Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

okuma okuma emelim toparlak mesaj yapalım öyle bakacağız senin yardımın olmadan ben yapamam zaten...istatistikçi sekreterimizdeyardım ecedek sormadım bile:smiley-cool:

gece 22 den sonraki mesajları siliyimmi emelim bir hı deyişine bakar:roflol: acaip taktım zate çok konuşmuşlar diye şimdi uyuzluk olsun diye yazıyorum :roflol:

:1shok:300 mü ciddimisin ...delikafadulden aşmişin kalişim aşmışşşşşş:lepi:

:1shok:300 mü ciddimisin ...delikafadulden aşmişin kalişim aşmışşşşşş:lepi:

ŞenizŞeniz he falla aştırdı hoca :roflol: kimisi yarımdı kimisi tek bacak ama olsun hiç dinlenmeden yaptık sadece 10 filan eksik yapıp arada kesilip durdum o kadar kaydirigubbakcemile2

ŞenizŞeniz he falla aştırdı hoca :roflol: kimisi yarımdı kimisi tek bacak ama olsun hiç dinlenmeden yaptık sadece 10 filan eksik yapıp arada kesilip durdum o kadar kaydirigubbakcemile2
Bu spor işi sana süper oldu valla ......kaydirigubbakcemile2 bide alışkın dagilsinya kilo lar tıpır tıpır dökülür artık ....:lepi::içelim: darısı mehale ve sporsuz kızlara .....

kadis dedimde aklıma dün yazacağım dediğim mesajım geldi..

şimdi aklımda ileriki günlerdede mehaliminde dediği gibi istatistikler yapman niyetindeyim artık ipucu filan vermeyeyim kafamda tam şekillenmedi zaten ama bu işe başkoyanlar hakkıyla yapanlar birde öylesine geçiştirnler gün öldürenler var aramızda belli... Şuraya yazdığımız her kelimenin hakkı var zaman ayırıyoruz ve birbirimize nasıl destek oluruz diye kafa patlatıyoruz... Hakkıyla yapanlara karşılık mehmet ile yapanlar:roflol::roflol: abuk şakalar yaptığımı söylemiştim dün :roflol: tama toparlıyorum evet hakkıyla yapanlara yaşamına dikkat edenlere karşılık lay lay lom yapanları ayıracağız bundan sonra öyle alınganlıktı küsmekti kızmaktı bu tür duyguları bir kenara bırakıyoruz ortamı germekten başka işe yaramıyor, yaptığımız her hareket yazdığımız her söz şevklendirmek toparlanmak adına çünkü hiç birimizin yaşı 15 değil yeterince zaman kaybetmemişmiyiz...

Ya işi sıkı tutacağız yada olduğumuz yerde pinekleyeceğiz ağlayıp sızlayacağız, toparlanmak isteyenler şöyle yanımıza buyursun...evet, istatistiki bilgilere ilk fırsatta bir fikir bulur paylaşırım mehalimdeyapacakmış oda yazar ama başka bir fikri olan mutlaka yazsın... geçen gün dediğim leyi tekrarlayayım emelim bunu yüzlerce kez okudu artık yalansa söylesin.. liderlik diye bir şey sözkonusu değil eşit haklara sahibiz, kimsenin fikri bir diğerininkinden az değerli değil.. öne çıkan mesaj sahipleri yani ben gibi maydanozlar sadece sekreterlik yapıyorum mesajları ve durumu toparlıyorum ahkam kesip ona buna emir vermek haddime değil yazdığım hiç bir mesaj yanlış anlamaya mehil vermesin..

Durum bundan ibarettir tüm fikirlere açık bir takımız, yenilikleri seviyor ve topluca kabulüne gidiyoruz bunuda farkettim... o zaman yaşasınnnnn kaydirigubbakcemile5 diyorum..

dün yazacağım unutmayayım dediğimde geçen yıl yaşadığım bir örnekti...

yarışmamız ilk başladığı zaman çok cazip geldi, yeni arkadaşlar, aynı dertten yakınan bir sürü arkadaş ile paylaım yaptık bir hızla bir ka ay yol aldık... ben o sıra tatile gittim 12 gün yoktum, benim yokluğumda diğer kalan arkadaşlar dağılıp motive eksikliği yaşamışlar mevsimde tam yaz ortası ve ben döndüm kimne başka konulardan yazıp toparladım kimi tatile gitti kmseyi 15 gün boyunca takımda göremedim, artık yazmaya hevesim kalmadı diyetide bozdum.......... aradan bir hafta daha geçti ben artık paylaşım alanına gidip herkesin göreileceği yer diye oraya yazıyorum takıma yazacaklarımı biri okusada cevap yazsa diye bekliyorum... o zamanlar bilirmisiniz bizim cafemiz bile vardı her takım üyesinin ortak sohbet edebileceği bir bölüm iyiydide sonra kesildi paylaşım..neyse.. böyle böyle derken benim gibi aynı durumda bir kaç kişi daha çıktı ortaya emelimde onlardan biriydi, püsküütün takımı yoktu bir gün bir karar aldı ortaya bir mesaj yazdı dediki ben artık takımım yok diye diyete sarılamıyorum bir takım açıyorum ve ihtiyacı olan motive kaybı yaşayan bir kaç kişi var ortada dolaşan onlarıda bekliyorum...

ben kendi üzerime hemen alındım tabiki benide çağırıyor diye ve diğer kasdettiği kişilerlede aynı dertten paylaşım eksiliğinden motive düşüklüğünden yakınıyorduk dert aynıysa paylaşım iyi olabilir diye düşündüm... cevap verip püsküütün yeni takımına başvurmak istedim ama o an içinde bulunduğum takımımı üzeceğim diyede çekindim bir kaç saat düşündüm gidersem ne olur kalırsam ne olr yada ne düşünürler arkadaşlarım diye kafa patlattım..yada şöyle düşüneyim dedim en son olarak.. ben gidiyorum diyen bir arkadaşıma ben ne demeliyim, gittiği için nasıl tepki verirdim gibi... kendi cevabımı bulup hemen püsküütüme cevabımı başvurumu yazdım ardımdan diğr arkadaşlarda geldiler paylaşıma başladık... aradan geçen bir kaç gün tatilleri bitirmiş diğer arkadaşlarda gelmeye başlamışlardı...
aldığım ilk tepki olumsuzdu bizi nasıl bırakırsın şimdi ne olacak gibi ama ardından gelen diğer arkadaşlarım, burada zaten iç içeyiz, eksik olan paylaşım diyetinide kötü etkiledi böyle daha iyi olacağını sanıyorum, senin için iyiyse bizim içinde iyidir, kendini nasıl daha şevk dolu hissedeceksen onu yapmışsın gibi olumlu cümlelerle benim bozuk olan moralimi toparladılar ve olabildiğince destek oldular yine aylarca bunlardan biride serseridir arada ziyaretimize gelir...
daha sonra püsküütüm mezun oldu bir arkadaşımız zaten püsküütümüz bizimle beraber diye paylaşım yapıyordu o çıkıp gitti, yeni üyeler aldık aradan geçen zama çok şeyi değiştiriyor, emelim ayrıldı celeb sınava çalışmak için gelemedi yeni arkadaşlarla motive düşüklüğü hissettim kendimi toparlayamadım.. kendimi toparlayamayacağım bir yerde başkalarını nasıl toparlayacak destek olacaktım ki.. ortaya çıkıp bir mesaj yazdım ben şunları hissediyorum ve gidiyorum diye... paylaşımdada tüm takımlardan ricada bulundum kendime verdiğim son şans için yeni takım kurmam gerek bana destek olun diye.. püsküütüm hemen eski 5. takımı geri açtı ve sizler geldiniz, ben aylardır çok mutluyum çok huzurluyum, diyeti tekrar sevdim sağlıklı yaşam için adımlar attım bir gün bile motivemi düşürmedim..

geçen gün yaşadığımız gereksiz tepkiye karşılık yazdım bunları..acaba ben imdi çıkıp gidiyorum desem nasıl bir tepki alırdım çıkıp gitmeyedemi hakkım olmaz diye düşündüm.... bazen insan kendine bile itiraf edemediği kelimeleri duyuyor karşısındakilerden iyide geldiği oluyor kötüde.. ama.. ara sırada olsa kendimizi değilde kafamızı kaldırıp karşımızdaki ne hissediyor acaba diyede düşünmemiz gerekiyor... bencillik hepimizde var bende yazarken bazen iyi diye kötü anlaşılacak konular cümleler yazabiliyorum ama affetmek hoşgörmekte derinlere saklamamamız gerekn her an ulaşabileceğimiz bir yerde olması gereken bir duygumuz... hiç kimsenin affetmek duygusu hoşgörmek hissi derinlere girmesin hep eliyle uzanacağı mesafede olsun...

yazdıklarına canı gönülden katılıyorum kalişim .......... bu sesi bende 6. takıma çokk bagırdım ama .. bi yere kadar .. sonrada kaptanlıgı bıraktım .....
şimdide eksikligimi diger takımlarda doldurmaya çalışıyorum .... beni eleştiren fazla olmuyor . bende ona kızıyorum ha siz ha ben ...insan bazan kendini dürtecek bir hareket arıyo ......

ben platese kaçar.... öptüm yüreklerinizi ....

kızlar günaydın yoğun bir güne başladım
ama size uğramadan da geçemedim
sadece bu sayfaya bir göz atıp çıkmam lazım
öğleden sonra rahatlarım inşallah
ay sonları ay başları ay ortaları hep mi yoğun oyur bir insan yaaa

emelcimi görüyorum aşağıda
günaydın canım

hesaplancaksa onunla herseyi tartiyom deliyim ben once gunde beskez kendim tartiliyodum simdi lokmalarimi tartiyom he hee
ayyy zenan valla sen öldürcen beni yaa
ay ne komik olur masada tartarmışın
beklerim valla senden

sirtim agriyor biraz dinlendireyim belki sonra yine gelirim. öptüm canim bye

aman ablacım geçmiş olsun
dikkat et yorma kendini yaaaa

oy oy anla değerimi kallisim çok ararrsın beni çok çok dermişim
sorma aklıma yer etmiş dedim akşam hareketlerimi yaparken 300 çekilir mi durmadan diye
ben 100 tane soluksuz çektim
20 de çapraz falan kociş hadi yatalım gece gece kuduruyon bu enerjiyle olan bana oluyo vs deyince bıraktım vallaaa

kızlar yatmadan bi yapın görün farkı dermişimmmm
insan enerjik olup çoşuyo yaneeeeee

gece 22 den sonraki mesajları siliyimmi emelim bir hı deyişine bakar:roflol: acaip taktım zate çok konuşmuşlar diye şimdi uyuzluk olsun diye yazıyorum :roflol:

evet ya bu ne iş böyle
akşam 5 ten sabah 8 e kadar millet durmadan yazıyooo
oh oh ne güzel
inşallah hep böyle devam eder
ve 5 takım adını hep güzel başarılara yazdırır

uğurlu sayım 5 mi olsa acaba ya

abencim canım 10.30 plates saati seni de böyle hatırlıcam emin olabilirsin canım

kallisim mesajını özel olarak okucam yorum az sonraaaa:enbuyukkk:

ama affetmek hoşgörmekte derinlere saklamamamız gerekn her an ulaşabileceğimiz bir yerde olması gereken bir duygumuz... hiç kimsenin affetmek duygusu hoşgörmek hissi derinlere girmesin hep eliyle uzanacağı mesafede olsun...

çok güzel ifade etmişsin canım
emeğine yüreğine sağlık

çok şükür dün beşten sonra yazdıklarınızı okudum
şaşkınım çok iyi spor yapmışsın tebrik ederim
göbek basen eritme yarışmasına katılmanızı tavsiye ederim kızlar
hem de hepiniz aynı hareketleri yapmış olursunuz bakarsınız kim daha çok yapmış vs vs

ben onalrı yapıyorum günlük devam da edeceğim

başka aklımda kalan
aeben kız sen greyfurt suyu mu içiyon sürekliiiii
ben karar verdim bir hafta greyfurt bir hafta lahana suyu bir hafta yeşil çay
bu hafta lahana suyu içiyorum
haftaya greyfurt

sende de tatlı isteği de mi
kesmenin imkanı yok galiba bunu
yasak listesi işe yarar inşallah yaa

bakalım işe yarıcak mı
ama lahana ve yeşil çay ii geldi 2 haftadır bana

iyi yaşam günlüğünü çok merak ettim ya neymiş ki bu

o değilde ben şu slim kremi araşttırdım epey incelktiyomuş kullanan arkadaşlar dedi ama baktım kı ne göreyim emzirenler kullanamıyomuşşş
bitsin şu iş hemen sürcem bu göbüş başka türlü gitmicek

mehalim açtığın linki gördüm hemen bakacam tam bana göre galiba

busecim madem bandın var yürümeni tavsiye edirm canım ya
ama günlük az az süreyi arttırarak

başka kim kaldı
hım samanyolu canım hoşgeldin dün unutmuşum yazmayı nasıl gidiyo diyete yyeniden mi başladın
herhangi bir takımda mısın canım

kadis canım benım ne içtigim ne yedigim belli olmuyo canım ya kaçırmadan yiyyorum her şeyden ama olmuyo bi türlü :1no2:cumaya kadar tartılmıycan dedim gene duramadım ....:mymeka: sabah çıktım kilo almışım hemde çok ne olacak bu işin sonu bilmiyorum .....gine kara basanlar çöktü üstüme .. geçen haftada eksi vermiştim bu haftada öyle olcacak galiba ..neyi yanlış yapıyorum onuda bilmiyorum ... takımın listesinden çıkmayı bile düşünüyorum ...boşuna yer işgal etmeyim diye ...yok yok olmuyo böyle ...kafamçokkarıştı

kadisim hoşgeldin canım ben de çalışmaya çalışıyorum sürekli telefonlarla bölünüyor
keyfinyerinde maşallah senin de duygusallığın gitmiş sonunda mantıklı düşününce sorunlar daha az oluyor sen de farkındasındır birazdan görüşürüz

selam canlarim.aman saat ne zaman 11 oldu ya.
gecmisi okudum..
aman kallisim ya gece sohbetini kapatirsan ben ne zaman konusacagimkaydirigubbakcemile3 konusma özgürlügü var bu demokratik ülkede dermisimsengözlerimebaksanab
aksam gözlerimiz seni aradi kallisim ama gelemedin. yazdiklarina cani gönülden katiliyorum güzelim
emelim hep mesguluz canimya. yinede isten firsat bulabiliyorsunuz siz bizde o sansta yok. pc yanimizda ama yinede fazla imkanimiz yok. her calisma dakikasi hesapli olunca zaman yetmiyor birseye.

o pilates kesinlikle olmuyor bende ya kafayi yiyecegim. %3 indiriyor ve öyle kaliyor. domates suyu degilde you tubedenmi baksam acaba vaktim oldugunda. bende tüm türk kanallari var tvde ama tv8 yok onuda yaptirayim birgün. aman ya bana günde 24 saat yetmiyor. sadece stress. ben emekli olmak istiyorum banane-tatlicadiarzu-

zenanım efe gitara bayıldı öyle hoşuna gitti ki bütün akşam tıngırdattı hatta bana akşam yemeğinde eşlik etti müziğiyle :roflol:
kızlara da bayıldım demek hevesliler çok sevindim ilerde genç kız hatta kadın olduklarında hiç canları sıkılmayacak hep kendilerini oyalayacak bir uğraşları olacak demektir bu
ben elişi bilmeseydim çoktan tımarhanede olurdum

kızkardeşim yok diye üüzlme bende bir tane var ama destek değil eleştirmen olarak bulunuyor hayatımda
sizler daha çok kardeşlik gösteriyorsunuz bana ben seve seve teyzelik yaparım yeğenlerime yazları gelin hele türkiyeye ben neler öğretirim onlara

mutfak tartısı benim de var 40 kiloyu verdiğim dönemde tartmadan yemek yemedim ben de ve çok faydasını gördüm bakma sen bizim kızların kahkahalarına tartmaya devam et çok faydasını görürsün hem de değişim listelerini öğrendiğinde işin daha kolay olur
ben yakında hepinize bu konuda özel seminer düzenliycem zaten
hele yediğimiz içtiğimiz bir ortaya çıksın hafta sonuna bakın neler yapıcam ben de size
herkesin sürprizi var benim olamaz mı yanidelikafadulden

reyhan ablam bir gün bu internet merakım yüzünden bir azar işiticem ama ne zaman bilmem

kallisim gece yarısından sonra mesaj sayısına sınırlandırma getirelim bari tümden kapatmaktansa yani bişekilde bu işe dur demeliyiz böyle olmuyor oku oku bitmedi yani
kıskandım bir de üstüne ben evde nete giremiyorum hem örgü örmem lazım hem de efe ile ilgilenmem lazım
laptopu eve götürürsem zaten bana kalmıyor dayımız başından kalkmıyor o yüzden işyerinde bırakıyorum mecburen

reyhan ablam bir gün bu internet merakım yüzünden bir azar işiticem ama ne zaman bilmem

kallisim gece yarısından sonra mesaj sayısına sınırlandırma getirelim bari tümden kapatmaktansa yani

tamam oy birliği ile karar alınmıştır :roflol::roflol: geceleri
reyhan ablam 12
mehalim 2
bennu 4
zenan 6 mesaj yazacaktır başkası gelirse sesini kesip kenarda oruracaktır :roflol: kabul edenler :lepi: etmeyenler:1closedeyes: kabul edilmiştir :roflol::roflol:

şişşt aşağıdakiler ŞenizŞeniz

aman allah korusun emelim. aman dikkat et canim. laf söz gelmesin.
sürprizinide merakla bekliyorum. kizlar hepinizi öpüyorum cok gec kaldim ya saclarimi bile taramadim daha

hehheheheh cok güldüm ya banada torpil gecmis 12 mesaj sayisi ile
yerimseni yerimmmmmmkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…