Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cok haklısın kadıs.bende kesınlıkle cocugum oldugu zaman psıkologa danısmak ıstıyorum.ama bu konuda psıkologumun soyledıgı bısey var demısdı kı 'sen cocugum mukemmel olsun dıye ugrasırsın onu bıze getırırsın tamamne dengelı bır bırey yetısdırırdın o buyur ve karsına gecer,anne benı nıye bu kadar mukemmel yetısdırdın cevremde hıc bır arkadasım benım gıbı degıl der ve senı suclar'buda dogru aslında benım ıstegım cocugum oldugu zaman annesı ıle yada babasıyla rekabet etmek zorunda kalmayan ve bebekken bıle bırey olan bı ınsanoglu yetısdırmek.tabı belkıde dıyosunuzkı sımdı olsun o zaman gorelım ama.ben 4 yıldır bebek ıcın beklıyorum epey daha beklıycem cunku once kendımı tam olarak bulmalıyımkı sonra onu yetısdırebıleyım.ornek olabıleyım.mesela kadıs senın oglan kucuk oldugu ıcın anlatayım yıne psıkologdan ogrendıgım bısey.erkek cocuk dogar ve anneyı gorurmus.bu kadının tek hakımı benım onun efendısıyım gak dıyorum meme ghelıyo guk dıyorum temızlenıyorum bu ıyı anne dermıs ve baba modelı ortaya cıkıncad bu adam da kım nerden cıkdı o geldı annemı elımden alacak.aksam oldumu gelıyo annemın ılgısını cekıyor.der ve geceelrı genelde ruyalarında babayı oldurdugunu gorurmus.ısde eger anne kotu anne modelını bebegıne gostermezse yanı onu bellı bır duzenle emzırmez butun hakımıyetını bebegıne bırakırsa ve aksam esı geldıgınde kendını gerıye cekmezse babada beebge yeterınce ılgı gosteremz vakıt ayrımaz ıse bebek buyudugundede baba ogul arasındakı ucurum devam edermıs.cocuk baabyı hep rakıbı gıbı algılarmıs vede fazlaca annecı olurmus.tıpık turk erkegı yanı

gökcencim az kalsın bu mesajı kaçırcaktım ya son anda gördüm
canım benim oğlan pek bir babacı ama babasını kapılarda bekliyo onu görünce beni unutuyo ta ki uykusu gelene keder emecek v eu yuyuacak ona yapacakta benim
babamız ilggili çok şükür
oynar akşamlaır onunla

ay ne enteresana ya demek anneyi kıskanırlar

bizimki pek kıskanmazdı beni ama bu sabah babasını yolcu ederken oğlum benim kucagğımda kocamda beni öptü ay bu bizi bir ayırdı bana bir sanrıldı
demek kıskanıyo yani
bu konuda epey araştırmam lazım bunu anladım

gunaydın kızlaaaar
buraya hiç günaydın yazmamıştım ben yaaakaydirigubbakcemile3
dün gece ateşler içinde yandım sabahda işe gidemedim yeni kalktım kahvaltı ettim ilaçları içtim birazdan hazırlanıp işe gideceğim bari yarım gün izin kullanmış olayım dedim izinden bile tasarruf ediyorum anlayın şekerim ne pinti karıyım:roflol::roflol:
bu arada her akşam yediklerimi yazıyorum dün akşamda eşim ben yazarken geldi ''yinemi kadın kulubu bıktım bu takımından senin şifrenle girip karım size yalan söylüyor götürüyor pastaları börekleri burayada 1dilim ekmek diye yazıyor diyeceğim onlarda seni takımdan atacaklar hah hah haa''dedi arkadaşlar valla rumuzuda şifreyide biliyor korkuyorum yazarsa eğer :eek:klava: ahanda böyle kovalayın benimkini:roflol::roflol:
hadi hepinizin günü güzel geçsin şekerler Şeniz

günaydın honeycim
ne zamandır karşılaşamıyoduk senle
ay ne güldüm honeycim ya
kendini iiyi hissediyosun de mi işe gideceğine göre
iyi bari çabuk atlattın

honeycim bu erkekler ne ister bizim takımdan bilmem
merak etme sen seninki gelirse ben onu geldiğine pişman eder yollarım

zamanında benimki de gelip bir mesaj yazmıştı ben karımı çok seviyorum hasta şimdi söyleyin de yorulmasın diye 10 gün sonra da benimle kavga etmişti yemek yüzünden mi yalan olmasın bulaşık kaldı diyemiydi kallisim belki hatırlar
herkes beni ne suçlamıştı kafasında bunun melek gibi kocası var bak ne güzel şeyler yazmış bu kız da kocasından memnun değil diye amaaa herkes içine girince anlaşılıyor ben onun içinde 6 yıldan fazla yaşadım bilmezmiyim ne olduğunu

günaydinnnnnn.
bugünde fazla okumadim. cok sohbet olmamis. haklisin kallisim iyi oluyor gelip birkac mesaj okuyarak burada olamadigin sohbetleri yakalamak. demek tek tek telefon actin heeekaydirigubbakcemile
emelcigim sana gösterip nasil örülecegini sordugum ceketi bitirdim dün gece saat 3te:1no2: maynakmiyim nedir töbe töbe.
cedric olsun birtanem haftada bir kiloyu hedefle yasin genc basarirsin günde 45 dakikalik yürüyüsle birlikte...bir saat demiyorumki gözün korkmasinkaydirigubbakcemile5
kadisim erkek cocuk anneyi babadan kiskanir bu dogru. benim kizlar hep babaciydi. deli olurlardi babaya. hala öyleler ama ben birinci sirayi almayi basardim sonundalülülülülülü
mehalimi özledim dünden beri yok . zenanda yok. kizlar bir kahvalti edecegim ben

selam herkeze dun giremedim yediklerimi yazamadim virus mirus bilmem bisiyler varmis esim temizlik yapti
yuruyusumu aksam saat beste yaptigim icin yorulmusum yemekten sonra uyuyyakalmisim
henuz gecmisi okumadim neler yaptiniz bakalim ben dun yediklerimi yzayim
sabah
30 gr tam bug ekm 13 gr peynir tam yag 7 tane kara zeytin bir tas kahve tek sekerli
oglen ev piknigi yapalim dedik
az az zeytin yagli bulgurlu ic kisir gibi pismis, haslanmis sarma yapragi 5 kasik bulguru sarip sarip yedim, yemez olaydim
aksam bol salata 3 kasik sebzeli pilav 3 kasik yogurt
dun hic ara yappmadim gunboyu 3 lt su dun bitirebildim
iste bunlar kizlar spor 80 dk yuruyus

hımmmmm beni annemden başka kimse merak etmemiş hain kallis bile merak etmemiş bu kız sabah günaydın derdi neden gelmedi dememiş:dilcikar:

dün saat 10 da bi sızmışım arkadaşlar sabah bile geç kalktım artık nasıl uyudsam siz düşünün yani. sabak yine kellogs yedim öğlende ıspanık yoğurt salata toplamı 1 yumruğu geçmez :)) okuldayım işte birazdan aşşaya inecem yer bulursam masa tenisi oynayacam bu erkeklerede sinir oluyorm gelip kapıyolar birde oynatmıyolar sanki onların malı vallaha kavga edecem .anam benden başka bayan yok diğerleri dedikodu etmekten az hareket etmeye fırsat bulamıyolar birde hepsi benden küçük tüü onlara

bu takım aşkı beni yedi bitirdi az evel başıma ne geldi:)) annem dün akşam beni aradı ve bugunden içinden misafir gelecek bize gel dedi aylardır görmediğim akrabalarım.bende tamam dedim ama bugun koşarak eve geldim takımım beni öslemesin bensiz kalmasın diye:emir_bebek:. annemi tamamen unuttum az evel oğluşum geldi anne neden anneannemlere gitmedin diyeeee allahhh dedim ben unuttum. yani takımım için annemi unuttum yaaaaaaa:ecrin_bebek:

hoşgeldin honeyim yaa geçmiş olsunn oku oku sen bitirebilirsen tabiiii:))

kimisi anasından uzak arar durur.kimi böyle yanı başında olur unutur gider.nasıl bi insan cinsisin sen yav.ana gibi olur mu.heç.yok yok çok kınadım.eshefle hemde.daha nasıl kınanır bi insan.bilsem yapmammı hiçsenağlama

emelim biz yaza kısmet olursa sana toptan gelecezdehaberin yok delikafadulden reyhan ablam zenan ben başka kim vardı kızlar.. ay sen o ev terketme telaşındayken yaptık planları kaydirigubbakcemile3 fallahi biri gelsin ben atlayıp gelcem söz tabiki allah sağlık sıhhat verdiği sürecea.s

canım ya ne demek bizimkilerin yanında ayıp... ben nasıl gurur duyuyorum hiç söylemiyim... ayrıca buseylede gurur duydum kendisini öpersin bizim için...

..

valla öpmedi.bilmiyom bi kıskançlık sezdim .ama öpmedi.öpseydi anlardım,insan sözünü tutar dimi.ama yok ıııh öpmedi.teşebbüs bile etmedi.artık çekici gelmiyom mehalime galiba.hadi öpmedin,öper gibi baksaydı o da olurdu ama öpmedi.:dilcikar:KK43:daha ne kadar uzatırım acaba)

ayykallisim ş,imdide bana yalaka demesinlerrkaydirigubbakcemile3 hoşş beni tanımadan konuşanların lafı vızzzz gelir tırıs giderrrr aman isteyen istediğini düşünsün .hoş bizim takımızda böyle düşünen olacağını sanmam yaaa.
haha kim düşünmüyo.sanmazmış.preh preh

.:1no2:yok yok değilsin .ısırma tamam tamam.abao kopardı kopardı.serçe parmağım gitti yav.

hımmmmm beni annemden başka kimse merak etmemiş hain kallis bile merak etmemiş bu kız sabah günaydın derdi neden gelmedi dememiş:dilcikar:

dün saat 10 da bi sızmışım arkadaşlar sabah bile geç kalktım artık nasıl uyudsam siz düşünün yani. sabak yine kellogs yedim öğlende ıspanık yoğurt salata toplamı 1 yumruğu geçmez :)) okuldayım işte birazdan aşşaya inecem yer bulursam masa tenisi oynayacam bu erkeklerede sinir oluyorm gelip kapıyolar birde oynatmıyolar sanki onların malı vallaha kavga edecem .anam benden başka bayan yok diğerleri dedikodu etmekten az hareket etmeye fırsat bulamıyolar birde hepsi benden küçük tüü onlara

onlar erkek erkeğe oynamak istiyo.ama bilmiyolarki bizim mehalim erkek ötesi bi varlık.neyse bende aşağı inip bi bakim kim ne oynuyomuş.nasıl oynuyomuş,ama korkuyom.top kesin gelir bana.valla.bende bi gariplik var ama daha çözemedim.kendimi türk bilim adamlarına emanet etsem çözerlermiki.:1shok:

zenan sen denizlilisn de mi kardeşimin kocası da denizlili
çok ii insanlar ya
ben zaten aslen uşaklıyım
ege insanı çok başka oluyo ya
denizlide çok güzel bu yaz gittim
kaplıca vardı neydi yaa gittik kaldık 3 gün
karahayıt vardı
pamukkaleye gittik çok güzeldi yaaa
çarşıdaydık her günnn
evet kallisim ben denizliliym ama denizliye hic fazla gitmisligim yok pamukkaleyede iki kere gittik oda cocuklara gostermek icin bekarligimda zaten hic gitmedik kisin okul yazinda biz tarlada tutunde calisiyoduk denizliye sadece disciye doktora falan gidiyoduk oyle gezme sansim olmadi simdide yazlari sadece cocuklara bisiyler almak icin alisverise giderim oda iki uc saat surer senin usak li oldugunu oncede duymustum burda usakli arkadaslar var acayip temiz insanlar zaten bitek onlara gidiyom yeni tanisdik henuz bize gelmediler ama cok sevdim onlari
kara hayit oraya kayinvalidemler her yil gidiyolar cok guzel biyermis ben gitmdim daha insallah giderim bigun

zenan canım denizliye gitmek için mutlaka izmirden geçersiniz dimi bana da uğrayın nolur
evet emelcim mutlaka geciyoz izmirden hatta benim menemende amcam var kizi evlencek buyaz bizim izne denk gelirse mutlaka seni gormeye gelcem insallah denk gelir reyhan abla zaten ordaymis kalliste gelmek istiyo siz gelirseniz bende gelirim dmeisti bakalim cook istiyom gulde biliyo konusmustuk bi ara cok guzel olur yaa coook isterim sizleri gormek

zenan canım tam o kadar yol arabayla gıdılırmı dıyecekdımkı yazmısın acıklamasını.allah sabır versın be canım.ben surdan antalya ya bıle hıc arabayla gıtmedım gıtmemde.en kotu ıhtımalle otobusde uyuyoruz.bıde sende 3 cocuk kolay gelsın valla canım.yurtdısından gelenler genelde arabaları ıle gelıyor.bende bursa ya gıttıgımde yazları esımın akrabaları var bı hafta bıle gelseler arabayla sasırıyorum tabı:uhm:.denızlı yı gayet ıyı bılıyorum.bılıyosun aılem antalya da yasıyor denızlı de bıze yakın.bekarken yazları gıderdık karahayıt a.gercı cok kotu kokuyor orası tıpkı yumurta.ama kalsıyum zengını bır su oldugu ıcınmıs.zaman kısa gelıyodur tabı ozlem bıtmıyor cunku.bende de aynı durum var aılemın yanından gelmek ıstemem.ama ne kadar da kalsam doyamıyorum onlara.
emel canım beynımde bıtırmeye ugrasıyorum ama beceremıyorum valla.bı cıkmaza gırdım hayırlısı:Saruboceq:ıstahım olmasa belkı surdurebılecem ama bakalım hayırlısı.bıde hıc aclık hıssetmıyorum.kendımı dıyetde hıssedebılmek ıcın ac hıssetmem gerekıyo.ama pazartesıden berı hıc acıkmıyorum.kallıste oyle soylemısdı metabolızmammı calışmıyo acaba
evet cedic cim ya iki sende bir oyle ozluyozki o yollar bize hic geliyo giderken cok mutlu oluyoz bide benim esim yollrda iyidir gezerek gidiyoz biz yunanistandan geciyoz geze geze geliyoz turkiyeye tabi zor yanlarida var ama katlaniliyo sonucta kendi vatanimiza gidiyoz istanbuldada eltimin annesi var cok iyi bir kadin onu cok severim her bize istanbulada ugrayin der aslinda oda burda yasiyo ama erken gidiyo turkiyeye emekli ve her yil gelin der ama bizim iznimiz azyazik onada gidemedik hic esimin calistigi fabrika 5 yildir sallaniyo ha batti batacak esimde oranin 14 yillik teknisyeni ona cikis vermiyolar fazla izinde vermiyolar bakalim hayirlisi bu krizde de batmazsa bidaha batmaz kendisi ciksa emeginin karsiligini vermiycekler birde suan is bulmak cok zor iste boyle kizlar bu kadarcik izinle idare etcez artik ama gonlum hep sizlerle

hımm bugun okul dönüşü 20 dk yürüdüm yine çok mutluyum evet sizlerin yaptığı hareketlerin yanında 20 dk yürüdüm demek çok ayıp oluyor ancak mutluluğumu sizlerle paylaşma istedim ayrıca bir sevincim daha var
bugun okuldan gelirken arabada bir arkadaş buseye kocaman birçikolata verdi ben tabi pis baktım ama buse küçük bir ısırık alıp çikolatayı ger verdi ayy nasıl gururlandım onla anlatamam
canim baslamak cok onemli 10 dk bile olsa basladiktan sonra gerisi geliyo inan cok sevindim belki oglusunla tatilleri yurursun cok zevli oluyo ben dun elifimle yurudum ne guzel

umutum o eski mesajları okumak mümkün değil uğraşmayın çok fazla yazıldı bir kaç gündür..

yediklerini yazdığını gördüm canım merak etmeyesin.. en son haftasonuna yazalım hafta başı toparlayalım olurmu herkes okur umarım bu mesajı.. en son yediklerimiz cumartesi yada pazar yazılsında haftaya neler yaptığımızı görelim...
kallisim bende haftalik yazayim ozaman senin icin kolay olacaksa bir gece yazarim nolcak pazar aksami toplu yazim canim olurmu keske bunu onnce okusaydim biraz once yazmistim yine

Adı üstünde şekerleme , güzellik uykusu canım sositososito Sabahın köründe yağmır demiyom, çamır demiyom, kış dimim, ayaz demim yürüyom hihoyyyt o kadar miskinliğimde olsun bi zahmet :dilcikar: Şaka yapıyom bidenem yatıyodum ama uyumuyodum sırnaşık şey 2 gündür yaptığım spor beni çok yoruyo yaa her yerim acıyo o kadar yürümeme rağmen sanki ham gibi her tarafım ağrıyo. Hele bel oyuntum inanılmaz. Bu arada bugün fark ettim vücudum sıkılaşıyor. Normalde göbeğim hemen yumuşar sarkardı bugün iyice dikkat ettim taş gibi duruyo hihoyyyt
sporun her turlusunun faydasi var kizlar kallisim hep sunu soyluyodu kilo vermesem bile vucudumun toparlandigini hissediyorum cok dogru bence saskinim devam et bidenem

bennu da cikmis. sözbirligimi ettiniz beni yalniz birakmak icin. tamam öyleolsun küstümsenağlama
yalniz kalmak cok kotu demi reyhan abla defalarca yasadim bu duyguyu

gunaydın kallıstecıgım. karmı yagıyor ne guzel.burda da fırtına var felaket.canım benımkı hergun baska omlek gıyer dıyorumkı ıkı gun ustuste gıysen nolcak.ama olmaz tabı.hatta bazı gunlerde toplantısı varsa yanında yedek gomlekde goturur.bazen utuye yolluyorum ama.tasarruf tedbırlerı kapsamında her luksu kısıyoruz.butun ısler basıma kaldı yasenağlama.bende gıdıym su kolayı hazırlayım ufff
ben utuyu cok seviyodum taki kaynim muhendis olana kadar ne zaman muhendis oldu her hafta 10 15 tane gomlek 5 6tane pantalon utulerdim beraber otururken kendiside bekar tabi iste o zaman biktim utu yapmaktan simdi rahatim fazla utum olmuyo sadece kizlarin pantalonlari tisortleri falan hep askiya gecirip kuruturum utulu gibi kurular

gunaydın kızlaaaar
buraya hiç günaydın yazmamıştım ben yaaakaydirigubbakcemile3
dün gece ateşler içinde yandım sabahda işe gidemedim yeni kalktım kahvaltı ettim ilaçları içtim birazdan hazırlanıp işe gideceğim bari yarım gün izin kullanmış olayım dedim izinden bile tasarruf ediyorum anlayın şekerim ne pinti karıyım:roflol::roflol:
bu arada her akşam yediklerimi yazıyorum dün akşamda eşim ben yazarken geldi ''yinemi kadın kulubu bıktım bu takımından senin şifrenle girip karım size yalan söylüyor götürüyor pastaları börekleri burayada 1dilim ekmek diye yazıyor diyeceğim onlarda seni takımdan atacaklar hah hah haa''dedi arkadaşlar valla rumuzuda şifreyide biliyor korkuyorum yazarsa eğer :eek:klava: ahanda böyle kovalayın benimkini:roflol::roflol:
hadi hepinizin günü güzel geçsin şekerler Şeniz
cok gecmis olsun bitanem kendine dikkat et benim esimde biliyo sifreyi falan ama kacinci takimdayi onu bilmiyo bilsede bisiy yapamaz benim bu takimda olmam onun isine geliyo fazla kafasini sisrmiyorum artik o nasil tatillerde bizi ekiyosa bende hafta ici onu tv nin basinda ekiyorum hersey sirayla demi diyorum sen hafta sonu bizimle birlikte ol ben de kadinlar kulubune az gireyim sizinle birlik te olayim cocuklarin sadec bana ihtiyaclari yok sanada ihtiyaclari var derim susar napim

günaydinnnnnn.
bugünde fazla okumadim. cok sohbet olmamis. haklisin kallisim iyi oluyor gelip birkac mesaj okuyarak burada olamadigin sohbetleri yakalamak. demek tek tek telefon actin heeekaydirigubbakcemile
emelcigim sana gösterip nasil örülecegini sordugum ceketi bitirdim dün gece saat 3te:1no2: maynakmiyim nedir töbe töbe.
cedric olsun birtanem haftada bir kiloyu hedefle yasin genc basarirsin günde 45 dakikalik yürüyüsle birlikte...bir saat demiyorumki gözün korkmasinkaydirigubbakcemile5
kadisim erkek cocuk anneyi babadan kiskanir bu dogru. benim kizlar hep babaciydi. deli olurlardi babaya. hala öyleler ama ben birinci sirayi almayi basardim sonundalülülülülülü
mehalimi özledim dünden beri yok . zenanda yok. kizlar bir kahvalti edecegim ben
bende sizleri ozledim gece 3 e kadar orgumu yaptin bravo ya eeee onca yunu gondermis adam ormek lazim demikolay gelsin

mehalim sen onlara hep yeniyosan ondan kapiyolardir bilirim ben seni yenilmek sana gore diil onlarda yenilmeye hazmedemiyolarsa kavga et bence canim:enbuyukkk:

geldım ısımı bıtırdım yuruyusumu yapdım.nıvea body ı yapdım dus aldım.kremlendım gıyındım corbamı ıcdım geldım.aslında canım neler cekıyo ama yıyemem sozum var.
aman ne 5 te ütüye mi kalktın
ay benim en sevmediğim iş ütü
çok şükür kocam kendi yapıyo onu
arada bir bana yıkmaya çalışıyo ama hatta evelki hafta sonu kızıştık bile

benim ki gömleklerin üstüne hırka giyiyo ütü derdi olmuyo bazen kendi için tabi canım ben akşamları olamıyorum
ama sabah 8 akşam 5 mesai ibitimine kadar burdayım
siz akşaları kaynatıyosunuz
kadıs benım genel davranısım bu .bır ıs varsa kafamda 5 gıbı kalkıp onu yapmalıyım.sımdı bıde yuruyus olayı var.eger bır ısımı ogleden sonraya bırakayım hayatta yapamam.bıde malum gezmeden basımı alamıyorum.aklıma bısey gelsın hemen gıtmelıyım onu halletmelıyım.yoksa uyku tutmaz vallakaydirigubbakcemile3.keske benımkıde kazak bısey gıyse maalesef:1no2:
canım malesef yardımcı ürünler sadece yardımcı kesin çözüm bizim içimizde kendimizi kontrol etmeyi öğrenmek zorundayız başka yolu yok
ben de kendimi kontrol etmeyi başarabiliyorum 2 gündür sayenizde tabi takıma daha çok zaman ayırmak bana da çok iyi geldi inanılmaz derecede hem de
şuanda büroda kahvaltılı toplantı var ve börek istanbul gevreği ne ararsan var ama ben sadece 3 kaşık yoğurt ve 1 kaşık yulaf ezmesi yedim tadına bile bakmadım kahvaltılıkların
canım ben de cuma gün tartılmıştım bir de bugün tartıldım 2 kilo almış görünüyorum çok ilginç geldi 5 günde 2 kilo regl olacağım galiba
benim sana tavsiyem bol bol yeşillik bulundur evde her öyünde aralarda girip çıkıp ye bunları emin ol çok faydasını görürsün
bir de meyvenin yanında yoğurt veya süt için daha az acıktığınızı göreceksiniz
çünkü süt ve yoğurt kan şekerinin artışını azaltıyor aklınızda bulunsun
emel canım haklısın .karar verdım almıycam destek herhangı bısey.dedıgın gıbı kendımı kontrol etmem lazım.bu haftayı atlatırsam emınım daha ıyı olacak.regl donemınde vucut su tutuyor.kı senınde benım gıbı fazla su odem problemın oldugunu bılıyorum.regl den sonra gecer canım.tavsıyelerını dıkkate alcam kesınlıkle saol canım
gökcencim az kalsın bu mesajı kaçırcaktım ya son anda gördüm
canım benim oğlan pek bir babacı ama babasını kapılarda bekliyo onu görünce beni unutuyo ta ki uykusu gelene keder emecek v eu yuyuacak ona yapacakta benim
babamız ilggili çok şükür
oynar akşamlaır onunla

ay ne enteresana ya demek anneyi kıskanırlar

bizimki pek kıskanmazdı beni ama bu sabah babasını yolcu ederken oğlum benim kucagğımda kocamda beni öptü ay bu bizi bir ayırdı bana bir sanrıldı
demek kıskanıyo yani
bu konuda epey araştırmam lazım bunu anladım
kesınlıkle kadıs canım. o senın kucuk hamurun sende bı heykeltrassın.parmaklarınla ona sekıl verıyosun.en alıcı zamanı bebısının
günaydinnnnnn.
ah ablacıgım.bı kac gun yuruyuse ara vermısdım nasıl hamlamısım.bugun bandta 35 dk yı zor tamamladım ama dısarı cıkıcam azıcık.ıns.ablacıgım haftaya daha dıkkatlı olacagım

mehalım bu tüü yü dogrumu anladım.canım ya bende sızmak ıstıyorum uykum varmirmirmirmir
kimisi anasından uzak arar durur.kimi böyle yanı başında olur unutur gider.nasıl bi insan cinsisin sen yav.ana gibi olur mu.heç.yok yok çok kınadım.eshefle hemde.daha nasıl kınanır bi insan.bilsem yapmammı hiçsenağlama

valla öpmedi.bilmiyom bi kıskançlık sezdim .ama öpmedi.öpseydi anlardım,insan sözünü tutar dimi.ama yok ıııh öpmedi.teşebbüs bile etmedi.artık çekici gelmiyom mehalime galiba.hadi öpmedin,öper gibi baksaydı o da olurdu ama öpmedi.:dilcikar:KK43:daha ne kadar uzatırım acaba)

haha kim düşünmüyo.sanmazmış.preh preh

.:1no2:yok yok değilsin .ısırma tamam tamam.abao kopardı kopardı.serçe parmağım gitti yav.

onlar erkek erkeğe oynamak istiyo.ama bilmiyolarki bizim mehalim erkek ötesi bi varlık.neyse bende aşağı inip bi bakim kim ne oynuyomuş.nasıl oynuyomuş,ama korkuyom.top kesin gelir bana.valla.bende bi gariplik var ama daha çözemedim.kendimi türk bilim adamlarına emanet etsem çözerlermiki.:1shok:

buse ne alem kızsın sen masaallah.her fırsatda gel son zamanlarda gulmeye ıhtıyacım var.sayende epey guluyorumdelikafadulden

[QUOTE=zenan25;5483289

evet cedic cim ya iki sende bir oyle ozluyozki o yollar bize hic geliyo giderken cok mutlu oluyoz bide benim esim yollrda iyidir gezerek gidiyoz biz yunanistandan geciyoz geze geze geliyoz turkiyeye tabi zor yanlarida var ama katlaniliyo sonucta kendi vatanimiza gidiyoz istanbuldada eltimin annesi var cok iyi bir kadin onu cok severim her bize istanbulada ugrayin der aslinda oda burda yasiyo ama erken gidiyo turkiyeye emekli ve her yil gelin der ama bizim iznimiz azyazik onada gidemedik hic esimin calistigi fabrika 5 yildir sallaniyo ha batti batacak esimde oranin 14 yillik teknisyeni ona cikis vermiyolar fazla izinde vermiyolar bakalim hayirlisi bu krizde de batmazsa bidaha batmaz kendisi ciksa emeginin karsiligini vermiycekler birde suan is bulmak cok zor iste boyle kizlar bu kadarcik izinle idare etcez artik ama gonlum hep sizlerle

ben utuyu cok seviyodum taki kaynim muhendis olana kadar ne zaman muhendis oldu her hafta 10 15 tane gomlek 5 6tane pantalon utulerdim beraber otururken kendiside bekar tabi iste o zaman biktim utu yapmaktan simdi rahatim fazla utum olmuyo sadece kizlarin pantalonlari tisortleri falan hep askiya gecirip kuruturum utulu gibi kurular

canım ugrarsanız ıst a beklerım.allah korusun ya dunyaca kotu bır donem yasıyoruz kımse ısını kaybetmezsın.ha ısde en ıyı sen anlarsın benı utu konusunda durumu gayet ıyı anlatmıssın.bendekı utu durumu da bu ısde

bakalim cedric cim gelme planimiz olursa soylrim daha birakmam bu takimdaki arkadaslari ben cok sevdim herkezi
utuye gelince allah kolaylik versin ne deyim her hafta ya cok zor sen bide kola falan lada ugrasiyomussun cok sukur bizim oyoktu

burdayım kızlar ama uzunca yazacak zamanım yok bir yazı yetiştirmem gerekiyor ne zaman öğrenirsem bu on parmak klavye kullanmayı o zaman işim çok kısa zamanda bitecek sanırım

oyy oyy çok yorgunum çokkk... geldim mesajları okudum ama cevap verecek gücüm yok halim yok o hoca olacak kız beni öldürecek:bbo: birde şey var yaa bugün gerçi az kişiydik 10 kişi ancak vardı normalde 20 kişi filan oluyor o 20 kişini içinde tek ter döken ve tek su içen benim... üzerimde kuru hiç bir şey kalmıyor ama kimseden tık yok çok şaşırıyorum arada bir dönüp beni görenler ayyy o ne hal diyip duruyorlar... bugün biraz daha rahat yaptım alışacağım yavaş yavaş umarım..

bu yıl kar sadece yılbaşı sonrasında yağmıştı ve kar burdan eksik olmazken bu duruma çok şaşırıyordu herkes ama bugün bir başladı şimdi heryer bembeyaz.. akşam yırtıkımı alıp karda yürüyüşe gideyim...

mesajlarada yavaş yavaş cevap veririm... kahvemi içiyorum dinlenebilmek için duş almaya bile üşendim ne orada ne evde yapmadım hala...

emel canım 10 parmak klavye ogrenmek ıcın bır oyun vardı.kucukken oynuyoduk.bı dene ıstersen.zenan hayatım benımkı kolasız gomlek gıymez helekı beyazsa.genelde de bayaz gıyer.yazın kolay nısastayla yapıp kolayı balkona alıyorum utuyu de yapıp 5 dk da bıtırıyorum ama kıs olunca heryer batıyo. makıne kolası aldım bu kez ama nısasta gıbı olmadı.kallıste canım hosgeldın.dusunu yap mutlaka yoksa dınlenemıyosun.ye bana ne banane bende kar ıstıyorum:Saruboceq:

emelim sen rahat ol canim ben her firsatta buraya ugradigini biliyorum zaten her mesaja cevap vermen mumkun diil az mesaj yazmiyoz dunden beri girmedim abovvv ne cok yazilmis yaa simdi anliyom sadece gece gelenlerin halini
kallisim tebrik ediyom seni daha oncede yazmistim ama bidaha yazim belki gormedin yakinda seni oraninda kaptani secmesin bu hoca ne dersin diger gelenler evde cani sikildigi icin geliyolar heralde

cedric cim heralde kari seviyon benim kizlarda cok severler belli olmaz yagar belki burdada kar gosteriyo hava durumu bakalim
cedric cim sen isleri bitirdin ne guzel benim kizlar da krep istiyolar gidip biraz yapivereyim onlara hayir diyemiyom yesinler canlari sikiliyo tatil evdeler ya kendim yemem ama sevmiyom ben crepi sonrada yurumeye cikcaz aksam ugrarim belki hadi optum herkezi

kallisim tebrik ediyom seni daha oncede yazmistim ama bidaha yazim belki gormedin yakinda seni oraninda kaptani secmesin bu hoca ne dersin diger gelenler evde cani sikildigi icin geliyolar heralde
yok zenanım gördümde ben yazmayı unutmuşum.. aman istemem çünkü emek verip karşılığını almak ister insan bakıyorum hoca arkasını döndüğü an hemen bırakıyolar hareketleri ve laylaylom için geliyolar belli... hoca bugün bana mesela 50 dediğim zaman 10 yap 5 say dinlen tekrrar 10 yap dilen bakıyorum yeni olmanıza rağmen hepsini yapıyorsunuz ama alışmanız 1ayı geçer yormayın kendiniz dedi fakat ben bu farkedilmenin sevinci ile dururmuyum daha bir istekli daha bir şevkli yaptım fallahi..

evet kallisim ben denizliliym ama denizliye hic fazla gitmisligim yok pamukkaleyede iki kere gittik oda cocuklara gostermek icin bekarligimda zaten hic gitmedik kisin okul yazinda biz tarlada tutunde calisiyoduk denizliye sadece disciye doktora falan gidiyoduk oyle gezme sansim olmadi simdide yazlari sadece cocuklara bisiyler almak icin alisverise giderim oda iki uc saat surer senin usak li oldugunu oncede duymustum burda usakli arkadaslar var acayip temiz insanlar zaten bitek onlara gidiyom yeni tanisdik henuz bize gelmediler ama cok sevdim onlari
kara hayit oraya kayinvalidemler her yil gidiyolar cok guzel biyermis ben gitmdim daha insallah giderim bigun

:

canım sizin orda tütün var ım ya bilmiyodum hangi ilcedensin
arıtk ekilmiyodur de mi
karahayıta git 3 gün kaldık çok güzeldi ama ya
gezilcek bir çarşısı var ama olsun çarşısıda çok ucuz
tekstil ucuz aslında orda
uşaklıyım ama pek benimde gitmişliğim yok 6 senedri bir gecen sene gittim
ama sevdim belki bu yaz yine giderim belli olmaz tabi kocam memleketinden koparsa

oyy oyy çok yorgunum çokkk... geldim mesajları okudum ama cevap verecek gücüm yok halim yok o hoca olacak kız beni öldürecek:bbo: birde şey var yaa bugün gerçi az kişiydik 10 kişi ancak vardı normalde 20 kişi filan oluyor o 20 kişini içinde tek ter döken ve tek su içen benim... üzerimde kuru hiç bir şey kalmıyor ama kimseden tık yok çok şaşırıyorum arada bir dönüp beni görenler ayyy o ne hal diyip duruyorlar... bugün biraz daha rahat yaptım alışacağım yavaş yavaş umarım..

...

gecmiş olsun kallisim
terlemen ççok çok ii ama cildinde yeilenir ya keşke bende terlesem yazın çok terlerim ama kışın malesef

sorma dün akşam spor yapmadım hala karın kaslarım acıyo 100 mekik durmadançekersem olacağı bu işte önceden ara vererek 30 lu setler halinde çekiyodum

emel canım 10 parmak klavye ogrenmek ıcın bır oyun vardı.kucukken oynuyoduk.bı dene ıstersen.zenan hayatım benımkı kolasız gomlek gıymez helekı beyazsa.genelde de bayaz gıyer.yazın kolay nısastayla yapıp kolayı balkona alıyorum utuyu de yapıp 5 dk da bıtırıyorum ama kıs olunca heryer batıyo. makıne kolası aldım bu kez ama nısasta gıbı olmadı.kallıste canım hosgeldın.dusunu yap mutlaka yoksa dınlenemıyosun.ye bana ne banane bende kar ıstıyorum:Saruboceq:

ayyy çok uzun iş ya
kolasız mı
aman benim ki titiz değilmiş neyse ki
hiç uğraşamam çünkü ya
sen ii yapıyosun
gerçi erken kalkıp işleri bitirmek en güzeli
ben de hafta sonu çoşarım kahvaltıya akdar temizliği bitirmemm lazım
bazen akşamalrı çoşarım yatnana kadar bitirim

X