- 30 Nisan 2007
- 9.109
- 59
- 55
Ooowwwhhhhh :1shok: sana yakıştıramadım ablam koş koşş hazırlan çabuk saçları kokoşlamadan çıkmaaŞenizŞenizsaclarimi bile taramadim daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooowwwhhhhh :1shok: sana yakıştıramadım ablam koş koşş hazırlan çabuk saçları kokoşlamadan çıkmaaŞenizŞenizsaclarimi bile taramadim daha
top bende bende.golü bi atacam ,göreceniz...bak nasıl bir olmuşlar .mehalim okulda göz açtırmıyo.evede kamera koydurmuştur eminim.şu 1-2 gün daha sporuma engel var kalisim ya.bu sefer ağrılı bi regl geçiriyom .hiç böle olmamıştı.galiba kilonun yan etkileri görülüyo.korkuyorum da aslında.yürüme banr-dımı kuracam.bide mehalim dimeden yetiştireyim.bide şeyim var benim.üstüne yatıyon kollarınla kaldırıp indiriyon.mekek aleti işte.biyiliyorum herşey benim için.bunun için çok teşekkür ediyorum,en azından size karşı kendimi sorumlu hissediyoruum.buda beni olumlu motive ediyo....mehalim ben artık diyeceğimi dedim zaten bu cuma için sözü vardı eksi çıkmayacağına dair artık bu cumayı geç bir dahaki cumaya kadar yetecek söz yazdım ben ona sadece bir kaçını örnek alsa haftaya cuma 98.0 kilo olur bahse girerimşakkıdı
yediği poğaçalarda kendine içtiği meyve sularıda kendine... elimden geleni yapmaya çalıştım... akşamları spor yapmasının hiç bir engeli yok değilmi...
artık top busede... bekliyorum ben şunu yedim diyerek o listelerde ne sunacak ve spor olarak ne yaptım diyecek... tek kelime etmiyorumşakkıdışakkıdı
busecim senle çok zaman geçirmedik ama zamanla sana ne kadar benzer bir hayatımın olduğunu anlarsın nasıl olsa
iyiki mehalim yanında ve sana destek bak kıymetini bil arada bir didişecek insan da lazım yapayanlız değilsin en azından
hayatına kendin için bir düzen getirmelisin sadece kendin için kahvaltı yapmalısın sadece kendin için su içmelisin sadece kendin için hamurişinden uzak durmalısın
bunları sadece kendin için yapmalısın
ben de hep şişman bir kızdım beni beğendiğini sevdiğini söyleyen ilk adamla evlendim ben de çok sevdim ama hayatım karardı sonradan hoş olmayan şeyler yaşadım
gençsin zamanın var daha aşk için şunun bunun için değil kendin için yaşa ve hayatını güzelleştirmek için sağlıklı beslenmeyi öğren
senden çok büyük olmasam da abla tavsiyesi bunlar başına gelmeyen kalmamış biri olarak ben bunalıma girmiyorsam şimdi hala dik ayaktaysam hayata sarılıyorsam çabalıyorsam sadece kendim için
oğlum efe için bile değil inan çünkü biliyorum ki şimdi sadece 5 yaşında bir anne çocuğu 10 sene sonra bir delikanlı olacak ne anne tanır ne de baba kendi hayatını kuracak o da kendi çizdiği yoldan yürümek isteyecek o gün geldiğinde yine sadece ben yanlız kalıcam kendimle başbaşa
hayatına kim girerse girsin ne olursa olsun sen yanlızsın bunu unutma
yanlız doğduk yanlız ölücez insan olarak yani sadece sen ya da ben değil hepimiz için bu böyle
135 belki daha fazla kiloydum ege üniversitesine gittim bir profesöre kilolarımdan kurtulmak ümidiyle en uzmanını bulduk ki daha çok fayda etsin
kadının dedikleri hala aklımda sadece sen bunu başarabilirsin senin için sadece sen bişey yapabilirsin demişti
ne kimse senin yediğin birşeyi yakmak için senin yerine spor yapar ne de bir hap senin yediklerini yağlarını yok eder bunlar sadece hikaye herşey sende bitiyor demişti
ve bu sözler günlerce kafamın içinde çınladı ve karar verdim ama öyle zordiki 140 kilo ile yürümek köşe başına varmadan belim ağrıyordu
diyet yapmak öyle zordu ki sevdiğim herşey yasaktı ben de nerde zararlı yağlı şekerli şey var onları seviyordum
sadece 4 hafta sürdü kilo verebildiğimi görüp kendimle başa çıkmayı başarmak geriis hikayeydi ne sabotajlara uğradım hatta ellerimle neler pişirdim de tadına bakmadım isteyince oluyor yani
biraz sabır ve kesin kararlılık istiyor sen istersen başarırsın işin özü bu
ay ay ay ben geldim hemen unutmadan yazacaklarımı yazayımmm
1 cisi buse için anacım bu kız her öğlen bana göstermeden bişiler yazıyor ben eve gelince okuyorum döfeyim diyorum sbahta dövmeyi unutuyorum. Şimdi kaptanım kraliçem bu busenin evinde yürüme bandı var diyelimki bu her gün yürüsün türüdüğü saati yazsın bize olmazmı haa hanımefendi kendisi suyun yararlarından bahsetmiş buse hanım buse hanım bi zahmet yazdıklarınızı uygulayın olmazmı.bak kallisim ispiyon gibi olmasındaa kendisi hiç su içmiyor ben okulda elimde şişe ile geziyorum ona diyorum iç diye ancak neymiş efendim okulda tuvalate gitmezmiş çok yorucu oluyormuş susuz nasıl yaşıyor hayret ediyorum doğrusu.
şimdi buse için uygulanacak iki madde birincisi yürüyüş bandının tozlarını silecek açacak ikinciside su içecek vallaha okulda takip edecem kaç bardak ne kadar su içti bu kız sıkıya almadan yapmıcak bişi.. görün sen buseeee.
3 si emele canım yaşadıklarını buseye anlatman çok güzel o hep üst kilod a olmanın ve vermenin daha zor old söylüyordu bana sen böyle olmadığının canlı örneğin tşkler canım
hımm başka ne yazacaktım haa ben bugun yürüyemedim yağmur yağıdou şemsiyemde yoktu ama yürümek istiyorum yahu ara vermek istemiyorum hazır canım istemişken bakımdaa akşama doğru yağmur yağmazsa kesin çıkıcam kesin
cedricim o günlüğü sormuşsun ya evet bu yılın yani yeni 2009 günlüğü ama şöyle oldu... bir site reklam eklemiş önceden ve fiyatı işte 13.400 filan bende siparişi verdim iki gün sonra basılırken haber verdiler fakat sonra bir soun çıktı bu elimize geçmedi siparişinizi iptal edeceğiz diye bende tamam dedim... ertesi gün tekrar aradılar ve arkadaşlarımız bir adet buldu istiyorsanız aynı fiyattan yollayalım diye bence bu siparişin hatasını kapatmak için öyle yolladılar çünkü nereye baksam 30 lira civarıydı..
pasta yemediğin için kendinle gurur duymalısın yeseydin yaşayacağın pişmanlığı biraz düşünmeni tavsiye ederim mutluluğu güzel oluyor..
mehalim açtığın konuyu hemen gördüm şeker de okumak için yine bekleyecen diğerinide ancak sabah okuyabildim..
busenin yürüme bandımı var inanamıyorum, eğer o yürüme bandını yarından itibareb çıkartıp her akşam en az yarım saat yapmazsa bu takıma gelmesin zaten haftayayerimseniben
kadis dedimde aklıma dün yazacağım dediğim mesajım geldi..
şimdi aklımda ileriki günlerdede mehaliminde dediği gibi istatistikler yapman niyetindeyim artık ipucu filan vermeyeyim kafamda tam şekillenmedi zaten ama bu işe başkoyanlar hakkıyla yapanlar birde öylesine geçiştirnler gün öldürenler var aramızda belli... Şuraya yazdığımız her kelimenin hakkı var zaman ayırıyoruz ve birbirimize nasıl destek oluruz diye kafa patlatıyoruz... Hakkıyla yapanlara karşılık mehmet ile yapanlar:roflol::roflol: abuk şakalar yaptığımı söylemiştim dün :roflol: tama toparlıyorum evet hakkıyla yapanlara yaşamına dikkat edenlere karşılık lay lay lom yapanları ayıracağız bundan sonra öyle alınganlıktı küsmekti kızmaktı bu tür duyguları bir kenara bırakıyoruz ortamı germekten başka işe yaramıyor, yaptığımız her hareket yazdığımız her söz şevklendirmek toparlanmak adına çünkü hiç birimizin yaşı 15 değil yeterince zaman kaybetmemişmiyiz...
Ya işi sıkı tutacağız yada olduğumuz yerde pinekleyeceğiz ağlayıp sızlayacağız, toparlanmak isteyenler şöyle yanımıza buyursun...evet, istatistiki bilgilere ilk fırsatta bir fikir bulur paylaşırım mehalimdeyapacakmış oda yazar ama başka bir fikri olan mutlaka yazsın... geçen gün dediğim leyi tekrarlayayım emelim bunu yüzlerce kez okudu artık yalansa söylesin.. liderlik diye bir şey sözkonusu değil eşit haklara sahibiz, kimsenin fikri bir diğerininkinden az değerli değil.. öne çıkan mesaj sahipleri yani ben gibi maydanozlar sadece sekreterlik yapıyorum mesajları ve durumu toparlıyorum ahkam kesip ona buna emir vermek haddime değil yazdığım hiç bir mesaj yanlış anlamaya mehil vermesin..
Durum bundan ibarettir tüm fikirlere açık bir takımız, yenilikleri seviyor ve topluca kabulüne gidiyoruz bunuda farkettim... o zaman yaşasınnnnn kaydirigubbakcemile5 diyorum..
dün yazacağım unutmayayım dediğimde geçen yıl yaşadığım bir örnekti...
yarışmamız ilk başladığı zaman çok cazip geldi, yeni arkadaşlar, aynı dertten yakınan bir sürü arkadaş ile paylaım yaptık bir hızla bir ka ay yol aldık... ben o sıra tatile gittim 12 gün yoktum, benim yokluğumda diğer kalan arkadaşlar dağılıp motive eksikliği yaşamışlar mevsimde tam yaz ortası ve ben döndüm kimne başka konulardan yazıp toparladım kimi tatile gitti kmseyi 15 gün boyunca takımda göremedim, artık yazmaya hevesim kalmadı diyetide bozdum.......... aradan bir hafta daha geçti ben artık paylaşım alanına gidip herkesin göreileceği yer diye oraya yazıyorum takıma yazacaklarımı biri okusada cevap yazsa diye bekliyorum... o zamanlar bilirmisiniz bizim cafemiz bile vardı her takım üyesinin ortak sohbet edebileceği bir bölüm iyiydide sonra kesildi paylaşım..neyse.. böyle böyle derken benim gibi aynı durumda bir kaç kişi daha çıktı ortaya emelimde onlardan biriydi, püsküütün takımı yoktu bir gün bir karar aldı ortaya bir mesaj yazdı dediki ben artık takımım yok diye diyete sarılamıyorum bir takım açıyorum ve ihtiyacı olan motive kaybı yaşayan bir kaç kişi var ortada dolaşan onlarıda bekliyorum...
ben kendi üzerime hemen alındım tabiki benide çağırıyor diye ve diğer kasdettiği kişilerlede aynı dertten paylaşım eksiliğinden motive düşüklüğünden yakınıyorduk dert aynıysa paylaşım iyi olabilir diye düşündüm... cevap verip püsküütün yeni takımına başvurmak istedim ama o an içinde bulunduğum takımımı üzeceğim diyede çekindim bir kaç saat düşündüm gidersem ne olur kalırsam ne olr yada ne düşünürler arkadaşlarım diye kafa patlattım..yada şöyle düşüneyim dedim en son olarak.. ben gidiyorum diyen bir arkadaşıma ben ne demeliyim, gittiği için nasıl tepki verirdim gibi... kendi cevabımı bulup hemen püsküütüme cevabımı başvurumu yazdım ardımdan diğr arkadaşlarda geldiler paylaşıma başladık... aradan geçen bir kaç gün tatilleri bitirmiş diğer arkadaşlarda gelmeye başlamışlardı...
aldığım ilk tepki olumsuzdu bizi nasıl bırakırsın şimdi ne olacak gibi ama ardından gelen diğer arkadaşlarım, burada zaten iç içeyiz, eksik olan paylaşım diyetinide kötü etkiledi böyle daha iyi olacağını sanıyorum, senin için iyiyse bizim içinde iyidir, kendini nasıl daha şevk dolu hissedeceksen onu yapmışsın gibi olumlu cümlelerle benim bozuk olan moralimi toparladılar ve olabildiğince destek oldular yine aylarca bunlardan biride serseridir arada ziyaretimize gelir...
daha sonra püsküütüm mezun oldu bir arkadaşımız zaten püsküütümüz bizimle beraber diye paylaşım yapıyordu o çıkıp gitti, yeni üyeler aldık aradan geçen zama çok şeyi değiştiriyor, emelim ayrıldı celeb sınava çalışmak için gelemedi yeni arkadaşlarla motive düşüklüğü hissettim kendimi toparlayamadım.. kendimi toparlayamayacağım bir yerde başkalarını nasıl toparlayacak destek olacaktım ki.. ortaya çıkıp bir mesaj yazdım ben şunları hissediyorum ve gidiyorum diye... paylaşımdada tüm takımlardan ricada bulundum kendime verdiğim son şans için yeni takım kurmam gerek bana destek olun diye.. püsküütüm hemen eski 5. takımı geri açtı ve sizler geldiniz, ben aylardır çok mutluyum çok huzurluyum, diyeti tekrar sevdim sağlıklı yaşam için adımlar attım bir gün bile motivemi düşürmedim..
geçen gün yaşadığımız gereksiz tepkiye karşılık yazdım bunları..acaba ben imdi çıkıp gidiyorum desem nasıl bir tepki alırdım çıkıp gitmeyedemi hakkım olmaz diye düşündüm.... bazen insan kendine bile itiraf edemediği kelimeleri duyuyor karşısındakilerden iyide geldiği oluyor kötüde.. ama.. ara sırada olsa kendimizi değilde kafamızı kaldırıp karşımızdaki ne hissediyor acaba diyede düşünmemiz gerekiyor... bencillik hepimizde var bende yazarken bazen iyi diye kötü anlaşılacak konular cümleler yazabiliyorum ama affetmek hoşgörmekte derinlere saklamamamız gerekn her an ulaşabileceğimiz bir yerde olması gereken bir duygumuz... hiç kimsenin affetmek duygusu hoşgörmek hissi derinlere girmesin hep eliyle uzanacağı mesafede olsun...
çok şükür dün beşten sonra yazdıklarınızı okudum
şaşkınım çok iyi spor yapmışsın tebrik ederim
göbek basen eritme yarışmasına katılmanızı tavsiye ederim kızlar
hem de hepiniz aynı hareketleri yapmış olursunuz bakarsınız kim daha çok yapmış vs vs
busecim madem bandın var yürümeni tavsiye edirm canım ya
ama günlük az az süreyi arttırarak
başka kim kaldı
hım samanyolu canım hoşgeldin dün unutmuşum yazmayı nasıl gidiyo diyete yyeniden mi başladın
herhangi bir takımda mısın canım
reyhan ablam bir gün bu internet merakım yüzünden bir azar işiticem ama ne zaman bilmem
kallisim gece yarısından sonra mesaj sayısına sınırlandırma getirelim bari tümden kapatmaktansa yani bişekilde bu işe dur demeliyiz böyle olmuyor oku oku bitmedi yani
kıskandım bir de üstüne ben evde nete giremiyorum hem örgü örmem lazım hem de efe ile ilgilenmem lazım
laptopu eve götürürsem zaten bana kalmıyor dayımız başından kalkmıyor o yüzden işyerinde bırakıyorum mecburen
gel canım gel iyi olur ayy senin işin ne zormuş dün ben bizim geçmişimizde bazı mesajları aradım anacım ne zormuş mesaj taramak. hafta sonu yapacağım istatistikler için aradım ama buldum :)):
hafta sonu yeni istatistikler varmış.. sana geliimmmi ben beraber çalışalım...-tatlicadiarzu-
...
canım yimpaş kapandı onun yerine kiler açıldı tansaş var beğendik var yakında türkiyenin üçüncü forum açılacak az kaldı 4 gözle bekliyoruz gelişmeler fena değil ancak kitap bulmakta gerçekten zorlanıyorumınanmıyorum ya.ben cocukken orda yımpas vardı.daha bızım sehrımıze medenıyet gelmemısdı.ılk gordugum buyuk market once orası sonrada ankara begendık dı.ama benden sonra nevsehır pek ılerlemedı anlasılan.neysekı net varkaydirigubbakcemile3
:
herkesin sürprizi var benim olamaz mı yanidelikafadulden
tamam oy birliği ile karar alınmıştır :roflol::roflol: geceleri
reyhan ablam 12
mehalim 2
bennu 4
zenan 6 mesaj yazacaktır başkası gelirse sesini kesip kenarda oruracaktır :roflol: kabul edenler :lepi: etmeyenler:1closedeyes: kabul edilmiştir :roflol::roflol:
şişşt aşağıdakiler ŞenizŞeniz
ii çok ii.ama benim itirazım var mehalim gün içinde iki tane yazsın.benim hakkımıda diğer arkadaşlara eşit dağıtılmasını arz ı endam ederim sayın müdürüm
Sabahtan beri canım burnumda okadar sinirli kızgın hatta üzgünümki anlatamam .sınıfımdan 4 öğrenci haftalardır hırsızlık yapıyorlarmış sınıflardan kalem silgi artık ne bulurlarsa ben geçen hafta farketmiştim bugün olayı iyice çözdüm ne kadar salağım ya ya nasıl faredemdim ama asla kondurmamıştım ne kadar üzüldüm birde okadar pişkinlerki ailelerini çağırdım bana sınıflarını ayıralım diyolar yahuu zaten 2 sınıf var bahçede beraberler nereye ayırıyosun .bunlardan iki tanese babalarınında cebinden çalıyolarmış bana yeni diyorlar hasta oldum ya neden zahmet edip bana demezsiniz anlamıyorumki bende ona göre tedbir alrdım çokk rahatlar çokk aileleri ne ki çocukları ne olacak ama ben okadar eleştirdim ki kendimi demekki bişicikler verememişim ben bunlara doğru hiç bişi öğretmemişim banada yazıklar olsun .
sabah korn flex yedim gene öğlende 1 kepçeden az çorba 1 yumruk kadar patates salatası yedim.
buse hanım öğlen yemek yemedi sabahtan beride su içmedi biliyorum nöbetçiyim amma gözüm onda amaann işte bölee
gel canım gel iyi olur ayy senin işin ne zormuş dün ben bizim geçmişimizde bazı mesajları aradım anacım ne zormuş mesaj taramak. hafta sonu yapacağım istatistikler için aradım ama buldum :))
canım yimpaş kapandı onun yerine kiler açıldı tansaş var beğendik var yakında türkiyenin üçüncü forum açılacak az kaldı 4 gözle bekliyoruz gelişmeler fena değil ancak kitap bulmakta gerçekten zorlanıyorum
heyecanla bekliyorum hadi bakalım
iyi bi bilgisayar almalıyım önce galiba .senağlamatimam timam kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 az önc sen çok iyisin didin ya sana günde sınırsız mesaj hakkı verdim gullan at .. gullan at... 7 / 24 sınırsız:roflol:
yaptım bilerek 0 yaptım.niye dediğini duydum.şöyleki bizim okulda bana takılmayan yoktur gelir gider laf atarlar.nereye girdin napıyon.bu ne derler işte yine bune senin kilon mu diye sorulara muhatup olmak istemediğim için kilomu görmesinler diye yaptım.üzerimde bi mahalle baskısı var .napimbuse çizelgeni yapamadınmı sen neden 0 var verdiğin kiloda
kallism sagol dusunceli gardasim benimzenanım hoşgeldin canım..
lahananın sadece bir büyük veya ufaksa iki ufak yaprağını haşlıyorsun her gün taze yapacaksın ama artık lahanasınıda ineklere götürecen bir zahmetsositososito
kaçırcağın yere eklemeyiz zaten hemen bitmez artık üç koldan sardık sizi emel mehal ay adımda uyuyormuş bunlara ama yazamadım :roflol: emel mehal kallis olaak sardık sizi istatistikler vs.. sen gelip takip edemezsen merak etme zaten tüm bilgileri tek bir mesajda toparlarız bakarız yoksa karışır geldiğinde bulamazsan hatırlatırsın...