Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaa karı sevmek mı bayılırım soyle doyasıya oynamak ıstıyorum.gecen yıl esımle kar oynamısdık.resmen benı top gıbı yuvarlamısdı karlarda.kalmama fırsat kalmadan bı daha atıyodu karın ıcıne.tadı damagımda hala valla. zenan bende pek krep sevmem.kucukken nereye gıtsek akıtma dıye bısey yaparlardı.krebı ona benzetıyorum.o daha yumurtalıymıs gercı.kardeslerım cok sever ama kırk yıl yemesem aklıma gelmez.ohh kallısımıyı not almıs ogrencı mısalıkaydirigubbakcemile3.ne guzel aslında toplu yapılan hareketler daha zevklı olur.dıkkat et o hatunlar senı de basdan cıkarmasındelikafadulden

canım inan bana onların faydasınıda beynimizi yöneterek görüyoruz ben itiraf etmeliyimki bir kaç kez bu kromları bile alırken senin dediğin gibi krizleri yaşadım ve ne bulduysam yedim... son zamanlarda hep söylüyorum ya kafam rahatladı diyeti sevdim diye diyet yapmadığım için içinde bulunduğum durumu seviyorum sanırım.. listem yok, yemem gerekenleri o an canım ne istiyorsa kendim belirliyorum ama son iki aydır iştahımı kesmeme en çok yardımcı olan şeyi yazayım... öğlen ve akşam öğünlerinde kocaman bir kase yeşil salata beni tıka basa doyuruyor başka şeye ihtiyaç duymuyorum.. akşam çocuklara sandviç ekmeği almayı unutmuşum okula beslenme götürüyor ufaklık dedimki kek yapayım gece 12 de kalkıp kek yaptım fırını kapadım yattım sabah ilk işim keki kesmek ve kendime bir dilim ayırmak oldu sonradan fakettimki bunu istemdışı yaptım karnım kalkar kalkmaz aç değildi çünkü ve bir kez ısırıp bıraktım o bıraktığım dilim hala göz önünde duruyor gidip gelip canım isteyecekmi diye baktım ama yok hayır istemedi... artık kendimi yönetmeyi öğrendim ben buna inanıyorum canım pasta börek vs istemiyorda haşlama tavuk-köfte- makarna-çorba- yeşil salata istiyor mesela.. iki günde bir dışarı çıkıyorum poşetler dolusu alışveriş yapardım ama artık elimi kolumu sallaya sallaya geliyorum mecbur olduğum karnım acıktığı için yemeyi öğretebildim galiba.. umarım sizde yapabilirsiniz en kısa zamanda..

bugün lapa yiyorum
yani sabah kahvaltı yapmadım 1 bardak portal suyu bir ısırık tost kahvaltıyı iyice unuttum gibi aslında bu kötü
öğlen lapa yedim bir kase
akşamda lapa yicem yada salata bilemiyorum

lahana suyu içmedim zenancım nolur nolmaz diye

ve sabah tartıda 60lı rakamları yine gördüm
metabolizmam 2 haftadır süper çalışıyo yine eski günlerim ki gibi
çok şükür

kallisim ne güzel ya gerçekten bunu başarmayı çok çok isterdim
sadece ihtiyaç için yemeyi
bunun için biraz araştırcam bakalım bunu nasıl başarabilirim benim sorunum bu
yemek istiyorum bazen kendimi tutup yemiyorum bazen de delilier gibi yiyorum yani 64 e kadar çıktığım günlerde durum buydu

slim krem var göbüşüm için alayım dedim çok güzel inceltiyomuş
ama emzirenler için yasakmış
sizdende kullanan varsa sonuç nasıldı kızlar

slimcream kullanmadım inanmadım daha doğrusu, içeriden etki etmeyeni dışarıdan etmez diye düşündüm iştahıma..

celeb kullanmıştı hiç verememişti bence iyi araştır derim paranı boşa harcama..

valla ite kaka olmuyor kadisim bu iştak kontrolü kendiliğinden oluyor sanırım ama şu nilgün kitap ve cdleri işe yaradı diyede düşünmüyor değilim...

slimcream kullanmadım inanmadım daha doğrusu, içeriden etki etmeyeni dışarıdan etmez diye düşündüm iştahıma..

celeb kullanmıştı hiç verememişti bence iyi araştır derim paranı boşa harcama..

valla ite kaka olmuyor kadisim bu iştak kontrolü kendiliğinden oluyor sanırım ama şu nilgün kitap ve cdleri işe yaradı diyede düşünmüyor değilim...

hımmmmm beni annemden başka kimse merak etmemiş hain kallis bile merak etmemiş bu kız sabah günaydın derdi neden gelmedi dememiş:dilcikar:

yok şekerciğim ya seni arıyor gözlerim sabah ama vakit bulup gelemedin diye düşündüm sabah sabah kolay değil çünkü...

masa tenisi için raketi çantana koy :)) gidipte yer bulamadığında ise az önce buradaydım yerimi neden kaptın deo irkik öğretmenlere....

buzemi öp unutma...

heh buse ya bak aklıma ne geldi dün yazmıştın babam bir umut Ankara'dan getirdi yürüme bandını diye, annen ve babanda senin toparlanma haberlerini bekliyorlar sanırım bence fırsatın varken yaşın geçmemiş metabolizman hızlıca düzenlice çalışıyorken onları üzme ve önce tabi kendin için sonrada bakın başarıyorum diyeblmek için onlarıda mutlu edebilmek için savaş... abla tavsiyesi sana sonradan keşkelerle vicdan azabıyla kalıyorsun konu anne ve baba olunca...

ben gideyim bir duş alayım rahatlayayım sonra kremlerimi sürüneyim :)) zenanım sen naptın kremleri bıraktınmı hiç sesin çıkmıyorda..

sonra yemek yapayım ay ne yapacağımıda bilmiyorum evdede doğru düzgün bir şey yok ne sebze ne et türü amaninn bulayım bakalım neler çıkacak...

ortanca kızın dersi var bir kaç gündür pcde yapıyor bu yüzden gelemeyebilirim akşam üzeri ama dediğim gibi koca akşam yok kesin geleceğim..

emelim seni gördüm aşağıdada aklıma kardeşinin Yırtığıda getirsinler deyişi geldi, ah yırtığı bir göreceksiniz gezmeyi deli gibi seviyor ve sezgileri çok kuvvetli mesela kapı önüne çöp bırakacağım değilmi ayakkabılarımı alıp kapıyı açıyorum yırtıkta tık yok öyle bakıyor içerden ama başka bir şey için gidecek olsam ne farkı var bilmiyorum ama daha ayakkabılarıma el attığımda yerinden fırlayıp oda ipini tutuyor beraber gidelim diye.... geçen yaz tatile götürdük onu bilirsin ama çok eziyetli oluyor sıcak havada, kardeşine söyle bol bol fotosunu ekleyeceğim yakında bir gece eve götür laptobuda baksın.. onu bu yaz sadece ablama götüreceğim kısmet olursa hani ablamların işini anlatmıştım hani otel işletiyorlardıda battılar filan diye bu yıl toparlayacaklar sanırım bizde gidip hem yardım ederiz hem çocuklar yırtık güzel vakit geçirirler diye düşünüyorum otelde şu an kullanılmasada havuz filan var deniz 5 dakika mesafe ve otelin müthiş büyük bir bahçesi var hepimiz için güzel olur inşallah düşündüğümü gerçekleştirebilirim bakalım..

ayy sonunda evdeyimyine 20 dk yürüdüm aferim bana .cedric canım o tüü yü yazıklar olsun anlamında kullandım:)
bugun öğleden sonrada beden dersi vardı bebelerle trencilik oynadık ben lokomotif onlar vagonn bahçede savruldum durduk:)) banda hareket oldu hemde soğukta ısındık :)) bende 2 gündür bir şişkinlik var arkadaşlar yaa yüzüklerim tama yakın olmaya başladı sinir oluyorum cuma yaklaştığı zaman böyle olmasına ne olur ekside çıkmayım yaa tartılmadım 1 haftadır bakalım baskül benden yanamı olcak görecez şimdilik bukadar hadi görüşürüz

kallıste canım ınsaallah bende ıstahımı senın gıbı kontrol altına almayı basarırrım.ama hıssedıyorum duzelıyor.dun cok fenaydım yedımde ama cok degıl.3 dılım pızza oglen o kadar.ama oturup agladım bı guzel.kendımı cok kastım sanırım zaten gergınlıgım var son zamanlarda.ama bugun cok ıyıyım.hıc dusunmemeye calısıyorum.gayetde duzgun beslendım sporumu yapdım.ha bu arada ben yag ıslerını bırakmadım soylemesı ayıp cuma kuafore gıtcem demısdım ya.kızsal ıslerım vardı kuafor bıle dedı kı hıc selulıt kalmamıs.zaten cok abartı yokdu ama.bacaklar duzgunlesdı.yuruyus sırasında da lahana yagımı suruyorum streclenıyorum sauna esofmanın ustunude atletın ustune gıyıyorum.torenle hazırlanıyorum yuruyuse yanı.dusdada heryerımı fırcalıyorum.cıkıncada kremlenıyorum.-tatlicadiarzu-ısde boyle.bende bugun ne pısırecegımı bulamadım bı turlu.buyuk dondurucuyu acıp kafamı ıcıne sokdum bakdım ne var ne yok dıye.yesıl fasulye ve poset tavuk cıkartdım.mısır ekmegıde yapsam esım cok mutlu olucak ama bugun sadece tavugu pısırıcem.evde cok patates var.ustlerınden bacak cıkmaya baslamıs.eskı evdeyken bursa dan esımın babası bı cuval patates almıs bıze.bende yer yok dıye ebeveyn banyosunu kullanmıyoduk .oraya koydum patatesı.sonra bırazını kullandık falan kalanı unutmusum orda.bı gun ıcerı bı gırdım cuvalın dısına cıkmıs patatesın bacakları.odum kopmusdu ya.sımdı de patatesler oyle olcak dıye esıme habıre patateslı seyler pısırıyorum.zaten cıg koysam onune onuda yıycek cok sevıy.bu arada patates yıne bursa dan.kayınpederım ıkı kısı 1 cuval patatesı yıyecegımızı dusunuyo.hatta gecen aradı kızım sıze patates alıymmı dıye sordu.kıyamıyorumda alma demeye uzuluyo sonra ama patatesınde hemen bıtmesı gerekıyo yacokacimcoook

mehalım bende dedım noluyoruz kız etrafa tukurmey basladı-tatlicadiarzu-.senı o halde beeblerle kosdururken gormek ısterdım gozumde canlandırdımda bayagı komık gorunuyo burdan

ah be güzellerim kalliste akşam gelecekmiş amma ben bu akşamda yokum malesef misafirim var şimdi aradılar size gelecez diye acilen ortalık toplandı çektirildi hafta içi misafiri sevmiyorum yaa zor oluyor bana ama ne yaparsın sevdiğimiz arkadaşlar allahtan yanlarında rahatızda:) artık bensiz sohbetin dibine vurun ok sabah oku oku bitiremeyim hadi şimdilik hepinizi öpüyorum

iyi geceler şimdiden ben diyetisyene gidicem şimdi okudum yazdıklarınızı anca zaman buldum hemen çıkıcam

kallisim resimlere de razıyız napalım yapacak başka bişey yoksa
öptüm hepinizi

ben şöyle bir uğradım gece gelirim dedim ama yazıcıyı bozduk kızım elle yazıyor dersini.. gelebilirmiyim bilemedim şimdi...

size bir sürprizim var aşağıya bakın şimdi:teytey::dance: nasıl yapılacağını anlatacağım henüz yeni yapılıyor bu ilk deneme :sm_cool:

sabah|peynir,ekmek,domates
ara|kiwi
öğle|simit,ayran
ara|elma
akşam|köfte,salata,1 dilim ekmek,ayran

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar bugün nete giremedim... Sabahtan çıktım dışarı akşama doğru geldim sonra alışveriş için tekrar çıktım. Geldim yemekle uğraştım ve bu saat oldu... Kalisim yine boş durmuyo bişeyler var aklında :jeyyar: Canım ben tam anlamadım o nedenle dün ne yediklerimi yazmadım. Hafta sonu toplu olarak mı yazıcaz yediklerimizi??? Kalis belki nete giremez anlayan biri beni aydınlatabilir mi? 2 gündür bi saflık var üzerimde fisfisfis

canım günlükte yazabilirsin pazar günü hepsini birdende yazabilirsin size kalmış...

mehalim kendi yazdıklarını kendi toparlayacak ama :)) mesaj yazarken araya sıkıştırıveriyor arada bul CADIARZU

şimdi daha güzel oldu kallisim iki şık var ama ben alttakini daha çok tuttum :)) daha açık ve net bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…