ayy oku oku valla başım ağrıdı tam 2 saattir okuyorum yaklaşık en az 20 sayfa okudum maaşallah kızlar kendimi çok geride kalmış gördüm telafi edeceğim inşallah bundan sonra eşimde yarın şehir dışına çıkıyo hep buralardayım siz çok konuştunuz birazda ben konuşayım ayollkaydirigubbakcemile3
başka aklımda kalan
aeben kız sen greyfurt suyu mu içiyon sürekliiiii
ben karar verdim bir hafta greyfurt bir hafta lahana suyu bir hafta yeşil çay
bu hafta lahana suyu içiyorum
haftaya greyfurt
sende de tatlı isteği de mi
kesmenin imkanı yok galiba bunu
yasak listesi işe yarar inşallah yaa
bakalım işe yarıcak mı
ama lahana ve yeşil çay ii geldi 2 haftadır bana
kadisim greyfurt suyunu bende sabahları içiyorum böbrek taşı varsa onuda düşürüyormuş yağ yakmanın yanı sıra çok faydalı çoook
o pilates kesinlikle olmuyor bende ya kafayi yiyecegim. %3 indiriyor ve öyle kaliyor. domates suyu degilde you tubedenmi baksam acaba vaktim oldugunda. bende tüm türk kanallari var tvde ama tv8 yok onuda yaptirayim birgün. aman ya bana günde 24 saat yetmiyor. sadece stress. ben emekli olmak istiyorum banane-tatlicadiarzu-
reyhan abla bende emekli olmak istiyorum yaaa banane yaaa daha 9 senem var amasenağlama
tamam oy birliği ile karar alınmıştır :roflol::roflol: geceleri
reyhan ablam 12
mehalim 2
bennu 4
zenan 6 mesaj yazacaktır başkası gelirse sesini kesip kenarda oruracaktır :roflol: kabul edenler :lepi: etmeyenler:1closedeyes: kabul edilmiştir :roflol::roflol:
kallisim ben sana özelden mesaj atmıştım okudunmu acep? sadece geceleri girebilen birisi olarak benide ilgilendiriyor sanırım ama benden bahsetmediğine göre sınırsız hakkımvar demekki:roflol::roflol:
Sabahtan beri canım burnumda okadar sinirli kızgın hatta üzgünümki anlatamam .sınıfımdan 4 öğrenci haftalardır hırsızlık yapıyorlarmış sınıflardan kalem silgi artık ne bulurlarsa ben geçen hafta farketmiştim bugün olayı iyice çözdüm ne kadar salağım ya ya nasıl faredemdim ama asla kondurmamıştım ne kadar üzüldüm birde okadar pişkinlerki ailelerini çağırdım bana sınıflarını ayıralım diyolar yahuu zaten 2 sınıf var bahçede beraberler nereye ayırıyosun .bunlardan iki tanese babalarınında cebinden çalıyolarmış bana yeni diyorlar hasta oldum ya neden zahmet edip bana demezsiniz anlamıyorumki bende ona göre tedbir alrdım çokk rahatlar çokk aileleri ne ki çocukları ne olacak ama ben okadar eleştirdim ki kendimi demekki bişicikler verememişim ben bunlara doğru hiç bişi öğretmemişim banada yazıklar olsun
mehalim bitanem ne demek ben birşey verememişim olurmu hiç öyle şey sadece senin verdiklerinle olmaz ki aile çok önemli hatta önce aileden öğreniyorlar herşeyi ama okuduktan sonra ne iyi bir öğretmen yaaa dedim keşke bütün öğretmen arkadaşlar bu kadar bilinçli davransalar sorumluluklarını bilseler a.s.
emel canım ben bunun ıcın uzun sure psıkologa gıttım.aslında dırekt bunun cının degıldı ama her neyse.cok ılgınc seyler ogrendınm.ınsanlar dogumlarından ıtıbaren 3 faz yasıyorlarmıs.1 yasa kadar anal faz sadece agız yoluyla tatmın olabıldıklerı dunyayı bundan ıbaret sandıkları bır donem 1-3 yas arası anal faz dunyaya tuvaletlerı ıle hakım olamya calısdıkları annelerını kaka yaparak yada yapmıyarak cezalandırdıkları buna endekslı yasadıkları donem 3-5 yas arası cınsel faz donemı.kendı benlıklerını kesfettıklerı cınsel duygular gıssettıklerı donem.bundan sonra ergenlıge kadar bılınmeyen donem olarak gecıyor.ve ınsanlar ergenlıkden sonra eger bu donemlerde sıkıntılar yasadılarsa o donemlere gerı donebılıyorlarmıs.kısaca ozetledım ama cok ayrıntılı.sımdı benım ustumden anlatırsam;psıkolog benı dınledı dınledı ne zaman kılo almaya basladın dedı cok net hatırlıyorum ılkokul ucde sısmeye basladıgımı ama sebepsız bırden kılo almaya basladım.adam sordu sence neden bılmıyorum tabı bana dusunemmı soyledı ama ben bır nedern bulamadım sonra kendısı acıkladı.en kucuk kızkardesım ben ılkokul dorde baslıyacagım zaman dogdu.yanı benım kılo almaya basladıgım donem annemın hamıleleıgıne denk gelıyor.psıkologun acıklaması soyle.ben babama asırı duskun bırıyım cocuklugumdan berı boyle.zaten haaytımda yapdıgım herseyı es secımıme varana kadar onun dıkkatını cekmek ıcın yapdıgımı ogrendım bu surecde.ısde annem hamıle olup babamın ona ılgısının arttıgını farkettıgımde annemle kendımı ozdeslesdırmısım ve cocuk dusunsellıgı ıle babam annemı dah cok sevıyor cunku kılo alıyor bende kılo alırsam babam benıde daha fazla sevecek ılgısı kurmusum ve kılo almaya bslamısım.yanı bu durumu ben hıc dusunmemeısdım ama zaman o kadar denk gelıyorkı,olabılecegını dusundum.sonra benzer seylerı ogrenınce de ıkna oldum zaten.dedıgın cok dogru yanı yemekkolzm ınsanların oral fazda kalmalarının bır sonucu.tekrar destek alamyı dusunuyorum su gunlerde ama bıraz zor.en azından ev olayı cozulene kadar.kendım ustesınden gelmeye calısıyorum.bakalım
bende kişisel gelişim ve psikiyatriye meraklı olduğum için bu anlattıklarını anlıyorum ve kendimden de örnek verebilirim ben her yere geç kalırım bütün randevularıma 5-10 dk. geç kalırım araştırınca bunun çocukken verilen tuvalet alışkanlığıyla bağlantılı olduğunu öğrendim ama evlendikten sonra neden kilo aldığımı araştırmaya derinlere inmeye gerek yok zaten hepiniz biliyorsunuz sıkıntılarımı dimi?kaydirigubbakcemile3
ayy şimdi hatırladım emelin o mesajını neden aldığımı hemen söyleyim evet emelim maddi zorluklar yüzünden istediğimiz gibi tedavi olamıyoruz ancak seninde deiğin gibi en iyi doktorumuz yine kendimiz ve dinimizde bulacağımız bazı öğütler .peygamberimizinde dediği gibi öfkelenince ayaktaysanız oturun oturuyosanız yatın yada kalkın bir abdest alın.yani bulunduğunuz durumu değiştirin diyor .işte kolay etkili kullanılacak bir yöntem demiii
ahh keşke bunları hayatımıza geçirebilsek yaşayabilsek ne bunalım kalır nede strest değilmi herşeyin çaresi dinimiz maalesef biz başka yerlerde arıyoruz çareyi peygamberimizden alıntı yaptığın için çok sağol canım çok hoşuma gitti valla:1hug:
yediklerimi yazmam gerek ama topluca yazacağım yazıyorum bir köşeye şimdilik plates topunu da getirdim oturma odasının ortasına koydum akşam tv seyrederken yaparım diye
hadi görüşürüz gece kuşu geç saatlerde yine burada