ben gideyim bir duş alayım rahatlayayım sonra kremlerimi sürüneyim :)) zenanım sen naptın kremleri bıraktınmı hiç sesin çıkmıyorda..
sonra yemek yapayım ay ne yapacağımıda bilmiyorum evdede doğru düzgün bir şey yok ne sebze ne et türü amaninn bulayım bakalım neler çıkacak...
ortanca kızın dersi var bir kaç gündür pcde yapıyor bu yüzden gelemeyebilirim akşam üzeri ama dediğim gibi koca akşam yok kesin geleceğim..
emelim seni gördüm aşağıdada aklıma kardeşinin Yırtığıda getirsinler deyişi geldi, ah yırtığı bir göreceksiniz gezmeyi deli gibi seviyor ve sezgileri çok kuvvetli mesela kapı önüne çöp bırakacağım değilmi ayakkabılarımı alıp kapıyı açıyorum yırtıkta tık yok öyle bakıyor içerden ama başka bir şey için gidecek olsam ne farkı var bilmiyorum ama daha ayakkabılarıma el attığımda yerinden fırlayıp oda ipini tutuyor beraber gidelim diye.... geçen yaz tatile götürdük onu bilirsin ama çok eziyetli oluyor sıcak havada, kardeşine söyle bol bol fotosunu ekleyeceğim yakında bir gece eve götür laptobuda baksın.. onu bu yaz sadece ablama götüreceğim kısmet olursa hani ablamların işini anlatmıştım hani otel işletiyorlardıda battılar filan diye bu yıl toparlayacaklar sanırım bizde gidip hem yardım ederiz hem çocuklar yırtık güzel vakit geçirirler diye düşünüyorum otelde şu an kullanılmasada havuz filan var deniz 5 dakika mesafe ve otelin müthiş büyük bir bahçesi var hepimiz için güzel olur inşallah düşündüğümü gerçekleştirebilirim bakalım..