oyy zenanım allah kolaylık versin canım .
kallisim iyi yaşam günlüğünü spariş verdim 18 milyon küsüre hadi bakalım gelsin merakla bekliyorum
işte bende hepsi birden 13. küsürdü akşam baktım bende arttırmışlar.. ilk eline alınca bunamı para verdim diye şaşırma sakın :)) minnak bişey not defteri gibi ama yazmaya başladıkça ve içindekileri okudukça gözünde alışıyor benim hoşuma gitti yani.. hiç aksatmadan suyumu bile yazıyorum...
iyi akşamlar kıslar menülerii veriyosunuz çç ay imrendim kalişim benımkinede bak yorunla sende mehalim .....
tatlı istegini bastıramıyorum ben ya .....
1 bardak greyfurt suyu .
anam sen de araya kaynayıveriyorsun çaktırmadan kaydirigubbakcemile2 hulahupçu bakarız listeler tamamlansın ama öyle bir günlük bakmayacağım her gün yaz kıyaslama yapacağız uzun sürecek azıcık laelaelaelaelae
bak dün bacak için şunu yptık biz ve bugün o bacak kaslarımın sızısından duramıyorum tüm kaslar çalışıyor yani..
yüzünü duvara dön ve ellerini duvarı itiyormuş gibi dayan... ayaklarını az arkaya doğru götür hafif eğik durumda kal.. tek bacağı arkaya yukarıya doğru fırlat sonra diğer bacağı biz bunları 50 şer kez yaptık dün.. sonra sağ elini daya duvara sol bacağı yandan yukarı esnet sonra tam tersi yap bunlarda 50 şer kez ... yan vaziyetteyken bozma pozisyonunu ve bacağı karnına çek bırak tek el duvarda olacak bunlarda 50 şer kez....
herkeslerde burda bırakıpta gidemiyorum şimdi ben gitsem kesin kallis gelir ben biliyorum çıkmamı bekliyor hımmmm yoksa şu misafir görünen omuki acep
size bir haber daha vereyim cumartesiye size farklı istatistiklerle gelicem çalışıyorum düşünüyorum ohalde varım .
asıl benim gözlerim acıdı okuya okuya
bu günden itibaren gece yazışmalarını kaldırıyorum :roflol::roflol: ahahahahhaaa:roflol: aklıma züper bir fikir geldiiii akşam çıkarken bizim takımı mesajlara kapatıyım :roflol: görevi kötüye kullanmak olacak ama napimm başka türlü hem akım kalıyor hem oku oku bitmiyor :roflol:
gece gelen ben diildim :1rolleyes: ama efet itiraf ediyorum bazen kızların tepelerine dikilip açsana bizimkileri diyorum iki dakika ayaküzstü gizliden bakıp gidiyorum
hafta sonu yeni istatistikler varmış.. sana geliimmmi ben beraber çalışalım...-tatlicadiarzu-
sagol zenanim ya moralim düzeldi birazkaydirigubbakcemile3
saskinim sende sagol canim. ben pilatese basliyorum artik haberiniz olsun. hemide gece gündüz catir catir kalori yakacagim göründe bakin
ablam kas yapacağın için daha rahat kilo verebilirsin haydi hayırlı olsun bakalım....
bende çıkıyorum canlarım hadi ii geceler öpüldünüz ben gidince gelen kallise diyinki onuda sefiyom yaffffff
bende sisi sefiyomma.s
iyi geceler mehalim allah rahatlik versin canim öptüm kocaman .tamam söylemesekte görür zaten kallisim kacirmaz birsey
aslaaaananiknanik
yok be 30 saniyelik bir tanitim filmiymis indirdigim ..
olmuyorrr
ablam bak istediğin sıradaki numaraya bas sonra açılan pencere varya orayada bir kez tıkla ve bekle...
Günaydın millet heheh kallisiden önce yazdım :)
ahhhh sen öyle san şakkıdı ben izin verdim yazmana oysa gördümdü seni :dilcikar:
arkadaşlar ben kaç gündür çok ama çok yazdım biliyorsunuz ... bugün için beni affedin başka alıntı yapıp dün geceki mesajlara cevap vermeyeyim
çünkü biraz mesaj temizliği yapmam ve başka bir konuya bakmam gerekiyor... buralardayım gelen olursa görürüm naniknanik cevap yazamadığım kişiler alınmasın sakın bu konuyuda yazmış dile getirmiştik zaten geçen hafta...