kadis canım benım ne içtigim ne yedigim belli olmuyo canım ya kaçırmadan yiyyorum her şeyden ama olmuyo bi türlü :1no2:cumaya kadar tartılmıycan dedim gene duramadım ....:mymeka: sabah çıktım kilo almışım hemde çokne olacak bu işin sonu bilmiyorum .....gine kara basanlar çöktü üstüme .. geçen haftada eksi vermiştim bu haftada öyle olcacak galiba ..neyi yanlış yapıyorum onuda bilmiyorum ... takımın listesinden çıkmayı bile düşünüyorum ...boşuna yer işgal etmeyim diye ...yok yok olmuyo böyle ...kafamçokkarıştı
keyfinyerinde maşallah senin de duygusallığın gitmiş
ama ben okadar eleştirdim ki kendimi demekki bişicikler verememişim ben bunlara doğru hiç bişi öğretmemişim banada yazıklar olsun .
sabah korn flex yedim gene öğlende 1 kepçeden az çorba 1 yumruk kadar patates salatası yedim.
heyecanla bekliyorum hadi bakalım
iyi bi bilgisayar almalıyım önce galiba .senağlama
yaptım bilerek 0 yaptım.niye dediğini duydum.şöyleki bizim okulda bana takılmayan yoktur gelir gider laf atarlar.nereye girdin napıyon.bu ne derler işte yine bune senin kilon mu diye sorulara muhatup olmak istemediğim için kilomu görmesinler diye yaptım.üzerimde bi mahalle baskısı var .napim
BU arada yılın olayını bizzat anlatmak isterim.tabi bizim okuldaki yılın olayı.evet bu yılındı osıkar ödülü ben denizde,dün insan gibi öğretmenler odasına gittim .birden ipinden kurtulun dana gibim peltekleyerek dizlerimin üstüne çöktüm.elimde ki cillop gibi ankarada aldığım fincanım vardı.mehalimin biri çok beğendi istidi ama virmedim.inşallah kırılır dedi.düştüğümde bardak parçalanmış ve kurbu elimde kalmıştı.gözü sakat bu kızın a dostlar göz göze gelmeyin,aman deyim ha.:Saruboceq:
zenancım canım evet ben arada içiyorum ama detoks gibi kaynatıyorum iki üç yaprak annemle taze taze tüketiyoruz arıtkkadisede onun soruyorum lahan suyunu arada iciyo hep demi aman dikkat kadisima.s
kadiscim ben daha önceden babanla annenle lgili bişeyler olduğunu sezmiştim yazdıklarından ama sen anlatmak istersen anlatırsın zaten diye konuşmadım bu konuda
ne olurlarsa olsunlar anne ve baba ile bağlar kopmuyor kızgınlık geçiyor zamanla başkalarına tanımadığımız şansları anne ve babaya hep tanıyoruz hatta tanımalıyız varlığımızın sebebi onlar çünkü
böyle düşün sakin olmaya çalış annen ve babanla ilgili eşine hele hiç laf düşürme sakın eloğlu o ne karışıyor sen kendi ailevi sorunlarını kendin hallet sakın onu karıştırma
malesef tecrübeyle sabitki eşlerimiz konu biizm ailemiz olunca tanımadığımız kişiliklere bürünüyorlar ve çekilmez oluyorlar
haddimi aştıysam kusuruma bakma aklıma birsürü olay geldi yakın geçmişe ait coştum ben yine
şimdi anlıyorumşimdi geçmişte celebrian vardı sonra pamukşeker bu takımda da kadis mesela
bu arkadaşlarım için ciddi zaman harcadım kafa yordum ama baktım ki benim çabalamam boşuna gidiyor herkes kendi doğrultusunda gidiyor bıraktım ben de onlara cevap vermeyi bu da benim korunma yöntemim kendimi zarar verecek herşeyden her düşünceden böyle koruyorum
mehalimin eklediği özetlere bir göz at canım neden açlık hissetmediğimiz orda daha bilimsel anlatılmış
ben açlığı boş kalırsam hissediyorum sanırım işim varken aklıma gelmiyor birşey de
kafam iyi şimdi içmedim zaten içmem de kendimi diyet modunda hissediyorum yani
iştahıma söz geçirdiğim zaman daha da güçlü hissediyorum bu konuda ama kendime yenilir gider bişeyler alıp yersem gözüm dönüyor yasağı bir kere delmiş olmak bile beni kendimden geçmişçesine yemeye itiyor ve bu yediklerim hiç hoş şeyler olmuyor sağlığım adına kesin yağlı ve tatlı şeyler oluyorlar
çünkü
cedriccim aslında yemekolizm veya yeme bozukluğu denilen şeyin altında bizi etkileyen bir duygu varmış bendeki yoğun öfke
teşhisi var da tedavisi pahalı her hafta 100 tl istedi doktor mümkün değil tabi benim için
ben de öfkemden kurtulmaya çalışıyorum öfkemi tetikleyecek şeylerden uzak duruyorum değmez diyorum ama insanız zaman zaman yeniliyorum öfkeme ve acısını kendime zarar vererek çıkarmaya çalışıyormuşum
sende de altta yatan bir sebep vardır mutlaka bunu bulmaya çalış geçmişi düşün sana yapılmış kötü bir hareket olabilir çocukluğunla ilgili olabilir seni en çok etkileyen şeyi sen bilebilirsin ancak