım