Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bende 1 aydır indim çıktım indim çıktım yerimde saydım
şimdi biraz ara vermeye karar verdim bölede iyiyim ya ve biraz bu moddan çıkmak lazım bazen
sonra yine devam tabiki yaaa

kilo alışının nedeni düzensiz beslenmedir canım
nerden biliyom ahan da beennn

keyfinyerinde maşallah senin de duygusallığın gitmiş

rabbim hepimizin sorunlarını çözer inşallah
evet sorunlar çözülmedi
ailevi babamla ipleri koparam aşaması diyebilirim
nedense bahsetmedim size
ama pek düşünmek istemiyorum bunu sinirlerime hakim olmaya çalışıyorum ve zamanın en güzel ilaç olduğunu biliyorum
ama malesef ben böyle davransamda kocam böyle davranmıyo malesef ve annemde bizimle kalıyo şimdi o arada
vs vs çokkkkkkkkk uzun hikayeeeee

pazartesi duygusallığımın nedeni buydu
işteeeee

bu arada seni burda görmek güzel yoğun bir şekildekaydirigubbakcemile5

kendine kızma canım küçük yaşta böyle şeyler alışkanlık vs heves gibi nitelendiriliyor
aile önlem almazsa elbetti daha zor boyutlara ulaşıyor

aralarda bişe yemedin mi çok az bu

ama ben senden daha az yedim bu bir gerçek
sabah kocamın tostundan bir ısırık
arada 2 çay
öğlen yarım kase çorba
akşama da sanırım çorbayla kapatcam

yarında lapa yapcam inşallah
maksat cuma günü az çıkmak değil miiidelikafadulden

evet emelin süprizini bende merak ettim

aman busecim göze gelmişsin valla sen ya

sıkma canını
kadisede onun soruyorum lahan suyunu arada iciyo hep demi aman dikkat kadisima.s
zenancım canım evet ben arada içiyorum ama detoks gibi kaynatıyorum iki üç yaprak annemle taze taze tüketiyoruz arıtk

bende bağırsak problemi var ki bu bile çözüm olmuyo valla
hala aynıyım akşam türk kahvesi yaptım içtim eh bir nebzeeee

napsam bilmiyorum bu konuda çözüm malesef şu anlık yok

bende yaptığı lahananın sivilce çıkarması
bu da detoks özelliğinin olduğunun göstergesi
arada bir içmek lazım ama sürekli değil

diyetin yapmadım hiç amaÇok üzgünüm çoook

MEHALİM YA ÖĞRENCİLERİN İÇİN ÜZÜLDÜM ŞİMDİ SENİN ADINA DA AYRICA ÜZÜLDÜM
(açık kalmış tuş özür dilerim)

sen emek ver ver iyi brer birey olsunlar diye eğitmeye uğraş ama aileler umursamasın çok yıpratıcı bir süre sonra emek vermekten sıkılırsın ben olsam sıkılırım da ondan böyle diyorum

şimdi geçmişte celebrian vardı sonra pamukşeker bu takımda da kadis mesela
bu arkadaşlarım için ciddi zaman harcadım kafa yordum ama baktım ki benim çabalamam boşuna gidiyor herkes kendi doğrultusunda gidiyor bıraktım ben de onlara cevap vermeyi bu da benim korunma yöntemim kendimi zarar verecek herşeyden her düşünceden böyle koruyorum
geçmişteki sıkıntılardan korunma yöntemim de gelişmiş bilinçaltımda kendiliğinden unutuyor sıkıntılı zamanları bir zaman sonra reset atıyor hafızam mesela
daha önce de demiştim babam öldüğünde ben akrabalarımın adını bile unutmuştum arada neyi unutacağını şaşırıyor ama işte unutulması gerekenlerde aradan çıkıyor böylece

lafı nereye getirecektim ben hıh
diyceğim o ki sen onları eğitmek için elinden geleni yap ama fazlasını bekleme ve farklı şeyler olursa sen kendini suçlayıp kendini üzme sen kendi içinde huuzrlu ol ben elimden geleni yaptım de gerisini Allaha havale et canım
canını sıkıp kendini sıkıntıya sokma lütfen
aileler önemsemezken günde 5 saatle senin yapabileceklerin sınırlı çünkü böyle düşün

kadiscim ben daha önceden babanla annenle lgili bişeyler olduğunu sezmiştim yazdıklarından ama sen anlatmak istersen anlatırsın zaten diye konuşmadım bu konuda

ne olurlarsa olsunlar anne ve baba ile bağlar kopmuyor kızgınlık geçiyor zamanla başkalarına tanımadığımız şansları anne ve babaya hep tanıyoruz hatta tanımalıyız varlığımızın sebebi onlar çünkü

böyle düşün sakin olmaya çalış annen ve babanla ilgili eşine hele hiç laf düşürme sakın eloğlu o ne karışıyor sen kendi ailevi sorunlarını kendin hallet sakın onu karıştırma

malesef tecrübeyle sabitki eşlerimiz konu biizm ailemiz olunca tanımadığımız kişiliklere bürünüyorlar ve çekilmez oluyorlar
haddimi aştıysam kusuruma bakma aklıma birsürü olay geldi yakın geçmişe ait coştum ben yine

mehalim kendini suclama daha aksam soyledim sizin hakkiniz odenmez aileler evde birkac cocukla ilgilenemiyolar oysan sizler hergun 20 30 40 belkide daha fazla cocuklan ilgileniyosunuz onlara bir kelime bisiy ogretelim diye tamam okullarda egitim onemli ama egitim once ailede baslar cocuk herseyi once anne babadan ogrenir
uzme kendini ben senin cocuklara ailelerinden daha cok ilgi gosterdigine ve onlardan daha cok sey verdigine inaniyorum canim benim

emel sen apple chromium kullanıyomuydun.benım ıstahım cok kotu bılıyorum sımdı kendımı tutuyorum ama en ufak bıseyde gıdıcek.kendımı kontrol etmek de zaorlanıyorum uyanırken bıle yıyecek dusuncesı ıle kalkıyorum.ılk gunlerde cla max kullanmısdım .bıttı sımdı de elımde yarım paker cravex var onumu kullansam yaoksa elma krommu alsam kararsız kaldım.kendımın ustesınden gelmesı de zor

zenan nıhayet karsılasabıldık.nasılsın.tatılınız bıttı mı.canım demısın ya saskınla cedrıc butun pazarları gezer yazın tatıle geldıgınızde ıst a ugrarsan senıde goturayım pazara.ben cok sevdıgımden nasıl olsa sıksık gıdeyorum.sende takılırsın benımle.gercekden hıc bılmıyorum sen nerelıydın.yazın gelıyomusun turkıy eye

cedric canim nihayet karsilastik aman ha sakin diyim kendine baska seylere ver dedigin urunleri tanimiyorum elma kromunu sadece kallisten duydum yap bisiyler iste bence anlik bir yeme istegidir bir iki gun sabret gecer bence
yapabilirsin canim bunun disin da nasilsin spor falan yurume falan

cedric canım ben birara solgar cromium kullandım ama o bile kar etmedi pek ben kafamda düzeltmedikten sonra bu işi başaramayanlardanım içimdeki öfke dinine iştahım da diniyor neyseki bu ara öfkesizim iştahımı da yendim arada geliyor ama kendimi sıkıyorum biraz dün mesela öğleden sonra dışarı gidince nasıl canım tatlı istiyor bin yerde de tatlıcı var yol üstünde tuttum kendimi büroya nasıl attım bilemedim
ama bugün daha iyiyim iştah açısından yani

canim ben denizlili yim yazin gelmeyi dusunuyoz turkiyeye ama bizim iznin yarisi kusadasinda yarisi serinhisarda ilcede ben bizim koy diyorum orda gecer ailem orda cunku
ya aslinda istanbulua gelmeyi cok istiyorumda olmuyo bizim izin 5 hafta oluyo bir haftasi yolda gelis gidis geciyo kaliyo 4 hafta oda nasil geciyo anlamiyoruz zaten ben her sene gelemiyom iki senede bir geliyom cocuklarla ucgun yol git ucgun geri don zor oluyo ucakla gelemiyoz hem bize cok pahaliya geliyo hemde araba cok lazim oluyo bize otobusler almiyo bizi cok esyamiz oluyo

yok canım ne kusura bakcam
seninde sezgilerin pek bi kuvvetli ya huuu
işte öyle neyse

şimdi anlıyorum
bazen beni es geçmenin nedenini
oysa ben senin fikirlerine çok önem vermiş ve takıldığım her yerde sana sormuştum
dinlemediğimin farkında değilim yada senin böyle algıladığının
özür dilerim çabalarını boşa çıkarttığımı düşündürdüğüm içinbenneyaptımki

şimdi korkutm oysa ki sana ben şimdi napım diye soracaktım ama
neyse yüzsüzlük yapmıyayımm canım

kızlar şu tatlandırıcıyı kullanmaya başladım şükür bugün ama gelin görünki bir tanesi bile çok geldi ya
yarıya bölüp atıyorum çayıma

reyhan ablacım 1 kilo yağ gidecek mi bakalım merak ettim
bu şekeri kesmekleee

tam sizinle sohbet edeyim derken efe geldi bana rahat vermiyo onla ilgilenem kafama araba firlatiyo hadi ciktim ben gene gelirim uyuyyacak galiba

zenan sen denizlilisn de mi kardeşimin kocası da denizlili
çok ii insanlar ya
ben zaten aslen uşaklıyım
ege insanı çok başka oluyo ya
denizlide çok güzel bu yaz gittim
kaplıca vardı neydi yaa gittik kaldık 3 gün
karahayıt vardı
pamukkaleye gittik çok güzeldi yaaa
çarşıdaydık her günnn

EĞER BENİM DEDİKLERİMİ UYGULYACAKSAN SEVE SEVE SOR NE İSTİYOSAN KADİSİM
ama yok ne dersen de ben bildiğimi yapacam diyorsan hiç uğraştırma beni sen de yorulma bildiğin gibi devam et canımcım
hiç alınma bu kadar kesin ifadelerime de ne olur ama tecrübe hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir
bende de baya bi bileşke birikti

zenan canım denizliye gitmek için mutlaka izmirden geçersiniz dimi bana da uğrayın nolur

zenan canım tam o kadar yol arabayla gıdılırmı dıyecekdımkı yazmısın acıklamasını.allah sabır versın be canım.ben surdan antalya ya bıle hıc arabayla gıtmedım gıtmemde.en kotu ıhtımalle otobusde uyuyoruz.bıde sende 3 cocuk kolay gelsın valla canım.yurtdısından gelenler genelde arabaları ıle gelıyor.bende bursa ya gıttıgımde yazları esımın akrabaları var bı hafta bıle gelseler arabayla sasırıyorum tabı:uhm:.denızlı yı gayet ıyı bılıyorum.bılıyosun aılem antalya da yasıyor denızlı de bıze yakın.bekarken yazları gıderdık karahayıt a.gercı cok kotu kokuyor orası tıpkı yumurta.ama kalsıyum zengını bır su oldugu ıcınmıs.zaman kısa gelıyodur tabı ozlem bıtmıyor cunku.bende de aynı durum var aılemın yanından gelmek ıstemem.ama ne kadar da kalsam doyamıyorum onlara.
emel canım beynımde bıtırmeye ugrasıyorum ama beceremıyorum valla.bı cıkmaza gırdım hayırlısı:Saruboceq:ıstahım olmasa belkı surdurebılecem ama bakalım hayırlısı.bıde hıc aclık hıssetmıyorum.kendımı dıyetde hıssedebılmek ıcın ac hıssetmem gerekıyo.ama pazartesıden berı hıc acıkmıyorum.kallıste oyle soylemısdı metabolızmammı calışmıyo acaba

mehalimin eklediği özetlere bir göz at canım neden açlık hissetmediğimiz orda daha bilimsel anlatılmış
ben açlığı boş kalırsam hissediyorum sanırım işim varken aklıma gelmiyor birşey de
kafam iyi şimdi içmedim zaten içmem de kendimi diyet modunda hissediyorum yani
iştahıma söz geçirdiğim zaman daha da güçlü hissediyorum bu konuda ama kendime yenilir gider bişeyler alıp yersem gözüm dönüyor yasağı bir kere delmiş olmak bile beni kendimden geçmişçesine yemeye itiyor ve bu yediklerim hiç hoş şeyler olmuyor sağlığım adına kesin yağlı ve tatlı şeyler oluyorlar
çünkü
cedriccim aslında yemekolizm veya yeme bozukluğu denilen şeyin altında bizi etkileyen bir duygu varmış bendeki yoğun öfke
teşhisi var da tedavisi pahalı her hafta 100 tl istedi doktor mümkün değil tabi benim için
ben de öfkemden kurtulmaya çalışıyorum öfkemi tetikleyecek şeylerden uzak duruyorum değmez diyorum ama insanız zaman zaman yeniliyorum öfkeme ve acısını kendime zarar vererek çıkarmaya çalışıyormuşum

sende de altta yatan bir sebep vardır mutlaka bunu bulmaya çalış geçmişi düşün sana yapılmış kötü bir hareket olabilir çocukluğunla ilgili olabilir seni en çok etkileyen şeyi sen bilebilirsin ancak

emel canım ben bunun ıcın uzun sure psıkologa gıttım.aslında dırekt bunun cının degıldı ama her neyse.cok ılgınc seyler ogrendınm.ınsanlar dogumlarından ıtıbaren 3 faz yasıyorlarmıs.1 yasa kadar anal faz sadece agız yoluyla tatmın olabıldıklerı dunyayı bundan ıbaret sandıkları bır donem 1-3 yas arası anal faz dunyaya tuvaletlerı ıle hakım olamya calısdıkları annelerını kaka yaparak yada yapmıyarak cezalandırdıkları buna endekslı yasadıkları donem 3-5 yas arası cınsel faz donemı.kendı benlıklerını kesfettıklerı cınsel duygular gıssettıklerı donem.bundan sonra ergenlıge kadar bılınmeyen donem olarak gecıyor.ve ınsanlar ergenlıkden sonra eger bu donemlerde sıkıntılar yasadılarsa o donemlere gerı donebılıyorlarmıs.kısaca ozetledım ama cok ayrıntılı.sımdı benım ustumden anlatırsam;psıkolog benı dınledı dınledı ne zaman kılo almaya basladın dedı cok net hatırlıyorum ılkokul ucde sısmeye basladıgımı ama sebepsız bırden kılo almaya basladım.adam sordu sence neden bılmıyorum tabı bana dusunemmı soyledı ama ben bır nedern bulamadım sonra kendısı acıkladı.en kucuk kızkardesım ben ılkokul dorde baslıyacagım zaman dogdu.yanı benım kılo almaya basladıgım donem annemın hamıleleıgıne denk gelıyor.psıkologun acıklaması soyle.ben babama asırı duskun bırıyım cocuklugumdan berı boyle.zaten haaytımda yapdıgım herseyı es secımıme varana kadar onun dıkkatını cekmek ıcın yapdıgımı ogrendım bu surecde.ısde annem hamıle olup babamın ona ılgısının arttıgını farkettıgımde annemle kendımı ozdeslesdırmısım ve cocuk dusunsellıgı ıle babam annemı dah cok sevıyor cunku kılo alıyor bende kılo alırsam babam benıde daha fazla sevecek ılgısı kurmusum ve kılo almaya bslamısım.yanı bu durumu ben hıc dusunmemeısdım ama zaman o kadar denk gelıyorkı,olabılecegını dusundum.sonra benzer seylerı ogrenınce de ıkna oldum zaten.dedıgın cok dogru yanı yemekkolzm ınsanların oral fazda kalmalarının bır sonucu.tekrar destek alamyı dusunuyorum su gunlerde ama bıraz zor.en azından ev olayı cozulene kadar.kendım ustesınden gelmeye calısıyorum.bakalım

ay gökcencim ne kadar ilginç şeyler okudum böyle ya
bakar mısın doktorlar nasıl arada ki bağlantıyı kuruyolar şip şak
acaba benim neden ya çok merak ettim
ilk okul 5 te 50 kilo ydum bu aklım da lise 1 de 64 birde bu var geçmişe baktığımda
hep iri bir çoçukluk yaşadım annem hep yeme ekmek yeme kızım deyişi kullaklarımda çınlar
diğer aile fertlerinin bırka yesin çoçuk gelişme cağında deyişi vs
üniversite birde 70 bitişinde 87 kilo olarak sürdü bu artışlar işte

acaba asıl sorun ne

bende oğluşumu yetiştirirken psikiyatrıden faydalanmak isutiyorum
çünkü bizim eksik olduğumuz çok fazla nokta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…